Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Kometa Brno – HC Dynamo Pardubice

0:2

konec (0:1, 0:0, 0:1)

08.09.2014, 18:00 • hala Rondo, Brno • Tomáš Čekal

Tipsport: 1.9 4.3 2.84 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:47

Pardubice právě vstřelily branku!
Je jasno. Jan Ščotka na modré čáře zachytil vyhození domácích, kteří hráli v oslabení, a zamířil rychle k bráně Jekela. Když už se zdálo, že bude zblízka střílet bekhendem, poslal puk na druhou stranu brankoviště k pravé tyči, kde stačilo DANIELU VOŽENÍLKOVI jen nastavit hůl. Asistence: Jan Ščotka.

58:00

Konec nadějí Komety? Ujíždějícího Jana Veselého fauloval Libor Hájek (KOM) – 2 minuty za držení protihráče. Jednalo se o faul na pravém kruhu, takže o nájezdu nemohla být řeč.

54:37

No a opět mohlo udeřit na druhé straně. Michal Procházka se na levém křídle zbavil obránce a v ideální pozici otřel svoji střelu o výstroj brankáře Jekela těsně vedle brány.

52:40

Jan Veselý po brejku zůstal úplně sám před Jekelem. Dostal přihrávku z levé strany, ale gólmana nepřekonal. Z první pálil do jeho hrudi. Jekel sice puk držel, ale Veselý do něj i tak sekl. Domácí se hodně rozčilovali, ale rozhodčí přesto nikoho nevyloučil.

49:32

Po jednom z dohraných soubojů ve středním pásmu získavají tresty za hrubost Daniel Voženílek (PCE) a Richard Garčic (KOM).

48:53

Výborná přihrávka k levé tyči na sjetého beka Kupčíka a obránce Komety míří do protipohybu těsně vedle pravé tyče!

48:09

Za hákování je na 2 minuty potrestán Radek Velinský (PCE).

46:11

Adam Kozel clonil před Vejmelkou a když brankář Pardubic vyrazil nahození od modré čáry, mohl Kozel sám dorážet! Z otočky však trefil jen beton duchapřítomného gólmana v červeném dresu.

41:53

Jan Veselý (PCE) odbržel osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.

36:30

Regulérní dvouminutovou přesilovou hru si zahraje i Kometa. Michal Procházka (PCE) dostává dvouminutový trest za krosček.

35:34

Po střele Kusého z pravého kruhu vyráží Jekel puk na levou stranu hřiště, kde z první pálí Michal Procházka. Jekel je opět bezchybný! Stihl se přesunout k pravé tyči a střelu příklepem vytěsnit do rohu kluziště.

33:06

A když hosté chybovali na modré čáře, musí jít Luboš Adam (PCE) na dvě minuty za podražení. Musel totiž zabrzdit unikajícího hráče Komety, což se mu povedlo. Útočník Brna zůstal ležet na zemi.

32:18

Jekel předveld famózní zákrok! Už už ležel na zemi a jedn z hráčů Pardubic pálil z mezirkuží do odkryté klece, ale Jekel ještě stihl vykopnout svůj pravý beton a zabránil téměř jasné brance! Sice při zákroku ztratil hůl, ale stihl i následný zákrok proti ráně od modré čáry.

31:16

Další vyhození však letí na domácí střídačku – a to je v kombinaci s drahou letu z obranného pásma špatné – Michal Kupčík (KOM) – 2 minuty za zdržování hry. Hosté hrají 45 vteřin pět na tři.

30:01

Moc dlouho se z něj ale neradovali. Nebezpečí před Jekelem hasil za cenu sekání Tadeáš Král (KOM) – 2 minuty trest.

28:27

Kometa v přečíslení dva na jendoho! Grünwald byl ve výborné pozici a tak ani nepřihrával. Vypálil příklepem a trefil levou tyč brány Pardubic.

25:45

Domácí Denk se dokázal i přes přesilu procpat před Vejmelku, jehož zblízka trefil jen do levého betonu.

25:07

Hra jde rychle do čtyř na obou stranách. Za hru vysokou holí je na dvě minuty vyloučen brankář Karel Vejmelka (PCE), který za branou zasáhl jednoho z útočníků Komety, když chtěl rychle odehrát puk. Trest odpyká Ondřej Panna.

24:46

Hynek Grünwald (KOM) v obranném pásmu hákoval a musí si jít na dvě minuty odpočinout. Pardubičtí hrají další přesilovku.

23:47

Adam pálil od modré čáry do skrumáže těl. Jekel puk vyrazil před sebe, kde číhal Vácha. Ani nadvakrát puk nedokázal protlačit za gólmana Komety.

22:26

Po velkém závaru Jekel klečel v bráně a puk se odrazil před brankovištěm k Pannovi. Útočník Pardubic jej z první napálil do výstroje domácího brankáře.

21:59

Rostislav Šnajnar (KOM) podrazil protihráče ve středním pásmu a hosté si zahrají přesilovou hru. Na dvě minuty.

14:21

Šance i na druhé straně. Kometa měla rychlý brejk, přišla přihrávka do tandemu, kterou nejprve Kozel minul, ale Grünwald už si ji našel. Z mezikruží však jen vyprášil beton Vejmelky.

12:37

Lukáš Vácha v obrovské tutovce! Dostal pardání přihrávku před Jekela, kde byl úplně sám a mohl si vybrat. Zamířil do levé šibenice a buď o kousínek minul nebo do jeho střely ještě lehce sáhl Jekel. Tak jako tak puk skončil asi 10 cm od tyče.

10:56

První přesilovka pro Pardubice. Ve středním pásmu fauloval Richard Garčic (KOM) – 2 minuty za faul kolenem.

09:30

Krásná kombinace Komety. Od modré čáry jde z první nahrávka na Dufka, jenž číhá mezi kruhy. Neméně pomaleji pálí mezi nohy Vejmelky, jenž ani sám neví, že mu tam puk zůstal.

08:21

Luboš Adam (PCE) je vyloučen na dvě minuty za sekání. První přesilová hra utkání pro Kometu.

07:29

Ščotka se při hře čtyři na čtyři dostal mezi obránci Komety až před Jekela, ale zblízka už neměl čas na blafák. Střela končí ve výstroji Jekela.

06:11

Vidíme první vyloučení zápasu. A to na obou stranách. I když byl signalizován faul hostů, na trestnou jdou i domácí. Martin Krajňák (PCE) hákování, Roman Dymáček (KOM) zdržování hry.

01:53

Pardubice právě vstřelily branku!
Hodně šťastný gól pro hosty. RADEK VELINSKÝ jel za bránu Komety a na poslední chvíli nahodil kotouč zpět před brankoviště podél tyče a dost pravděpodobně si jej sám brankář Jekel srazil do brány odrazem od brusle. Asistence: Tomáš Pipek, Lukáš Vácha.

00:37

Jan Veselý vybruslil od pravého mantinelu na kruh a pálil švihem do tyče Jekelovy brány!

HC Kometa Brno – HC Dynamo Pardubice

0:2

konec (0:1, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Velinský (Pipek, Vácha), 60. Voženílek (Ščotka)

HC Kometa Brno: Jekel (Šalena) – Vágner (C), Hájek, Švejda, Kupčík, Kubeš, Vlček, Vojáček, Šnajnar – Kozel, Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna R., Biolek, Garčic, Dufek, Král, Boltvan, Grünwald, Dymáček.

HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Vácha, Franc, Procházka J., Adam, Nedbal, Vála, Ščotka – Procházka M., Velinský, Bohuněk, Kusý, Hlaváček, Voženílek (C), Pipek, Kysela, Krajňák, Veselý, Panna.

Rozhodčí: R. Čech – M. Černý, M. Musil.

Průběh zápasu
1. třetina
01:53
06:11
08:21
10:56
Po 1. třetině
2. třetina
21:59
24:46
25:07
30:01
31:16
33:06
36:30
Po 2. třetině
3. třetina
41:53
48:09
49:32
58:00
59:47
Konec