Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

HC Olomouc – VHK ROBE Vsetín

5:2

konec (3:0, 1:1, 1:1)

01.09.2014, 15:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Miroslav Fantal

60:00

Konec zápasu. (16:57:57)

59:47

Hosté jsou kompletní, Mora získává první body do tabulky.

57:47

Hosté to budou mít velmi těžké, pokud by ještě chtěli pomýšlet na body. Koňařík (VSE) obdržel trest za držení protihráče.

56:21

Podobnou akcí jako před chvíli se blýskli domácí, ovšem Skopalovi chyběl kousíček ke kotouči.

55:13

Olomouc právě vstřelila branku!
Když už to vypadalo, že by hosté mohli snížit na rozdíl jediné branky, rozjel se po pravém křídle s kotoučem Podlaha, který se dostal až do těsné blízkosti branky. Odtud puk posunul na JAKUBA GALVASE, který překonal gólmana. Asistence: Josef Podlaha, Anagnostis Spatharis.

53:00

Do konce třetího dějství chybí sedm minut a hosté se nadechují k závěrečnému tlaku. Domácí naopak mají problém se založením útočné akce.

51:06

Vilém střelou z bezprostřední blízkosti domácí branky orazítkoval horní tyč!

48:20

Hosté jsou v plném počtu.

47:45

Hanáci chvíli kombinovali před hostující brankou, dokonce i jednou vystřelili. Pak ale vlastní chybou ztratili pásmo.

46:20

Příliš dlouho se ale pět na pět nehrálo. Tentokrát míří na trestnou Kollár (VSE) za hákování.

45:58

Mora přečkala dvě minuty v oslabení a již hraje v plném počtu.

45:33

Přesilová hra hostům nevychází, naopak dopředu se hnali Kohouti. Jejich snahu ale uťal hvizd sudího na lajně, který si všiml ofsajdu.

44:44

Mezi tři tyče hostující branky se vrací Sachr, který svůj problém nejspíš už vyřešil.

44:42

Tvrdý projektil Ševčíka těsně minul horní tyč olomoucké branky.

43:58

Hosté budou hráč přesilovou hru. Rutar (OLO) se provinil faulem loktem.

43:26

Gólman Sachr má nějaké problémy s vlastní výstrojí a musí vystřídat. Ne led tak přichází nerozchytaný Juřička.

43:26

Vsetín právě vstřelil branku!
Hostům se ale přeci jen daří snížit na rozdíl dvou branek. Střelecký pokus MICHALA KOŇAŘÍKA zaplul do levé horní šibenice domácí klece. Asistence: David Hrňa.

42:56

Půček vybojoval puk v útočné třetině a místo předložení jej Ševčíkovi, kterého nikdo nehlídal, sám zakončil. Branku ale netrefil.

40:31

Z těžkého úhlu pálil na domácí klec Půček, ovšem Schejbal byl pozorný a puk schoval v náruči.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina přinesla po jedné brance na každé straně. Jako první se hned na jejím začátku prosadili Kohouti, ovšem ještě před polovinou zápasu snížili Valaši v přesilové hře. Rozdíl mezi oběma týmy tak zůstává stále tříbrankový. Třetí dějství začne v 16:27.

40:00

Druhá třetina skončila.

36:52

Ani nyní nedokázali domácí přesilovou hru využit ke vstřelení branky. Vsetín hraje v kompletním složení.

35:49

Janečko našel na vzdálenější tyči neobsazeného Dajčara, který z první zakončil. Jenže gólman hostí se bleskurychle dokázal přesunout a betonem zastavil puk mířící za brankovou čáru.

34:52

Ve středním pásmu se hrubostí provinil Půček (VSE), kterého sudí posílá na trestnou lavici. Střídačce hostů se to nelíbí, ovšem na rozhodnutí arbitra to vliv mít nebude.

33:26

Hraje se poměrně svižný hokej a již delší dobu se nepřerušovalo. Větší brankové příležitosti ale nepřicházejí ani na jedné straně.

31:07

Hosté přečkali oslabení bez inkasované branky, Brodek se již vrátil za svými spoluhráči mezi mantinely.

30:21

Podlaha přebruslil celou délku kluziště, ale před zakončením mu kotouč utekl z čepele, takže Sachr včas zasáhl.

29:44

Tak dlouho kombinovali olomoučtí hráči na modré, až o kotouč přišli. Následně musel hru Schejbal přerušit, takže se bude vhazovat v pásmu Mory.

29:07

Hanáci budou hrát přesilovou hru. Brodek (VSE) se dopustil podražení protihráče, a tak odjíždí na trestnou lavici.

28:05

Urban získal puk ve vlastní třetině a se spoluhráčem postupoval proti jedinému obránci Vsetína. Zakončení jmenovaného hráče postrádalo lepší směr, neboť puk šel pouze do připraveného Sachra.

27:21

Vsetín právě vstřelil branku!
Domácí se dlouhou nedokázali vymanit ze své obranné třetiny a nakonec i inkasovali. Koňařík získal puk v souboji za domácí klecí a poslal jej před brankoviště, kde se do něj okamžitě opřel JÁCHYM JANOŠEK, který prudkou ránou nad lapačku gólmana vsítil první letošní branku Vsetína. Asistence: Michal Koňařík.

25:39

Hned na začátku početní výhody měli hosté velkou příležitost ke skórování. Schejbal neudržel puk ve výstroji a dojíždějící hráči Vsetína měli možnost dorazit puk do brány. Olomoucký gólman ale včas zareagoval a skokem ke své pravé tyči zabránil pohromě.

25:23

Hosté budou mít výhodu jednoho muže v poli. Skopal (OLO) předvedl nedovolený zákrok kolenem.

24:45

Hanáci opět svého soupeře uzamkli v útočné třetině a Sachr se musel cítit jako v ohni. Naštěstí pro hosty ale gólman dokázal všechny nepříjemné pokusy Hanáků zlikvidovat.

22:08

Olomouc právě vstřelila branku!
Olomoučtí po návratu svého hráče z trestné lavice doslova uzavřeli svého soupeře a ostřelovali branku Vsetína. Valaši se sice v této pasáži ubránili, ovšem další nájezd Hanáků už byl gólový. Kret posunul mezi kruhy puk TOMÁŠI DAJČAROVI, který prostřelil brankáře. Asistence: Vítězslav Kret, Martin Palinek.

21:01

Domácí hrají sice ještě ve čtyřech, sami ale dokázali zahrozit. Podlaha dojel vyhozený puk do rohu kluziště a předložil jej rozjetému Krejčímu. Vracející se obránce hostů ale dokázal soupeři znemožnit vystřelit.

20:01

Začala druhá třetina.
První dvacetiminutovka je za námi. Hanáci vstoupili do zápasu ve velkém stylu, neboť už po osmi minutách hry vedli 3:0. V dalším průběhu třetiny již branka nepadla. Druhá část začne v 15:43.

20:00

První třetina skončila.

19:55

U puku jsou ale hlavně domácí hráči, třetina se dohraje daleko od branky Mory.

19:22

Valaši budou mít možnost ještě do přestávky snížit vedení soupeře během přesilové hry. Rutar (OLO) se ve středním pásmu provinil faulem kolenem.

18:27

Z protiútoku zahrozil na druhé straně Půček, jehož střela zapadla přímo do připravené lapačky Schejbala.

18:19

Velmi aktivní Podlaha opět hledal někoho před brankovištěm Vsetína, ale nikdo v bílém domácím dresu puk nezpracoval.

17:08

Hanáci se ubránili a jsou na ledě v plném počtu.

16:17

Podruhé během několika málo vteřin přerušil hru Schejbal, který místo riskantní rozehrávky raději puk podržel.

15:49

Zatím probíhá přesilová hra Vsetína podobně, jako před chvíli ta olomoucká. Hostům se nedaří vystřelit.

15:08

První vyloučení také na straně domácího celku, který bude po hákování Podlahy (OLO) hrát ve čtyřech.

14:26

Početní výhodu tedy Hanáci využit nedokázali, stále ale zůstávají na kotouči a soupeři jej příliš nepůjčují.

14:09

Kohoutům nevyšel přechod do třetiny soupeře, sudí na lajně píská postavení mimo hru.

13:35

Střelu Galvase schoval brankář hosté někde ve výstroji. Dojíždějící hráči Olomouce byli bez šance.

13:01

Hanáci si pouze přihrávali napříč útočnou třetinou. Žádný střelecký pokus na branku Vsetína zatím nepřišel.

12:26

Domácí hráči se opět navezli do útočného pásma, kde se hosté dopustili nedovoleného zákroku. Na trestnou lavici tak putuje Půček (VSE) za faul kolenem.

11:39

Kořenek vybojoval kotouč na útočné modré a vydal se se spoluhráčem na jediného obránce. Zodpovědnost vzal olomoucký hráč nakonec sám na sebe, ovšem gólmana neohrozil.

09:44

Urban několikrát zamíchal s pukem za bránou soupeře a poté jej předložil do chumlu hráčů. Ani Podlaha ani Spatharis ale svůj gólový účet nerozšířili.

08:49

Naopak na druhé straně měl opět plné ruce práce Sachr. Nahození Urbana nedokázal gólman Vsetína napoprvé přikrýt, čehož málem využili Kohouti. Naštěstí pro hosty ale brankář nakonec schoval puk někde ve výstroji a nechal hru přerušit.

08:33

Vsetínští sice dokáží v olomoucké třetině kombinovat, ovšem branku, kterou stráží Schejbal, ohrožují velmi sporadicky.

07:11

Olomouc právě vstřelila branku!
Neuplynula ani minuta hry od druhé vstřelené branky Mory a domácí střídačka se opět raduje. JOSEF PODLAHA převzal kotouč na obranné modré, pláchl všem obráncům a v souboji jeden proti jednomu prostřelil Sachra. Asistence: Anagnostis Spatharis, Jakub Galvas.

06:39

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí se ujímají po necelých sedmi minutách hry vedení o dvě branky. Krejčí zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej předložil Podlahovi. Autor předchozí domácí trefy poté zpoza hostující klece posunul puk do brankoviště, kde mezi se ve skrumáži nejlépe zorientoval ANAGNOSTIS SPATHARIS, který prostřelil gólmana. Asistence: Josef Podlaha, Petr Krejčí.

03:59

Olomoučtí jsou v úvodu duelu lepším týmem a po čtyřech minutách hry to mohli vyjádřit druhou brankou. Po rychlé kombinaci se dostal do zakončení Skopal, který poloodkrytou branku soupeře minul.

00:35

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci zahajují novou sezónu rychlou brankou, o kterou se postaral JOSEF PODLAHA. Asistence: Jakub Galvas.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Dajčar, Krejčík, Mader, Vosátko, Rutar, Galvas, Holiš – Urban M. (C), Kořenek, Štefka, Kalač, Skopal, Hrbáček, Podlaha, Janečko, Palinek, Wolf, Spatharis, Skřivánek, Kret.

VHK Vsetín: Sachr (Juřička) – Kamas, Mikulenčák, Ondračka, Kollár, Cabák, Ševčík – Koňařík, Andris, Zetocha, Klímek, Gorás, Janošek, Půček, Paťava, Brodek, Paroušek, Vilém, Hrňa (C).

Rozhodčí: Cik – Doleček, Holibka.
V minulé sezóně se oba celky střetly v základní části stejné soutěže čtyřikrát. Lepší bilanci z těchto soubojů mají Hanáci, kteří zvítězili ve třech utkáních. Pouze jednou, a to pouze o jednu branku, vyhráli Valaši.
Vítáme vás u on-line přenosu z utkání prvního kola ELIOD extraligy mladšího dorostu, ve kterém domácí tým HC Olomouc přivítá celek VHK Vsetín. Zápas začíná v 15:00.

HC Olomouc – VHK ROBE Vsetín

5:2

konec (3:0, 1:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Podlaha (Galvas), 7. Spatharis (Podlaha, Krejčí), 8. Podlaha (Spatharis, Galvas), 23. Dajčař (Kret, Palinek), 56. Galvas (Podlaha, Spatharis) – 28. Janošek (Koňařík), 44. Koňařík (Hrňa)

HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Dajčar, Krejčík, Mader, Vosátko, Rutar, Galvas, Holiš – Urban M. (C), Kořenek, Štefka, Kalač, Skopal, Hrbáček, Podlaha, Janečko, Palinek, Wolf, Spatharis, Skřivánek, Kret.

VHK ROBE Vsetín: Sachr (44. – 45. Juřička) – Kamas, Mikulenčák, Ondračka, Kollár, Cabák, Ševčík – Koňařík, Andris, Zetocha, Klímek, Gorás, Janošek, Půček, Paťava, Brodek, Paroušek, Vilém, Hrňa (C).

Rozhodčí: Cik – Doleček, Holibka

Průběh zápasu
1. třetina
00:35
06:39
07:11
12:26
15:08
19:22
Po 1. třetině
2. třetina
22:08
25:23
27:21
29:07
34:52
Po 2. třetině
3. třetina
43:26
43:58
46:20
55:13
57:47
Konec