Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Viktoria Plzeň – FK Karabach

1:3

konec (0:2)

04.07.2014, 17:00 • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

Tipsport: 1.35 4.8 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Mladičký Medvěděv mohl při svém premiérovém startu v A-týmu Viktorky skórovat a snížit na tak 2:3. Jeho povedená střela ale prolétla jen pár milimetrů vedle tyče brány Sehice.

84

Tecl střílí druhou branku Plzně, rozhodčí ovšem mává ofsajd.

74

No a málem se tak i stalo, Petržela poslal míč krásně před Sehice, kde si vyskakoval Tecl. Tady scházely centimetry.

71

FK Karabach právě vstřelil branku! Ale to je škoda, když už se Plzeň dostala na dostřel, tak si nechala hned vstřelit další branku. MUAREM MUAREM využil zaváhání obrany a střelou po ruku Bolka dává na 1:3.

70

Plzeň právě vstřelila branku!
Krásnou práci předvedl Petržela, když vystihl rozehrávku Karbachu. Následně s míčem postoupil do vápna, nahrál na pravé křídlo Teclovi, který dávala naopak na druhou stranu. DANIEL KOLÁŘ tam pak v tísni dokázal zakončit – 1:2.

68

Krásná rána hostujícího Chumbinyo, střela z levého rohu vápna skončila ale na rohu, a to díky skvělému zákroku Bolka.

67

Kovařík dobře přestřelil zeď, jenomže střelou pod břevno si na Sehice nepřišel!

62

Ale nakonec je z toho další velice nebezpečný brejk, který ale tentokrát brzdí za pět minut dvanáct ofsajd jednoho ze dvou unikajících hráčů.

52

Kolář se po rohovém kopu dostával k hlavičce, bránu ale přestřeluje!

50

A znovu v akci Plzeň! Míč dostával někde do míst penalty nejdříve Procházka, následně Petržela a poté ještě hlavičkující Tecl. Ani jeden z trojice ale nedokázal prostřelit Sehice!

48

A další šrumec ve vápně hostů! Plzeň se snažila protlačit balón levou stranu vápna, brankář ale nakonec zasahuje.

39

Horvátova akce! S balónem prošel až skoro do pokutového území, následně nahrával doprostřed na Chramostu, který mu míč vrátit do úplně volného prostoru. Plzeňský kapitán ale volil ještě nahrávku na Bakoše, což se ukázalo, jako špatné řešení.

28

FK Karabach právě vstřelil branku! Rázem to je o dvě branky. Obránci domácích dali hráčům Karabachu až moc prostoru před velkým vápnem. Toho využil Reynaldo, prošel s balón po pravé straně a nahrával k bližší tyči, kde byl CORC LEROY – 0:2.

23

Plzeň ztratila na polovině míč a Reynaldovi se na pravém křídle otevřelo hodně prostoru. Následnou střelu z velkého vápna si ale Kozáčik dobrým a pohotovým zákrokem pohlídal.

15

Bakoš se dostal u malého vápna k hlavičkovému zakončení, i když měl dostatek prostoru, bránu jen těsně netrefuje.

8

Vaněk dával k velkému vápnu na Bakoše, od toho se ale odrazil míč na úplně volného Chramostu. Ten měl ale hodně těžkou situaci a prakticky skoro z nulového úhlu jen těsně netrefuje bránu.

4

FK Karabach právě vstřelil branku! Plzenští se sice drželi v útoku, Petržela ale volil špatnou nahrávku a tak se hráči Karabachu dostali do přečíslení. To na hranici šestnácky zakončoval přesnou střelou SILVA REYNALDO – 0:1.

2

Skóre se ale mohlo ze začátku měnit naopak na druhé straně, dlouhý pas totiž dostal Reynaldo. Kozáčik ale dobře vyběhl a situaci zažehnal.

FC Viktoria Plzeň – FK Karabach

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 70. Kolář – 4. Reynaldo, 28. Leroy, 71. Muarem

FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Rajtoral, Hejda, Procházka, Limberský – Petržela, Vaněk, Horváth, Pilař – Bakoš, Chramosta.
Náhradníci: Bolek – Hubník, Tecl, Řezník, Hrošovský, Kovařík, Kolář, Stratil, Kratochvíl, Medvěděv.

FK Karabach: Sehic – Medvěděv, Teli, Agolli, Huseynov, Almeida, Yusifov, Dias, Leroy, Chumbinyo, Reynaldo.
Náhradníci: Veliyev, Quliyf, Sadichov, Abbaszade, Gurbanov, Ahmedov, Qarvayev, Bilalli, Rzayev, Isgenderov, Nadirov, Muarem, Tagiyev.