Menu

Fotbal

Italská Serie A

Inter Milán – US Sassuolo Calcio

7:0

konec (4:0)

14.09.2014, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Martin Doležal

Tipsport: 1.46 4.2 6.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Fredy GUARÍN - 7:0

74

Inter Milán právě vstřelil branku!
Tak hosté už začínají být na ručník a oběma nohama by se nejraději viděli v kabině! FREDDY GUARIN obdržel přesný pas k vápnu, v němž na nic nečekal a nádherným dloubáčkem usměrnil balón ke vzdálenější tyči.

Pablo Daniel OSVALDO - 6:0

72

Inter Milán právě vstřelil branku!
Další hřebíček do rakve přidává Guarín, který se v pokutovém území rychle zpracoval, naznačil střelu, ale místo ní poslal balón na zcela osamoceného PABLA OSVALDA, jenž s velkým přehledem usměrnil kulatý nesmysl za brankovou čáru.

Mauro ICARDI - 5:0

53

Inter Milán právě vstřelil branku!
Kovačič vyprodukoval naprosto skvělou přízemní přihrávku, která prošla skrz vápno přímo na nabíhajícího MAURA ICARDA, jenž se v pokutovém území nemýlil a tvrdou ranou v bezprostřední blízkosti nedal gólmanovi šanci. Je to jeho třetí gól v zápase!

Pablo Daniel OSVALDO - 4:0

43

Inter Milán právě vstřelil branku!
Pokud domácí vytěží šanci, okamžitě jí dokáží zužitkovat tím nejlepším možným způsobem. Dodo v individuální akci napáli z blízka Consiglliho. Poté ale ještě zabojoval a dokázal prostrčit míč na nabíhajícího PABLA OSVALDA, který s velkým přehledem poslal balón do prázdné branky.

Mauro ICARDI - 3:0

30

Inter Milán právě vstřelil branku!
Hernanes poslal přihrávku do míst, kde číhal MAURO ICARD. Ten vsítil svůj druhý gól, když na hranici velkého vápna vyslal ránu pravačkou a tvrdou ranou poslal míč nekompromisně ke vzdálenější tyči. Consigli vystihl směr střely, nicméně ne balón nedosáhl.

Mateo KOVAČIĆ - 2:0

22

Inter Milán právě vstřelil branku!
Domácí navyšují své vedení, když si na kolmou přihrávku mezi obránce naběhl MATEO KOVAČIĆ a podél vybíhajícího brankáře zvyšuje na 2:0.

Mauro ICARDI - 1:0

4

Inter Milán právě vstřelil branku!
Domácí se hned v úvodu zápasu dostávají do vedení, když se prosadil MAURO ICARDI!

Inter Milán – US Sassuolo Calcio

7:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 4. Icardi, 22. Kovačić, 30. Icardi (Hernanes), 43. Osvaldo (Dodô), 53. Icardi (Kovačić), 72. Osvaldo (Guarín), 74. Guarín

Karty:   34. Ariaudo (SAS)   59. Berardi (SAS)

Inter Milán: Handanovič – Andreolli, Ranocchia, Jesus – Nagatomo (62. Mbaye), Hernanes, Kovačić (65. Guarín), Dodô (75. Palacio) – Icardi, Medel, Osvaldo.
Náhradníci: Carrizo, Berni – Campagnaro, D'Ambrosio, Guarín, Kuzmanović, Obi, Krhin, M'Vila, Palacio, Mbaye.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko (18. Gazzola), Terranova, Ariaudo, Peluso – Biondini, Magnanelli, Missiroli (46. Taïder) – Berardi, Zaza (66. Pavoletti), Sansone.
Náhradníci: Pomini, Polito – Longhi, Antei, Acerbi, Gazzola, Gliozzi, Brighi, Pavoletti, Floro Flores, Floccari, Taïder.