Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Nottingham Forest – Newcastle United

2:3

konec (2:2)

10.02.2024, 18:30 • The City Ground, Nottingham • 24. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 3.3 3.84 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

66

Newcastle právě vstřelil branku!
Hosté potřetí v zápase vedou! Po chybě soupeře v rozehrávce se dostal k míči BRUNO GUIMARÃES, který střílel z hranice pokutového území a po zemi zamířil k levé tyči z pohledu brankáře Selse – 2:3.

45+6

Nottingham právě vstřelil branku!
Domácí srovnávají gólem do šatny! CALLUM HUDSON-ODOI vyvezl míč na levém křídle. U pokutového území si ho narazil s Nicolásem Domínguezem a vystřelil. Balón škrtl bránící Miley a hrací předmět tak zapadl k bližší tyči brány Magpies – 2:2.

43

Newcastle právě vstřelil branku!
Hosté využili přímý kop z poloviny hřiště! Dlouhý nákop propadl přes Daniela Burna k Svenovi Botmanovi, který míč hlavou sklepl k FABIANOVI SCHÄROVI, který se z první trefil k tyči po pravé ruce brankáře Selse. Ten se jen ohlédl za sebe – 1:2.

26

Nottingham právě vstřelil branku!
Domácí vyrovnávají! Morgan Gibbs-White vymyslel krásnou kolmici na nabíhajícího CALLUMA HUDSONA-ODOIE, proti kterému vyběhl Dúbravka až na hranici své šestnáctky. Domácí fotbalista ho dokázal prostřelit mezi nohama a zapisuje se tak mezi střelce – 1:1.

10

Newcastle právě vstřelil branku!
Hosté udeřili po rohovém kopu! Miguel Almirón rozehrál nakrátko na Kierana Trippiera. Ten odcentroval na vzdálenější tyč, kam si naběhl BRUNO GUIMARÃES, který pravačkou z první poslal balón křížem mimo dosah brankáře Selse.

Nottingham Forest – Newcastle United

2:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 26. Hudson-Odoi (Gibbs-White), 45+6. Hudson-Odoi (Domínguez) – 10. Guimarães (Trippier), 43. Schär (Botman), 66. Guimarães

Karty:   59. Gibbs-White (NOT) – 59. Botman (NEW), 90+4. C. Wilson (NEW)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:6.

Nottingham Forest: Sels – N. Williams, Niakhaté, Murillo, Tavares – Yates (73. Reyna), Domínguez (78. Danilo) – Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi – Awoniyi (67. Origi).
Náhradníci: Turner – Toffolo, Omobamidele, Kouyaté, Felipe, Ribeiro.

Trenér: Nuno Espírito Santo

Newcastle United: Dúbravka – Trippier, Schär, Botman, Burn – Longstaff, Guimarães, Miley (81. Livramento) – Almirón (60. Barnes), C. Wilson, A. Gordon (90+3. Krafth).
Náhradníci: Karius – Dummett, J. Murphy, Ritchie, Lascelles, Hall.

Trenér: Eddie Howe

Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn