Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference ČSLH k zahájení extraligy

konec

11.09.2014, 11:00 • Radek Barkman

Tisková konference skončila. (12:00:44)
Díky za pozornost a přeji příjemný zbytek dne.
Žádné další otázky ze strany novinářů již nepadly, tisková konference končí.
Tím také končí oficiální část tiskové konference.
Novinkou je také edice hokejových plechovek Radegast. V prodeji jsou tyto kolekce do září do vyprodání zásob.
Novým projektem jsou i Radegast hokejové hospody. Každý extraligový tým má svou hokejovou hospodou. Zde musí vysílat živě vždy venkovní zápas svého týmu.
Obermajerová: Novinkou je soutěž pro novináře, hlavní cenou je opět karton piva Radegast.
Obermajerová: Novinkou je také týmový Radegast Index. 1600 týmových RI bodů obdrží 5 sudů piva Radegast zdarma. Za 2 000 bodů je 5 sudů piva Radegast zdarma + fandící sety.
Obermajerová o prezentaci Radegastu: Samozřejmě pokračuje statistika Radegast Index jako v minulé sezoně. Na jejím základě bude vyhlášen hráč měsíce a ti pak budou nastupovat ve speciální zelené helmě.
Obermajerová: Pokračuje také FANTASY extraliga, kde je hlavní cenou 100 000 korun, špičkové televize nebo pivo Radegast. Tvářemi soutěže jsou Petr Čáslava, Petr Čajánek, Jaroslav Hlinka, Radek Duda a Jaroslav Bednář.
Obermajerová: Novinkou u Radegastu jsou hokejové hospody. Partner soutěže Škoda Auto dává k dispozici 14 nových vozů Škoda Fabia jako cenu pro vítěze dlouhodobé soutěže. Spolupráce rovněž pokračuje s deníkem Sport, každý týden navíc přichází hitparáda gólů a doprovodné speciální formáty. Novinkou budou nejzajímavější a komentované momenty kola.
Obermajerová: Následují další aktivity našich partnerů. Opět je k vidění Charta Fair Play Hráče a Charta Fair Play Fanouška. To všechno v rámci České Pojišťovny.
Ježek: Zatím je tato mobilní aplikace k dispozici pro androidy, ale připravujeme ji i pro další operační systémy.
Ježek: Chtěli jsme před začátkem nové sezony stihnout upgrade nové aplikace na mobilní sázení. Je zároveň možno sledovat každý zápas extraligy také na mobilu. Všechny zápasy budeme pro naše klienty přenášet pochopitelně i na našich webových stránkách v rámci přenosů na TV Tipsport.
Tipsport má nyní již také své mobilní pobočky na stadionech, například na Spartě, na Kometě, v Liberci či v Pardubicích.
Ježek: Tipsport samozřejmě nabízí také kurzy na zisk titulu. Pro ochutnávku: Třinec 4,50, Sparta 4,75, Kometa Brno 7,00....Olomouc 120,00.
Ježek: Jedním z důvodů našeho sponzorství jsou nové trendy, které ve společnosti vznikají a český hokej včetně jeho vedení na ně dokážou pravidelně reagovat. Jde to ruku v ruce s nějakými trendy, které se promítají i do sázení. Dnes již osmdesát procent všech sázek je podáno prostřednictvím internetu, což je dramatická změna oproti dřívějšku.
Lubomír Ježek (Tipsport): Chci podtrhnout, že jde o nejvýznamnější sponzorskou spolupráci na českém trhu a chci zdůraznit, že těch sponzorských aktivit nemáme málo.
Obermajerová: Extraliga je již k dispozici na všech sociálních sítích. Byl spuštěn profil na Facebooku, Twitteru a nově také na Instagramu.

Tisková konference ČSLH k zahájení extraligy

konec