Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference HC Škoda Plzeň

konec

11.09.2014, 12:00 • Jakub Vais (@KubaVais)

Dnešní tisková konference a představení dresů pro novou sezónu je u konce. Prostor nyní dostali novináři na individuální rozhovory.

Z Plzně je to pro dnešek všechno. Děkujeme Vám za pozornost a přejeme hezký den. (12:12:56)

Tisková konference skončila.
Milan Razým: Věřím, že gólmani budou pokračovat v loňských výkonech, hlavně Matěj Machovský, který vládl statistikám brankářů. Výhry a porážky k hokeji patří.
Ondřej Kratěna: Na sezónu se všichni těšíme, věříme, že jsme naladili formu. V kabině vládne pohoda a snad to přeneseme na led.
Milan Razým: Až na Nicka Johnsona se všichni dokázali dát dohromady a zítra tak půjdeme na Spartu.
Milan Razým: Ke generační obměně už muselo dojít. Letos je ta změna radikální, přišlo vlastně čtrnáct hráčů, ale snažili jsme se připravovat poctivě. Nahradit Martina Straku nejde, ale doufejme, že se o to mladí hráči pokusí a navíc jsou tu zkušení hráči jako Kratěna Kadlec, Balej.
Martin Straka: Letošní sezóna bude trochu jiná, tým jsme hodně omladili, ale náš cíl je i přesto dostat se do play-off a tam už se může stát cokoliv. Určitě bude potřeba nějaký čas vydržet než se zapracují do toho systému. Nejdůležitější je podle mě začátek sezóny a za ty sezóny, co jsem tu byl, se to ukázalo.
Roman Zarzycký: Jsme připraveni ve všech směrech. Nás sportovní cíl pro novou sezónu je dostat se minimálně do play-off a také stabilizovat klub díky partnerům.
Tiskovou konferenci zahajuje výkonný ředitel klubu Roman Zarzycký.

Tisková konference začíná!
Hezký den z Plzně. Posledním týmem Tipsport extraligy, který ještě nepředstavil svoje plány před novou sezónou na tiskové konferenci je loňský čtvrtfinalista HC Škoda Plzeň.

Dnešní předsezónní konference přinese představení týmu pro novou sezónu a také představení nových dresů pro extraligu za účasti generálního manažera klubu Martina Straky, hlavního trenéra A-týmu Milana Razýma a kapitána týmu Ondřeje Kratěny.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

Tisková konference HC Škoda Plzeň

konec