Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Viktoria Plzeň – FK Baník Sokolov

2:1

konec (1:0)

28.06.2013, 18:00 • Tréninkový areál v Luční • Lukáš Kratochvíl (@LukasKratoch)

Tipsport: 1.25 5.5 7.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

Hora mohl dát nádherný gól! Rajtoral u vlastní branky získal balón a nahrál Horovi, který přeběhl přes celé hřiště, pustil se mezi tři obránce, přehodil si míč na levou nohu a střílel, balón ale zamířil těsně vedle levé tyčky Krbečkovi branky!

75

Plzeň právě vstřelila branku!
Nádherná kombinace červenomodrých končí vedoucí brankou KRMENČÍKA! Veselinović narazil Krmenčíkovi, který si rychle vyměnil balón s Teclem, a pod Krbečkem chladnokrevně zakončil!

63

Parádní akci sehrál Rajtoral s Hanouskem. Rajtoral si míč protáhl podél pravé čáry, nacentroval před šestnáctku a Hanousek z první střílel na branku, trefil ale přímo Krbečka!

53

Sokolov právě vstřelil branku!
HRUBÝ se dostal po prohraném souboji do zakončení a sám před Kozáčikem si už věděl rady a vyrovnal!

35

Jurdík se dostal za obrane, při křižné střele na zadní tyč mu ale chyběla přesnost a míč zamířil těsně vedle pravé tyčky Pavlíkovy branky!

25

Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeň jde do vedení! Po dalším útoku po pravé straně dostal VLADIMÍR DARIDA uvnitř vápna míč ideálně do nohy a střelou z první poslal balón k levé tyči!

13

Kolář si může drbat hlavu, právě minul v jasné gólové šanci! Wágner mu dal z pravé strany míč a Kolář byl sám před Krbečkem, po odskoku ale vůbec netrefil míč!

2

První gólová šance Plzně! Petržela vracel míč do vápna pod sebe, ten se dostal až k Ďurišovi, ale ten ve složité pozici trefil na brankové čáře Krbečka!

FC Viktoria Plzeň – FK Baník Sokolov

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 25. Darida, 75. Krmenčík – 53. Hrubý

FC Viktoria Plzeň: I. pol. Pavlík – Kovařík, Procházka, Hejda, Řezník – Darida, Hořava – Ďuriš, Kolář, Petržela – Wágner II. pol. Kozáčik – Končal, Čišovský, Chocholoušek, Rajtoral – Hrošovský, Hanousek – Krmenčík, Veselinovič, Hora – Tecl

FK Baník Sokolov: Krbeček – Jankovský (Hrubý), Gegič, Tůma (Hruška), Blažek (Vonášek) – Šrom, Vrtělka (Ivasko), Čada (Holub), Vaněček – Kobylík (Šamánek) – Jurdík (Mandula)