Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0)

10.12.2023, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • 27. kolo • Jan Kordík (@kordaaah)

Tipsport: 1.67 4.53 4.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

55:49

Boleslavští ale dostali k dispozici přesilovku poté, co hrál Liberec v příliš mnoho hráčích na ledě. Uvidíme, zda svěřenci Richarda Krále ještě zamíchají kartami.

55:27

Oba hráči tak míří na trestnou lavici. Pokud Boleslav nic nevymyslí a nepošle zápas do prodloužení, zůstanou zde až do jeho konce.

55:27

Jan Šír vypálil velmi zajímavě po svém průniku do boleslavské třetiny po levé straně.

52:22

Róbert Lantoši se vydal již do čtvrtého duelu jeden na jednoho s Lukášem Paříkem! Domácí gólman se ale nenechal opít rohlíkem a momentálně v tomto drobném souboji vede 3:1.

49:13

Štěstí na hostující straně! Po ráně Tomáše Filippi nejprve zvonila za Filipem Novotným tyč, kotouč se nicméně odrazil do mezikruží k neobsazenému Tomáši Galvasovi, ten ale zakončil jen do lapačky boleslavského maskovaného muže.

42:02 6/6

Liberec právě vstřelil branku!
Tak to byla paráda! JAROMÍR PÉREZ udělal z boleslavských hráčů sněhuláky, všechny po své cestě obehrál a krásně projel až před Filipa Novotného. Toho si položil na led a zasunul kotouč k pravé tyčce. Asistence: Michal Bulíř, Ian McCoshen.
Pérez J., Bulíř M., McCoshen I., Pařík L., Birner M., Galvas T.
Novotný F., Jánošík A., Järvinen M., Rohdin J., Bernad D., Krivošík F.

38:53 6/6

Liberec právě vstřelil branku!
A domácí se vrací do dvoubrankového náskoku díky krásnému vymetení horního růžku od KELLYHO KLÍMY! Ten si s pukem na holi nabruslil do pravého kruhu, odkud s vidinou mohutné clony vypálil a Novotný neměl šanci jeho střelu vidět, natož zasáhnout. Celá hala bouří a domácí půjdou do šaten nejspíše s výhodou dvou tref. Asistence: Jan Šír, Tomáš Galvas.
Klíma K., Šír J., Galvas T., Vlach J., Budík V., Pařík L.
Novotný F., Pyrochta F., Lantoši R., Pavlík F., Fořt T., Skalický P.

35:04 6/6

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Dvakrát to nevyšlo, napotřetí už ale ano. RÓBERT LANTOŠI vyjel do třetího brejku proti Lukáši Paříkovi a tentokrát jej už překonal, kdy si jej položil na led a následně podél betonu zakončil. Asistence: Pavol Skalický.
Lantoši R., Skalický P., Novotný F., Jánošík A., Fořt T., Bernad D.
Pařík L., Klíma K., Filippi T., Melancon T., Budík V., Rychlovský J.

32:21 6/6

Liberec právě vstřelil branku!
Ale elitního domácího centra nevyužitá střela nemusí dlouho mrzet, protože se prosazuje nyní a byla to dokonalá symbióza! TOMÁŠ FILIPPI dostal lahůdkovou nahrávku od T. J. Melancona, který proplul boleslavským pásmem, na pravou stranu a zdálo se, že si Novotný připíše další zákrok, protože Filippi mířil doprostřed jeho kanceláře. Kotouč ale po krátké prodlevě vyplul za jeho zády, a tak vedou domácí již o dvě branky. Asistence: T. J. Melancon.
Filippi T., Melancon T., Klíma K., Rychlovský J., Pařík L., Dvořák J.
Novotný F., Järvinen M., Rohdin J., Jánošík A., Krivošík F., Bernad D.

27:12

A po delší době si zahrají v pěti proti čtyřem také Bruslaři. Jakub Dvořák míří na trestnou lavici za vyhození kotouče mimo hrací plochu.

23:44

Další početní výhoda a příležitost pro domácí ke zvýšení náskoku. Zach Osburn jde na trestnou lavici za nedovolené bránění.

21:26

Oscar Flynn měl v předbrankovém prostoru ideální příležitost a odkrytou boleslavskou klec, nicméně netrefil ji!

14:48

První přesilovka pro domácí, kteří si ji zahrají po krosčeku Pavola Skalického na Oscara Flynna.

14:15

Jakub Rychlovský předložil puk náramně na najíždějícího Tomáše Filippi. Liberecký první centr ihned střílel, puk nasměroval ale jen kousek vedle pravé horní šibenice.

11:31

První trest dnešního podvečera. Jakub Dvořák zamířil na trestnou lavici pro nedovolené bránění.

09:45

Tomáš Fořt poslal kotouč na levý kruh, kde se nacházel naprosto volný Pavol Skalický! SLovenský forvard v boleslavských barvách vypálil po pasu z první, jeho pokus ale neměl příslušné parametry přesnosti, a tak se za ním mohl Pařík jen ohlédnout.

09:31

Obrovsky důležitý zákrok pro Lukáše Paříka! Velmi riskantní přihrávka Ronalda Knota skončila na holi Róberta Lantošiho, který dobře odhadl záměr domácího zadáka. Boleslavský borec s číslem 16 tak vyjel kupředu vyzvat Paříka na další duel, tentokrát si ale na jeho brejku pochutnal dobrým zákrokem lapačkou.

06:14

Filip Pyrochta nabombil kotouč od modré čáry a do puku ještě hrábnul Pavol Skalický. Hrací předmět byl vychýlen jen kousek vedle domácí kasy!

04:01 6/6

Liberec právě vstřelil branku!
A Tygři jdou do vedení! THOMAS JOSEPH MELANCON poslal puk na Novotného od modré čáry a po teči hostujícího Tomáše Fořta kotouč skončil až za bezmocným boleslavským gólmanem. Asistence: Tomáš Filippi.
Melancon T., Pařík L., Filippi T., Rychlovský J., Klíma K., Dvořák J.
Novotný F., Gewiese P., Skalický P., Lantoši R., Osburn Z., Fořt T.

03:15

Róbert Lantoši jel sám na Lukáše Paříka a už jej bekhendovým blafákem překonal, libereckému brankáři ale pomohla jeho tyčka!

Bílí Tygři Liberec – BK Mladá Boleslav

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Melancon (Filippi), 33. Filippi (Melancon), 39. Klíma (Šír, Galvas), 43. Pérez (Bulíř, McCoshen) – 36. Lantoši (Skalický)

Bílí Tygři Liberec: Pařík (Schnattinger) – Budík, Knot, J. Dvořák, Melancon, McCoshen, Galvas, Derner – Rychlovský, Filippi (A), Klíma – Flynn, A. Najman, Hawryluk – Birner (C), Bulíř (A), Pérez – Vlach, Šír, Pekař.
Trenér: Filip Pešán

BK Mladá Boleslav: F. Novotný (Žajdlík) – Pyrochta (A), F. Pavlík, Gewiese, Osburn, Jánošík (C), Bernad – Skalický, Fořt, Lantoši – Aaltonen (A), O. Roman, Šmerha – Rohdin, Järvinen, Krivošík – Dvořáček, Závora, J. Půček – Malínek.
Trenér: Richard Král

Rozhodčí: Pražák, Květoň – Ondráček, Thuma

Průběh zápasu
1. třetina
04:01 LIB 1:0 Melancon (Filippi)
11:31 LIB 2 J. Dvořák, nedovolené bránění
14:48 MBL 2 Skalický, krosček
Po 1. třetině
2. třetina
23:44 MBL 2 Osburn, nedovolené bránění
27:12 LIB 2 J. Dvořák, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
32:21 LIB 2:0 Filippi (Melancon)
35:04 MBL 2:1 Lantoši (Skalický)
38:53 LIB 3:1 Klíma (Šír, Galvas)
Po 2. třetině
3. třetina
42:02 LIB 4:1 Pérez (Bulíř, McCoshen)
55:27 MBL 5 Osburn, bitka
LIB 5 Šír, bitka
55:49 LIB 2 příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Pérez
Konec