Menu

Fotbal

Slovenský pohár - Slovnaft cup

MŠK Námestovo – MFK Košice

0:4

konec (0:1)

13.08.2014, 16:30 • MŠK Námestovo (Námestovo) • Michal Bakoš (@bako_baks) sk

90

Košice dali gól!

Hostia z Košíc dávajú ešte na Orave jeden gól, keď sa opäť pohrali s domácou obranou, Haskić poslal loptu na nepokrytého PAČINDU a ten dáva svoj druhý gól v zápase – 0:4!

87

Nádejný priamy kop domácich zahrával Siman a len máličko chýbalo tomu, aby sa domáci dostali do sľubnej príležitosti. S centrom na zadnú tyč si napokon obrana Košíc poradila.

86

Pačina dostáva za tvrdý zákrok žltú kartu a teraz mal veľké šťastie, pretože zákrok to bol na hranici pokutového územia a veľa nechýbalo tomu, aby domáci kopali penaltu.

82

Žltú kartu dostává Skvašík (MFK Košice).

78

Hostia sa dostali do ďalšej veľkej šance, keď sa do hlavičkového zakončenia dostal Urban, a jeho pokus len tesne minul ľavý horný roh Námestovskej brány.

71

Veľká šanca hostí, keď po skrumáži v 16-tke domáceho tímu sa lopta dostala ku úplne voľnému Haskićovi, ale ten nedokázal loptu pretlačiť za bránkovú čiaru, už to mohlo byť 4:0 pre hostí!

69

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Šinglár, prichádza Huk.

68

Striedanie v tíme MŠK Námestovo: z ihriska odchádza Čecho, prichádza Kapičák.

63

Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Bukata, prichádza Urban.

62

Košice dali gól!

Hostia dávajú svoj tretí gól na Orave a je už tak zrejme definitívne rozhodnuté. Domáca obrana i všetci hráči teraz totálne zaspali, nechali pred svojim brankárom až dvoch hráčov hostí neobsadených, Haskić sa neulakomil na strelu, loptu priťukol DIABYMU, ktorý pohodlne dáva gól – 0:3!

58

Žltú kartu dostává Trabalík (MŠK Námestovo).

46

Košice dali gól!

Tak toto je pre domácich veľmi nešťastný gól na 0:2! Hneď v úvode druhého polčasu sa do útoku dostali hostia, nepozorná obrana domáceho tímu si nedala pozor, lopta prepadla do 16-tky za obrancov aj za vybiehajúceho brankára, lopta sa dostala ku bránkovej čiare, kde sa ju snažil odkopnúť MICHAL ČIERNIK, ale nešťastným sklzom si strelil vlastný gól – 0:2!

46

Striedanie v tíme MŠK Námestovo: z ihriska odchádza Iliev, prichádza Melek.

42

Košice dali gól!

Domáci tím mal síce loptu a skúšal dostať hostí pod tlak, ale loptu zbytočne stratil, Košice sa dostali do brejku, loptu dostal na kopačku PAČINDA a ten presnou strelou otvára skóre tohto duelu – 0:1!

39

A opäť do vyzeralo s domácim tímom veľmi zle, keď po strielanom centri Pačindu vypadla domácemu brankárovi lopta z rúk, ale našťastie je z toho len rohový kop pre hostí.

38

Teraz to poriadne vrelo v domácej 16-tke, keď lopta lietala od jedného hráča hostí ku druhému, Diaby sa už skoro dostal ku lopte a to by pre domácich vyzeralo veľmi nebezpečne, ale na poslednú chvíľu dokázal domáci obranca pred ním loptu poslať do bezpečia.

26

Hostia mali teraz veľmi blízko ku gólu, keď loptu dostal na kopačku Pačinda, ale jeho strela len veľmi tesne minula pravú tyč Smataníkovej brány.

18

Ďalšia žltá karta v zápase a opäť na domácej strane, keď Juraj Siman fauloval unikajúceho Kavku a hlavný rozhodca Michal Očenáš musel druhý krát ťahať zo svojho vrecka žltú kartu.

14

Za tvrdý zákrok v strede poľa vidí domáci Samuel Kurtulík prvú žltú kartu v zápase.

MŠK Námestovo – MFK Košice

0:4

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 42. Pačinda, 46. Čiernik (vla.), 62. Diaby, 90. Pačinda

Karty:   14. Kurtulík (NAM), 18. Siman (NAM), 58. Trabalík (NAM) – 82. Skvašík (KOS), 86. Pačinda (KOS)

MŠK Námestovo: Smataník – Iliev, Čiernik, Habiňák, Kmeť, Siman(K), Čecho, Kurtulík, Stašiniak, Snovák, Trabalík.
Náhradníci: Melek, Pajta, Kapičák, Jaššo, Mišánik, Jagnešák.

MFK Košice: Stijaković – Skvašík, Pačinda, Šinglár(K), Diaby, Korijkov, Kavka, Viazanko, Haskić, Bukata, Bašista.
Náhradníci: Ružinský – Sekulić, Huk, Benetka, Gáll, Urban, Škutka.

Rozhodčí: Michal Očenáš – Tomáš Vorel, Pavel Jánošík