Menu

Fotbal

Anglická Premier League

AFC Bournemouth – Manchester City

0:1

konec (0:1)

24.02.2024, 18:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • 26. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 6.86 5.18 1.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Manchester City profesorským výkonem dokráčel k vítězství a znovu se dotáhl bod za Liverpool, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (20:34:03)
Manchester City v dnešním utkání zvítězil, když jedinou trefu zápasu zaznamenal Phil Foden. Zatímco první poločas patřil hostům, tak ve druhém už Bournemouth vystrčil růžky a soupeři pořádně zavařil. AFC bylo blízko vyrovnání, jenomže na brankové čáře čaroval brankář Ederson. Domácí celek předvedl dobrý výkon, na němž může stavět už v dalším střetnutí.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Přihrávka mířila na levou stranu vápna, kde se nacházel Kevin De Bruyne. Ten dlouho otálel se střelou, a tak mu soupeř balon ukopl.

90+6

Žlutá karta pro tým Manchester City (Kevin De Bruyne).

90+5

Dlouhý aut mířil do vápna, kde se střelou přes hlavu prezentoval Dominic Solanke. Jeho zakončení ale do prostoru tří tyčí nemířilo.

90+4

Bournemouth se rychle přesunul na útočnou polovinu, kde byla k vidění přihrávka před branku. Ovšem míč za postranní lajnu poslal John Stones.

90+3

U rohového praporku chtěl šetřit čas Jeremy Doku, kterému míč utekl mimo hrací plochu. Bude se odkopávat od domácí branky.

90+2

Jeremy Doku se snažil projít do vápna, ale skluzem ho zastavil Adam Smith. Manchester City dál kombinuje na útočné polovině, kde si Bernardo Silva vynutil faul.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje minimálně o šest minut.

90+1

Z pravé strany odcentroval Antoine Semenyo, který přesně našel spoluhráče. Enes Ünal hlavou zamířil jen těsně vedle branky.

90

Konec zápasu se nezadržitelně blíží. Do hvizdu už chybí jenom nastavení. Čas se tak Bournemouthu rychle krátí, dokáže ještě vyrovnat?

88

Střídání v týmu AFC Bournemouth:
ze hřiště odchází Ryan Christie, přichází Enes Ünal,
ze hřiště odchází Miloš Kerkez, přichází Luis Sinisterra.

87

Sám Kevin De Bruyne poslal centr před branku, kde si na něj počíhal Norberto Neto. Bournemouth vyrazil do rychlé protiakce, kterou za žlutou kartu zastavil Bernardo Silva (Manchester City).

86

Ryan Christie se snažil předskočit Kevina De Bruyneho a přitom ho fauloval. Belgický záložník se zle podíval na svého soka.

85

Zleva na hranici vápna běžel Dango Ouattara, který si míč prohodil za patou a poté levačkou vystřelil. Jeho pokus minul o kousek vzdálenější tyčku.

84

Střídání v týmu Manchester City:
ze hřiště odchází Mateo Kovačić, přichází Kevin De Bruyne.

83

Dango Ouattara měl před branko zcela volného spoluhráče, jenomže došlo k centru, na který nikdo nemohl dosáhnout.

82

Centr od rohového praporku se kroutil na branku, jenomže Norberto Neto byl pozorný a vyboxoval ho do bezpečných míst.

AFC Bournemouth – Manchester City

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 24. Foden

Karty:   38. Cook (BTH), 70. Senesi (BTH) – 87. B. Silva (MAC), 90+6. De Bruyne (MAC)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 9:9. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:6.

AFC Bournemouth: N. Neto (C) – Smith, Zabarnyj, Senesi (80. Faivre), Kerkez (88. Sinisterra) – Semenyo, Christie (88. Ünal) – Kluivert (68. Scott), Cook, Tavernier (68. Ouattara) – Solanke.
Náhradníci: Radu, Travers – Mepham, Kinsey-Wellings.

Trenér: Andoni Iraola

Manchester City: Ederson – Stones, Dias (C), Aké – Rodri, Akanji – B. Silva, Nunes (63. Doku), Kovačić (84. De Bruyne), Foden – Haaland (76. J. Álvarez).
Náhradníci: Ortega – Bobb, Lewis, Walker, Grealish, Gómez.

Trenér: Pep Guardiola

Rozhodčí: Gillett – Cann, Eaton