Menu

Fotbal

Pohár žen FAČR

SK Slavia Praha – 1.FC Slovácko

2:0

konec (0:0)

08.05.2024, 12:45 • Stadion U Tržiště, Velké Meziříčí • Finále • Martin Augustin (@ogy_16)

78

78. Diana BARTOVIČOVÁ - 2:0

78

Slavia právě vstřelila branku!
DIANA BARTOVIČOVÁ protlačila míč za brankovou čáru, ale asi i za cenu vlastního zdraví! Rohový kop zahrály slávistky nakrátko. Svitková převzala míč od Šurnovské a poslala míč na přední tyč. Tam pohotově zakončovala patou právě Bartovičová. Gólu ještě zabránila na čáře obránkyně, ale právě slávistická kapitánka ho hlavou nakonec dostala do sítě. U toho ji ale zřejmě zasáhla kopačkou do obličeje bránící Krejčířová a pak ještě následoval nekoordinovaný pád přes ležící brankářku Růžičkovou. Bartovičová zůstala v bráně ležet a slávistky se, místo oslavě gólu, věnují zdravotnímu stavu své kapitánky.

70

70. Michaela KHÝROVÁ - 1:0

70

Slavia právě vstřelila branku!
Teď už je tu vedoucí gól slávistek! Ty předvedly pohlednou akci. Martina Šurnovská pustila míč na hranici šestnáctky, kde byla Tereza Szewieczková. Ta balón nahrála doleva MICHAELE KHÝROVÉ, kterou žádná z bránících hráček nepokryla a česká reprezentantka, která dokáže zahrát stejně kvalitně v obraně i na křídle, zakončila levačkou po zemi ke vzdálenější tyči.

SK Slavia Praha – 1.FC Slovácko

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. Khýrová, 78. Bartovičová

Karty:   48. Šurnovská (SLA), 55. Bendová (SLA), 80. Piták (trenér) (SLA) – 38. Krejčířová (SLO), 60. Růžičková (SLO)

SK Slavia Praha: Lukášová – Šlajsová, Bendová, Bartovičová (C), Veselá (82. Xiaová) – McLaughlinová (61. Stackpoleová), Šurnovská (82. Černá) – Krejčiříková, Svitková, Khýrová (90+1. Divišová) – Szewieczková (90+1. Křivská).
Náhradníci: Fuchsová – Košíková.

Trenér: Karel Piták

1.FC Slovácko: Růžičková (C) – Trčková, Obadalová, Ohlídalová, V. Polášková – Střížová (66. A. Polášková), Nybyová, Krejčířová (90. Jonášová), Surová, Pěčková – Jančářová (80. Škerdová).
Náhradníci: Fraňková – Kashimaová, Bieliková, Sluková.

Trenér: Miroslav Zbořil

Rozhodčí: Čampišová – Špindlerová, Hessová

Diváci: 1375