Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference hokejbalového klubu Elba DDM Ústí nad Labem

konec

12.09.2014, 15:23 • zasedací místnost společnosti Zdemar, s. r. o., Smetanova 683, Chabařovice • Zdeněk Kamínek ml. (@ZdenekKaminek)

16:50

Tisková konference odhalila nejen logo, cíle či představení kádru. Převážně mluvil hlavní trenér Milan Jelen.

Z Ústí nad Labem je to ode mě pro dnešek vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (16:51:20)

16:48

Milan Jelen tiskovou konferenci právě ukončil.

16:46

Miroslav Růžička:

"Trénovat bychom mohli i v Krupce. Kdysi jsme tu měli běhavý tým, proto se v minulosti v Ústí nad Labem stavělo největší možné hřiště. Dnes se to proti nám starším hráčům otočilo."

16:42

Milan Jelen:

"Trénovat budeme v areálu DDM, zázemí máme celkem solidní. Je možné, že přijdou situace, kdy půjdeme trénovat na asfalt k hotelu Máj (rozměrově nevyhovující hřiště pro hokejbal; pozn. red.), abychom se připravili na asfaltu. Trénujeme dvakrát týdně, zkoušel jsem variantu třikrát týdně."

16:38

Zdeněk Banda:

"O víkendu to nebude nic jednoduchého, šesti bodům půjdeme naproti. Třinec posílil, bude to těžší utkání oproti loňským sezónám. Očekáváme tuhý boj, díky malému hřišti létají střely z každé pozice. Proti Sudoměřicím jsem nikdy nehrál, ale zcela jistě to nebude nic lehkého."

16:36

Daniel Prášek:

"Z víkendu chceme domů přivézt šest bodů."

16:35

Milan Jelen:

"O víkendu bude proti Třinci chytat Zdeněk Banda. Pokud bude dobrý výsledek, nebudu nic měnit."

16:32

Milan Jelen:

"Co se týká brankářů, loni se to vykrystalizovalo. Jdeme do sezóny s dvojicí Zdeněk Banda, Antonín Brhel. Střídat se budou podle výkonnosti. Záleží na rozpoložení týmu, jestli bude třeba dodat nový impuls a budu se to snažit brát podle citu. Kdyby přišlo zranění, mám rozjednaného Romana Peschouta. V případě, že by bylo potřeba, domluvil bych se i s jeho bratrem."

16:29

Milan Jelen:

"V minulé sezóně gólmanská jednička stanovena nebyla. Brankáři je specifická záležitost každého týmu, každý trenér má své metody. Loni jsme měli k dispozici čtyři brankáře, přičemž někteří brankáři dostali příležitost i v poli."

16:27

Jan Štěpánek:

"Když jsem přišel do Hradce Králové, bylo vše připravené a mohl jsem se soustředit pouze na hokejbal."

16:24

Jan Štěpánek:

"Po návratu do Ústí nad Labem mám více času na rodinu. Cesty do Hradce Králové byly časově náročné."

16:20

Jan Štěpánek:

"Po odstěhování ze Severní Terasy k rondelu šla návštěvnost na mistrovských utkáních dolů. Na zápasy chodili lidé i ze sídliště, kteří tím žili. Hokejbal měl na Severní Terase dlouhou tradici, na bukovském rondelu se mi to zdá odstrčené."

16:16

Došlo ke krátké přestávce.

16:14

Milan Jelen:

"Chystáme nový web, proto jsme absolvovali focení s profesionálním fotografem. Chceme webové stránky trochu upgradovat."

16:13

Jan Štěpánek:

"Elba začala novou éru, nové logo potřebovala."

16:11

Milan Jelen:

"Věnoval se nám i Jakub Jiergle, hrál americký za fotbal za nejlepší kluby v Praze, připravoval týmy v Liberci, rozjel projekt Brutal Kruháč, kde má kategorizované skupiny podle zátěže. Jede kompletní práci s tělem, má to dobře propracované."

16:10

Michal Hubený:

"Letní příprava byla pestřejší, více nás bavila. Trénovali jsme na Střížovickém vrchu, běželi jsme podle trenéra regenerační běh, který měl devět kilometrů. Poté nás čekala atletická příprava na atletickém oválu, čtyři sta metrů, patnáct set metrů, Cooperův běh, sprinty apod."

16:08

Michal Hubený:

"Tým je podle mého názoru silný dost. Myslel jsem si to i loni, padla na nás deka, kterou jsem v životě nezažil. Nefungovalo to v kabině, kde to začalo. Budu se snažit, aby mužstvo tahalo za jeden provaz. Věřím tomu, že síla byla a bude. Nechci dávat nějaké cíle, play-off je minimum. Myslím si, že fyzicky jsme připravení dobře, řekl bych, že lépe než loni."

Tisková konference hokejbalového klubu Elba DDM Ústí nad Labem

konec