Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Viktoria Plzeň – FK Karabach

1:3

konec (0:2)

04.07.2014, 17:00 • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

Tipsport: 1.35 4.8 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

71

FK Karabach právě vstřelil branku! Ale to je škoda, když už se Plzeň dostala na dostřel, tak si nechala hned vstřelit další branku. MUAREM MUAREM využil zaváhání obrany a střelou po ruku Bolka dává na 1:3.

70

Plzeň právě vstřelila branku!
Krásnou práci předvedl Petržela, když vystihl rozehrávku Karbachu. Následně s míčem postoupil do vápna, nahrál na pravé křídlo Teclovi, který dávala naopak na druhou stranu. DANIEL KOLÁŘ tam pak v tísni dokázal zakončit – 1:2.

28

FK Karabach právě vstřelil branku! Rázem to je o dvě branky. Obránci domácích dali hráčům Karabachu až moc prostoru před velkým vápnem. Toho využil Reynaldo, prošel s balón po pravé straně a nahrával k bližší tyči, kde byl CORC LEROY – 0:2.

4

FK Karabach právě vstřelil branku! Plzenští se sice drželi v útoku, Petržela ale volil špatnou nahrávku a tak se hráči Karabachu dostali do přečíslení. To na hranici šestnácky zakončoval přesnou střelou SILVA REYNALDO – 0:1.

FC Viktoria Plzeň – FK Karabach

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 70. Kolář – 4. Reynaldo, 28. Leroy, 71. Muarem

FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Rajtoral, Hejda, Procházka, Limberský – Petržela, Vaněk, Horváth, Pilař – Bakoš, Chramosta.
Náhradníci: Bolek – Hubník, Tecl, Řezník, Hrošovský, Kovařík, Kolář, Stratil, Kratochvíl, Medvěděv.

FK Karabach: Sehic – Medvěděv, Teli, Agolli, Huseynov, Almeida, Yusifov, Dias, Leroy, Chumbinyo, Reynaldo.
Náhradníci: Veliyev, Quliyf, Sadichov, Abbaszade, Gurbanov, Ahmedov, Qarvayev, Bilalli, Rzayev, Isgenderov, Nadirov, Muarem, Tagiyev.