Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

Kärpät Oulu – Kölner Haie

3:2

po s.n. (5:4) (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0)

05.09.2014, 17:30 • Oulun Energia Areena, Oulu (kapacita 6614 míst) • Adam Lacek (@laci_17)

Tipsport: 1.45 5.0 5.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Joonas DONSKOI - 3:2

65:00

V samostatných nájezdech zvítězil tým Oulun Kärpät.
Rozhodující nájezd si připisuje JOONAS DONSKOI, jenž si v dnešním zápase jednoznačně zasloužil vstřelit branku, nakonec třemi proměněnými samostatnými nájezdy rozhodl o výhře Kärpätu!

Na další nájezd míří do domácí branky Iiro Tarkki!

61:29

Aus den Birken nyní zachránil svůj tým od inkasování! Po bekhendové střele Patricka Davise se totiž k puku dostal obránce Dan Spang, který v ideální pozici nedokázal hostujícího brankáře prostřelit!

57:04

Nicolas Deschamps se z ničeho nic dostal do úniku a nastřelil tyč! Obecenstvem to jen zahučelo!

Adam MASUHR - 2:2

52:45

Oulun Kärpät vstřelil branku!
Nakonec se ale domácí přeci jen prosazují! Po Glennově přihrávce se tvrdou střelou od modré čáry prosazuje ADAM MASUHR, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě do branky! Asistence: Ryan Glenn a Ivan Huml.

51:38

John Tripp míří za sekání na trestnou lavici, přesilová hra domácích by mohla být velkou šancí na vyrovnání.

49:46

Obrovský tlak hostů nekončí gólem! Po několika střelách z holí Falka, Kruppa nebo Gogully sice Kolín byl blízko brance, Karhunen ale všechny pokusy ustál a drží svůj tým!

Joonas KEMPPAINEN - 1:2

45:42

Oulun Kärpät vstřelil branku!
Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Joonas Donskoi v rohu kluziště dokázal vybojovat kotouč a přihrál jej před branku na JOONASE KEMPPAINENA, kterého nechali hosté zcela volného na pravém kruhu. Kemppainen se střelou chvíli otálel, poté ale vymetl prostor na bližší tyči! Asistence: Joonas Donskoi a Julius Juntilla.

41:17

Po další šarvátce na hranici brankoviště bude vyloučen český útočník Ivan Huml, který zbytečně najel a hokejkou bodl do Aus den Birkena. Hrát se ale bude ve čtyřech, na trestnou za krosček zamířil také Charles Stephens.

37:54

Nejaktivnějšími aktéry šarvátky byli Joonas Komulainen a Jamie Johnson, oba rváči dostávají dvě minuty za hrubost, hostující útočník navíc desetiminutový osobní trest, hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.

Marcel OHMANN - 0:2

30:24

Kolín právě vstřelil branku!
Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Po výborném vyjetí z obranného pásma se dostali do situace 3 proti 1. Akci táhl předchozí střelec Riefers, který vynikající přihrávkou našel na druhé tyči volného MARCELA OHMANNA, pro kterého už nebylo těžké zasunout puk do branky! Asistence: Philip Riefers.

Philip RIEFERS - 0:1

27:34

Kolín právě vstřelil branku!
Hosté se ale ujímají vedení! Fabio Pfohl s pukem na holi pronikl do útočné třetiny, od levého mantinelu ale tak dlouho hledal spoluhráče, kterému přihraje, až nakonec vystřelil a po Karhunenově zákroku se puk ve skrumáži před brankou odrazil od PHILIPA RIEFERSE, který si tak připisuje svou druhou branku v Lize mistrů! Asistence: Fabio Pfohl a Charles Stephens.

23:47

Další zbytečný faul v podání Kolína, za podražení je vyloučen útočník Daniel Schmolz.

22:49

V obrovské šanci se ocitl Patrick Davis, který dnes nosí dres s nápisem Top Scorer, z půlky odkrytou branku ale po vynikající přihrávce netrefil!

18:32

Joonas Donskoi se prodral do velké šance, tváří tvář Aus den Birkenovi ale neuspěl!

17:03

Další přesilovka pro domácí, za zbytečné hákování v útočné třetině je vyloučen Marcel Muller.

10:03

Druhá přesilová hra pro Kärpät, na trestnou lavici za podražení míří Christopher Minard.

06:29

Obrovská šance domácích! Po vhazování a velké chybě na útočné modré čáře jednoho z obránců Kolína se do samostatného úniku řítil Julius Juntilla, krátkou kličku s následným prostrčením kotouče mezi betony sice zvládl dobře, na Aus den Birkena si ale nepřišel!

06:17

Uvidíme první přesilovou hru Kolína, za nedovolené bránění je vyloučen Joonas Donskoi.

Kärpät Oulu – Kölner Haie

3:2

po s.n. (5:4) (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 46. Kemppainen (Donskoi, Juntilla), 53. Masuhr (Glenn, Huml), rozh. náj. Donskoi – 28. Riefers (Pfohl, Stephens), 31. Ohmann (Riefers)

Kärpät Oulu: Karhunen (Tarkki) – Kukkonen, Masuhr, Glenn, Spang, Vallin, Niemelä, Eminger – Davis, Deschamps, Pyörälä – Huml, Komulainen, Puljujärvi – Junttila, Kemppainen, Donskoi – Mäenalainen, Keränen, Alikoski Trenér: Lauri Marjamaki.

Kölner Haie: Aus den Birken (Stefaniszin) – Muller, Riefers, Tjärnqvist, Krupp, Lüdemann, Ankert, Zerressen – Johnson, Minard, Gogulla – Schmolz, Muller, Falk – Stephens, Tripp, Pfohl – Ohmann, Iggulden Trenér: Uwe Krupp.

Rozhodčí: Björk (SWE), Leppänen (FIN) – Neva (FIN), Sormunen (FIN)

Průběh zápasu
1. třetina
06:17
10:03
17:03
Po 1. třetině
2. třetina
23:47
27:34
30:24
37:54
Po 2. třetině
3. třetina
41:17
45:42
51:38
52:45
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
65:00
po s.n.