Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Sigma Olomouc – ŠK Slovan Bratislava

0:1

konec (0:1)

28.06.2013, 18:00 • Fotbalový stadion v Moravské Třebové • Petr Dejnožka

Tipsport: 2.79 3.35 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Ještě dochází ke střídání na straně Slovanu. Odstupuje Marko Milinkovič, místo něj si zahraje Filip Hlochovský.

82

Kolčáka na trávníku nahradí Dávid Hudák.

76

Rychlá protiakce Slovanu mohla skončit druhou brankou! Centr z levé strany zamířil až na zadní tyč na volného Karol Mészárose, který ve skluzu nedokázal umístit míč mezi tři tyče!

70

Za Marka Kuzmu přijde na posledních dvacet minut Matej Jakúbek.

68

Vyrovnání měl na kopačce Michal Vepřek, obrana Slovanu mu nechala doslova dálnici při cestě do vápna, jenže olomoucký hráč ji nevyužil a z dobré pozice po zemi minul levou tyč Putnockého branky!

67

Martin Doležal opouští trávník, místo něj se na hřiště podívá Adam Varadi.

62

Nepřesnou rozehrávkou si velké starosti přidělal brankář Martin Blaha, poslal totiž míč přímo na Karol Mészárose. Slovenský hráč se ho vyběhnutého pokusil přehodit, ale brankář Sigmy se stihl vrátit včas!

54

Olomouc se odhodlala k prvnímu střídání. Václav Koutný nahradil Pavla Dreksu.

53

Jan Navrátil táhl protiútok Slovanu, na pravé straně si vybral volného Jakuba Petra, který milimetrovým centrem našel na zadní tyči Jana Schulmeistera! Olomoucký záložník ale nedokázal trefit branku!

42

Mnohem zajímavěji vypadal průnik a následná střela Milinkoviče, míč po zemi prosvištěl jen o centimetry mimo!

40

Volný přímý kop si postavil Jakub Petr a dělovkou protáhl brankáře Putnockého!

37

Zatím největší šanci zápasu měl Jakub Petr, který si naběhl z druhé vlny na centr z levé strany a ze vzduchu poslal míč na branku. Ke své smůle ale trefil pouze dobře postaveného Putnockého!

29

Tak rozhodčí vyřešil tuto situaci v rámci přípravného zápasu následovně. Za zákrok Michal Vepřek dostal pomyslnou červenou kartu a zápas pro něj skončil. Sudí ale povolil Olomouci poslat do hry nového hráče, jeho místo tak nahradil Ondřej Sukup.

18

Elegantní kombinace Slovanu okolo pokutového území přenesla míč na střed na volného Jiří Kladrubského, který vyslal jedovatou střelu! Balon nakonec skončil jen centimetry vedle pravé Blahovy tyče!

9

Slovan se mohl dočkat druhého vstřeleného gólu, centr Milinkoviče našel volného Pavla Fořta, jenže bratislavský hráč nedokázal míč pořádně trefit!

4

Slovan dal gól!

Tak to je velmi rychlý začátek utkání ze strany bratislavského Slovanu! Po levé straně odcentroval Marko Milinkovič na Mezsárose, který z bezprostřední blízkosti trefil tyč. Balon se následně odrazil na nohu JIŘÍHO KLADRUBSKÉHO, který tečovanou ranou do protipohybu Blahy otevírá skóre dnešního zápasu – 0:1!

SK Sigma Olomouc – ŠK Slovan Bratislava

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 4. Kladrubský

SK Sigma Olomouc: Blaha – Dreksa (54. Koutný), Vepřek, Škerle, Sukup – Navrátil, Habusta, Schulmeister, Nepožitek, Petr – Doležal (67. Varadi)

ŠK Slovan Bratislava: Putnocký – Čikoš, Gorosito, Kolčák (82. Hudák), Josimov, Žofčák, Kladrubský, Milinkovič (86. Hlohovský), Mészáros, Kuzma (70. Jakúbek) – Fořt

Rozhodčí: Gallo – Kondler, Straka