Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Ruch Chorzów – AS Trenčín

2:4

konec (2:0)

01.07.2014, 15:00 • NTC Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

84

Z rohového kopu sa nič také neudialo, no potom si loptu zachytil Mondek, ktorý z konca ihriska a pravej hranice šestnástky odcentroval pred malé vápno, kde našiel hlavičku Opatovského, no ten trafil len brankára Kamińskeho, ktorý loptu bezpečne zachytil!

75

Striedanie v tíme Ruch Chorzów: z ihriska odchádza Starzyński, prichádza Urbanczyk.

74

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Rodríguez, prichádza Emanuel Edmond.

72

Trenčín dal gól!
Trenčania sa pohodlne dostávajú do dvojgólového vedenia! Z pravej strany vypálil Hajradinovič, no jeho pokus ešte brankár Chorzówa zneškodnil, ale následnú dorážku od FRANTIŠKA KUBÍKA nie! Kubík tak už dnes pridáva svoj štvrtý presný zásah.

68

Kuświk mohol teraz skórovať, no jeho volej spred malého vápna sa mu príliš nevydaril a loptu len jemne zakončil na pravú žrď.

63

Striedanie v tíme Ruch Chorzów: z ihriska odchádza Babiarz, prichádza Efir.

61

Jairo spadol pri spracúvaní centra od Lawrenca a k tomuto pádu mu dopomohol Babiarz, ktorý je potrestaný žltou kartou.

56

James Lawrence teraz z priestoru pri rohovej zástavke ideálne našiel Mondeka, ktorý z prvej pálil, no jeho koncovka skončila len na rukách gólmana Kamińskeho a odrazila sa priamo ku Opatovskému pred šestnástku, no ten pálil len nad bránu.

53

Trenčín dal gól!
Trenčiansky hráč FRANTIŠEK KUBÍK práve završuje svoj hetrik! Kubík si počkal na center z pravej strany od Mondeka, spracoval si loptu osamotený v šestnástke a vystrelil ku ľavej žrdi!

51

Stanislav Lobotka vypálil z ľavačky a jeho strela sa odrazila od ľavej žrdi priamo na kopačku Opatovského, no ten z tesnej blízkosti minul prázdnu bránu a napálil len ponad ňu!

48

Trenčín dal gól!
Krásna kombinácia trenčianskych hráčov, ktorá vyrovnáva stav stretnutia! Jairo našiel na hranici šestnástky Hajradinoviča, ktorý len jemne priťukol FRANTIŠKOVI KUBÍKOVI a ten strelou z ľavačky trafil priestor pri ľavej žrdi!

46

Trenčín dal gól!
Hneď na úvod polčasu tu máme rýchly gól v podaní Trenčína! FRANTIŠEK KUBÍK si spracoval center na ľavej strane šestnástky a prízemnou strelou k pravej žrdi prekonal gólmana Kamińskeho!

43

Obrovská šanca pre Trenčín! Z rohového kopu sa k zakončeniu pri vzdialenejšej žrdi dostal Holúbek, no ten napálil len do poľskej obrany. Po ňom bol pri lopte Kubík, ale ten taktiež zakončoval iba do poľského obranného valu, ktorý bol celý zoskupený pred bránou!

34

Ruch Chorzów dáva gól! Poľský celok sa dostáva už do dvojgólového vedenia! Zieńczuk z ľavej strany vyslal pekný center na kopačku GREGORGZA KUŚWIKA, ktorý bez spracovania pálil z voleja a jeho krásna strela skončila v bráne!

32

Čogley poslal center z pravej strany na vzdialenejšiu žrď, kde hľadal Mosesa Simona, ktorý mal ešte pred sebou brankára Kamińskeho, no ten vybehol príliš a loptu nezachytil tak ako chcel, preto SImon spravil kľučku a vypálil do prázdnej brány, no trafil žŕdku!

10

Ruch Chorzów dáva gól! Poľský tím sa dostáva do vedenia po pekne zahratom rohovom kope! Babiarz našiel v šestnástke hlavičku MAREKA ZIEŃCZUKA a ten ideálne zakončil ku ľavej žrdi!

7

Pekná akcia Trenčanov! Čogley priťukol na pravej strane Kubíkovi, ktorý z priestoru pri rohovej zástavke odcentroval na vzdialenejšiu žrď, kde ideálne našiel Mosesa Simona, no ten svojou nohou zle trafil do lopty a vyslal ju len mimo brány.

2

Peknú kombináciu nám teraz predviedol AS Trenčín. Kubík si spracoval loptu pred hranicou šestnástky, zasekol si obrancu a vypálil svojou ľavačkou, no jeho strela smerovala tesne vedľa ľavej žrde!

Ruch Chorzów – AS Trenčín

2:4

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 10. Zieńczuk, 34. Kuświk – 46. Kubík, 48. Kubík, 53. Kubík, 72. Kubík

Karty:   61. Babiarz (RCH)

Ruch Chorzów: Kamiński – Konczkowski, Malinowski, Stawarczyk, Dziwniel, Babiarz, Surma, Kowalski, Starzyński, Zieńczuk, Kuświk
Náhradníci: Lech, Szyndkowski, Sanik, Wlodyka, Urbanczyk, Gigolarv

AS Trenčín: Volešák ("C") – Skovajsa, Bednárik, Malec, Mišák, Baéz, Kubík, Holúbek, Čogley, Rodriguez, Simon
Náhradníci: Šemrinec, Rundič, Jairo, Mondek, Opatovský, Hajradinovič, Lobotka, Kleščík, Rabin, Lawrence, Edmond