Menu

Hokej

KHL

Avtomobilist Jekatěrinburg – HC Slovan Bratislava

1:3

konec (0:0, 1:1, 0:2)

08.09.2014, 15:00 • KrK Uralec • Petr Dejnožka

Tipsport: 2.2 4.1 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

SUROVÝ - 1:3

59:28

Slovan právě vstřelil branku!
Risk v podobě hry bez brankáře domácím příliš nevyšel, po ztrátě kotouče na útočné modré čáře v klidu dovezl kotouč do odkryté sítě TOMÁŠ SUROVÝ! Slovan i po dnešním zápase zůstane stoprocentní – 1:3! Asistence: Tomáš Netík.

59:04

Až nyní se domácí dostali ke kotouči, Jakub Kovář míří na střídačku! Jekatěrinburg to zkouší v šesti!

56:42

Milan Bartovič znovu ukázal své zkušenosti a kvalitu, pohybem podél levého mantinelu vybojoval pro Slovan přesilovou hru. Hákováním se provinil Sami Lepistö (JEK).

56:11

Lewandovski ideálně našel na kruzích Lazareva, který z mezikruží o centimetry minul branku Slovanu! To byla obrovská šance Avtomobilistu na vyrovnání!

55:29

Mnohem nebezpečněji již vypadalo vytočení Golyševa, který se snažil přesouvajícího Backlunda překonat na bližší tyči. Brankář ve službách slovenského týmu se ale na svoji tyčku namáčkl včas!

BARTOVIČ - 1:2

52:12

Slovan právě vstřelil branku!
Z ničeho nic udeřilo slovenské mužstvo, které si bere vedení nazpět! Rychlý protiútok skončil na levé straně na hokejce MILANA BARTOVIČE, který jako správný kapitán tvrdou ranou propálil vše před sebou – 1:2! Asistence: Matt Murley a Rok Tičar.

49:45

Golyšev se dostal do velké příležitosti, když dostal přesnou přihrávku až před gólman, bekhendovou kličkou si ho položil, jenže následně nedokázal přehodit ležící beton!

47:54

Jekatěrinburg bude hrát znovu v početní převaze, Michal Sersen (SBA) odchází za katr za držení.

44:10

Další komplikace pro slovenský tým, za zbytečné hákování při založení útoku je potrestán dvěma minutami Ján Brejčák (SBA).

41:21

Alexander Bumagin měl stoprocentní příležitost na otočení skóre pro Jekatěrinburg, měl před sebou prakticky prázdnou branku, jenže tu z levé strany nepochopitelně netrefil!

LAZAREV - 1:1

39:21

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
A domácí to přece jen dokázali! Přesně devětatřicet sekund před koncem druhé třetiny vypukla radost na stadionu, první pokus Viklunda ještě dokázal Backlund vyrazit, na následnou dorážku ANTONA LAZAREVA do poloprázdné branky již byl krátký – 1:1! Asistence: Tobias Viklund a Jakub Petružálek.

38:44

Následně se nedovoleným zákrokem provinil Ivan Baranka (SBA), který nabízí domácím v závěru druhé periody šanci na vyrovnání.

36:29

Nepříjemná situace pro hlavního rozhodčího. Prudká rána Mihálika se od tyče odrazila do obličeje jednoho ze sudích, z jehož obličeje se okamžitě spustil proud krve. S ručníkem na obličeje je společně s domácím lékařem odváděn do kabiny!

36:29

Trjamkin nedokázal udržet Mihálika u mantinelu, prudká rána skončila na tyči domácí svatyně!

33:15

Mírná převaha Avtomobilistu bude utlumena, Nikita Trjamkin (JEK) se totiž provinil hákováním. Slovan tak dostane k dispozici další přesilovou hru.

30:01

Jakub Petružálek měl nyní na hokejce vyrovnávací branku! Odražený puk o zadní mantinel zametl bekhendem přes ležícího obránce směrem na branku, kde ho na poslední chvíli těsně před brankovou čarou ukryl pod lapačku Backlund! Sudí si ještě šel překontrolovat videozáznam, kde bylo ale jasně vidět, že kotouč se za brankovou čáru nedostal!

28:12

A navíc budou hrát domácí v přesilové hře, držením je potrestán Ivan Baranka (SBA).

26:02

A další komplikace pro domácí Jekatěrinburg. Komarov (JEK) to přehnal s důrazem u mantinelu a za vražení na hrazení dostává menší trest.

NETÍK - 0:1

25:21

Slovan právě vstřelil branku!
TOMÁŠ NETÍK byl vyrušen při zakončení faulem, nyní se pomstil nejlepším možným způsobem! Po křižné přihrávce se opřel do kotouče, který po ledě nasměroval za záda přesouvajícího se Jakuba Kováře – 0:1! Bez asistence.

24:45

Převaha Bratislavy přináší ovoce. Tomáš Netík se dostal na mezikruží, odkud chtěl vyslat prudkou ránu na Kováře. Zakončení ale znemožnil hákováním Bumagin (JEK), který jde za faul na trestnou lavici. Čtvrtá početní výhoda pro Slovan, podaří se konečně skórovat?

16:20

V blížícím se závěru první části se bude Slovan muset bránit, Mihálik (SBA) si u mantinelu počkal na Petružálka a tvrdým krosčekem ho poslal k zemi. Za svůj přestupek dostane dvouminutový trest.

15:11

Dnes poprvé se do střelecké příležitosti dostal Jakub Petružálek, který si ideálně najel na mezikruží a tvrdou ranou prověřil pozornost Backlunda! Hostující brankáře ale změnu stavu skvělým zákrokem nepovolil!

10:06

S vyloučeními se nyní doslova roztrhl pytel, ruští sudí znovu trestají na domácí straně. Filip Metljuk (JEK) zapomněl svoji hůl pod nohama hostující útočníka a po právu odchází za podražení za katr. Před Slovanem je tak přesilová hra čtyři na tři.

09:13

Z přesilové hry se ale domácí hráči příliš dlouho neradovali, při vlastním početní výhodě se provinil držením Dmitrij Megalinskij (JEK), který posílá svůj tým také do čtyř.

09:02

Nyní však dostanou šanci skórovat také hráči Avtomobilistu Jekatěrinburg. Sekáním se provinil Patrick White (SBA).

05:49

Bude se poprvé vylučovat, Slovan dostane šanci zahrát si v početní výhodě. Alexej Jefimov (JEK) ukončil útok slovenského týmu sekáním a již sedí s menším trestem na lavici hanby.

Avtomobilist Jekatěrinburg – HC Slovan Bratislava

1:3

konec (0:0, 1:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 40. Lazarev (Viklund, Petružálek) – 26. Netík, 53. Bartovič (Murley, Tičar), 60. Surový (Netík)

Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Lobanov) – Viklund, Lepistö, Megalinskij, Metljuk, Trjamkin, Antonov, Žuravljov, Voropajev – Lazarev, Simakov, Petružálek – Golyšev, Krysanov, Bumagin – Jefimov, Lapenkov, Jemelejev – Lewandovski, Komarov, Garejev.

HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Baranka, Sersen, Sigalet, Starosta, Mihálik, Brejčák, Luža – Nedorost, Nagy, Vondrka – Surový, Netík, Hudáček – Murley, Ticar, Bartovič – Jeglič, White, Ölvecký

Rozhodčí: Karabanov, Kulakov – Koršak, Černyšjov

Diváci: 2500

Průběh zápasu
1. třetina
05:49
09:02
09:13
10:06
16:20
Po 1. třetině
2. třetina
24:45
25:21
26:02
28:12
33:15
38:44
39:21
Po 2. třetině
3. třetina
44:10
47:54
52:12
56:42
59:28
Konec