Menu

Fotbal

Přípravný zápas

AC Sparta Praha – Kecskeméti TE

3:1

konec (0:0)

01.07.2013, 18:00 • Vorderweissenbach • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.48 3.8 5.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Sparta právě vstřelila branku!
DAVID LAFATA dnes nebyl příliš vidět, ale pověst střelce potvrdil. V závěru utkání zvýšil stav skóre na 3:1. Autorem nahrávky je Čermák, který se prezentoval učebnicovým centrem.

86

Sparta právě vstřelila branku!
Na hranici pokutového území si připravil míč na střelu MAREK MATĚJOVSKÝ a prudkou střelou poslal Spartu do vedení. Brankář se natahoval marně, protože balon byl umístěn přesně k tyči.

78

Sparta právě vstřelila branku!
Dvanáct minut před koncem vyrovnává na 1:1 PAVEL KADEŘÁBEK. Celou akci založil Costa a přihrál Matějovskému, který pak přihrával Kadlecovi. Útočník Kadlec to vymyslel výborně a zpětnou přihrávkou našel právě PAVLA KADEŘÁBKA, jenž se nemýlil a přesnou střelou poslal míč za záda brankáře.

56

PETER RAJCZI nedal Vaclíkovi šanci a bezpečně proměnil pokutový kop.

AC Sparta Praha – Kecskeméti TE

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. Kadeřábek, 86. Matějovský, 90+1. Lafata – 56. Rajczi (pen.)

Karty:   57. Hušbauer (SPA) – 34. Cavic (KEC)

AC Sparta Praha: Vaclík ─ Pauschek (77. Juliš), Polom, Holek, Costa ─ Hušbauer (63. Kadeřábek), Vácha, Vacek (68. Čermák) ─ Kadlec, Přikryl (63. Matějovský) ─ Lafata.

Kecskeméti TE: 1. poločas: Borszéki ─ Mogyorosi, Karan, Jakovljevic, Medhi, Balazs, Georgi, Savic, Forro, Poljanec, Covic. 2. poločas: Borszéki ─ Koszó, Gyagya, Póti, Farkas A. ─ Gréczi, Nagy P., Patvaros ─ Yannick, Rajczi, Takács.