Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – SV Darmstadt 98

0:0

konec (0:0)

10.02.2024, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • 21. kolo • Adam Mitáš (@MitasAdam)

Tipsport: 1.65 4.12 5.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše! Loučím se s Vámi a přeji Vám hezký zbytek dnešního večer a těším se u dalšího textového přenosu! (17:44:09)
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 14:9. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:15.
Utkání 21. kola mezi domácí Borussií Mönchengladbach a hosty z SV Darmstadt 98 je u konce! Oba celky si dnes body rozdělí. Druhý poločas rovněž nepřinesl mnoho příležitostí, k vidění byl hodně bojovný fotbal. Největší možnost na změnu skóre měl v 76. minutě Hermann, když mu Ngoumou z levé strany velkého vápna naservíroval přihrávku před branku a před ním rázem byla prázdná branka. Domácí stálice Gladbachu ale ve skluzu jen těsně na míč nedosáhla. I proto si tak Glabach s Darmstadtem dnes rozdělí po jednom bodu.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Nastavený čas je u konce! Domácí hrají s míčem na obranné polovině a zdá se, že dostanou poslední příležitost k tomu, aby zaútočili.

90+4

Hermann se dostal k šestnáctce k odraženému míči, jenže ve snaze natlačit míč mezi tři tyče napálil protihráče a uvidíme další roh. Závěrečný tlak Gladbachu teď graduje!

90+3

Hermann postupoval vpřed středem pole, ale k zemi mu pomohl Maglica. Domácí rozehráli přímý kop. Poté byl k vidění další faul na levé straně velkého vápna a centr, ten hostující obrana odvrací na roh.

90+2

Žlutá karta pro tým SV Darmstadt 98 (Matej Maglica).

90+2

V druhém poločase nastavuje hlavní arbitr utkání čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!

90

Ngoumou mel hodně prostoru na levé straně, když na něj mířila dlouhá přihrávka z poloviny hrací plochy. Střídající hráč si míč zasekl a zhruba na hranici šestnáctky zkoušel obstřelit vracející se protihráče i gólmana Schuhena, ale jeho pokus skončil mimo branku.

89

Ten skončil úspěšným zákrokem hostující obrany, která odvrátila na rohový kop. Ani rozehrávka od rohového praporku nic nebezpečného neznamenala, protože Itakura ve vápně stáhl k zemi jednoho z obránců SV.

88

Na zemi skončil po skluzu jeden z domácích. Plea si rychle staví míč a rozehraje přímý kop.

87

Reitz se sice na žádní tyči dostal k zakončení hlavou, ale v záklonu poslal míč pouze vysoko nad branku. Následovat tak bude rozehrávka od branky Darmstadtu.

86

Ngoumou z levé strany našel ve vápně volného Pleu, ten byl ale vytlačen jedním z hostujících obránců z šestnáctky. Domácí pak pokračovali s míčem na kopačkách a vybojoval rohový kop.

84

Kone po dobré obranné práci jeho spoluhráčů chtěl vyvést míč, jenže byl posílí k zemi a hra je přerušena. Hostující lavička se hodně zlobí.

82

Plea předvedl skvělou práci ve středu pole, když prošel okolo tří hráčů Darmstadtu a poslal přihrávku do strany. Při skvělém průchodu středem byl navíc faulován. Andreas Muller za tento faul dostává žlutou kartu.

82

Žlutá karta pro tým SV Darmstadt 98 (Andreas Müller).

80

Itakura se nejspíše ukvapil, když vyslal ránu asi z třicet metrů a branku přestřelil rovněž asi tak o 30 metrů. Tohle bylo z pohledu domácího obránce hodně nepovedené.

79

Střídání v týmu SV Darmstadt 98:
ze hřiště odchází Matthias Bader, přichází Fabian Nürnberger.

Borussia Mönchengladbach – SV Darmstadt 98

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   56. Zimmermann (DAM), 65. Skarke (DAM), 75. Schuhen (DAM), 82. A. Müller (DAM), 90+2. Maglica (DAM)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 14:9. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:15.

Borussia Mönchengladbach: Nicolas – Itakura, Elvedi, Wöber (72. Scally) – Honorat (72. Herrmann), Neuhaus (72. Reitz), Weigl (C), Koné, Netz – Siebatcheu (45+16. Pléa), Hack (58. Ngoumou).
Náhradníci: Olschowsky – Friedrich, Kramer, Lainer.

Trenér: Seoane G.

SV Darmstadt 98: Schuhen – Zimmermann (66. J. Müller), Gjasula, Maglica – Bader (79. Nürnberger), Franjić (12. A. Müller), Holland (C), Karić – Skarke, Mehlem (67. Justvan) – Polter (67. Vilhelmsson).
Náhradníci: Brunst – Klarer, L. Pfeiffer, Torsiello.

Trenér: Lieberknecht T.

Rozhodčí: Stegemann S.