Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester City – Everton FC

1:1

konec (1:1)

01.12.2012, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Unibet.com: 1.5 4.2 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro dnešek je to vše. Od komentování zápasu z Etihad Stadium se s Vámi loučí Tomáš Reiner. Příjemný zbytek víkendu! Na shledanou. (17:57:41)
Everton opět dokázal obrat Manchester City o body. Toffees si odváží z Etihad Stadium bod za remízu 1:1. Svěřenci Davida Moyese se ujali ve 33. minutě vedení, když se po Bainesově centru prosadil Maroune Fellaini. Deset minut na to se ale dopustil střelec Evertonu faulu v šestnáctce a následnou penaltu s přehledem proměnil Carlos Tevez.

Konec zápasu.

90+3

City se ještě dostalo do tlaku, nikoliv ale ke střele.

90+2

John Heitinga nahradil Nikicu Jelavice.

90+1

Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 3 minuty.

90

Nikica Jelavic rozehrál volný přímý kop a zamířil přesně k tyči, Joe Hart ale dokázal jeho střelu skvělým zákrokem vyrazit.

89

Everton dostal výhodu volného přímého kopu z velmi nebezpečné pozice.

88

Po nepřesné přihrávce Barryho na Balotelliho mohl Everton přejít do rychlého a velmi nebezpečného protiútoku, který zastavil Pablo Zabaleta. Obránce City fauloval Jelavice a vysloužil si žlutou kartu.

87

Samir Nasri skvěle pronikl do šestnáctky Evertonu a ihned posílal před jeho bránu střílený centr, který zablokoval Sylvain Distin. City poté zahrávalo rohový kop, z něhož ale nic nevytěžilo.

86

Mario Balotelli se snažil přejít přes dva protihráče a nakonec se dopustil faulu na Phila Jagielku.

85

Jelavic fauloval Nasriho a Lee Probert mu šel rychle domluvit. Vzápětí se dostal ke střele střídající Mario Balotelli, jeho pokus byl ale nepřesný.

84

Yaya Toure se pokusil o lob nebo přihrávku za obranu, každopádně míč skončil u Tima Howarda.

83

Manchester City si vytvořil silný tlak, zatím se ale k zakončení nedostal.

82

Maicon poslal před bránu Evertonu centr, po němž se mohl dostat k dorážce Pablo Zabaleta, hostující hráči ale dokázali míč odvrátit do bezpečí.

81

Mario Balotelli přišel na místo Edina Džeka. Manchester City již využil všechna střídání.

80

Joleon Lescott zastavil útočnou akci Evertonu. Hosté však mohli vhazovat.

79

David Silva se snažil vyslat do útoku Edina Džeka, jeho přihrávka ale postrádala přesnost. Španělský záložník se poté svému spoluhráči za nepřesnou přihrávku omluvil.

Manchester City – Everton FC

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 43. Tevez - 33. Fellaini

Karty:   45+2. Lescott (MAC), 88. Zabaleta (MAC) - 70. Fellaini (EVE)

Manchester City: Hart - Maicon, Kompany, Lescott, Kolarov (7.) - Yaya Toure, Barry, Silva, Nasri - Tevez (68.) - Džeko (81.). Střídající hráči: Pantilimon, Zabaleta (7.) Kolo Toure, Sinclair, Garcia, Agüero (68.), Balotelli (81.)

Everton FC: Howard - Hibbert, Distin, Jagielka, Baines - Naismith (73.), Pienaar, Osman, Gibson - Fellaini - Jelavic (90+2.). Střídající hráči: Mucha, Oviedo (73.), Heitinga (90+2.), Hitzlsperger, Barkley, Vellios, Gueye

Rozhodčí: Lee Probert