Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach

1:1

konec (0:0)

01.12.2012, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Zdeněk Plánka

Unibet.com: 1.45 4.2 6.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Poslední střídání Gladbachu. Ze hry odchází Lukas Rupp a na hřišti ho nahradí Roel Brouwers.

87

Žlutou kartu vidí Alvaro Dominguez. (MCH).

86

Schalke právě vstřelilo branku!

Jenže Schalke dnes zřejmě neprohraje! Farfan našel na pravé straně ve vápně Pukkiho, jehož střela byla tečována na zadní tyč, kde stál JULIAN DRAXLER a zamířil do prázdné brány.

80

Střídání Gladbachu číslo dvě v krátkém časovém sledu. Ze hry odchází střelec zatím jediného gólu utkání Igor De Camargo a do hry se zapojí Mike Hanke.

78

Gladbach střídá. Do hry se podívá Peniel Mlapa, který nahradí Patricka Herrmanna.

75

De Camargo dával míč za obranu na Patricka Herrmanna (MNC), ten se však do šance dostal jen díky tomu, že přidržel svého strážce. Po odpískání faulu navíc ještě míč zakopnul a tak viděl žlutou kartu.

72

Skvělý centr do vápna Gladbachu, na který si naběhl Jermaine Jones a mohlo být vyrovnáno. Jones však míč hlavičkou poslal pouze do středu branky, kde stál ter Stegen. Kdyby byl pokus umístěný, nebylo, co řešit.

71

Hned dvojité střídání na domácí straně. Ze hry odchází Klaas-Jan Huntelaar a Lewis Holtby a do hry přijdou Ciprian Marcia a Teemu Pukki.

65

Schalke se tlačil do další šance. Míč se odrazil za vápno k Höwedesovi, jehož střela byla zblokována a míč se navíc odrazil tak, že hosté šli do rychlého kontru. Na jeho konci byl Herrmann, který už trochu v tísni zakončoval nad bránu.

63

Julian Draxler dostal přihrávku na hranici vápna a odtud nádherně technicky střílel k pravé tyči, mohlo být vyrovnáno. Proti byl však ter Stegen, který předvedl skvělý zákrok a vytlačil střelu na roh...

62

Mönchengladbach právě vstřelil branku!

Jedna chyba, jedno nepohlídání De Camarga a je zle. Schalke chybovalo v rozehrávce a k míči se dostali hosté. Přišla ihned rychlá přihrávka za obranu na IGORA DE CAMARGA, jenž pod Hildebrandtem propasoval míč do brány.

35

Julian Draxler (SCH) byl za svůj nedovolený zákrok oceněn žlutou kartou.

19

Huntelaar to zkusil z pětadvaceti metrů a jeho střela mířící k levé tyči donutila ter Stegena k zákroku. Hostující brankář musel střelu vyrazit na rohový kop...

1

Utkání bylo rozehráno, do prvního útoku se mohli řítit domácí. A hned z toho byla akce, po které přišel žlutý faul Havarda Nordtveita (MNC).

FC Schalke 04 – Borussia Mönchengladbach

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 86. Draxler - 62. De Camargo

Karty:   35. Draxler (SCH) - 1. Nordtveit (MNC), 75. Herrmann (MNC), 87. Dominguez (MNC)

FC Schalke 04: (4 - 2 - 3 - 1) Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs - Jones, Neustädter - Farfan, Holtby (71. Pukki), Draxler - Huntelaar (71. Marica). Trenér: Huub Stevens.

Borussia Mönchengladbach: (4 - 2 - 2 - 2) ter Stegen - Jantschke, Stranzl, Dominguez, Wendt - Nordtveit, Marx - Rupp (89. Brouwers), Arango - De Camargo (80. De Camargo), Herrmann (78. Mlapa). Trenér: Lucien Favre.

Rozhodčí: Brych - Christ, Willenborg - Schriever

Diváci: 61673