Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Brentford FC – Wolverhampton Wanderers

1:4

konec (1:3)

27.12.2023, 20:30 • Gtech Community Stadium, Brentford • 19. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.21 3.4 3.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 11:6. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 5:14. (22:32:52)
Je konec! Wolverhampton navázal na domácí triumf s Chelsea a poráží Brentford vysoko 4:1. Ve 13. minutě poslal Wolverhampton do vedení Lemina. O minutu později se pak prosadil Hwang. Za domácí ale bleskově odpověděl Wissa. V 18. minutě dokonce mohl vyrovnat Lewis-Potter, ale Sá svůj celek podržel. Po chybě domácí obrany pak navíc podruhé udeřil Hwang. Ve 41. minutě mohl ještě snížit Collins, ale hlavičkoval nad břevno. Ve druhé půli měli domácí velký tlak, jenže většina centrů byla o něco nepřesná nebo je pochybal José Sá. Z brejku tak triumf hostů podtrhl Bellegarde.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Cunha se v závěru ještě hnal za dlouhým nákopem, ale pro míč si došel gólman Flekken.

90+4

Utkání sleduje 17 109 diváků.

90+2

Kilman nejprve obral soupeře o míč a následně byl faulován. Hostující obránce už je ale zpátky na nohou.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje 5 minut.

90

Penalta se kopat nebude. Podle opakovaných záběrů navíc může být Sámán Ghoddos rád, že nedostal žlutou kartu za simulování.

89

Domácí chtěli po pádu Ghoddose ve vápně pokutový kop. Sudí na první dobrou nezapískal, nicméně nyní situaci řeší VAR.

88

Kilman si nechtěl komplikovat situaci a před dobíhajícím soupeřem míč odkopl na polovinu hřiště. Hosté už hrají především jednoduše.

87

José Sá nákopem od branky hledal Bellegarda, jenže autor čtvrté branky hostujícího celku v hlavičkovém souboji s domácím obráncem neuspěl.

86

Střídání v týmu Brentford FC:
ze hřiště odchází Keane Lewis-Potter, přichází Myles Peart-Harris,
ze hřiště odchází Yoane Wissa, přichází Michael Olakigbe.

85

José Sá sice neudržel míč před dobíhajícím Wissou, jenže svou chybu bleskově napravil a odražený balón doslova zalehl.

84

Neal Maupay udržel míč u nohy na polovině hřiště, jenže na křídlech se mu nenabídl nikdo ze spoluhráčů.

83

Hosté jsou při chuti a nadále podnikají výpady do otevřené defenzivy Brentfordu. Cunhovi nyní nevyšla přihrávka vnějším nártem.

82

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers:
ze hřiště odchází Rayan Aït-Nouri, přichází Hugo Bueno.

80

Wolverhampton právě vstřelil branku! Je hotovo! Wolverhampton deset minut před koncem utkání potrestal další chybu domácích! Cunha šel z pravé strany do vápna, místo zakončení přihrál na levou stranu a JEAN-RICNER BELLEGARDE se nemýlil.

79

Do vápna směřovala další prudká kolmice, jenže Neal Maupay na míč nedosáhl. Nepřesná pobídka skončila v rukavicích hostujícího gólmana.

78

Defenziva hostujícího celku nyní odvrátila snad čtyři centry v krátkém časovém sledu. Tlak domácího celku je teď opravdu silný.

77

Cunha podklouzl po souboji na polovině Brentfordu, čímž se připravil o možnost jít do zakončení. Domácí už defenzivu hodně otvírají.

76

Hosté mohli potvrdit svůj triumf! Cunha si krásně navedl míč na levačku, ale přízemní dělovkou jen orazítkoval vzdálenější tyč!

75

Mathias Jensen zbytečně dohrál souboj na polovině Wolverhamptonu a může být rád, že za spíše hokejový zákrok neviděl žlutou kartu.

74

Mathias Jensen se ujal rozehrávky rohového kopu. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale nikdo v červenobílém nezakončil.

73

Keane Lewis-Potter kouzlil s míčem na levé straně, jenže drzým průnikem získal pro domácí celek jen sedmý rohový kop v utkání.

72

José Sá se musel zapojit do hry. Před dobíhajícím Maupayem raději nekompromisně odkopl míč na polovinu domácího celku.

71

Mathias Jensen chtěl prostrčit míč do pokutového území, ale trefil nohu skvěle postaveného Leminy. Hosté se brání zuby nehty.

70

Do konce utkání zbývá posledních dvacet minut a domácí celek nadále stupňuje svou aktivitu. Čeká nás dramatický závěr duelu.

69

Jensen ihned po svém příchodu na trávník prošel z levého křídla do vápna, jenže na jeho přihrávku na malé vápno zareagoval jen obránce Rayan Aït-Nouri.

68

Střídání v týmu Brentford FC:
ze hřiště odchází Mads Roerslev, přichází Mathias Jensen.

68

Před branku hostů přiletěl nádherný centr z levé strany, jenže nikdo z dobíhajících fotbalistů Brentfordu na míč nakonec nedosáhl.

67

Doherty se na pravé straně zbavil obránce, přehodil si míč na levou nohu, jenže nedokázal dloubnout míč do šestnáctky.

66

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers:
ze hřiště odchází Pablo Sarabia, přichází Thomas Doyle,
ze hřiště odchází Nélson Semedo, přichází Matt Doherty.

65

Semedo táhl útok Wolverhamptonu po pravé straně, ale jeho centr srazil do zámezí výborně hrající Janelt.

64

Po delší době se Wolverhampton vydal vpřed, jenže ofenzivní výpad hostujícího celku zastavil ofsajd, v němž byl lapen Cunha.

63

Ethan Pinnock přerušil kombinaci hostujícího celku a ihned přenesl hru na pravou stranu. Domácí příznivci usilovným skandováním ženou Brentford vpřed.

62

Janelt se poroučel k zemi po souboji se Semedem uvnitř pokutového území, ale podle rozhodčího se jednalo o čistý souboj.

61

Domácí celek si hledá cestu vpřed po křídlech, jenže krajní zadáci Wolverhamptonu si výborně plní své defenzivní povinnosti.

60

Je za námi hodina hry a domácí celek stále marně hledá recept na obranu soupeře. Po změně stran je Brentford jasně aktivnějším týmem.

59

Flekken se musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Brentford se snaží vytvořit si tlak, jenže defenziva Wolverhamptonu dnes moc nechybuje.

58

Další ofenzivní snažení domácího mužstva zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!

57

Pablo Sarabia se pustil do menší slovní přestřelky s domácím hráčům. Sudí oba kohouty ihned uklidnil.

56

Sámán Ghoddos rozehrál další přímý kop domácích. Wissa se ve vápně dostal k odraženému míči, jenže trefil obránce.

55

Žlutá karta pro tým Wolverhampton Wanderers (Max Kilman).

54

Do odraženého míče se zpoza vápna opřel Keane Lewis-Potter, jehož tečovaná rána skončila v rukavicích hostujícího brankáře Sá.

53

Domácí po dlouhém nákopu reklamovali ruku stopera Buena, jenže sudí nezadul do píšťalky. Na hřišti začínají stříkat emoce.

52

Bellegarde se chtěl prosmýknout kolem soupeře na pravé straně, ale v klíčovou chvíli si míč ukopl až do zámezí. Vhazuje Brentford.

51

Domácí zahrávali pro změnu rohový kop. Sámán Ghoddos poslal centr na malé vápno, kde se nikdo z domácích k zakončení nedostal.

50

Také hosté zahrávali přímý kop na polovině soupeře. Sarabiův střílený centr z malého vápna odhlavičkoval důrazný Ethan Pinnock.

49

Domácí měli k dispozici další standardní situaci. Sámán Ghoddos však nepovedený centr poslal až do zámezí. Sá situaci s přehledem kontroloval.

48

Hosté skvěle napadají rozehrávku Brentfordu na jeho polovině. Defenziva domácího celku má obrovské problémy s přenesením těžiště.

47

Domácí chtěli přenést hru na levou stranu, jenže Flekken míč poslal do zámezí. Jde vidět, že se na sebe hodně zlobí.

46

Střídání v týmu Brentford FC:
ze hřiště odchází Jegor Jarmoljuk, přichází Mikkel Damsgaard.

46

Začal druhý poločas.
Dlouhý první poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější hosté! Těm vyšel úvod utkání. Ve 13. minutě poslal Wolverhampton do vedení Lemina. O minutu později se pak prosadil Hwang. Za domácí ale bleskově odpověděl Wissa. V 18. minutě dokonce mohl vyrovnat Lewis-Potter, ale Sá svůj celek podržel. Po chybě domácí obrany pak navíc podruhé udeřil Hwang. Ve 41. minutě mohl ještě snížit Collins, ale hlavičkoval nad břevno.

45+9

První poločas skončil.

45+7

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers:
ze hřiště odchází Hwang Hi-čchan, přichází Jean-Ricner Bellegarde.

45+5

Hra je znovu přerušena! Hostující Hwang zůstává ležet po hlavičkovém souboji s Pinnockem.

45+4

Domácí se znovu dostali vpřed, jenže centr skončil na hlavě dobře postaveného Totiho. Výborná defenziva hostujícího mužstva.

45+3

Domácí se po centru z levé strany dostali do dalšího zakončení. Maupay ale hlavičkoval ze záklonu a José Sá si připsal snadný zákrok.

45+2

Domácí celek kombinuje kolem velkého vápna soupeře, nicméně obléhání šestnáctky zatím nevede k zakončení. Wolverhampton brání velmi dobře.

45+1

Hlavní rozhodčí nastavuje 5 minut.

45

Hosté v závěru poločasu zahrávali přímý kop. Centr ale domácí defenziva bez problémů odvrátila.

44

Kilman si poradil s napadajícím soupeřem a jednoduchou zasekávačkou získal prostor. Zdá se, že hosté už chtějí dohrát první půli s klidem.

43

Žlutá karta pro tým Brentford FC (Christian Nörgaard).

42

Flekken nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, kde bez problémů zasáhla defenziva Wolverhamptonu.

41

Domácí celek zahrával přímý kop ze zajímavé pozice. Na krásný centr si naskočil Nathan Collins, ale hlavou zakončil těsně nad břevno!

40

Domácí vhazovali v blízkosti velkého vápna soupeře. K míči se dostal Wissa, který byl poslán k zemi Totim. Domácí budou zahrávat přímý kop.

39

Hwang Hi-čchan sice uspěl v souboji na polovině soupeře, ale ani on neměl podporu spoluhráčů. Brentford míč získal a může zaútočit.

38

Sarabia se zpoza vápna opřel do odraženého míče, ale trefil výborně postaveného stopera Pinnocka. Domácí si ale na brejky Wolverhamptonu musí dávat pozor.

37

Flekken nakopl míč na pravou stranu, kde se do souboje pustil Wissa, jenže ten neměl dostatečnou podporu hráčů v červenobílém.

36

Toti Gomes nešťastně srazil míč do vlastního vápna. Za balónem sprintoval Maupay, ale José Sá měl k míči o krok blíže.

35

Flekken rozehrál nákopem na levou stranu. K Wissovi ale výborně přistoupil důrazný Bueno, který jej tělem výborně zbrzdil.

34

Hosté uklidňují hru kombinací na polovině hřiště. Hodně aktivní v kombinaci je Rayan Aït-Nouri, jemuž domácí celek nechává příliš mnoho prostoru.

33

Brentford zahrával přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč přiletěl k zadní tyči, kam si pro něj dokráčel pozorný José Sá.

32

Domácí mají obrovské problémy s přechodem vpřed. Po delší době si míč potáhl Wissa, kterého soupeře nedovoleným zákrokem svalil k zemi.

31

Domácí Brentford se tlačí vpřed, jenže londýnskému celku to dnes zatím nefunguje ani směrem vpřed. Špatné zpracování nyní předvedl Wissa.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme parádní podívanou. Domácí ale chybami usnadňují duel soupeři.

28

Wolverhampton právě vstřelil branku! Hostující celek znovu vede o dvě branky! Po odkopu Brentfordu uspěl v hlavičkovém souboji obránce hostujícího celku, který míč poslal do vápna, kde byl HWANG HI-ČCHAN, který si přehodil obránce a obstřelil bezmocného Flekkena!

28

Wissa se stáhl na vlastní polovinu, kde si dal tělo do souboje s Buenem a hostující stoper jej fauloval. Rozhodčí nařídil rozehrávku pro Brentford.

27

Janelt si musel dát pozor na napadajícího soupeře a raději si pomohl malou domů. Wolverhampton nyní vytáhl presink opravdu vysoko.

26

Hostující brankář José Sá nyní dlouho otálel s uvedením míče do hry, což se nelíbilo domácím příznivcům. Z tribun se začíná ozývat pískot.

25

Domácí Brentford zahrával rohový kop. Do vápna nakonec přiletěl příliš krátký centr, který defenziva Wolverhamptonu odhlavičkovala.

24

Po krátkém přerušení se znovu pokračuje ve hře. Domácí celek kombinuje s míčem v zadní řadě na vlastní polovině. Wolverhampton nenapadá soupeřovu kombinaci zrovna vysoko.

23

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na trávníku a drží se za zátylek.

22

Wissa poslal míč do vápna, kde byl Neal Maupay, nicméně ten si nevšiml volného prostoru a místo zpracování míč sklepával pod sebe.

21

Do rozehrávky domácího mužstva se musel zapojit brankář Flekken. Jeho rozehrávka našla na levé straně volného Ghoddose.

20

Hosté se usadili na polovině domácího celku a tlačí se do blízkosti velkého vápna. Brentford brání v pěti lidech v rovné řadě.

19

Na stadionu panuje parádní atmosféra. Dění posledních minut fanoušky na tribunách pořádně nažhavilo. Domácí příznivci tlačí Brentford za vyrovnáním.

18

Brentford mohl bleskově vyrovnat! Na další centr z levé strany si na malém vápně naběhl Keane Lewis-Potter, ale jeho zakončení z těsné blízkosti Sá zneškodnil!

17

Zásah domácího celku ještě zkoumal VAR kvůli možnému ofsajdu, nicméně branka nakonec platí.

16

Brentford právě vstřelil branku! Parádní odpověď domácího celku! Dnešní duel v úvodních minutách musí fanoušky opravdu bavit! YOANE WISSA si naběhl na přesnou přihrávku do pokutového území a pohotově uklidil míč pod horní tyč!

14

Wolverhampton právě vstřelil branku! Parádní pasáž hostujícího celku! Wolverhampton bleskově přidává i druhou branku! HWANG HI-ČCHAN využil chybu soupeře, získal volný míč a pohotovou ránou z pokutového území rozjásal skupinu hostujících fanoušků!

13

Wolverhampton právě vstřelil branku! Hosutjící celek se dostává do vedení! Sarabia poslal do pokutového území nádherný centr, na který si naběhl MARIO LEMINA a krásnou hlavičkou překonal Flekkena!

12

Wolverhampton se vydal vpřed nákopem na levé křídlo, jenže míč proskákal do zámezí. Vhazovat bude domácí Brentford.

11

Hwang Hi-čchan táhl ofenzivní výpad hostů po levém křídle, jenže se k němu výborně stáhl Collins, který jej čistým způsobem odstavil od míče.

10

Hwang Hi-čchan se stáhl k blízkosti vlastní šestnáctky, kde spoluhráčům pomohl vybojovat odražený míč. Domácí Brentford presuje hodně vysoko.

9

Brentford rovněž zahrával rohový kop. Centrovaný míč z kopačky Ghoddose přiletěl na přední tyč, kde zasáhla defenziva Wolverhamptonu.

8

Domácí celek zaútočil po levém křídle. Nadýchaný centr směřoval ke vzdálenější tyči, kde číhal Wissa, ale obránce před ním na poslední chvíli odehrál míč na roh.

7

Lemina dostal nabito na hranici velkého vápna, odkud pohotově vypálil pravou nohou, ale trefil jen prvního soupeře v modrém dresu.

6

Hugo Bueno si dal pozor na nepřesnou rozehrávku soupeře a bez problémů si došel pro míč. Wolverhampton může rozjet nový ofenzivní výpad.

5

Domácí celek zahrával úvodní rohový kop dnešního souboje. Centr se snesl na malé vápno, kam si pro míč dokráčel připravený José Sá.

4

João Gomes byl pozdě v souboji na polovině hrací plochy a přímo před očima rozhodčího se dopustil nedovoleného zákroku.

3

Domácí fotbalisté se snaží napadat rozehrávku soupeře, nicméně Wolverhampton kombinuje v zadních řadách bez větších problémů.

2

Hosté se zmocnili míče a kombinují s ním na vlastní polovině. Brentford se seřadil do kompaktního bloku a vyčkává na soupeře.

1

Domácí celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Brentford bude chtít zapomenout na nepovedené poslední zápasy.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hřišti. Brentford bude hrát v červenobílém, zatímco hosté obléknou modrou sadu.
Úvodní sestavy:

Brentford FC: Flekken – Collins, Pinnock, Janelt – Roerslev, Nörgaard, Jarmoljuk, Ghoddos – Lewis-Potter, Maupay, Wissa.
Náhradníci: Strakoša – Adedokun, Brierley, Damsgaard, Jensen, Olakigbe, Peart-Harris, Jörgensen.

Wolverhampton Wanderers: Sá – Kilman, H. Bueno, T. Gomes – Semedo, Lemina, J. Gomes, Aït-Nouri – Hwang Hi-čchan, Sarabia – Cunha.
Náhradníci: Bentley – Bellegarde, S. Bueno, Doherty, Doyle, Hodge, Chirewa, Kalajdžić, P. Neto.
Brentford FC

Domácí celek je na tom o něco hůře. Celek z Londýna v sedmnácti kolech získal devatenáct bodů a patří mu až čtrnáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu má Brentford aktuálně k dobru náskok jen sedmi bodů. Přitom soupeřům dokáže pravidelně střílet branky. Poslední tři duely v řadě ale domácí celek prohrál. Naposledy doma nestačil na Aston Villu. Prohrál ale také na půdě Sheffieldu. Domácího kouče zároveň trápí rozsáhlá marodka jeho kádru.
Wolverhampton Wanderers

Hostující Wolverhampton se letos o Vánocích vůbec nenudí. Hostující celek 24. prosince odehrál domácí duel s Chelsea, kterou dokázal přehrát výsledkem 2:1. Díky tomu se Wolverhampton dostal na jedenáctou pozici, kde má na kontě dvacet dva bodů. Wolverhampton tak může hrát s klidem na kopačkách, neboť má dostatečný náskok na záchranu. Na hřišti soupeře ale naposledy zvítězil v polovině října, kdy přehrál Bournemouth.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Brentford FC – Wolverhampton Wanderers

1:4

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 16. Wissa (Maupay) – 13. Lemina (Sarabia), 14. Hwang Hi-čchan, 28. Hwang Hi-čchan (T. Gomes), 80. Bellegarde (Cunha)

Karty:   43. Nörgaard (BRF) – 55. Kilman (WOS)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 11:6. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 5:14.

Brentford FC: Flekken – Collins, Pinnock, Janelt – Roerslev (68. Jensen), Nörgaard, Jarmoljuk (46. Damsgaard), Ghoddos – Lewis-Potter (86. Peart-Harris), Maupay, Wissa (86. Olakigbe).
Náhradníci: Strakoša – Adedokun, Brierley, Jörgensen.

Wolverhampton Wanderers: Sá – Kilman, S. Bueno, T. Gomes – Semedo (66. Doherty), Lemina, J. Gomes, Aït-Nouri (82. H. Bueno) – Hwang Hi-čchan (45+7. Bellegarde), Sarabia (66. Doyle) – Cunha.
Náhradníci: Bentley – Hodge, Chirewa, Kalajdžić, P. Neto.

Diváci: 17 109