Menu

Hokej

Přípravné zápasy

PHK Prešov – HK DUKLA Ingema Michalovce

5:2

konec (0:1, 2:0, 3:1)

29.08.2014, 17:00 • ICE Aréna, Prešov • Lukáš Rusňák (@@_liksa_) sk

59:00

Dukla dala gól!
Tak nakoniec je prekonaný aj Vlado Slivka. Po tom čo dostal puk k tyčke Rišo Šechný ho ihneď prihral na pri opačnej tyčke stojaceho LINETA, ktorý rozvlnil sieť bránky Prešova. Slivka nemal nárok a nestihol sa presunúť.

Asistencia: Šechný

57:00

Na opačnej strane mohlo byť znížené keďže dopredu sa dostal Majerník, dnes jeden z najaktívnejších v hosťujúcom drese to namieril cez brániaceho hráča popod betón na tyčku bránky PHK ktorá teraz domácich zachránila od inkasovania!

56:24

Tak to bola bleskovka, Marián Petroc našiel v útočnom pásme KLIMEKA no a útočník Prešova z uhla rozvlnil sieť horného rohu bránky Michaloviec!

Asistencia: Petroc

55:51

Domáci tím vedie už o tri góly, po ďalšej strele od modrej sa k puku dostal Pekarčík, mladý útočník síce ešte neusmernil puk cez betón brankára, urobil to už ale po odraze puku od betónu obranca ĽUBOSLAV VARTOVNÍK, sieť sa rozvlnila a je to 4:1!

Asistencie: Pekarčík, V. Sabol

54:50

Richard Šechný dostáva teraz dvojminútový trest a tak sa bude hrať 4 na 4.

52:54

Hra je dnes veľmi rýchla, veľa sa neprerušuje, v tretej tretine ale nevidíme toľko šancí zatiaľ ako v druhej. Vidíme teraz ale vylúčeného Damiána Novického za hru so zdvihnutou hokejkou.

47:15

Až teraz sa to podarilo Cmorejovi, jeho prvý pokus Slivka likviduje no a brankár Prešova úspešne zabraňuje puku v ceste do brány aj po pokuse Fedorka. V Prešove sa skanduje meno mladého brankára.

42:22

Parádna akcia domácich, síce Michalovce boli aktívnejšie v úvode stačil jden rýchly brejk kedy šiel Borecký s Lopaček na jedného obrancu, Boreckú našiel TOMÁŠA LOPAČEKA na opačnej strane bránku a útočník PHK posielal s prehľadom puk nad betón brankára Petra.

Asistencia: Borecký

40:01

Oba tímy zmenili brankárov, v Prešovskej bránke bude chytať poslednú tretinu Vlado Slivka, za Michalovce nastupuje Petro.

32:47

Mladučký JOZEF TOMČÁK s Ačkom na drese sa predviedol, dostal parádnu prihrávku do kruhu na buly, švihom to namieril k tyčke a trafia presne, Borko nemal nárok!

Asistencia: Klimek

32:10

Neuveriteľné, druhá strana klziska a Kivader s Pavlovským idú na jedného obrancu, Kivader to poslal k tyčke a Pavlovský trafia betón!

30:20

Obrovskú príležitosť teraz mal Schnelly, dostal puk do kruhu na buly kde bol sám rozbehnutý, ešte mal aj na druhej strane spoluhráča no skúšal to sám, zvolil blafák a zakončenie medzi betóny čím však Riečického neoklamal! Skvelý brankár Prešova!

28:50

Hneď sa vybral po tejto nebezpečnej akcii do útoku MICHAL KIVADER po prihrávke od Pavlovského, Kivader šiel po strane sám na bránku, bol už v kruhu na buly kde naznačil strelu no ešte si potiahol puk popri betóne až ho poslal do siete!

Asistencie: Pavlovský, V. Sabol

28:45

Až teraz sa presadil Bánovský, útočník s číslom 87 si urobil sťahovačku na brankára a skúsil blafák, no na brankára Riečického nevyzrel!

27:00

Igor Halás a jeho hokejová paráda keď mu poslal medzi kruhy puk Majerník, Halás urobil kľučku na obrancu ešte aj na brankára a posielal to medzi betóny, Riečický ale nepustil a zvalil sa na puk!

24:15

PHK Prešov tak okamžite zaútočilo a konkrétne sa dopredu dostal obranca Erik Ivančo, z kruhu na buly vyslal projektil do horného rohu kde ale predviedol Borko parádny semafór!

17:35

Až teraz z nenápadnej akcie zas vznikol chaos pred bránkou PHK kedy najprv Linet pred bránkou trafil len Riečického a odrazený puk pred voľnú bránku nastreľoval Brijak, trafil ale len protihráča.

14:45

Michalovce ťažia z neprehľadnej situácie kedy domáca obrana nedokázala vyhodiť puk do stredu z čoho ťažil Linet, jeho bekhendová strela nad lapačku sa ale neujala, v týchto partiách RIečický bol lepších ako strelec.

10:21

A z mierneho tlaku ústi iba útočný faul domácich, je ním Igor Jaroš ktorý držal protihráča.

08:45

Hokejová genialita ala Rišo Šechný, skúsený hokejista a vtipkár si to teraz narazil so spoluhráčom na modrej ku mantinelu až dostal puk medzi kruhy kde bol sám, urobil kľučku na brankára a len tesne minul tyčku!

05:37

Dukla dala gól!
Domáci inkasujú hoc boli doposiaľ lepším tímom. Najprv síce strelu Riečický vyrazil no následne bol už na ľade, puk bol v hre a do odkrytej brány ho zasunul FEDORKO.

03:30

Veľká šanca Prešova keď od bránky poslal ku tyčke puk Kivader presne na hokejku voľného Pavlovského no čerstvý 44tník netrafil trestuhodne odkrytý priestor bránky!

01:20

Guntáš vypálil polovysokú strelu od modrej, tá bola ideálna na teč no skončila iba na brankárovi, pred ním bol síce Tomčák no puk nenasmeroval do brány.

PHK Prešov – HK DUKLA Ingema Michalovce

5:2

konec (0:1, 2:0, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 29. Kivader (Pavlovský, Sabol), 33. Tomčák (Klimek), 43. Lopaček (Borecký), 56. Vartovník (Pekarčík, Sabol), 57. Klimek (Petroc) – 6. Fedorko, 59. Linet (Šechný)

PHK Prešov: Riečický (41. Slivka) – V. Sabol, Vartovník, Guntáš, Ivančo, Novický, Danielčák – Pavlovský "C", Kivader, Pekarčík – Klimek, Tomčák "A", Jaroš – Petroc, J. Skokan, Lopaček – Borecký

HK DUKLA Ingema Michalovce: Borko (41. Petro) – Oros, Drotár, Urban, Brijak, Kubát, Buraľ – Banovský, Šechný, Podsedlý – Cmorej, Majerník, Halás – Zorvan, Linet, Schnelly – Fedorko

Průběh zápasu
1. třetina
05:37
10:21
Po 1. třetině
2. třetina
28:50
32:47
Po 2. třetině
3. třetina
42:22
52:54
54:50
55:51
56:24
59:00
Konec