Menu

Fotbal

UEFA Youth League

Benfica Lisabon – FC Barcelona

0:3

konec (0:2)

14.04.2014, 16:30 • Colovray Stadium, Nyon • Ondřej Krásný (@krasny_ondrej)

88

Barcelona právě vstřelila branku!
Buďte si jisti, že tuto branku ještě několikrát uvidíte! EL HADDADI nachytal na švestkách Gracu, který stál na hranici vápna a EL HADDADI se na polovině hřiště napřáhl a dalekonosnou střelou rozvlnil síť a definitivně rozhoduje utkání! – 0:3.

33

Barcelona právě vstřelila branku!
A je to o dvě branky! Traoré ukázal svou neuvěřitelnou rychlost, čímž se dostal až k brance Benfiky a poté našel přihrávkou k penaltovému puntíku EL HADDADIHO, který střelou z voleje k pravé tyči branky Graci zvyšuje vedení Barcelony! – 0:2.

8

Barcelona právě vstřelila branku!
Na krátko zahraný rohový kop využili fotbalisté Barcelony naprosto skvěle! El Haddadi prokráčel přes několik soupeřů, předvedl několik krásných kliček a vystřelil. Balón ještě Graca vyrazil, ale pouze na nohu připraveného TARÍNA, který dorazil míč do sítě! – 0:1.

Benfica Lisabon – FC Barcelona

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 8. Tarín, 33. El Haddadi, 88. El Haddadi

Karty:   27. Santos (BNF), 41. Baldé (BNF), 90+1. Nunes (BNF) – 14. Godswill (BAR), 16. Ortega (BAR), 42. Riera (BAR), 59. El Haddadi (BAR), 81. Antonio (BAR)

Neproměněná penalta: 14. Baldé (BNF), mimo

Benfica Lisabon: Graca – Ramos, Nunes (C), Alfaiate (83. Gomes), Rebocho – Costa (64. Pereira), Estrela, Rochinha – Santos, Guedes, Baldé
Náhradníci: A. Ferreira – Santos, Carvalho, Nascimento, F. Ferreira, Pereira, Gomes

FC Barcelona: Ondoa – Quintilla, Tarín, Riera (C), Godswill – Kaptoum (89. Ebwelle), Ortega, Enguene (72. Antonio) – El Ouriachi, El Haddadi (92. Rolón), Traoré
Náhradníci: Suárez – García, Palencia, Huertas, Antonio, Ebwelle, Rolón

Rozhodčí: Zelinka (CZE) – Pelikán, Mencl (CZE) – Klossner (SUI)