Menu

Fotbal

Přípravný zápas

AC Sparta Praha – Kecskeméti TE

3:1

konec (0:0)

01.07.2013, 18:00 • Vorderweissenbach • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.48 3.8 5.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Sparta úvodní utkání zvládla a zvítězila 3:1. Po celou dobu utkání byl pražský celek lepší, ale doplácel na kombinace a finální přihrávky. Po inkasovaném gólu se však semkl a dokázal nepříznivé skóre otočit, střelecky se prosadili Kadeřábek, Matějovský a Lafata. (20:12:47)

Konec zápasu.

90+1

Sparta právě vstřelila branku!
DAVID LAFATA dnes nebyl příliš vidět, ale pověst střelce potvrdil. V závěru utkání zvýšil stav skóre na 3:1. Autorem nahrávky je Čermák, který se prezentoval učebnicovým centrem.

90

Míč v držení má Sparta a pohybuje se s ním na útočné polovině. Soupeř se brání úspěšně.

88

Sparta mohla svému soupeři odskočit o dva góly, ale Kadeřábek nastřelil pouze zasahujícího brankáře, který tak zlikvidoval stoprocentní gólovou šanci.

86

Sparta právě vstřelila branku!
Na hranici pokutového území si připravil míč na střelu MAREK MATĚJOVSKÝ a prudkou střelou poslal Spartu do vedení. Brankář se natahoval marně, protože balon byl umístěn přesně k tyči.

83

Útočník Kadlec je dnes střelecky aktivní, ale na úspěšný zásah stále čeká.

82

Lafata prodloužil centr na Kadlece, který okamžitě vystřelil, ale ze vstřelené branky se neradoval, protože napálil břevno.

80

Kadlec se dostal s míčem až do vápna, kde obešel svého protihráče a poté vystřelil. Brankář Borszéki však zasahovat nemusel, protože střela byla nepřesná.

80

Sparta podnikla další útočnou akci, ale přerušil ji sudí, který signalizoval ofsajdové postavení.

78

Sparta právě vstřelila branku!
Dvanáct minut před koncem vyrovnává na 1:1 PAVEL KADEŘÁBEK. Celou akci založil Costa a přihrál Matějovskému, který pak přihrával Kadlecovi. Útočník Kadlec to vymyslel výborně a zpětnou přihrávkou našel právě PAVLA KADEŘÁBKA, jenž se nemýlil a přesnou střelou poslal míč za záda brankáře.

77

Své má dnes odehráno i Pauschek, kterého vystřídal Juliš.

76

Kecskeméti TE v šanci. Jeden z hráčů se dostal ke střele hlavou, ale jeho pokus mezi tři tyče nezapadl. Poté Sparta rozehrála a Nagy vybojoval balon zpět a připravil si jej na střelu, avšak i tento pokus brankou neskončil. Sparťanští fotbalisté srazili míč na rohový kop.

74

Kadlec dnes poněkolikáté v šanci, ale i tentokrát mu protihráč střelu zablokoval.

72

Balon na střelu si připravil Nagy, ale Vaclík byl ve střehu a střelecký pokus zneškodnil.

70

Nicméně ze standardní situace nic nevytěžila, a tak se stav skóre nemění.

70

Sparta vybojovala rohový kop.

AC Sparta Praha – Kecskeméti TE

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. Kadeřábek, 86. Matějovský, 90+1. Lafata – 56. Rajczi (pen.)

Karty:   57. Hušbauer (SPA) – 34. Cavic (KEC)

AC Sparta Praha: Vaclík ─ Pauschek (77. Juliš), Polom, Holek, Costa ─ Hušbauer (63. Kadeřábek), Vácha, Vacek (68. Čermák) ─ Kadlec, Přikryl (63. Matějovský) ─ Lafata.

Kecskeméti TE: 1. poločas: Borszéki ─ Mogyorosi, Karan, Jakovljevic, Medhi, Balazs, Georgi, Savic, Forro, Poljanec, Covic. 2. poločas: Borszéki ─ Koszó, Gyagya, Póti, Farkas A. ─ Gréczi, Nagy P., Patvaros ─ Yannick, Rajczi, Takács.