Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HKM Zvolen

5:2

konec (1:1, 2:1, 2:0)

30.12.2023, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 31. kolo • Filip Kosnáč sk

Tipsport: 2.1 4.37 2.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Poprad po dvoch dňoch zvládol aj odvetu v domácom prostredí proti Zvolenu, keď tentokrát zvíťazil 5:2. V poslednej tretine pridal dôležitý upokojujúci gól Calof a do prázdnej bránky už len dal bodku za víťazstvom Dmowski. Poprad sa tak minimálne na chvíľu v tabuľke dostal už na druhé miesto, ale či sa tam udrží závisí od dnešných výsledkov zápasov Michaloviec a Košíc. Naopak Zvolen s určitosťou zostane po dnešnom kole na šiestom mieste. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a teším sa znova nabudúce pri ďalších hokejových prenosoch! (18:26:41)

Koniec zápasu.

59:36

Vylúčenie v tíme HK Poprad:
Turan – 2 min., sekanie.

58:01

Ešte malá šarvátka pred Vayom, ktorý si pripisuje úspešný zákrok a hostia už tušia, že tento zápas prehrajú.

56:47

Poprad dal gól! Tentokrát už RYAN DMOWSKI poslal puk šikovne od mantinelu do prázdnej bránky a zrejme definitívne spečatil ďalší triumf Popradu nad Zvolenom! Asistencia: Betker

56:28

Pred chvíľou Calof netrafil prázdnu bránku a následne domáci vyhodili puk len cez všetky čiary.

55:36

Hostia to už skúšajú v hre bez brankára, aj keď do konca zostáva ešte pomerne dost času.

55:36

Vay chytil puk do lapačky pri zakončení Vaya, keď už sa hrá v plnom počte na oboch stranách a hostí môže mrzieť najmä nevyužitá presilovka o dvoch hráčov.

52:52

Vylúčenie v tíme HK Poprad:
M. Hults – 2 min., sekanie.

52:19

Rauhasuerova strela bola zblokovaná na ochrannú sieť, ale hostia majú pred sebou ešte takmer minútu veľkej príležitosti v presilovke o dvoch hráčov.

51:19

Vylúčenie v tíme HK Poprad:
Coulter – 2 min., podrazenie.

51:13

Vylúčenie v tíme HK Poprad:
Peresunko – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.

47:47

Poprad dal gól! Paločko vybojoval puk v strednom pásme a hneď z toho vzniklo prečíslenie dvoch proti jednému, následne prihral na ANDREWA CALOFA, ktorý na dvakrát prekonal Trenčana a priblížil domácich k víťazstvu! Asistencia: Paločko

46:57

Musel sa činiť aj Vay po jednoduchom nahodení hostí, ktorí získali aspoň útočné pásmo v snahe o vyrovnanie.

45:38

Svitanova dôležitá práca v útočnom pásme prinútila Trenčana k zákroku a domáci získali vhadzovanie pred ním.

44:29

Hostia sa konečne trochu dlhšie udržali v útočnom pásme, ale domáca defenzíva zatiaľ pôsobí organizovane, aj keď teraz z toho bolo len vyhodenie na zakázané uvoľnenie.

42:00

V úvode tretej tretiny sme sa nedočkali zatiaľ žiadneho vážnejšieho zakončenia a píska sa postavenie mimo hry na strane hostí.

40:01

Začala sa tretia tretina.
V druhej tretine zápasu medzi Popradom a Zvolenom padali gól iba v presilových hrách a úspešnejší boli domáci, ktorí využili až dve takéto možnosti vďaka zásahom Peresunka a Coultera, naopak za hostí využil početnú výhodu iba Bondra. Tretia tretina sa začne priblžine o 17:45.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

38:37

Tak až po presilovke hostia predviedli nebezpečné zakončenie, keď adresátom strieľanej prihrávky bol Kolenič a jeho teč skončil v lapačke pozorného Vaya.

36:34

Vylúčenie v tíme HK Poprad:
Peresunko – 2 min., podrazenie.

34:45

Poprad dal gól! Pokračujeme vo využitých presilových hrách, tentokrát Trenčanovi pomedzi betóny prepadla Peresunkova tvrdá rana z pravej strany a TYLER COULTER zareagoval najrýchlejšie, takže sa mu podarilo dopraviť puk do prázdnej bránky hostí! Asistencia: Peresunko, Cardwell

33:46

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Kolenič – 2 min., podrazenie.

31:46

Domácich mohol vrátiť do vedenia Svitana, ktorý zostal tiež osamotený v predbránkovom priestore, ale klačiaci zakončil len do Trenčanovho betónu a Paločko neuspel pri dorážkach.

30:31

Zvolen dal gól! Hostia tiež odpovedajú využitou presilovkou, keď Langkow spoza domácej bránku vymyslel skvelú prihrávku pred ňu na RADOVANA BONDRU, ktorému domáca obrana nechala priestor na zakončenie a to zapadlo pod hornú tyčku! Asistencia: Langkow, Hecl

29:59

Vylúčenie v tíme HK Poprad:
Calof – 2 min., hákovanie.

28:28

Krásna prieniková prihrávka na Hecla, ale ani on nevyužil samostatný nájazd, keď sa snažil trafiť priestor medzi betónmi Vaya, ktorý tento úmysel vystihol.

26:42

Poprad dal gól! Domáci zohrali presilovú hru veľmi dobre, v útočnom pásme sa rozostavili a po peknej kombinácii rýchlo zakončil z pravého kruhu OLEKSAND PERESUNKO presne do pravého horného rohu, takže Trenčan bol bez šance! Asistencia: Cardwell, Calof

25:26

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
Sládok – 2 min., krosček.

22:50

Veľké príležitosti na oboch stranách, ale Kukuča nepotrestal zaváhanie hostí pri rozohrávke vďaka dobrému zákroku Trenčana a na druhej strane rýchly brejk hostí nepresne zakončil Kolenič.

22:13

Postavenie mimo hry pri prechode hostí do útoku rozhodcovia posúdili ako úmyselné a vhadzovať sa bude pred Trenčanom.

20:54

Celkom zbytočná chyba na strane hostí pri snahe vyviesť puk, ale Calofova príliš vysoká strela skončila v lapačke Trenčana.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Úvodná tretina zápasu medzi Popradom a Zvolenom sa skončila remízou 1:1, keď na otvárací zásah hostí v podaní Muchu sa domácim podarilo reagovať zásluhou Paločka. Druhá tretina sa začne približne o 16:53.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:58

Ale domáci vytlačili hru aspoň do stredného pásma a poslednú šancu hostí na útok zastavilo postavenie mimo hry.

19:36

Nevydarená rozohrávka v podaní domácich, ktorá znamená zakázané uvoľnenie a ešte príležitosť pre hostí na ohrozenie Vaya.

17:44

Poprad dal gól! V tejto chvíli však už je úplne zaslúžene vyrovnané, keď Brincko zachytil puk na modrej čiare, ihneď ho nastrelil smerom na bránku a úspešným tečom sa prezentoval MATEJ PALOČKO, ktorý zmiatol Trenčana! Asistencia: Brincko

17:00

Tentokrát sa do úniku dostal Kukuča, ale ani on zatiaľ neprelomil smolu v zakončení domácich aj vďaka skvelému návratu hráčov hostí.

15:05

Viaceré veľmi dobré príležitosti pre domácich, ale hosťujúca defenzíva dokázala najprv zablokovať Calofove pokusy, a neskôr pekná individuálna akcia Peresunka skončila iba s neúmyselnou zrážkou s Trenčanom.

13:26

Hostia prvú presilovú hru v zápase nevyužili a naopak po domácom napádaní už zakončoval Dmowski, preto Trenčan musel opäť zakročiť.

11:14

Vylúčenie v tíme HK Poprad:
Vay – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.

10:38

Zvolen dal gól! Skóre však otvárajú hostia po jednoduchej akcii, keď zakončenie MIROSLAVA MUCHU z ľavej strany možno bolo jemne tečované a pomedzi Vayove betóny prepadlo do domácej bránky! Asistencia: Rauhauser

09:28

Prvá príležitosť na domácej strane, keď pri prudkom nahodení mal Trenčan problémy a puk neudržal, ale Šiška dôležitým obranným zákrokom nedovolil Coulterovi dorážku.

08:16

Útočná snaha hostí bola zastavená postavením mimo hry, keďže puk už na chvíľu bol v strednom pásme.

07:17

Domáci boli v útočnom pásme, ale napokon sa puk odrazil na ochrannú sieť od jedného z hráčov hostí.

05:39

Opäť však pohrozili aj hostia, ale pri Rauhauserovej strele mal Vay otvorený výhľad a puk udržal na hrudi.

04:42

Domáci získali útočné pásmo vďaka jednoduchému nahodeniu, ktoré bol Trenčan prinútený udržať v lapačke.

03:22

Na opačnej strane sa do prvých streleckých pozícii dostal Mitch Hults, ale Vay s dvomi pozornými zákrokmi.

02:53

Ďalší jednoduchý zákrok pre Trenčana, ktorý si poradil so zakončením Coultera.

01:03

Ako prví sa k zakončeniu na bránu prepracovali domáci, ale Paločkova strela bola jednoduchým sústom pre Trenčana.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Poprad: Vay(Rabčan) – Betker, Turan, Brincko, Cardwell, Česánek, Brejčák, Burzík – Dmowski, Coulter, Kukuča – Calof, Paločko, Svitana – Melcher, Halama, Peresunko – Przygodzki, Bodnár, Králik
Tréner: T. Bjorkstrand

HKM Zvolen: Trenčan(Kupsky) – C. Hults, Hain, Rauhauser, Kubka, Sládok, Kobolka, Čulík – Bondra, M. Hults, Hecl – Mucha, Langkow, Marcinek – Csányi, Šiška, Kolenič – Jakúbek, Fekiač, Gašpar
Tréner: N. Javorčík

Rozhodca: Klejna, Goga – Jurčiak, Vyšný.
Vitajte pri sledovaní 31. kola Tipos Extraligy, v ktorom nás čakajú zaujímavé odvetné zápasy z pred dvoch dní a jedným z nich je aj súboj medzi Popradom a Zvolenom. Predvčerom mal výhodu domáceho prostredia Zvolen, ale zápas mu nevyšiel a Poprad vyhral jasne 4:1, čo mu zabezpečilo posun na štvrté miesto v tabuľke so stratou iba dvoch bodov na druhé Michalovce. Domáci tak rozhodne majú o motiváciu postarané, ale aj hostia sa v prípade víťazstva môžu bodovo dotiahnuť na svojho dnešného súpera a možno sa posunúť vyššie zo šiesteho miesta v tabuľke.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

HK Poprad – HKM Zvolen

5:2

konec (1:1, 2:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Paločko (Brincko), 27. Peresunko (Cardwell, Calof), 35. Coulter (Peresunko, Cardwell), 48. Calof (Paločko), 57. Dmowski (Betker) – 11. Mucha (Rauhasuer), 31. Bondra (Langkow, Hecl)

HK Poprad: Vay(Rabčan) – Betker, Turan, Brincko, Cardwell, Česánek, Brejčák, Burzík – Dmowski, Coulter, Kukuča – Calof, Paločko, Svitana – Melcher, Halama, Peresunko – Przygodzki, Bodnár, Králik
Trenér: T. Bjorkstrand

HKM Zvolen: Trenčan(Kupsky) – C. Hults, Hain, Rauhauser, Kubka, Sládok, Kobolka, Čulík – Bondra, M. Hults, Hecl – Mucha, Langkow, Marcinek – Csányi, Šiška, Kolenič – Jakúbek, Fekiač, Gašpar
Trenér: N. Javorčík

Rozhodčí: Klejna, Goga – Jurčiak, Vyšný

Průběh zápasu
1. třetina
10:38 ZVO 0:1 Mucha (Rauhasuer)
11:14 POP 2 Vay, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
17:44 POP 1:1 Paločko (Brincko)
Po 1. třetině
2. třetina
25:26 ZVO 2 Sládok, krosček
26:42 POP 2:1 Peresunko (Cardwell, Calof)
29:59 POP 2 Calof, hákování
30:31 ZVO 2:2 Bondra (Langkow, Hecl)
33:46 ZVO 2 Kolenič, podrážení
34:45 POP 3:2 Coulter (Peresunko, Cardwell)
36:34 POP 2 Peresunko, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
47:47 POP 4:2 Calof (Paločko)
51:13 POP 2 Peresunko, příliš mnoho hráčů na ledě
51:19 POP 2 Coulter, podrážení
52:52 POP 2 Hults, sekání
56:47 POP 5:2 Dmowski (Betker)
59:36 POP 2 Turan, sekání
Konec