Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

1.FC Slovácko B – FC Zlín B

1:3

konec (1:2)

26.05.2024, 10:15 • 29. kolo • Daniel Ryl (@D_Ryl)

Tipsport: 1.69 3.3 3.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne! (12:40:21)
Zlínští slaví vítězství v derby, v němž protáhli svou vítěznou sérii na čtyři utkání, zatímco ukončili šňůru tří výher Slovácka. Domácí byli zejména v první půli o něco aktivnější, ale nedokázali se dostat přes pevnou zlínskou defenzivu.

Ševcům pomohl brzký gól El Hadjiho Ndiayeho, který svou druhou trefou gólový účet zápasu také uzavřel. Zlín tak může být o něco klidnější, Slovácko naopak musí stále koukat pod sebe, leč má na sestupové pozice náskok pěti bodů.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Tlak Slovácka byl ryze optického charakteru, Zlín se navíc opět zmocňuje míče a stěhuje hlavní dění na polovinu domácích.

90+2

Zlín pochopitelně šetří čas. S rozehrávkou nespěchal, a když mohl, rychle dostal míč na útočnou polovinu, kde tráví i začátek poslední nastavené minuty.

90+1

Nedovolený zákrok Štěpána Břečky (SOB) nezůstává bez povšimnutí – žlutá karta.

90+1

Zlín odolal prvnímu nájezdu i následnému centru do vápna, po němž pohlídal cestu míče do zámezí – Zlín vhazuje na své polovině.

90

Ofenzivní snahu Slovácka zastavuje útočný faul, po němž hlasatel oznamuje začátek tříminutového nastavení. To už budou mít domácí těžké.

89

89. NDIAYE - 1:3

89

Zlín B právě vstřelil branku!
Troufám si tvrdit, že je hotovo! Hřebíčkem do rakve doklepl EL HADJI NDIAYE, který na levé straně vápna zakončil povedený brejk svého týmu.

89

Střídání v týmu FC Zlín B:
ze hřiště odchází Hartman, přichází Hamalčík.

87

Slovácko se ještě v závěru snaží tlačit do ofenzivy, ale chybí tomu nápad a větší kvalita. Defenziva Zlína prozatím úspěšně odolává.

86

Střídání v týmu 1.FC Slovácko B:
ze hřiště odchází Schánělec, přichází Červinka.

85

Následně přichází taktický faul Matěje Slouka (ZLB) – zasloužená žlutá karta.

85

Přímo z něho Slovácko nezahrozilo, přesto jeho tlak trval a přišla další rána z hranice vápna, která letí jen těsně nad břevnem!

84

Zpoza vápna se opřel do míče Mihálik, jehož střela zpoza obránce nebyla vůbec špatná, ale letí jen nad branku! Díky malé teči však pomohla alespoň k rohovému kopu.

83

Slovácko se usadilo na útočné polovině, kde rozjíždí finální tlak. Uvidíme, zda bude mít kýžený efekt. Faul Tomáše Schánělce (ZLB) dává domácím zajímavou standardku.

81

Vzápětí se dostal ke střele z větší dálky jeden z domácích hráčů, a přestože jeho pokus nebyl vůbec marný, nakonec letí mimo branku.

79

Vzápětí se pokusili uspět vzduchem domácí, ale centr sebral Bachůrek, který si vynutil útočný faul soupeře.

1.FC Slovácko B – FC Zlín B

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 30. Novák – 2. Ndiaye, 43. Číž, 89. Ndiaye

Karty:   25. Novák (SOB), 27. Kratochvíla (SOB), 67. Okoromi (SOB), 90+1. Břečka (SOB) – 35. Polášek (ZLB), 83. Schánělec (ZLB), 85. Slouk (ZLB)

1.FC Slovácko B: Urban – Severa, Bartoš, Kočí, Kratochvíla (C, 60. Uduebo), Okoromi, Novák (46. Koryčan), Akumagna, Břečka, Milanov, Kim
Náhradníci: Balciar – Janečka, Korýčan, Radoičič, Uduebo

Trenér: P. Němčický

FC Zlín B: Bachůrek – Číž, Hartman (89. Hamalčík), Jura, Kulíšek (C), Ndiaye, Ovesný (72. Bobčík), Polášek, Schánělec (86. Červinka), Slouk, Švach
Náhradníci: Slezák – Bobčík, Červinka, Hamalčík

Trenér: D. Hubáček

Rozhodčí: Terber – Dorotík, Tomanec