Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Ruch Chorzów – AS Trenčín

2:4

konec (2:0)

01.07.2014, 15:00 • NTC Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Vážení športoví priatelia, skončilo sa nám prípravné stretnutie medzi Ruchom Chorzów a AS Trenčín, v ktorom dokázal náš zástupca v druhom polčase streliť štyri góly z kopačky Kubíka, ktorý tak rozhodol o víťazstve Trenčína.

Z národného tréningového centra v Poprade sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa. (16:48:06)

90

Koniec zápasu.

89

Opatovský teraz odcentroval z pravej strany do šestnástky, no tam boli v prevahe hráči Chorzówa, ktorí loptu zachytili.

88

Trenčania sa ešte v závere snažia o nejaký ten piaty gól v sieti Chorzówa, no ku koncu sa už aj súper od našich severných susedov snaží pozorne brániť.

86

Emanuel Edmond si spoza šestnástky pripravil loptu, no jeho zakončenie napokon skončilo len mimo brány.

84

Z rohového kopu sa nič také neudialo, no potom si loptu zachytil Mondek, ktorý z konca ihriska a pravej hranice šestnástky odcentroval pred malé vápno, kde našiel hlavičku Opatovského, no ten trafil len brankára Kamińskeho, ktorý loptu bezpečne zachytil!

84

Ibrahim Rabin teraz odcentroval z priestoru pri rohovej vlajke a loptu mimo ihriska vyrazil jeden z poľských hráčov, takže Trenčín má rohový kop.

83

Lobotka dlho čakal so strelou a zo zadu k nemu prišprintoval pozorný Surma, ktorý mu loptu účinne odobral.

81

Hajradinovič vyslal krížny center z hranice šestnástky na ľavú stranu, kde hľadal Jaira, no vyslal len príliš ďaleký center a jeho následný vulgárny výkrik som počul až ja hore na tribúnu.

80

Z ľavej strany sa snažil centrovať Dziwniel, no jeho center už bol v ofsajdovej pozícii.

78

Teraz sme si chvíľu počkali, keďže musel James Lawrence čakať pri postrannej čiare na loptu, aby rozohral out. Už to zariadil a hra pokračuje ďalej.

77

Zieńczuk loptu usmernil priamo do tesnej blízkosti brány, no ani jeden z hráčov Ruchu Chorzów si nenašiel cestu k zakončeniu hlavičkou.

77

Lawrence fauloval v priestore pri rohovej zástavke Kuświka, a tak má Ruch príležitosť na štandardku.

76

Bol to práve James Lawrence, ktorý bol na konci celej trenčianskej akcie a spoza šestnástky sa rozhodol pre strelu z jeho ľavačky, no jeho zakončenie nesmerovalo na bránu.

75

Striedanie v tíme Ruch Chorzów: z ihriska odchádza Starzyński, prichádza Urbanczyk.

74

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Rodríguez, prichádza Emanuel Edmond.

73

Z hranice šestnástky teraz vyslal tvrdú strelu Kuświk, no jeho pokus skončil tesne nad hornou žrdkou.

72

Trenčín dal gól!
Trenčania sa pohodlne dostávajú do dvojgólového vedenia! Z pravej strany vypálil Hajradinovič, no jeho pokus ešte brankár Chorzówa zneškodnil, ale následnú dorážku od FRANTIŠKA KUBÍKA nie! Kubík tak už dnes pridáva svoj štvrtý presný zásah.

71

Efir si vyskočil na center smerujúci z ľavej strany na vzdialenejšiu žrď, no svojou hlavičkou trafil len brániaceho hráča.

70

Chorzów zahrával štandardku, po ktorej ihneď nevzniklo nič vážne, ale po malej chvíli sa k lopte na hranici šestnástky dostal Dziwniel, no ten pálil nepresne.

68

Kuświk mohol teraz skórovať, no jeho volej spred malého vápna sa mu príliš nevydaril a loptu len jemne zakončil na pravú žrď.

67

Jairo teraz nakrátko prihral na ľavú stranu šestnástky Hajradinovičovi, ten si zasekol Stawarczyka, no potom pálil len nepresne a bez razancie.

66

Nasledujúci rohový kop bezpečne zachránil brankár Kamiński, ktorému sa podarilo loptu v spleti hráčov zachytiť do rúk.

66

Na pravej hranici šestnástky získal loptu Mondek, no jeho zakončenie dokázal zraziť jeden z obrancov Chorzówa.

65

Poľský celok sa teraz po dlhšom čase dostal do pokojného tempa a loptu si prihráva na obrannej polovici. Trenčania už však okamžite napádajú a dokázali si aj vybojovať loptu.

64

Trenčania sa teraz neuvoľnili z vlastnej polovice až na útočnú, keďže Lawrence stratil loptu pri postrannej čiare.

63

Striedanie v tíme Ruch Chorzów: z ihriska odchádza Babiarz, prichádza Efir.

62

Hajradinovič sa stal aktérom štandardky, no strelou zo svojej ľavačky trafil len múr, ktorý vytvorila štvorica súpera z Chorzówa.

61

Jairo spadol pri spracúvaní centra od Lawrenca a k tomuto pádu mu dopomohol Babiarz, ktorý je potrestaný žltou kartou.

60

Jairo si teraz vyskočil na center od Mondeka, no napokon ho nedokázal zastihnúť a lopta už bola v rukách gólmana súpera.

59

Stanislav Lobotka vyslal z polovice ihriska center na Lawrenca, no ten sa podľa oka rozhodcu ocitol v ofsajde.

58

Trenčania sa teraz dostali ku zahrávaniu štandardky, jej aktérom bol Hajradinovič, ktorý však našiel iba ruky brankára Kamińskeho.

57

Druhý polčas je od začiatku stretnutia veľmi svižný a vidíme tu snahu na oboch stranách. Navrch však majú trenčianski hráči, ktorí dokázali od začiatku druhých 45 minút streliť už 3 góly.

56

James Lawrence teraz z priestoru pri rohovej zástavke ideálne našiel Mondeka, ktorý z prvej pálil, no jeho koncovka skončila len na rukách gólmana Kamińskeho a odrazila sa priamo ku Opatovskému pred šestnástku, no ten pálil len nad bránu.

55

Poľskí hráči teraz pohrozili po dlhšom čase tiež. Dziwniel si pripravil loptu na ľavej strane šestnástky a pálil, no jeho pokus skončil na bočnej sieti.

54

Opatovský teraz prihrával na vlastnej polovici Lawrencovi, no ten sa pošmykol a loptu pred prekročením postrannej čiary už nezachytil.

53

Trenčín dal gól!
Trenčiansky hráč FRANTIŠEK KUBÍK práve završuje svoj hetrik! Kubík si počkal na center z pravej strany od Mondeka, spracoval si loptu osamotený v šestnástke a vystrelil ku ľavej žrdi!

51

Stanislav Lobotka vypálil z ľavačky a jeho strela sa odrazila od ľavej žrdi priamo na kopačku Opatovského, no ten z tesnej blízkosti minul prázdnu bránu a napálil len ponad ňu!

50

Trenčania asi prelomili streleckú smolu z prvého polčasu a ich dve strely v druhom polčase zatiaľ skončili v bráne. Teraz majú západoslováci k dispozícii štandardku.

48

Trenčín dal gól!
Krásna kombinácia trenčianskych hráčov, ktorá vyrovnáva stav stretnutia! Jairo našiel na hranici šestnástky Hajradinoviča, ktorý len jemne priťukol FRANTIŠKOVI KUBÍKOVI a ten strelou z ľavačky trafil priestor pri ľavej žrdi!

47

Poľský celok Ruch Chorzów má k dispozícii štandardku, ktorú však úspešne vyráža brankár Trenčína, Volešák.

46

Trenčín dal gól!
Hneď na úvod polčasu tu máme rýchly gól v podaní Trenčína! FRANTIŠEK KUBÍK si spracoval center na ľavej strane šestnástky a prízemnou strelou k pravej žrdi prekonal gólmana Kamińskeho!

46

Tentokrát dvojica hráčov AS Trenčín zahájila druhé dejstvo, Trenčania sú okamžite pri lopte a idú do útoku.

46

Začal sa druhý polčas.
Do druhého polčasu nastúpil za Trenčín Jairo
Skončil sa nám prvý polčas prípravného stretnutia medzi poľským klubom Ruch Chorzów a našim celkom AS Trenčín, v ktorom zástupca Estraklasy strelil dva góly. Najprv v 10. minúte otvoril skóre Zieńczuk a potom v 34. rozvlnil sieť Kuświk.

45

Prvý polčas sa skončil.

43

Obrovská šanca pre Trenčín! Z rohového kopu sa k zakončeniu pri vzdialenejšej žrdi dostal Holúbek, no ten napálil len do poľskej obrany. Po ňom bol pri lopte Kubík, ale ten taktiež zakončoval iba do poľského obranného valu, ktorý bol celý zoskupený pred bránou!

43

Holúbekov center ku vzdialenejšej žrdi napokon našiel len hlavičky hráčov Ruchu Chorzów.

42

Kubík teraz pekne potiahol loptu sám od vlastnej polovice, no v priestore pri rohovej zástavke bol faulovaný a Trenčania tak majú možnosť štandardky.

41

Simon sa teraz pekne zbavil dvojice súperov pred šestnástkou a prihrával do stredu vápna Malecovi, no ten sa pred spracovaním pošmykol, a tak si nedokázal pre loptu prísť.

40

Hráči Ruchu Chórzow sa teraz dopustili útočného faulu a loptu tak budú mať Trenčania. Začína sa posledná päťminútovka prvého polčasu.

38

Holúbek vyslal loptu na bližšiu žrď, kde však nenašiel hlavičky svojich spoluhráčov, len tie poľské, ktoré už loptu odpratali do bezpečia.

38

Trenčín má k dispozícii rohový kop.

37

Kubík teraz hľadal pekným centrom z polovice ihriska na ľavej strane Simona, ale pred ním stihol patrične zasiahnuť Malinowski, ktorý loptu odkopol.

36

Simon prihral do stredu pokutového územia Malecovi, ktorý mal pred sebou snáď troch hráčov Chorzówa, snažil sa ich zbaviť, no napokon napálil len do tohto poľského tria.

35

Trenčania trávia viac času na útočnej polovici, snažia sa o streľbu, no predsa vedie poľský celok, ktorý sa sem-tam dostane na útočnú polovicu a akciu dokáže zakončiť gólom.

34

Ruch Chorzów dáva gól! Poľský celok sa dostáva už do dvojgólového vedenia! Zieńczuk z ľavej strany vyslal pekný center na kopačku GREGORGZA KUŚWIKA, ktorý bez spracovania pálil z voleja a jeho krásna strela skončila v bráne!

34

Ku strele z hranice šestnástky sa teraz dostal Kubík, no jeho prízemná strela trafila len obrancov poľského celku.

33

Aj poľský tím teraz pohrozil. Zienczuk vyšprintoval po ľavej strane ihriska a spred šestnástky, asi 20 metrov, vypálil, no jeho strelecký pokus nedokázal nájsť priestor troch žrdí.

32

Čogley poslal center z pravej strany na vzdialenejšiu žrď, kde hľadal Mosesa Simona, ktorý mal ešte pred sebou brankára Kamińskeho, no ten vybehol príliš a loptu nezachytil tak ako chcel, preto SImon spravil kľučku a vypálil do prázdnej brány, no trafil žŕdku!

31

V Poprade zatiaľ sledujeme bezduchý zápas, málo šancí na oboch stranách, no viac tlačia trenčianski hráči, ktorí takmer nepúšťajú loptu z útočnej polovice.

30

Simon hľadal mäkkým centrom spred šestnástky na pravú hranicu Maleca, no pred ním stihol zasiahnuť Stawarczyk, ktorý loptu odkopol.

27

Ramos Rodríguez poslal z priestoru pri rohovej zástavke center na vzdialenejšiu žrď a pokúšal sa ním nájsť Maleca, no ten z voleja triafal len veľmi nepresne.

26

Kuświk si zbiehal po loptu do šestnástky, no napokon dostal len center, ktorý odpískal čiarový rozhodca ako v ofsajde.

25

Malec priťukol pred šestnástkou dozadu na Mosesa Simona, ktorý zo stoja strieľal, no jeho zakončenie skončilo len mimo brány.

24

Kubík sa snažil prihrať do voľného miesta v šestnástke Malecovi, avšak po loptu bezpečne pribehol brankár Kamiński, ktorý ju chytil do náručia.

23

Kowalski centroval z priestoru pri rohovej zástavke do šestnástky, no napokon ich spoluhráčov dobre bránili trenčianski futbalisti a nepustili ku koncovke ani jedného z dvojice Zieńczuk – Babiarz.

21

Do protiútoku sa mohli dostať poľskí hráči, no Zieńczuk nedokázal dobehnúť pas na ľavú stranu, keďže v súboji bol rýchlejší Rodríguez.

20

Chorzów sa snažil o rýchlu útočnú akciu po pravej strane hracej plochy, no napokon ich snaženie skončilo len za postrannou čiarou. Pri lopte už trenčianski futbalisti.

19

Kubík si teraz spracoval pekný center od Rodrígueza v šestnástke, no jeho zakončenie do brány napokon bolo z ofsajdu.

17

Dziwniel fauloval na polovici ihriska Kubíka, a tak má Trenčín loptu k dispozícii.

16

Kubík teraz stratil loptu proti Starzyńskemu na útočnej polovici. Chorzów je stále pri lopte, teraz už na obrannej polovici Trenčína.

15

Holúbek teraz hľadal centrom do pokutového územia Rodrígueza, no ten si na loptu nevyskočil, keďže poľskí hráči boli v strehu a loptu odpratali.

14

Trenčianski futbalisti získali loptu po nepodarenej kombinácii poľského celku a snažia sa teraz zaútočiť-

13

Holúbek odcentroval tesne pred bránu, no tam bola pozorná defenzíva Chórzowa, ktorá lopta stihla upratať do bezpečia a poľský tím môže ísť do útoku.

12

Trenčiansky tím bude v týchto chvíľach zahrávať svoju druhú štandardku. Ako tradične, pri lopte je už Holúbek.

11

Trenčania sa teraz snažia o odpoveď, no zatiaľ sa im nedarí vypracovať si konštruktívnu akciu, z ktorej by vznikol strelecký pokus.

10

Ruch Chorzów dáva gól! Poľský tím sa dostáva do vedenia po pekne zahratom rohovom kope! Babiarz našiel v šestnástke hlavičku MAREKA ZIEŃCZUKA a ten ideálne zakončil ku ľavej žrdi!

9

Kubík teraz z pravej strany hľadal na hranici šestnástky Mišáka, no lopta doputovala len na kopačky súpera, ktorý bude už teraz zahrávať prvý rohový kop.

7

Pekná akcia Trenčanov! Čogley priťukol na pravej strane Kubíkovi, ktorý z priestoru pri rohovej zástavke odcentroval na vzdialenejšiu žrď, kde ideálne našiel Mosesa Simona, no ten svojou nohou zle trafil do lopty a vyslal ju len mimo brány.

6

Holúbek hľadal centrom k vzdialenejšej žrdi Mišáka, no ten len tesne minul letiacu loptu, ktorá skončila napokon mimo ihriska.

6

Kubík vypracoval pre svoj tím štandardku, keď ho pred pokutovým územím fauloval Babiarz

5

Simon sa chystal na spracovanie prihrávky od Skovajsu na ľavej strane ihriska, no pošmykol sa, a preto nemohol v tejto činnosti pokračovať.

4

Babiarz si spracoval loptu pred vápnom a rozhodol sa strieľať, no jeho strela z pravačka napokon smerovala len nad bránu.

3

Čogley teraz hľadal po pravej strane Holúbeka, no k nemu šikovne pribehol Dziwniel, ktorý loptu dostal za postrannú čiaru. Pri lopte slovenský celok.

2

Peknú kombináciu nám teraz predviedol AS Trenčín. Kubík si spracoval loptu pred hranicou šestnástky, zasekol si obrancu a vypálil svojou ľavačkou, no jeho strela smerovala tesne vedľa ľavej žrde!

2

Čogley šprintoval po loptu po ľavej strane ihriska, no pred ním s istotou zasiahol Malinowski, ktorý loptu odkopol až za postrannú čiaru.

1

Dvojica futbalistov poľského klubu Ruch Chorzów zahájila toto stretnutie úvodným výkopom.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Trenčianski futbalisti dnes nastúpia v čiernych dresoch s ružovými štucňami. Poľský klub Ruch Chrozów sa predvedie v modrých dresoch a modrých štucniach.
Úvodné zostavy:

Ruch Chorzów: Kamiński – Konczkowski, Malinowski, Stawarczyk, Dziwniel, Babiarz, Surma, Kowalski, Starzyński, Zieńczuk, Kuświk
Náhradníci: Lech, Szyndkowski, Sanik, Wlodyka, Urbanczyk, Gigolarv

AS Trenčín: Volešák ("C") – Skovajsa, Bednárik, Malec, Mišák, Baez, Kubík, Holúbek, Čogley, Rodriguez, Simona
Náhradníci: Šemrinec, Rundič, Jairo, Mondek, Opatovský, Hajradinovič, Lobotka.
Vitajte pri sledovaní on-line prenosu! Dnes je v národnom tréningovom centre v Poprade na programe zápas medzi poľským Ruchom Chorzów a slovenským AS Trenčín. Zápasom vás bude príspevok po príspevku sprevádzať Lukáš Rastislav Ovšonka. Duel sa začne o 15:00 a všetci ste na sledovanie srdečne pozvaní.

Ruch Chorzów
Poľský tím obsadil v minulom ročníku domácej Estraklasy tretie miesto s 34 bodmi na konte čím si zabezpečil účasť v II. predkole Európskej ligy. Chorzów spozná súpera v 2. predkole Európskej ligy práve z dvojice FC Vaduz (Licht.) – College Europa FC (Gibr.).

AS Trenčín
Trenčania obsadili v minulom ročníku Corgoň Ligy pekné druhé miesto, čo je oproti minulému ročníku len maličký rozdiel, pretože v sezóne 2012/2013 skončili na tretej priečke. Trenčianski futbalisti získali minulého roku 63 bodov v domácej súťaži, vyhrali 19 zápasov, 6 remizovali a osemkrát prehrali. V 2. predkole Európskej ligy bude ich súperom srbský Vojvodina Novi Sad.

Sledujte prípravný zápas medzi Ruchom Chorzów a AS Trenčín prostredníctvom tohto textového on-line prenosu a dozviete sa viac.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

Ruch Chorzów – AS Trenčín

2:4

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 10. Zieńczuk, 34. Kuświk – 46. Kubík, 48. Kubík, 53. Kubík, 72. Kubík

Karty:   61. Babiarz (RCH)

Ruch Chorzów: Kamiński – Konczkowski, Malinowski, Stawarczyk, Dziwniel, Babiarz, Surma, Kowalski, Starzyński, Zieńczuk, Kuświk
Náhradníci: Lech, Szyndkowski, Sanik, Wlodyka, Urbanczyk, Gigolarv

AS Trenčín: Volešák ("C") – Skovajsa, Bednárik, Malec, Mišák, Baéz, Kubík, Holúbek, Čogley, Rodriguez, Simon
Náhradníci: Šemrinec, Rundič, Jairo, Mondek, Opatovský, Hajradinovič, Lobotka, Kleščík, Rabin, Lawrence, Edmond