Menu

Hokej

NHL

Calgary Flames – New Jersey Devils

2:4

konec (1:0, 0:2, 1:2)

09.12.2023, 22:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.64 4.25 2.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (01:14:02)
Statistika
Střely na bránu: 25 – 30 | Přesilová hra: 0/0 – 0/2 | Trestné minuty: 4 – 0

Kdo se postavil do brankoviště?
Dustin Wolf (CGY) – 26 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,7 %, odchytal 58:42
Vítek Vaněček (NJD) – 23 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,0 %, odchytal 59:52

Česká a slovenská stopa
Adam Ružička (CGY) – 0+0, -1 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 9:27
Vítek Vaněček (NJD) – 23 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,0 %, odchytal 59:52
Šimon Nemec (NJD) – 0+0, -1 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 18:27
Ondřej Palát (NJD) – 0+0, +2 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 15:56

Tři hvězdy utkání
1. Jesper Bratt (NJD) 1+1
2. Jegor Šarangovič (CGY) 1+0
3. Luke Hughes (NJD) 0+1
New Jersey pokračuje v postupném vzestupu tabulkou Východní konference a před bohatým nočním programem již figuruje na osmém místě. Flames jsou kvůli třetí prohře ze čtyř posledních zápasů v Západní konferenci desátí.
Calgary gólově neprofitovalo z úvodního tlaku a první trefu si nechalo až do oslabení, kdy se proti svému bývalému týmu prosadil Jegor Šarangovič. Ve druhé třetině zavelel k obratu Nico Hischier. Deset minut po svém vyrovnávajícím gólu udělal tento Švýcar u Wolfa další rozruch a Colemanem zasažený Bratt poslal Devils do vedení. Podobné štěstí hrálo roli také ve třetí třetině, když se Holtzův střílený centr odrazil do branky od dvou hráčů Flames. Pět minut před koncem získalo Calgary naději snížením Kadriho, nicméně v závěrečné powerplay hosty opětovně uklidnil Hischier.

Konec zápasu.

59:22

59:22 Nico HISCHIER - 2:4

59:22 6/6

New Jersey právě vstřelilo branku!
Marino za Vaněčkem prošťouchl puk na NICA HISCHIERA. Švýcarský centr si udělal trochu místa a z rohu obranného pásma neomylně zamířil do prázdné branky na druhém konci kluziště. Asistence: John Marino.
Marino J., Hischier N., Palát O., McLeod M., Vaněček V., Siegenthaler J.
Andersson R., Huberdeau J., Lindholm E., Zary C., Hanifin N., Kadri N.

59:10

Devils několikrát za sebou nenašli cestu ven z obranné třetiny. Klid nastal až s Kadriho střelou z levého mantinelu, jež si našla Vaněčkovu lapačku.

59:05

Luke Hughes udělal kiks v obranném pásmu. Díky zisku Backlunda byli domácí ve třech proti Millerovi a ten v důležité chvíli nohou zablokoval přihrávku Anderssona, kterou měl na zadní tyči dostat Lindholm.

58:30

V hledišti Scotiabank Saddledome to jenom zahučelo! Nenápadná střela Hanifina se zničehonic zastavila až o Vaněčkův pravý beton.

58:16

Miller pomohl několikrát odraženému puku k Toffolimu. Dalekonosný pokus o trefení prázdné branky nevyšel. Píská se další icing.

58:02

Drama vrcholí Dustin Wolf už opustil domácí brankoviště a pustil do hry šestého hráče do pole.

57:51

John Marino si nekomplikoval život a odpálil puk na icing. Důležité buly vyhrál Hischier a Siegenthaler tentokrát vyhodil bez hrozby zakázaného uvolnění.

56:47

Colin Miller vjel do domácí obrany a přihrávkou doprava oslovil Holtze. Jeho střela letěla vedle branky, kde zavadila o Wolfovu lapačku.

56:18

Vzpřímený Wolf použil vyrážečku k likvidaci Meierova nahození ze středního pásma. Tanev potom přihrál na hůl Mercera a vytvořil právě probíhající zámek New Jersey.

55:48

Hanifin protečoval Zaryho prudkou přihrávku do vnějšího oblouku branky. V pokusu o dorážku promáchl Lindholm.

55:35

Zary se lekl Hauly a málem odevzdal puk Jacku Hughesovi. V mezikruží zažehnal hrozící nebezpečí Christopher Tanev.

54:46

54:46 Nazem KADRI - 2:3

54:46 6/6

Calgary právě vstřelilo branku!
Rasmus Andersson individuálně překonal střed hřiště a teprve v pravém kruhu přenechal kotouč NAZEMU KADRIMU, který našel trochu volného místa u bližší tyčky nad ramenem Vaněčka. Asistence: Rasmus Andersson, Noah Hanifin.
Andersson R., Lindholm E., Wolf D., Zary C., Hanifin N., Kadri N.
Marino J., Bastian N., McLeod M., Vaněček V., Lazar C., Bahl K.

54:10

Solovjov doručil puk před Vaněčka do situace jeden na jednoho. Mangiapane zády brance vylepšil pozici odskočenému Lindholmovi a ten z mezikruží přestřelil!

53:40

Jack Hughes se zasekávačkou zbavil Lindholma. Wolf mu střelu zpoza kruhu vyrazil a to samé udělal s šancí Toffoliho, kterému ji na ose přichystal už zmiňovaný Jack Hughes.

52:48

Wolf se s časovým předstihem přemístil ke své levé tyči. McLeodova střela z ostrého úhlu měla minimální šanci na úspěch.

52:10

Urostlý Kevin Bahl na modré promáchl a ve druhém případě poslal puk mimo dosah hokejky poteciálně tečujícího Ondřeje Paláta.

51:36

Mangiapaneho přihrávka zůstala za nohama Kadriho a Toffoli neměl problém s odhozením puku k červené čáře.

51:15

Šarangovič nešel dost důrazně do předbrankového prostoru, takže se Lindholmova bekhendová nabídka stala kořistí hostující obrany.

50:35

Hischier přenechal puk Palátovi. Wolf Čechovu střelu z vrcholku levého kruhu kontroloval a vyrážečkou ji odklonil do bezpečí.

50:09

Coleman distribuoval protečovaný puk dál na Huberdeaua. Bývalá opora Floridy musela kvůli Bastianovi střílet bekhendem a ten skončil v náruči Vítka Vaněčka.

49:47

Siegenthaler se v pozici posledního obránce nenechal vymíchat Zarym. Solovjov se pak musel vrátit pro puk až k vlastní brance.

48:59

48:59 Alexander HOLTZ - 1:3

48:59 6/6

New Jersey právě vstřelilo branku!
Dustin Wolf u zadního mantinelu pokazil přihrávku na Hanifina. Volný puk si přivlastnil ALEXANDER HOLTZ a neprodleně poslal před odkrytou klec střílený centr. Ten se nejprve otřel o Taneva a pak spadl do branky odrazem o nohu Dubého, který se zrovna přetlačoval s Meierem. Bez asistence.
Holtz A., Miller C., Meier T., Vaněček V., Hughes L., Mercer D.
Tanev C., Greer A., Dubé D., Wolf D., Hanifin N., Ružička A.

47:57

Jack Hughes vyřešil přímočarou akci golfákem skoro od modré čáry. Z jistě zasahujícího Wolfa puk nevypadl.

47:35

Čtvrtá formace Devils se usadila v útočné třetině. Wolf nic složitého neřešil. V náznaku šance se ocitl jen bekhendem zakončující Bastian.

46:26

Hischier nebezpečně tečoval Millerovu střelu. Wolf neměl moc času na reakci a na poslední chvíli vytasil proti puku pravý beton.

46:15

Jesper Bratt vytěžil z úplně volného levého křídla jen slabé zakončení z ostrého úhlu. Wolf si počkal na přerušení.

45:55

Své kolegy z ofenzivy doplnil obránce Andersson. Vaněček proti němu spolehlivě zasáhl a Andersson nakonec sám připravil své barvy o postavení v útočné třetině.

45:07

Jack Hughes tentokrát zprava. Po přihrávce Hauly hodně minul bližší tyč, nicméně tlak Devils tím ještě zdaleka nekončí.

44:43

Bastian si po pěkné akci Nemce neobhodil puk kolem Solovjova.Jack Hughes pak ještě zabojoval na levé straně, ale z ostrého úhlu Wolfa nepřekvapil.

44:35

Kadriho křížnou přihrávku Zary pouštěl na zadní tyč. Coronato s tím nepočítal a na puk ve finále nedosáhl.

44:05

Ondřej Palát obětavě padl do střely Noaha Hanifina a nohou zvedl puk až do ochranné sítě za brankou svého krajana.

43:46

Huberdeau sjížděl do těsné blízkosti Vaněčka a trochu jej rozhodil, když vyrážel propagační bekhend Colemana.

43:25

Dohranému Holtzovi nebylo zapískáno zakázané uvolnění. Calgary se musí dostat do útočného pásma vlastními silami.

42:15

Ružička se připomněl přihrávkou na střed. Greer se zakončením dlouho neotálel, ovšem Vaněček neměl s osmnáctým úspěšným zákrokem vážnější problémy.

41:34

Jack Hughes se protáhl kolem branky a předal puk Haulovi, kterému se do zakončení postavil Šarangovič.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku po 2. třetině: 18 – 18 (13:7, 5:11).
Ve druhém dějství se více hrálo před brankou Dustina Wolfa, který byl v čase 23:28 obrán o čisté konto Nicem Hischierem. Švýcarský kapitán Devils měl prsty i v dalším gólu. Právě on vnesl zmatek do prostoru u brankoviště a Colemanem trefený Bratt šťastně otočil stav na 2:1 pro New Jersey.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:55

Tanev se nezalekl napadání Lazara. Huberdeau diagonálou posílal vpřed Kadriho, ten se brzdou sám připravil o čas na levém křídle a McLeod ho o kotouč připravil.

38:40

Zdvojený Marino přišel o puk v rohu obranného pásma. Dubé ho adresoval k modré čáře a Solovjov poslal příklep do horní poloviny těla Kevina Bahla.

38:06

Bahl nabíjel do levého kruhu Holtzovi. Ten se trochu pral s gravitací a one-timer se mu moc nepovedl.

37:30

Lindholm nedosáhl na narážečku od Mangiapaneho. Meier pak na modré obral o puk Weegara, jenomže v protiútoku nepřihrál přes Anderssona na Jacka Hughese.

37:08

Lindholm podle čárového udržel brusli na modré, takže Coronato mohl ve svém postupu pokračovat. Ve finále z toho byla střela zápěstím, které chybělo k úspěchu jen pár centimetrů.

36:04

Po dlouhé době se musel činit Vítek Vaněček! Šarangovič se po své zablokované střele zhotovil k bekhendu a ten přistál někde na těle českého brankáře.

35:45

Bratt v přečíslení nedoručil puk Hischierovi. Další rozehrávku Plamenů pohodlně ukradl Luke Hughes.

35:20

Coronatův pokus z pravého křídla byl Bahlem přizvednut do ochranné sítě. Ještě předtím na druhé straně netrefil cíl Meier.

34:57

Siegenthaler jednoduše posunul puk k Nemcovi. Střelu devatenáctiletého Slováka pokryl Wolf lapačkou a definitivně ulevil přetíženým spoluhráčům.

34:31

Domácí v plném počtu.

34:08

Lindholm nevyhodil a Devils začali další kombinaci. Bratt z pravého kruhu přestřelil a až po překombinované situaci ve slotu dostali Flames puk do bezpečí.

33:51

Andersson byl sestřelen dělovkou Toffoliho. Tomu křížnou přihrávku znovu nabil Bratt, ovšem Andersson mu do zakončení lehl i napodruhé!

33:15

Luke Hughes nastřelil nohu Lindholma. Jack Hughes po spolupráci se svým mladším bratrem pro změnu tyčku!

32:57

Dustin Wolf nadvakrát přiikryl puk ze střely Bratta a po pětadvaceti sekundách hostující přesilovky přerušil hru.

32:31

Flames si vzali výzvu, protože měli pocit, že Wolfovi bylo bráněno v chytání. Rozhodčí byli opačného názoru a Huberdeau musí jít na trestnou lavici odsedět menší trest.

32:31

32:31 Jesper BRATT - 1:2

32:31 6/6

New Jersey právě vstřelilo branku!
Devils otáčí stav hodně krkolomným gólem! Palátovu tečovanou přihrávku si Hischier optimálně nezpracoval. Vpádu vypuštěný puk Wolf neudržel a Coleman ho vedle něj vyhodil do nohy JESPERA BRATTA, od které kotouč docestoval do sítě. Bez asistence.
Marino J., Hischier N., Palát O., Vaněček V., Bratt J., Bahl K.
Andersson R., Huberdeau J., Backlund M., Coleman B., Wolf D., Weegar M.

32:02

Gilbert měl klid na přípravu střely od modré. Vaněček ji instinktivně vyrazil, ačkoliv u něj nepříjemně clonil Coronato.

31:30

Nekrytý Mangiapane v pokleku čekal na přihrávku od Šarangoviče. Devils byli v mezikruží ve třech a smělé plány zmíněné dvojce zhatili.

31:05

Pokus o narážečku mezi Šarangovičem a Hanifinem překazil Miller. Puk hokejkou přizvedl do vzduchu. Vaněček se pro něj odrazil a kvůli přítomnosti Šarangoviče ho nekontrolovaně odrazil zpět do hry.

30:19

Ačkoliv couval, tak se McLeod pěkně opřel do střely z vrcholku pravého kruhu. Lazar ji v mele u branky ztečoval do tyče.

29:51

Siegenthalerovi se nepovedlo bekhendem odehrát puk ven z obranného pásma. Backlund ho podle mínění sudích získal zásahem vysokou holí, takže se přece jenom vhazuje ve středu hřiště.

29:03

Weegar zleva nemířil přesně. V dalším případě si navedl puk na osu, ovšem Nemec ztečoval vypuštěný puk mimo tři tyče.

28:34

Ružkův bekhend se odrazem od zadního mantinelu vracel k brance. Vaněček si u pravé tyčky pro puk došel a přerušil hru.

28:23

Dubé byl ve středním pásmu zaneprázdněn soubojem s McLeodem. Musel zpomalit a Zary mu mezitím vjel do ofsajdu.

27:53

Jack Hughes propůjčil puk Haulovi. Finský útočník zkusil štěstí zpoza pravého kruhu a trefil se přesně do Wolfovy nastavené lapačky.

27:42

Hanifin vystoupil až k útočné modré čáře a v klíčový okoamžik vystihl Haulův pas na Jacka Hughese, který by jinak pláchl do úniku.

26:44

Anderssonova prudká rána od modré postrádala přesnost. Z následné tlačenice u hrazení získal puk Luke Hughes a založil protiútok, v němž Bratt nedoručil puk těsně bráněnému Palátovi.

26:30

Ondřej Palát ve středním pásmu sáhl do Colemanovy nesmělé přihrávky a přispěl tím k ofsajdu, ve kterém skončil Huberdeau.

25:01

Miller napřáhl k ráně golfákem. Wolf ji pravým betonem vykopl k McLeodovi a tomu v provedení dorážky překážel Gilbert.

24:23

Zary v přečíslení dvou na jednoho posunul puk Šarangovičovi. Bělorusovu šanci z pravého kruhu Vaněček vyrazil a poté měl i dávku štěstí, když Gilbert utaženou střelou od modré orazítkoval břevno.

23:28

23:28 Nico HISCHIER - 1:1

23:28 6/6

New Jersey právě vstřelilo branku!
NICO HISCHIER ustál souboj s Tanevem a předložil puk před branku Brattovi. Švéd na Wolfa ještě nevyzrál. To se v navazující situaci povedlo právě Hischierovi, který parádně zavěsil z pravého kruhu. Asistence: Jesper Bratt, Luke Hughes.
Hischier N., Palát O., Miller C., Vaněček V., Hughes L., Bratt J.
Tanev C., Huberdeau J., Backlund M., Coleman B., Wolf D., Hanifin N.

22:15

Siegenthaler dvakrát za sebou vypálil do Dubého.

21:16

Hra je přerušena, neboť Tyler Toffoli vkročil do postavení mimo hru.

20:57

Jack Hughes nabral rychlost ve středním pásmu. Couvající Tanev jeho střelu zpomalil a Wolfovi zbyla banální práce.

20:20

Andersson po objetí branky vypracoval šanci pro Colemana. Vaněček během Hishierova bloku spadl na záda, ovšem Jonathan Huberdeau prázdnou klec z dorážky minul!

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku po 1. třetině: 13 – 6.
Flames nezúročili počáteční tlak. Po deseti minutách jim výrazně přibylo práce v obranném pásmu, nicméně díky Šarangovičově trefě ve vlastním oslabení přece jenom odchází na první přestávku s těsným náskokem.

20:00

První třetina skončila.

19:44

Domácí v plném počtu.

19:42

19:42 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:0

19:42 5/6

Calgary právě vstřelilo branku!
Ďáblové ve vlastní přesilovce inkasují od svého bývalého hráče gól do šatny! Coleman přes nebezpečně vyjíždějícího Nemce odhodil puk do středního pásma. Tam na něj nedosáhl Palát a JEGOR ŠARANGOVIČ vyřešil únik špičkově bekhendovým blafákem. Asistence: Blake Coleman, Ilja Solovjov.
Šarangovič J., Coleman B., Wolf D., Weegar M., Solovjov I.
Holtz A., Nemec Š., Palát O., Meier T., Vaněček V., Mercer D.

19:12

Holtz zadovkou nabil na volej Nemcovi. Slovenský talent trefil první překážku a Backlund s Lindholmem zahnali Paláta až za Vaněčka.

18:48

Jack Hughes hladce projel mezi domácími obránci, ale ty pak neskutečně chladnokrevným zákrokem lapačkou podržel Wolf.

18:26

Luke Hughes masivně napřáhl u modré čáry. Hischier prudký puk tečoval vedle branky a domácí ho opět poslali do klidných vod.

18:06

Hischier se nestihl zhotovit k pořádné dorážce, když se pod ním zjevil puk vystřelený Lukem Hughesem. Flames vyhazují.

17:44

Vyloučení v týmu Calgary Flames:
Rasmus Andersson – 2 min., nedovolené bránění.

17:30

Kevin Bahl nabízel puk na teč. Palát se do něj netrefil a v okolí Wolfa pak došlo k prvnímu nedovolenému zákroku.

17:23

Wolf se ocitl na zádech po dalekonosné střele Bahla a měl trochu štěstí, že puk nevypadl před číhajícího Hischiera, nýbrž k zadnímu hrazení.

16:52

Mangiapane bolestivě zablokoval projektil Meiera. Holtz pak uklidni hru zadovkou na Marina a zvýraznil dosud nejlepší úsek hry od New Jersey.

16:35

Meier založil protiútok odrazem o mantinel. Holtz ho vpravo předal McLeodovi a ten se podepsal pod šestou střelu na domácí branku.

15:45

Toffoli zaparoval před Wolfem. Domácí hokejisté jej obklíčili a přihrávku od Jacka Hughese k němu nepustili.

15:27

Colin Miller na vlastní pěst přivezl puk do útočného pásma. Haula na jeho postup nenavázal, kotouč mu byl upálen do ochranné sítě.

14:56

Marino měl potíže za brankou. Backlund se ve slotu ke střele nedostal, zatímco příští zakončení Colemana pohltil McLeod.

14:35

Vítek Vaněček vyhodnotil situaci a kvůli přijíždějícímu Zarymu si Kadrim nahození puk raději ponechal až do zaznění hvizdu.

14:06

Hanifinovu podélnou rozehrávku Coronato nezpracoval. Z rohu vyzvedl volný puk švýcarský obránce Siegenthaler.

13:45

Mangiapane vpádu dovezl puk až do brankoviště. Vaněček se po drobné šlamastice rychle zvedl a ve finále byl připraven na ránu Hanifina, k němuž nešikovně posunul puk Jack Hughes.

13:11

Jack Hughes rozhodil puk na Toffoliho a jel k brankovišti čekat na střílenou přihrávku, kterou z původního směru odklonil Wolf.

12:45

Huberdeau kvůil napadání Paláta puk v obranném pásmu ztratil, nicméně Bratt ofenzivní snahu Devils nijak nerozvinul.

12:06

Gilbert si v závodě o puk počínal na hranici pravidel. Navzdory pádu Bastiana zůstali oba hlavní rozhodčí neaktivní.

11:45

Z boje u hrazení puk vydoloval Coronato. Okamžitou přihrávku do předbrankového prostoru ukořistil bránící Mercer.

11:16

Nepřesnou přihrávkou na Weegara se Calgary vyhnalo z útočného pásma až za vlastní branku.

10:33

Vaněček je od prvních minut v masivním zápřahu. Nyní si na přední tyči spolehlivě kontroloval Hanifinův pozdrav od levého mantinelu.

09:51

Jack Hughes spěchal po ose dopředu. Haula vjel do útočné třetiny dříve a zavinil ofsajd.

09:22

Hischier nechytil dlouhou přihrávku od Vaněčkova pracoviště. Icing vrací hru do útočného pásma aktivního Calgary.

08:28

Gilbert zachytil puk ve středním pásmu. Dubému střela z pravého kruhu nesedla. Vaněček se ocitl na boku, ale Dubé místo dorážky poslal puk na Meiera.

07:55

Volný Kadri si nezpracoval Zaryho elegantní přihrávku z otočky. Hanifinovo následné nahození ztroskotalo na Marinovi.

07:26

Jack Hughes odevzdal puk Weegarovi. Ten skoro od vlastní branky přesně přihrál k útočné modré, ovšeem Vaněček si i s Mangiapaneho příklepem poradil.

06:03

Hanifin obdržel od Colemana přihrávku do druhého sledu a střelou tahem orazítkoval Vaněčkovu vyrážečku.

05:25

Vaněček za svou brankou namazal protihráči do rohu. Naštěstí pro Devils z něj Greer našel jen Marina.

05:05

Andersson si nápřahem řekl o přihrávku. Bomba bez přípravy mu ale vůbec nesedla a obrana Devils zůstala v klidu.

04:11

Jack Hughes vyrazil do útoku po levé straně, jenže střelou z kruhu našel jen lapačku Dustina Wolfa.

03:52

Mangiapane vystřelil skrz Siegenthalera. Vaněček byl i v tomto případě ve střehu a vyrazil puk k zadnímu hrazení.

03:15

Backlund se po své neúspěšné přihrávce k puku vrátil, ale bekhendem ho za beton Vaněčka nepropašoval.

03:00

Weegarův volej přistál na hrudi Vaněčka. Puk českému brankáři nevypadl a hra je opět přerušena.

02:01

Domácí hokejisté zahráli na zakázané uvolnění. Z buly pak rovnou pálil Colin Miller a Wolf vyrazil puk do protější strany.

01:45

První zákrok už má i Wolf. Mladý brankář použil k vyražení Toffoliho nástřelu svou pravou horní končetinu.

01:02

Backlund posadil puk na hůl Colemana a ten ho ani nadvakrát neprostrčil za Vaněčka, kterého spoluhráči nechali trochu ve štychu.

00:36

Hanifinovo křížné nahození proletělo vedle branky, kterou dnes hájí český gólman Vítek Vaněček.

00:10

Na zahajovacím vhazování uspěli domácí, kteří nastupují v černých dresech. New Jersey hraje v bílém.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Calgary Flames: Wolf (Vladař) – R. Andersson, Weegar, C. Tanev (A), Hanifin, Gilbert, Solovjov – Šarangovič, E. Lindholm (A), Mangiapane – Coronato, Kadri, Zary – Coleman, Backlund (C), Huberdeau – Dubé, Ružička, Greer.
Trenér: Ryan Huska

New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Nemec, Siegenthaler, Marino, Bahl, C. Miller, L. Hughes – Toffoli, J. Hughes (A), Haula – Bratt, Hischier (C), Palát (A) – Lazar, Mercer, Meier – Holtz, M. McLeod, Bastian.
Trenér: Lindy Ruff

Rozhodčí: Pollock, Samuels-Thomas – Cormier, Murchison.
Česká a slovenská stopa

Daniel Vladař (CGY)
Brankář, 26 let, 8 zápasů, 86,79 %

Martin Pospíšil (CGY)
Útočník, 24 let, 15 zápasů, 5 bodů (3+2)

Adam Ružička (CGY)
Útočník, 24 let, 21 zápasů, 8 bodů (3+5)

Vítek Vaněček (NJD)
Brankář, 27 let, 16 zápas, 87,68 %

Šimon Nemec (NJD)
Obránce, 19 let, 3 zápasy, 3 body (1+2)

Ondřej Palát (NJD)
Útočník, 32 let, 24 zápasů, 12 bodů (4+8).
Vzájemné zápasy 2022/23

06.11.2022 Calgary – New Jersey 3:4 pr.
09.11.2022 New Jersey – Calgary 3:2.
Všem hokejovým příznivcům přeji příjemné chvíle u sledování textového přenosu ze zápasu základní části kanadsko-americké NHL. Od dvaadvaceti hodin se můžeme těšit na konfrontaci mezi Calgary Flames a New Jersey Devils!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

Calgary Flames – New Jersey Devils

2:4

konec (1:0, 0:2, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Šarangovič (Coleman, Solovjov), 55. Kadri (R. Andersson, Hanifin) – 24. Hischier (Bratt, L. Hughes), 33. Bratt, 49. Holtz, 60. Hischier (Marino)

Calgary Flames: Wolf (Vladař) – R. Andersson, Weegar, C. Tanev (A), Hanifin, Gilbert, Solovjov – Šarangovič, E. Lindholm (A), Mangiapane – Coronato, Kadri, Zary – Coleman, Backlund (C), Huberdeau – Dubé, Ružička, Greer.
Trenér: Ryan Huska

New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Nemec, Siegenthaler, Marino, Bahl, C. Miller, L. Hughes – Toffoli, J. Hughes (A), Haula – Bratt, Hischier (C), Palát (A) – Lazar, Mercer, Meier – Holtz, M. McLeod, Bastian.
Trenér: Lindy Ruff

Rozhodčí: Pollock, Samuels-Thomas – Cormier, Murchison

Diváci: 17 597

Průběh zápasu
1. třetina
17:44 CGY 2 R. Andersson, nedovolené bránění
19:42 CGY 1:0 Šarangovič (Coleman, Solovjov)
Po 1. třetině
2. třetina
23:28 NJD 1:1 Hischier (Bratt, L. Hughes)
32:31 NJD 1:2 Bratt
32:31 CGY 2 HL zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva, odpyká Huberdeau
Po 2. třetině
3. třetina
48:59 NJD 1:3 Holtz
54:46 CGY 2:3 Kadri (R. Andersson, Hanifin)
59:22 NJD 2:4 Hischier (Marino)
Konec