Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Manchester United

4:3

konec (2:2)

04.04.2024, 21:15 • Stamford Bridge, Londýn • 31. kolo • Matyáš Hampl

Tipsport: 1.81 4.42 3.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+11

Chelsea právě vstřelila branku!
Neskutečné! Chelsea jde po dvou minutách opět do vedení a zdá se, že vyhraje tento bláznivý zápas! Rohový kop rozehráli domácí hodně rychle a míč se dostal ke COLEU PALMEROVI, který za pomoci teče Scotta McTominaye dostává míč do sítě a hattrickem nejspíše vybojoval pro Chelsea vítězství – 4:3! Asistence: Enzo Fernández.

90+10

Chelsea právě vstřelila branku!
COLE PALMER si vybral stejné místo, jako při první penaltě a ve sté minutě vyrovnává skóre utkání – 3:3!

67

Manchester United právě vstřelil branku!
Hostující celek otáčí skóre a odskakuje poprvé v utkání do vedení! Domácí ztratili míč na útočné polovině a Rashford vybídl po pravé straně Antonyho, který úchvatnou a nádhernou přihrávkou našel před brankou volného ALEJANDRA GARNACHA, kterého nerozhodilo ani vyběhnutí Petroviće a kolem domácího gólmana dostává míč hlavou do branky – 2:3! Asistence: Antony.

39

Manchester United právě vstřelil branku!
Vzápětí je rychle srovnáno! Na levou stranu dostal míč Alejandro Garnacho, přihrál ho pod sebe na Dioga Dalota, který svým nádherným centrem našel hlavu BRUNA FERNANDESE, který se trefil k levé tyči Petrovićovy branky. Asistence: Diogo Dalot.

34

Manchester United právě vstřelil branku!
Obrovská chyba Caiceda vrací hosty zpět do hry! Špatná přihrávka našla pouze nohu ALEJANDRA GARNACHA, který utíkal sám na domácí branku a tváří v tvář nedal Petrovićovi šanci. Bez asistence.

19

Chelsea právě vstřelila branku!
K pokutovému kopu se postavil nejproduktivnější hráč domácích COLE PALMER a s poklidem uklidil míč k pravé tyči, brankář Onana si vybral špatnou stranu – 2:0!

4

Chelsea právě vstřelila branku!
Domácí jdou do rychlého vedení! Gusto dostal míč na pravou stranu a odcentroval před branku, kde se míč od bránícího hráče odrazil až ke CONORU GALLAGHEROVI, který střelou na pravou stranu branky otevírá skóre utkání – 1:0! Bez asistence.

Chelsea FC – Manchester United

4:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 4. Gallagher, 19. Palmer (pen.), 90+10. Palmer (pen.), 90+11. Palmer (Fernández) – 34. Garnacho, 39. Fernandes (Dalot), 67. Garnacho (Antony)

Karty:   32. Gusto (CHE), 35. Fernández (CHE), 90+12. Caicedo (CHE)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 18:14. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:15.

Chelsea FC: Petrović – Gusto (75. Gilchrist), Disasi (75. Chalobah), Badiashile, Cucurella – Caicedo (71. Chukwuemeka), Fernández – Palmer, Gallagher (C) (89. Madueke), Mudryk (71. Sterling) – N. Jackson.
Náhradníci: Bettinelli – Casadei, T. Silva, Tauriainen.

Trenér: Mauricio Pochettino

Manchester United: An. Onana – Dalot, Varane (46. Evans, 66. Kambwala), Maguire, Wan-Bissaka – Casemiro (75. McTominay), Mainoo – Antony, Fernandes (C), Garnacho (85. Mount) – Højlund (66. Rashford).
Náhradníci: Heaton – Amrábat, Amad Diallo, Eriksen.

Trenér: Erik ten Hag

Rozhodčí: Gillett – Dann, Davies

Diváci: 39 694