Menu

Fotbal

Anglická Championship

Brighton & Hove Albion – Crystal Palace FC

0:2

konec (0:0)

13.05.2013, 20:45 • Falmer Stadium, Brighton • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.88 3.2 4.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Ze hřiště odchází autor dvou branek Zaha a na poslední minutky ho nahrazuje O'Keefe.

88

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Ve velkém vápně se výborně uvolnil WILFRIED ZAHA, obdržel přihrávku a míč si přichystal na střelu, která byla výstavní. Brankář Kuszczak byl bez šance, a neměl tak nárok střelecký pokus zneškodnit. Balon letěl velmi rychle a od břevna se odrazil do branky.

76

Žlutou kartu za zbytečný faul vyfasoval William Buckley.

72

Druhé střídání domácích. Ze hry odchází Calderon, nahrazuje ho LuaLua.

69

Crystal Palace právě vstřelil branku!
WILFRIED ZAHA ukázal, že je platným hráčem a zaznamenal důležitou trefu, která má obrovskou váhu. Hosté přenesli hru na levé křídlo, kde si o míč řekl Bolasie a pak s ním odvedl kus práce. Nejprve obešel své protihráče a následně ze své kopačky adresoval výborný centr, ke kterému se dostal hlavičkující WILFIRED ZAHA a přesnou trefou poslal hosty do vedení.

65

Ve velkém vápně pálil z voleje Barnes, ale neskutečný zákrok předvedl Speroni, který svůj tým podržel a vychytal stoprocentní gól, který měl na kopačce právě Barnes. Hostující brankář míč vytěsnil na břevno a pak se odrazil na rohový kop. Tato šance se dá v dnešním utkání považovat za největší.

64

Andrea Stabilin Orlandi kvůli zranění nemůže pokračovat ve hře, a tak ho na hrací ploše nahrazuje Ashley Barnes.

64

Kagisho Dikgacoi obdržel žlutou kartu. Rozehrávat budou domácí fotbalisté.

62

Dvojí střídání v týmu Crystal Palace. Ze hry odchází Garvan a Williams, nahrazují je Moritz a Bolasie.

48

Tak to bylo opravdu neskutečné, co teď zahodil Williams. Hosté mohli jít do vedení. Sám na branku se s balonem řítil právě Williams a míč si dovezl až do velkého vápna, kde měl před sebou už jen Kuszczaka. Nicméně Williams ve stoprocentní šanci selhal a jeho střelecký pokus branku minul o pár centimetrů.

45+1

Zaha byl faulován, provinil se Calderon a za nedovolený zákrok byl potrestán žlutou kartou.

40

Na levém křídle obdržel přihrávku Zaha a ukázal, jak silný je v soubojích a na míči. Pak ze své kopačky vyslal přízemní centr ke vzdálenější tyči, ale nikoho ze spoluhráčů nenašel. Výtečný obranný zákrok si připsal Upson, který raději míč odkopl na rohový kop.

21

Na levém křídle se výborně uvolnil Hammond, jenž obdržel přihrávku a míč si přichystal na pravačku. Brankář Speroni však zasahovat nemusel, protože Hammondova střela branku o kousíček minula.

13

Zaha se dopustil chyby, kterou mohl potrestat Buckley, ale výborně zasáhl Speroni, který střelecký pokus výtečně zlikvidoval.

Brighton & Hove Albion – Crystal Palace FC

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 69. Zaha, 88. Zaha

Karty:   45+1. Calderon (BRN), 76. Buckley (BRN) – 64. Dikgacoi (CRP)

Brighton & Hove Albion: Kuszczak ─ Calderon (72. LuaLua), Greer, Upson, Bridge ─ Bridcutt, Lopez, Hammond ─ Buckley, Ulloa, Orlandi (64. Barnes).

Crystal Palace FC: Speroni ─ Ward, Delaney, Gabbidon, Moxey ─ Dikgacoi, Garvan (62. Moritz), Jedinak, Zaha (91. O'Keefe), Williams (62. Bolasie) ─ Wilbraham.

Rozhodčí: Clattenburg ─ Child, Beswick

První zápas: Crystal Palace - Brighton 0:0