Menu

Fotbal

Niké liga

MŠK Žilina – ŠK Slovan Bratislava

3:0

konec (1:0)

14.09.2014, 19:00 • Patrik Ondrovič sk

Tipsport: 2.6 3.15 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

74

Žilina dala gól!

Trúfam si povedať, že je definitívne rozhodnuté! Akcia, ktorá nevyzerala až tak nádejne napokon končí gólom. Center Bojana Letića napokon našiel adresáta a za pomoci pätičky MATEJA JELIĆA končí lopta za chrbtom Perniša po tretíkrát v zápase. 3:0!

69

Žilina dala gól!

A moje slová potvrdzuje aj ďalšia akcia domáceho celku. K prihrávke za obranu od Škvarku sa dostal MIROSLAV KÁČER, ktorý dokázal vybehnutého Perniša bez problémov prekonať a zvýšiť tak náskok svojho tímu. MŠK- Slovan 2:0!

30

Žilina dala gól!

A je tomu tak. Čo sa nepodarilo pred malým momentom Jelićovi sa teraz podarilo JAROSLAVOVI MIHÁLIKOVI. Center v podaní čmelíka ani nemohol byť lepší. Lopta sa prepadla na zadnú tyčku odkiaľ ju zakončil presne pod brvno Mihálik a dostáva tak svoj tím do vedenia 1:0!

MŠK Žilina – ŠK Slovan Bratislava

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 30. Mihálik (Čmelík), 69. Káčer, 74. Jelić (Letić)

Karty:   10. Mabouka (ZIL) – 15. Niňaj (SBA), 85. Gorosito (SBA)

MŠK Žilina: Volešák – Piaček, Letić, Škriniar, Lupčo (46. Škvarka) – Mabouka, Káčer, Pečovský, Čmelík (88. Paur) – Jelić (84. Alves de Oliveira), Mihálik.
Náhradníci: Krnáč – Králik, Kadlec, Hučko, Paur, Škvarka, Alves de Oliveira.

ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Čikoš, Jablonský, Gorosito – Kubík, Grendel, Lásik (58. Žofčák), Halenár – Fořt, Peltier (81. Mészáros).
Náhradníci: Poláček – Kolčák, Hudák, Žofčák, Mészáros.

Rozhodčí: Vlk – Hrčka, Lieskovský