Menu

Hokej

Tipsport extraliga

HC Oceláři Třinec – BK Mladá Boleslav

2:1

po prodl. (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)

07.01.2024, 15:00 • Werk arena, Třinec • 34. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 1.47 4.92 6.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z dnešního utkání je to vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek víkendu a povedený vstup do nového týdne. Od klávesnice se s vámi loučí Igor Mainka. (22:13:47)
Oceláře nyní čeká třízápasový trip po Čechách. Začínají ve středu duelem v Liberci, pokračují utkáním v Karlových Varech a sérii završí nedělním duelem na kladenském zimním stadionu.

Tým Richarda Krále čeká v pátek veledůležitý zápas proti Kladnu. Týden završí v Pardubicích s aktuálně druhým celkem soutěže.
Oceláři se ziskem dvou bodů udrželi v tabulce na třetím místě o bod za Litvínovem, který dnes ztratil dva body na ledě oslabených Karlových Varů.

Mladá Boleslav ziskem bodu se jen na chvíli přiblížila třináctému Kladnu, to však získalo bod v domácím utkání proti Hradci Králové, a tak se náskok středočeských klubů nezměnil.
Oceláři v prodloužení dotáhli zápas do vítězného konce. To vzal na sebe Martin Marinčin, který krásným gólem rozhodl o druhém bodu pro slezský celek. Mladá Boleslav se musí spokojit s bodem.
Nejlepší hráči: Martin Marinčin – Jan Růžička.

Konec zápasu.

60:13 4/4

Třinec právě vstřelil branku!
Tak to se nám prodloužení dlouho nehrálo! MARTIN MARINČIN vzal prodloužení na sebe, rozjel se z vlastní třetiny až před Růžičku a po kličce do forhendu uklidil puk do odkryté branky! Asistence: Daniel Voženílek – 2:1!
Marinčin M., Kacetl O., Voženílek D., Růžička M.
Růžička J., Skalický P., Lantoši R., Pyrochta F.

60:01

Začalo prodloužení.
Dnešní utkání sleduje 4744 diváků, včetně několika fanoušků Mladé Boleslavi.
Třetí třetina nabídla dva góly, na každé straně po jednom, a tak ve třetím vzájemném utkání v řadě půjdeme do prodloužení. Skóre ve třetí části otevřel Malát, jenže na jeho gól našel odpověď Čacho. Po dvou výsledcích 3:2 pro Třinec dnes uvidíme vítězství 2:1. Na čí stranu bude, to se dozvíme v prodloužení, které odstartuje po tříminutové přestávce.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:47

Ještě jedna nepříjemná střela z hokejky Lintuniemiho, jeho nahození od modré čáry musel vyrazit vedle branky gólman Kacetl.

59:29

U puku jsou hosté, ale za vlastní brankou.

59:05

Třinečtí se snaží strhnout výsledek na svou stranu, ale nedaří se jim dostat do střelecké pozice.

57:47

Obrovskou šanci měl Ondřej Roman, který se zjevil s pukem před klečícím Kacetlem, najel si do levé strany, ale třineckého gólmana v gólové pozici neprostřelil!

57:31

Nahození Nestrašila zpoza modré skončilo v ochranné síti. Třineckému útočníkovi to nesedlo.

57:06

Fořt dostal trochu prostoru v pravém kruhu, natáhl ke střele a vypálil puk na třineckou branku. Gólman Kacetl byl připraven a střelu zlikvidoval. Startuje komerční přestávka.

56:09

Mladá Boleslav vyhrála buly, k puku se dostal na levé straně Lantoši a střelou do horní poloviny branky nechal vyniknout Kacetlovo rameno.

56:04

Domácí hráči vyhodili puk po mantinelu na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravici Kacetla.

HC Oceláři Třinec – BK Mladá Boleslav

2:1

po prodl. (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 54. Čacho (Voženílek, J. Jeřábek), 61. Marinčin – 42. Malát (Fořt, Rohlík)

HC Oceláři Třinec: Kacetl (Švančara) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Polášek, J. Jeřábek – M. Růžička (A), M. Roman, Voženílek – Nestrašil, Vrána (C), Pánik – Kurovský, Holinka, Hrehorčák – Haas, Čacho, Dravecký (A).
Trenér: Moták.

BK Mladá Boleslav: J. Růžička (F. Novotný) – Gewiese, Pyrochta (A), F. Pavlík, Bernad, Lintuniemi, Jánošík (C), Štibingr – Lantoši (A), Järvinen, Skalický – Rohlík, Fořt, Malát – Rohdin, O. Roman, Dvořáček – Závora, Pitule, Hradec.
Trenér: Král.

Rozhodčí: Šír, Cabák – Lederer, Blažek.

Diváci: 4744

Průběh zápasu
1. třetina
01:15 MBL 2 Bernad, podrážení
05:05 MBL 2 F. Pavlík, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
28:11 TRI 2 Marinčin, hákování
30:32 TRI 2 Voženílek, podrážení
35:55 MBL 2 Järvinen, držení hole
Po 2. třetině
3. třetina
41:17 MBL 0:1 Malát (Fořt, Rohlík)
53:52 TRI 1:1 Čacho (Voženílek, J. Jeřábek)
Po 3. třetině
Prodloužení
60:13 TRI 2:1 Marinčin
po prodl.