Menu

Fotbal

3. Česká fotbalová liga (B)

FK Mladá Boleslav B – FK Teplice B

0:1

konec (0:0)

26.05.2024, 10:15 • 28. kolo • Daniel Ryl (@D_Ryl)

Tipsport: 1.69 4.0 3.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek víkendu! (12:42:07)
Urputná přetahovaná končí, a to těsným vítězstvím Teplic, které zařídila proměněná penalta Miloše Kapura devět minut před koncem základní hrací doby. Domácí může mrzet zejména břevno ve druhé půli a také obrovská šance, kterou na brankové čáře vytáhl Luděk Němeček.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Mladá Boleslav rychle přesunula hru k vápnu Teplic, u kterého rychle rozehrál Tichý, ale jeho dlouhý aut do vápna hosté odvrací.

90+4

Snaha o nabourání útočné kombinace končí útočným faulem Miloše Kapura (TEB), jemuž faul ani žlutá karta vzhledem k okolnostem nejspíš tolik nevadí.

90+3

Klidná rozehrávka hostujícího brankáře našetřila přes půl minuty, míč je navíc na útočné polovině Teplic.

90+2

Mladá Boleslav se ještě snaží v závěru vybojovat nějakou šanci na vyrovnání, ale poslední kombinace končí v zámezí a Němeček s rozehrávkou pochopitelně nespěchá.

90+1

Středočeši si vybojovali obranný faul na půlící čáře, po němž rozehráli přímý kop, ale centr na přední tyč usměrnil jeden z domácích pouze mimo branku.

90

Už jdeme do nastavení, do kterého půjdou Středočeši s míčem na vlastních kopačkách.

89

Útočnou akci Středočechů zastavuje ofsajdové postavení, po němž mohou Teplice rozehrát. Hostům už stačí držet hru kolem a za půlící čárou.

87

Střídání v týmu FK Teplice B:
ze hřiště odchází Trnovec, přichází Kříž,
ze hřiště odchází Procházka, přichází Köstl.

87

Co se to teď v Mladé Boleslavi děje! Domácí po rohovém kopu zahrozili, a to poté, co právě Peterka vracel míč na zadní tyči hlavičkou na protější stranu, ale hlavičku jeho parťáka vytáhl Němeček na brankové čáře!

86

Velká škoda pro Mladou Boleslavi! Peterka nedokázal na zadní tyči usměrnit míč do branky, přesto vybojoval alespoň rohový kop.

85

Středočeši drží míč ve své moci, ale Teplicím se daří bránit svou polovinu prozatím úspěšně.

84

Mladá Boleslav se okamžitě po rozehrávce tlačí do ofenzivy, leč bez potřebného efektu.

82

82. KAPUR - 0:1

82

Teplice B právě vstřelily branku!
K míči se postavil MILOŠ KAPUR, jenž ho nekompromisně poslal k levé tyči branky, kam se Kořán natahoval marně.

81

Máme tu penaltu! Tsykalo šel na hranici vápna odvážně pro míč, načež si vynutil alespoň faul. Slibná šance pro Teplice.

80

Dohalský byl spíše otřesený, za postranní čárou sledoval neúspěšný útok svých spoluhráčů, kteří se musí rychle bránit. Už i se svým útočníkem.

78

Rozhodčí Fišer přerušil hru poté, co na trávníku zůstává ležet jeden z domácích hráčů.

77

Konečně se Středočeši dostali do zajímavé šance, která stála za to! Zmatků v defenzivě však Mladá Boleslav nevyužila a po centru ze strany končí zakončení na zadní tyči vedle branky.

75

Středočeši však vypadají, jako by jim došla šťáva a směrem dopředu jsou ve druhé půli v podstatě neškodní. O to překvapivější, že břevno trefili právně oni, a ne soupeř.

74

Kombinaci kolem vápna si však pokazily samy vlastní nepřesnou přihrávkou, po níž Mladá Boleslav otočila hru a vybojoval aut v blízkosti vápna soupeře.

73

Ačkoliv nesledujeme žádné výraznější šance, poslední minuty patří Teplicím, které přidaly na tempu a jsou aktivnějším týmem!

71

Střídání v týmu FK Teplice B:
ze hřiště odchází Hora, přichází Pokorný.

70

Vzápětí přichází faul Martina Rulce (MBB), po němž sudí sahá do kapsičky.

70

Nic z něho nevzešlo, přetažený centr na zadní tyč Tepličtí bez potíží ubránili a dostávají míč do bezpečné vzdálenosti od branky.

69

Mladá Boleslav se svým pokusem o brejk neuspěla, naopak se musí bránit protiútoku Teplic, které vytěžily rohový kop.

67

Zajímavý útok Teplic! Vachoušek zpoza vápna trefil jen bránícího hráče, načež přiletěl centr zprava, ale ten na zadní tyči nedokázal jeden z hostů akrobaticky poslat na branku.

65

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav B:
ze hřiště odchází Kaulfus, přichází Peterka,
ze hřiště odchází Vlček, přichází Vostřel.

65

Z něho nezapršelo, Mladá Boleslav tak chystá střídání.

64

Zakroucený míč na zadní tyč dokázal usměrnit jeden z hostů, ale jeho hlavička i díky teči letí na další roh.

63

Tsykalo si svou aktivitou u pravé postranní čáry vynutil faul, po němž Tepličtí rozehrají standardní situaci.

62

Tahle střela zpoza vápna však neměla naději na úspěch, jelikož letí hodně vedle domácí branky.

61

Teplice se úspěšně přesouvají na útočnou polovinu, kde znovu dostávají Mladou Boleslav do úzkých.

59

Vydařená pasáž Teplic k výraznější šanci nevedla. Centrovaný míč na zadní tyč jen proletěl nad hlavami přihlížejících hráčů a zamířil do zámezí.

57

Na druhé straně se Teplice dostaly až k vápnu, ale přes jeho hranici se na levé straně přes pevnou defenzivu Středočechů neprotlačily.

56

Obrovská šance Mladé Boleslavi! Domácí skvěle zavřeli hosty v jejich šestnáctce, kde propadl míč k Vlčkovi, který z penalty trefuje pouze břevno!

54

Mladá Boleslav se nechala unést svým útokem, načež stačila jedna špatná přihrávka, aby se rozjel nebezpečný brejk Teplic. K zakončení nedošlo, ale hosté si vybojovali alespoň rohový kop.

53

Střídání v týmu FK Teplice B:
ze hřiště odchází Bednar, přichází Kapur.

51

Obraz hry se příliš nemění. Oba týmy dobře střeží střed hřiště, proto se ofenzivním tažením těžko dostává za pevné pozice soupeře. Oboustranně.

49

Centrovaný míč z pravé strany byl sražen na rohový kop, který se zakroutil podél zadní tyče do zámezí – Urban může rozehrávat.

47

Karty se však rychle obrací, jelikož domácí ztrácí míč a Teplice obléhají domácí šestnáctku.

46

Obranný faul Teplic zastavil brejk Mladé Boleslavi v zárodku. Domácí tak pokračují v držení míče a pokouší se přesunout hru na soupeřovu polovinu.

46

Začal druhý poločas.
Rozhodčí Fišer nenastavuje ani minutu, což není nic překvapivého – není důvod. Oba týmy se snaží, měly několik rohů a zajímavých náznaků, ale časté fauly a nepřesnosti znamenají, že na obou koncích výsledkové tabulky vidíme dvě vajíčka. Věřme, že ve druhé půli uvidíme atraktivnější podívanou.

45

První poločas skončil.

45

Nic se nemění ani o minutu později, ačkoliv je míč v držení domácích na polovině Teplic, žádný náznak šance nepřichází.

44

Míč se znovu přesouvá do středu hrací plochy, kde o něj oba týmy bojují. Už to nevypadá, že bychom se v první půli dočkali gólu.

43

Na druhé straně propadl centrovaný míč vedle branky, tudíž může Urban v klidu rozehrát od své branky.

42

Severočeši neuspěli, naopak se museli rychle vracet, ale naštěstí pro ně byl centr domácích z pravé strany nepovedený – odkop od branky.

40

Snahu však zastavuje faul Pavla Hrdličky (TEB), který je prvním potrestaným mužem zápasu.

40

Centr na zadní tyč však Němeček bez potíží chytá a výhozem rozehrává další ofenzivní akci Teplic.

39

Domácí však dostávají další příležitost rohového kopu, a to po kombinaci po pravé straně hřiště.

37

Mladá Boleslav však rychle získala míč a zaútočila. Malý tlak kolem šestnáctky završila Kodadova střela zpoza vápna, ale bohužel pro Středočechy mu vůbec nesedla!

36

Postupný a pomalý útok Teplic zastavil domácí obranný faul na útočné polovině. Teplice tak rozehrávají od postranní čáry.

34

Přetažený centr nakonec přistál u Dohalský, který se pokusil zbavit obránce a z otočky zakončil. Sražená střela však letí na další roh.

33

O slovo se hlásí také Mladá Boleslav, která přesunula těžiště hry k vápnu soupeře, kde si vybojovala rohový kop.

31

Na druhé straně se neujal dlouhý nákop na Howarda, po němž může rozehrávat Němeček.

29

Teplice se hnaly do rychlého brejku, který musel uhasit pohotovým výběhem Kořán, jenž daleko od branky odkopává míč do zámezí.

27

Středočeši měli dvě zajímavé příležitosti z pravé strany, ale ani jeden centr do vápna se nakonec neujal.

25

Zajímavý náznak v podání Mladé Boleslavi! Kaulfus se po pravé straně prohnal až do vápna, odkud ještě centroval před branku, ale nabíhající Howard jeho pobídku nevystihl.

24

Oběma týmům nelze vyčítat, že by se nesnažily, ale individuální nekvalita zatím kazí veškeré naděje na zakončení.

22

Mladá Boleslav vzápětí zahrozila útokem po levé straně, který zastavil až obranný faul hostů. Středočeši tak kontrolují míč a mohou rozehrát.

20

Severočeši si nakonec vybojovali další faul na útočné polovině, po němž způsobili rozruch v domácí šestnáctce! Přetažený centr na zadní tyč skončil v hloučku hráčů, ale nepřehlednou situaci zvládli lépe domácí – Kořán zasahovat nemusel.

19

Rodící se kombinaci Teplic zastavuje u postranní čáry útočný faul na Procházku, po němž mohou hosté v klidu rozehrávat.

18

Středočeši jsou o chlup lepším týmem, respektive jsou aktivnější, ale stejně jako jejich soupeř se jim nedaří dostat k brance. Většina finálních přihrávek končí u soupeře.

17

Hra se rychle otočila poté, co Mladá Boleslav získala míč, ale nakonec se k přímému ohrožení branky nedostala.

16

Oba gólmani jsou i nadále bez výraznější práce, zapojují se převážně jako výpomoc obráncům při rozehrávce. Němeček své poslední zapojení zvládl a Teplice mohou zaútočit!

14

V Mladé Boleslavi sledujeme spíše boj, než fotbal. Oba týmy se snaží, ale do plynulosti hry vstupují oboustranné fauly a nepřesnosti.

12

Tentokrát měli hosté s rohovým kopem domácích plné nohy i ruce práce, a přestože míč malou chvíli skákal ve vápně, nikdo z domácích ho v hloučku těl na branku neposlal – Procházka odkopává míč do bezpečí.

11

Domácím rohový kop nevyšel, jelikož teplická defenziva zakroucený míč bleskově odvrátila. Vzápětí ještě vracel míč Tichý, ale jeho centr úspěšný nebyl.

10

Zajímavá akce Mladé Boleslavi! Centrovaný míč sice gólovou šanci Středočechů nepřinesl, ale domácí mohou rozehrát alespoň roh.

8

Hlavičkovaná ve středu hřiště vyzněla lépe pro Teplice, ale následný nepřesný centr končí u Kořána.

7

Teplice si vybojovaly rohový kop, ale centrovaný míč domácí defenziva velmi rychle odvrací.

5

Oba týmy předvádí v kombinaci řadu nepřesností, zatím se tak do výraznějších šancí nedostávají.

2

Aktivní začátek z obou stran se zatím obchází bez výraznějších šancí.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Mladá Boleslav B: Kořán – Dohalský, Howard, Kaulfus, Kodad, König, Novák, Rulc (C), Tichý, Tvrdý, Vlček
Náhradníci: Zaplatílek – Fodor, Gregor, Peterka, Vostřel
Trenér: P. Malura

FK Teplice B: Němeček – Bednar, Emmer, Foungala, Hora, Hrdlička, Křišťan, Procházka, Trnovec, Tsykalo, Vahoušek (C)
Náhradníci: De Monte – Kapur, Korselt, Köstl, Kříž, Lukáš, Pokorný
Trenér: D. Šourek

Rozhodčí: Fišer – Svoboda, Arnošt.
Z posledních pěti vzájemných zápasů se čtyřikrát radovaly Teplice, leč třikrát na domácím hřišti. To platilo také o podzimním souboji na severu Čech, kde o domácím triumfu rozhodl ve druhé minutě nastavení Martin Lukáš.
Čeká nás souboj týmů z dolní části tabulky, leč ve velké formě! Lépe je na tom dvanáctá Mladá Boleslav, která se vyšvihla z rizika sestupu třemi výhrami v Chlumci, proti Brozanům a v České Lípa zachránili třetiligovou příslušnost, načež mohou ve vyrovnané tabulce dokonce pomýšlet na přesun do středu tabulky.

O dvě místa níže se nachází Teplice, které však zvládly duel proti Živanicím, divokými výsledky 5:2 a 4:2 uspěly v Mostě, potažmo proti Jablonci. Rezerva Sklářů tak může být v klidu, protože má díky devítibodovému zisku jistotu záchrany.
Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Liga jde do finiše, ale ČFL má na programu teprve 28. kolo, v jehož programu se od 10:15 proti sobě postaví rezervy Mladé Boleslavi a Teplic.

FK Mladá Boleslav B – FK Teplice B

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 82. Kapur (pen.)

Karty:   70. Rulc (MBB) – 40. Hrdlička (TEB)

FK Mladá Boleslav B: Kořán – Dohalský (85. Gregor), Howard, Kaulfus (65. Peterka), Kodad, König, Novák, Rulc (C), Tichý, Tvrdý, Vlček (65. Vostřel)
Náhradníci: Zaplatílek – Fodor, Gregor, Peterka, Vostřel

Trenér: P. Malura

FK Teplice B: Němeček – Bednar (53. Kapur), Emmer, Foungala, Hora (71. Pokorný), Hrdlička, Křišťan, Procházka (87. Köstl), Trnovec (87. Kříž), Tsykalo, Vahoušek (C)
Náhradníci: De Monte – Kapur, Korselt, Köstl, Kříž, Lukáš, Pokorný

Trenér: D. Šourek

Rozhodčí: Fišer – Svoboda, Arnošt