Menu

Další

Draft

Draft NHL

1. MacKinnon, 2. Barkov, 3. Drouin

konec

30.06.2013, 21:00 • Prudential Center, Newark, New Jersey • David Šimon (@David_Simon92)

To je pro dnešní probdělou noc ode mě vše a loučím se všemi, kdo vydrželi až do ranních hodin. Děkuji za pozornost. Dobrou noc. (11:30:43)

191.

Číslo 191 je třetí český zástupce na draftu. Levé křídlo původem z Plzně působilo v uplynulé sezóně v týmu Sudbury Wolwes. DOMINIK KUBALÍK by rád napodobil svého bratra a ukázal se v NHL. Kubalík nasbíral 40 bodů v 76 zápasech. Stihl si už odbýt i premiéru v české nejvyšší soutěži a taky vstřelit branku. Společně s Bartošákem vyzkouší kemp L.A. Kings.

149.

Další Slovák na scéně draftu NHL. Tentokrát je to MATEJ PAULOVIČ, který stejně jako předchůdce Cehlárik působí ve Švédsku.

146.

Dočkal se i PATRIK BARTOŠÁK a putuje do Los Angeles Kings. Brankář, který posbíral v poslední sezóně spoustu ocenění a udělal velký krok ve své kariéře. Loňský draft mu nevyšel, ale letos přišla řada i na rodáka z Kopřivnice a odchovance vítkovického hokeje.
Jedničkou draftu byl zvolen kanadský forward Nathan MacKinnon. Dvojkou se překvapivě stal Fin Alexander Barkov. Třetí na řadu přišel spoluhráč MacKinnona a tím je Jonathan Drouin.
140 draftovaných borců má tuhle velkou událost za sebou a ostatní ještě stále v koutku duše doufají, že se ji vybere nějaký klub NHL. Jediným Čechem, na kterého se usmálo štěstí je Jan Košťálek, ostatní stále čekají.

124.

I Lotyšsko se dočkalo. Draftován byl brankář KRISTERS GUDLEVSKIS, který stihl už nakouknout i do KHL. Za Dynamo Riga nastoupil do dvou utkání. Dvacetiletý gólman dal o sobě hlavně vědět na seniorském MS v Helsinkách, kde odchytal čtyři utkání.
Čtvrté kolo uplynulo jako voda a konečně přišel na řadu i český hokej. Prvním zvoleným Čechem se stal Jan Košťálek. Draft bude pokračovat až do sedmého kola.

116.

Slováci navyšují náskok. Dalším hráčem, který prošel letošním draftem je MARTIN REWAY. Útočník Gatineau Olympiques (QMJHL) odešel před uplynulou sezónou do Kanady z pražské Sparty zároveň s Janem Košťálkem. Reway odehrál v Gatineau 57 zápasů s bilancí 23+39. Zúčastnil se taky MS dvacetiletých v Ufě.

114.

Tak jsme se přece jen dočkali. Tým Winnipeg Jets si ve čtvrtém kole vybral českého obránce JANA KOŠŤÁLKA, který poslední odehrál v kanadském celku Rimouski Océanic. Košťálek by se mohl potkat na předsezónním kempu s Michaelem Frolíkem a Ondřejem Pavelcem.
Kapacita draftu NHL není neomezená a zůstává už jen sto volných míst. Slováci letos prožívají úspěšný draft, když byl vybrán v prvním kole Daňo a ve třetím Cehlárik. Češi zatím truchlí a čekají zda přijde na řadu alespoň nějaké české jméno.
Vítěz Stanley Cupu MICHAEL FROLÍK balí v Chicagu kufry a míří do Winnipegu! V kanadském týmu se sejde se svým kamarádem Ondřejem Pavelcem, který hájí branku Jets.

90.

Další slovenské jméno přichází na trh NHL, konkrétně do týmu Boston Bruins. Sedmnáctiletý rodák ze Žiliny dal o svém hokejovém umění vědět zejména ve Švédsku, kde stihl odehrát dvě úspěšné sezóny. PETER CEHLÁRIK naskočil letos i do nejvyšší švédské soutěže a posbíral osm bodů v šesti zápasech. V playoff přidal další branku. Slovensko reprezentoval na MS od 18 let. V příští sezóně by měl pokračovat v týmu Lulea.

Druhé ze sedmi kol je za námi. České zástupce zatím vidět není a jako jediná hokejová velmoc nemáme ve hře žádného hráče. Evropa celkově pokulhává a činí se jen Švédové, kterých bylo zvoleno devět. Kanaďanů už třiatřicet!

55.-61

55. Artturi Lehkonen (FIN) KalPa – Montreal Canadiens, útočník
56. Marc-Oliver Roy (CAN), Blainville-Boisbrain – Edmonton Oilers, útočník
57. William Carrier (CAN), Cape Breton– St.Louis Blues, útočník
58. Tyler Bertuzzi (CAN), Guelph – Detroit Red Wings, útočník
59. Eric Comrie (CAN), Tri-City – Winnipeg Jets, brankář
60. Linus Arnesson (SWE), Djurgarden – Boston Bruins, obránce
61. Zachary Sanford (USA), Islanders – Washington Capitals, útočník
Winnipeg Jets nebude mít 61. volbu, protože ta míří do Washingtonu. Na oplátku do kanadského týmu putují 84., 114. a 127. volby.

46.-54

46. Gustav Oloffson (SWE), Green Bay – Minnesota Wild, obránce
47. Tommy Vanelli (USA), USA U18 – St. Louis Blues, obránce
48. Zach Nastasiuk (CAN), Owen Sound – Detroit Red Wings, útočník
49. Gabryel Paquin-Boudreau (CAN), Baie Comeau – San Jose Sharks, útočník
50. Dillon Heatherington (CAN), Swift Current – Columbus Blue Jackets, obránce
51. Carl Dahlström (SWE), Linköping – Toronto Maple Leafs, obránce
52. Justin Bailey (USA), Kitchener – Buffalo Sabres, útočník
53. Madison Bowey (CAN), Kelowna – Washington Capitals, obránce
54. Philippe Desrosiers (CAN), Rimousi – Dallas Stars, brankář

37.-45

37. Valentin Zykov (RUS), Baie Comeau – Los Angeles Kings, útočník
38. Connor Hurley (USA), Edina – Buffalo Sabres, útočník
39. Laurent Dauphin (CAN), Chicoutimi – Phoenix Coyotes, útočník
40. Remi Elie (CAN), London – Dallas Stars, útočník
41. Robert Hagg (SWE), Modo – Philadelphia Flyers, obránce
42. Steve Santini (USA), USA U18 – New Jersey Devils, obránce
43. Nic Petan (CAN), Portlan – Winnipeg Jets, útočník
44. Tristan Jarry (CAN), Edmonton – Pittsburgh Penguins, brankář
45. Nick Sörensen (SWE), Quebec – Anaheim Ducks, útočník

36.

Číslo 36 je první brankář letošního draftu, kterého si vybral tým Montreal Canadiens. ZACH FUCALE působil v týmu vítěze Memorial Cupu Halifax Mooseheads. I on je vítěz MS do 18 let ze Soči a Memoriálu Ivana Hlinky.

31.-35

31. Ian McCoshen (USA), Waterloo – Florida Panthers, obránce
32. Chris Bigras (CAN), Owen Sound – Colorado Avalanche, obránce
33. Adam Ernie (USA), Quebec – Tampa Bay Lightning, útočník
34. Jacob de la Rose (SWE), Leksand – Montreal Canadiens, útočník
35. J.T. Compher (USA), USA U18 – Buffalo Sabres, útočník
Columbus Blue Jackets se vzdal 44. volby, která putuje do Pittsburghu za 50. a 89. výběr.
Dave Bolland opouští tým vítěze Stanley Cupu a míří do Toronta. Do Chicaga putuje 51. a 117. volba v draftu, k tomu ještě výběr ve 4. kole příštího roku.
35. volba (J.T. Crompher) Caroliny Hurricanes putuje do Buffala výměnou za slovenského obránce Andreje Sekeru. Spolu s volbou v draftu do týmu Sabres míří i Jamie McBain.
Souhrn prvního kola draftu:

- Výběru dominovali Kanaďané, vybráno jich bylo 18!
- 3 zástupce má Švédsko a USA. Rusko a Finsko má draftované hráče dva. Slovensko a Švýcarsko má po jednom.
- Shodně osm hráčů nastupuvalo ve WHL a OHL. Dohromady 22 hráčů působilo v uplynulé sezóně v Kanadě.
- Slováci loni neměli žádného zástupce, ale letos byl vybrán Marko Daňo hned v prvním kole.
- Draftován nebyl žádný brankář.

30.

Jako poslední v prvním kole volí vítěz Stanley Cupu Chicago Blackhawks. Šampioni si volí RYANA HARTMANA, který působil v Plymouth Whalers. V sezóně stihl odehrát 65 zápasů a posbírat 66 bodů, k tomu přidal i 136 trestných minut. Tohle pravé křídlo nejde pro ránu daleko. Z MS dvacetiletých si přivezl zlatou medaili. Úspěšný byl taky s výběrem do 18 let, i tam tým USA vybojoval zlato.

29.

Dallas volí znovu a tentokrát za volbou stojí výměna Jaromíra Jágra do Bostonu. Mike Modano oznámil jméno JASONA DICKINSONA. Další zlatý medailista ze Soči působil v uplynulém ročníku v týmu Guelph Storm. Dickinson odehrál 71 zápasů v nichž zaznamenal 49 bodů.

28.

Calgary volí v prvním kole už potřetí. Tentokrát je to levé křídlo z týmu Regina Pats. Kanaďan MORGAN KLIMCHUK zaznamenal v 72 zápasech WHL 76 bodů. Klimchuk se podílel na zisku zlatých medailí ze Soči.

27.

Do prvního kole se dostal překvapivě slovenský útočník MARKO DAŇO, který putuje do Columbusu. Syn bývalého slovenského reprezentanta pokračuje v otcových krocích a možná dojde až do slavné NHL. Před minulou sezónou zamířil z Trenčína do Slovanu, kde si zahrál KHL. Reprezentoval rovněž na MS dvacetiletých v Ufě. Ve Slovanu vstřelil 3 branky a na 4 přihrál. Odměnou pro Daňa byla účast na seniorském MS v Helsinkách, kde v pěti utkáních vstřelil branku a na další nahrál.

26.

K volbě se dostal i tým Anaheim Mighty Ducks. Kačeři vybrali kanadského obránce SHEAU THEODOREHO, který s kanadskou reprezentací do 18 let posbíral zlaté medaile ze Soči a z Břeclavi. Nastupoval za tým Seattle Thunderbirds a sezónu dokončil s bilancí 19+33 v 78 zápasech. V Seattlu bude pokračovat i v další sezóně.

25.

Marc Bergevin za tým Montreal Canadiens zvolil MIKA McCARRONA. Vysoké pravé křídlo nastupovalo v sezóně za výběr USA do 18 let. V 59 zápasech zaznamenal 37 bodů, ale taky 182 trestných minut. McCaron by měl v příští sezóně hrát za Western Michigan University. Na MS do 18 let v Soči pomohl vybojovat stříbro. Canadiens volbou amerického hráče nepotěšili publikum.

24.

Vancouver Canucks si vybral HUNTERA SHINKARUKA. Kapitán Medicin Hat Ice Tigers v sezóně odehrál celkem 72 zápasů. Nastřílel 40 branek a připsal si i 52 asistencí.

23.

Do Washingtonu míří ANDRÉ BURAKOVSKY. Švédský křídelník působil v týmu Malmö Redhawks, kde ve 43 utkáních nasbíral 11 bodů. Zajímavost je, že se Burakovsky narodil v rakouském Klagenfurtu. Jeho otec si zahrál NHL v dresu Ottawy Senators.

22.

Calgary si jako další volbu vybralo EMILA POIRIERA. Osmnáctiletý hráč působil v týmu Gatineau Olympiques. Poirier nastupuje na levém křídle a v uplynulém ročníku odehrál 75 utkání s bilancí 38+42. Kanaďan sbíral v průměru více, než jeden bod na zápas.

21.

Toronto Maple Leafs volí jako jednadvacítku draftu mohutného útočníka FREDERIKA GAUTHIERA. Centr Rimouski Océanic pomohl Kanadě v Soči k vítězství na MS do 18 let. V sezóně 12/13 odehrál dohromady 68 zápasů a nasbíral 62 bodů.

20.

Detroit po výměně se Sharks vybíral až z dvacáté pozice. Red Wings zvolili kanadského křídelníka ANTHONY MANTHU. Šikovný útočník Val-d'Or Foreurs odehrál v uplynulé sezóně celkem 76 utkání s bilancí 55+46. V QMJHL se stal nejlepším střelcem po základní části.

19.

Columbus Blue Jackets volí v první kole už podruhé a tentokrát to není Evropan. Devatenáctou volbou draftu se stává KERBY RYCHEL. V týmu Windsor Spitfires odehrál Rychel 68 utkání a nasbíral 87 bodů.

18.

18. volbě předcházela výměna, když San Jose Sharks získal právo volby od Detroitu. Žraloci si vybrali švýcarského beka MIRCO MÜLLERA. Šikovný Švýcar se v sezóně zúčastnil MS do 18 i 20 let. Poslední ročník odehrál v týmu Everett Silvertips. Celkem nastoupil v 69 utkáních s bilancí 6+26.

17.

CURTIS LAZAR je volbou Ottawy Senators. Centr Edmonton Oil Kings (WHL) odehrál v sezóně 94 zápasů a posbíral 72 bodů. V srpnu 2012 s Kanadou získal zlato na Memoriálu Ivana Hlinky v Břeclavi.

16.

Buffalo Sabres si vybralo NIKITU ZADOROVA. Osmnáctiletý ruský obránce původem z Moskvy působil v týmu London Knights. Fyzicky vybavený bek odehrál v sezóně 83 utkání a posbíral celkem 31 bodů. Dominuje svou důraznou hrou a tvrdou střelou. Loni si jej vybral tým CSKA Moskva jako čtverku draftu KHL.

15.

New York Islanders si zvolil kanadského obránce RYANA PULOCKA. Kapitán Brandon Wheat Kings odehrál 61 utkání a posbíral 45 bodů. Oceněn byl nominací do první pětky All Star týmu WHL.

14.

Do týmu Columbus Blue Jackets putuje švédský útočník ALEXANDER WENNBERG. Útočník Djurgardenu se zúčastnil MS do 20 let a získal stříbrnou medaili. V sezóně odehrál 49 utkání s bilancí 14+21. V příští sezóně by měl nastupovat v dresu Frölundy.

13.

Winnipeg Jets si vybral jako třináctku draftu JOSHE MORRISSEYHO. Kanadský obránce hraje v týmu Prince Albert Raiders (WHL). V 74 utkáních nasbíral 48 bodů. V sezóně 2012/2013 přivezl zlatou medaili z MS osmnáctiletých v Soči a Memoriálu Ivana Hlinky.

12.

Jako dvanáctý přišel na řadu syn legendárního bitkaře Tie Domiho. Phoenix Coyotes zvolil MAXE DOMIHO. Útočník London Knights odehrál v sezóně 85 utkání a připsal si úctyhodných 129 bodů. V srpnu se představil na Memoriálu Ivana Hlinky, kde pomohl k vítězství Kanady.

11.

Philadelphia Flyers volí dvoumetrového obránce SAMA MORINA. Obrovský kanadský bek by měl zřejmě v budoucnu nahradit Chrise Prongera. Morin působil v QMJHL, v týmu Rimouski Océanic. Z MS do 18 let v Soči si přivezl zlatou medaili. V sezóně odehrál dohromady 52 zápasů a připsal si 23 bodů.

10.

Mike Modano oznámil, že Dallas Stars vybírá ruského útočníka VALERIJE NIČUŠKINA. Nováček měsíce ledna, února a března získal i ocenění Alexej Čerepanova za nejlepšího nováčka sezóny KHL. V Čeljabinsku zářil zejména v playoff, kde se svým týmem došel až do finále Gagarinova poháru. Z MS dvacetiletých v Ufě si mohutný forward přivezl bronz. Budoucnost tohoto Rusa není jasná, nejprve podepsal kontrakt v Dynamu Moskva a poté jej zrušil, protože by rád zamířil do NHL.

9.

Vancouver Canucks si vybral kanadského útočníka BO HORVATA. Hráč týmu London Knights získal v playoff OHL ocenění Wayna Gretzkyho a v srpnu pomohl Kanadě zvítězit na Memoriálu Ivana Hlinky v Břeclavi. V základní části odehrál 67 utkání a posbíral 61 bodů. V playoff nastřílel 16 branek a přihrál na dalších 7 gólů svým spoluhráčům. Překvapený Horvat nečekal, že by mohl být draftován v první desítce.

Komisionář NHL Gary Bettman oznámil, že New Jersey se na poslední chvíli vzdalo deváté volby draftu výměnou za brankáře Coreyho Schneidera, který by měl nahradit Martina Brodeura. Vybírat bude Vancouver Canucks, ten zřejmě vzdal úmysl výměny Roberta Luonga.

8.

Buffalo Sabres volí finského obránce RASMUSE RISTOLAINENA. Kapitán finské reprezentace do 20 let působil zatím v týmu TPS Turku. Odehrál 52 utkání a posbíral 15 bodů v elitní finské soutěži. Fyzicky vybavený bek byl draftován už před rokem do KHL (13. Amur Chabarovsk).

7.

Edmonton Oilers zvolil obránce DARNELLA NURSE, který si užívá tvrdou hru. V týmu Sault Ste. Marie Grehounds odehrál 68 zápasů a připsal si 41 bodů. Důrazný obránce, ale taky nasbíral 114 trestných minut. V srpnu 2012 se zúčastnil Memoriálu Ivana Hlinky v Břeclavi.

6.

Calgary Flames si jako šestku draftu vybírá SEANA MONAHANA. Centr týmu Ottawa 67's nasbíral v základní části OHL 78 bodů v 58 zápasech. Do playoff se jeho tým nedostal. Monahan je silný na puku a ve hře působí chytře. Dominantní je i na vhazování.

5.

Bývalý skvělý cent Pittsburghu Ron Francis oznámil jméno ELIASE LINDHOLMA, který putuje do týmu Carolina Hurricanes. Útočník Brynäsu by měl zůstat i pro příští sezónu zatím ve Švédsku. Ve 48 utkáních Elitserien posbíral 30 bodů. Na MS do 20 let v Ufě pomohl Švédsku k zisku stříbrných medailí.

4.

Nashville Predators vybírá amerického obránce SETHA JONESE. Zlatý medailista z MS do 20 let působil v týmu Portland Winterhawks. Ofenzivně laděný obránce si v 61 zápasech základní části připsal 56 bodů! V playoff nasbíral dalších 15 v jednadvaceti utkáních. Syn slavného hráče basketbalové NBA připomíná svou hrou Chrise Prongera.

3.

Jako třetí vybírá Tampa Bay Lighting a je to znovu útočník. Osmnáctiletý JONATHAN DROUIN působil stejně jako Nathan McKinnon v týmu Halifax Mooseheads. Ve 49 utkáních základní části nasbíral úctyhodných 105 bodů! V playoff k zisku Calder Cupu přidal 35 bodů v 17 zápasech. Zúčastnil se taky MS dvacetiletých v Ufě.

2.

Druhým mužem draftu se překvapivě stává finský útočník ALEXANDER BARKOV, kterého si vybral tým Florida Panthers. Sedmnáctiletý útočník Tappary Tampere nasbíral v elitní finské soutěži 48 bodů v 51 zápasech. V playoff si připsal 5 pět asistencí v 5 zápasech. Zazářil taky na MS do 20 let v Ufě.

1.

A je to tady! Jedničkou draftu 2013 se stal NATHAN MAcKINNON. Útočník Halifax Mooseheads v uplynulé sezóně zaznamenal v základní části ve 44 utkáních 75 kanadských bodů. V playoff zaznamenal v 17 zápasech dalších 33 bodů. Spolu s Martinem Frkem vybojoval Memorial Cup.
Na scénu přichází Joe Sakic, který oznámí koho si vybral tým Colorado Avalanche.

Výměny před a během draftu:
- Columbus nabídl ostatním týmům brankáře Bobrovského, který požaduje šestimilionovou smlouvu.
- Obránce Justin Falk přestupuje z Minnesoty Wilds do New York Rangers za útočníka Bena Ferriera.
- Kris Letang se dohodl v Pittsburghu na nové smlouvě, která mu vynese 58 milionů dolarů za osm let.
- Tyler Kennedy odchází z Pittsburgu do San Jose. Do týmu Pens putuje volba ve druhém kole letošního draftu.
- Nino Niederreiter putuje z New York Islanders do Minnesoty za Cala Clutterbucka.
Z Prudential Center v New Jersey je cítit vlna napětí. Již za pár minut odstartuje vstupní draft NHL 2013. Kdo bude jedničkou letošního draftu? Bude to kanadský útočník Nathan McKinonnon, nebo americký obránce Seth Jones? Jméno prvního muže draftu by měl odhalit legendární útočník Colorada Avalanche Joe Sakic.
Vítejte, před pár dny teprve skončily tuhé boje o Stanley Cup a už je tady další hokejová událost roku. Na řadu přichází vstupní draft nováčků do NHL.
Důležitá fakta:

- Draft se koná v Prudential Center, aréně New Jersey Devils.
- Na řadu přijdou zejména hráči narozeni 1.1.1993 – 15.9.1995 a starší.
- Celkem bude draftováno 211 hráčů v sedmi kolech.
- Jedničkou draftu by se měl stát Kanaďan Nathan McKinnon.
- Jako první bude volit tým Colorado Avalanche.
- O výběr v 1.kole dobrovolně přišly týmy Bostonu, Los Angeles, Minnesoty, New York Rangers, Pittsburghu nebo St. Louis, dvakrát naopak berou Buffalo, Columbus a Dallas, třikrát Calgary.
- Situace se může ještě změnit, před začátkem draftu dochází k trejdům, které mohou několikrát zamíchat pořadím.
- Dohromady prošlo draftem historicky 394 Čechů a 153 Slováků.
- Výluka v NHL neovlivnila jen sezónu, ale taky draft. Po šesti letech poprvé proběhne v jeden den. Oproti minulým letem se taky koná poněkud později.
- Draft nezajistí hráči působení v NHL a nemusí znamenat ani úspěšnou hokejovou kariéru.
Češi na Draftu:

Před rokem přišlo na řadu šest hráčů z Česka a hned dva v prvním kole (Faksa, Hertl). Letos to taková sláva určitě nebude. Zámořské kluby navíc zřejmě nevyberou letos ani jednoho Čecha v prvním kole. Největší šance má dvojice Bartošák, Košťálek. Překvapit by mohli Dominik Kubalík, Jan Štencel, David Kämpf, Martin Kokeš či Luboš Rob.

Patrik Bartošák, brankář (29.3.1993) – odchovanec Vítkovic odchytal poslední dvě sezóny v Red Deers Rebels (WHL, Kanada). Zúčastnil se MS do 20 let v ruské Ufě. Draftován mohl být už před rokem, ale žádný z týmů NHL si jej nevybral. Velká šance přichází letos, jelikož má za sebou fantastickou sezónu. Jako první Evropan získal ocenění nejlepšího brankáře CHL. Rodák z Kopřivnice odchytal v základní části 55 utkání s průměrem 2.26 obdržené branky na zápas, úspěšnost zákroků 93.50%. Ve vyřazovacích bojích nastoupil do dalších 9 utkání a dokázal ještě vylepšit své statistiky. Průměr obdržených branek stlačil na 1.97 a úspěšnost zásahů vytáhl až na 94.10%.
Jan Košťálek, obránce (17.2.1995) – před uplynulou sezónou opustil kádr pražské Sparty, kde stihl naskočit i do 10 zápasů české nejvyšší soutěže a zamířil do týmu Rimouski Océanic (QMJHL, Kanada). V sezóně 2012-2013 se zúčastnil MS do 18 let v ruském Soči a prestižního utkání nadějí CHL. Zároveň byl nominován do elitní pětky nováčků QMJHL. Před rokem si práva na nadějného obránce zajistil v draftu KHL pražský Lev. V základní části odehrál 48 utkání, vstřelil 5 branek a k tomu přidal i 13 asistencí. V playoff nastoupil v šesti utkáních a připsal si jednu asistenci.
Odhad pořadí prvního kola draftu podle The Hockey News:

1. MacKinnon, 2. Jones, 3. Drouin, 4. Barkov, 5. Nurse, 6. Lindholm, 7. Monahan, 8. Ničuškin, 9. Domi, 10. Wennberg, 11. Ristolainen, 12. Horvat, 13. Shinkaruk, 14. Burakowsky, 15. Tadorov, 16. Pulock, 17. Mantha, 18. Morin, 19. Lehkonen, 20. Erne, 21. Rychel, 22. Hartman, 23. Gauthier, 24. Morrissey, 25. Zykov, 26. McCarron, 27. Boews, 28. Hägg, 29. Petan, 30. Compher.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:00.

Draft NHL

1. MacKinnon, 2. Barkov, 3. Drouin

konec

Zpět na online