Menu

Fotbal

Pohár FAČR

Sokol Jablonec nad Jizerou – FC Graffin Vlašim

2:4

konec (1:2)

13.08.2014, 17:00 • Stadion Pilišťata (Jablonec nad Jizerou)

Tipsport: 5.8 4.0 1.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Vlašim právě vstřelila branku!
A máme pravděpodobně rozhodnuto! Sokol musel po třetím inkasovaném gólu otevřít hru, čehož využil PETR PUTZ! Ten se dostal do samostatného úniku, obhodil si brankáře a zakončoval už do odkryté branky!

85

Vlašim právě vstřelila branku!
Pět minut před koncem, kdy byl aktivnější Jablonec, se do vedení paradoxně dostává Vlašim! Domácí obrana si nepohlídala JANA HAUERA, jenž se dostal k míči v pokutovém území, odkud navíc pálil už do odkryté sítě!

75

Jablonec právě vstřelil branku!
Domácí tým čtvrt hodiny před koncem vyrovnává na 2:2! I tentokrát si míč na puntík postavil ONDŘEJ SOBĚSLAV, který nyní uspěl se střelou doprostřed brány. I když si Fendrich na míč sáhl, vyrazit jej nedokázal!

22

Vlašim právě vstřelila branku!
Hostující tým si ale z protiútoku bere zpět své vedení! Průcha nádherným centrem posadil balon na hlavu PETRA HRONKA, jenž jednoduše do prázdné brány zaznamenal svůj dnešní druhý zásah!

17

Jablonec právě vstřelil branku!
Stoper domácích ONDŘEJ SOBĚSLAV poslal míč na druhou stranu, než skočil hostující gólman a rozradostnil tak jablonecké fanoušky!

10

Vlašim právě vstřelila branku!
Vlašim se raduje z prvního gólu! Nejprve se do veliké šance dostal Průcha, jehož Sehnal ještě dokázal vychytat, ale po chvíli z hranice vápna vypálil PETR HRONEK, který pěkně umístěnou ranou k levé tyči už otevřel skóre!

Sokol Jablonec nad Jizerou – FC Graffin Vlašim

2:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 17. Soběslav (pen.), 75. Soběslav (pen.) – 10. Hronek, 22. Hronek, 85. Hauer, 87. Putz

Karty:   62. Kovačevič (JBN), 81. Kuhn (JBN) – 58. Verner (VLA), 78. Jakubov (VLA)

Sokol Jablonec nad Jizerou: Sehnal – Žemba, Soběslav, Drozd, Šilhán, Linka, Dorničák, Jiroušek, Vodrážka, Krejčík "C", Hlubuček. Trenér: Zbyněk Houška.
Náhradníci: Povr, Helm, Kovačevič, Kuhn, Kmoníček, Krystan, Králíček

FC Graffin Vlašim: Fendrich – Radoš, Breda, Hauer, Hell – Čepelák, Hronek – Kučera, Barák, Průcha "C" – Jakubov. Trenér: Vlastimil Petržela.
Náhradníci: Petrů, Verner, Putz, Matějka, Janda, Nový, Rondzik

Rozhodčí: Hrubeš – Mencl, Kožár