Menu

Fotbal

Niké liga

MŠK Žilina – MFK Ružomberok

3:0

konec (1:0)

27.04.2013, 17:30 • Pod Dubňom • Milan Gončár sk

Tipsport: 1.67 3.5 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Žilina dala gól!
Pohľadná akcia domácich nemohla skončiť inak, ako parádnym gólom. Do kombinácie na jeden dotyk sa zapojila hneď trojica hráčov MŠK, MICHAL ŠKVARKA si loptu pripravil na pravú nohu a vydarenou strelou spoza šestnástky k pravej žrdi definitívne rozhodol o osude dnešného duelu.

50

Žilina dala gól!
Z ničoho nič prichádza druhý úder majstra. Pich na ľavej strane spracoval loptu, poslal ju na Škvarku, ktorý posúva na Angeloviča. Prichádza strela, ktorú tečoval TOMÁŠ MAJTÁN a Zich loví loptu po druhýkrát zo svojej siete.

22

Žilina dala gól!
Krásny gól domáceho celku. Lopta sa šúľala okolo šestnástky, až sa k nej za veľkým vápnom dostal JAKUB PAUR a nádherným projektilom k pravej žrdi nekompromisne zavesil.

MŠK Žilina – MFK Ružomberok

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 22. Paur, 50. Majtán, 88. Škvarka

MŠK Žilina: Krnáč – Angelovič, Akakpo, Leitner (C) (60. Nunes), Piaček, Pich, Vavro, Škvarka, Majtán (79. Guba), Paur (60. Bello), Mabouka Náhradnící: Lé Giang – Lupčo, Káčer, Barčík, Guba, Bello, Nunes

MFK Ružomberok: Zich – Bielák, Greššák, Zreľák, Nagy (67. Lupták), Lovás (59. Almaský), Maslo, Práznovský, Nosek, Serečin (83. Mukendi), Ďubek (C) Náhradníci: Almaský – Jurkemik, Lupták, Ondrek, Bartoš, Mukendi, Lešňovský

Rozhodčí: Špaček – Benko, Hrčka

Diváci: 1 516