Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

Helas Brno B – FC Tango Hodonín

1:9

konec (1:4)

12.11.2023, 18:30 • STAREZ Aréna Vodova • 5 • 5. kolo • Dalibor Dvorník

39:45

Rozebráno, gól až do kuchyně. Po delší sérii nahrávek dává na zadní tyči do prázdné Dunka.

32:29

A další gól Ťoka. Při vysokém presinku se po tvrdém souboji u vápna dostal nakonec k míči Ťok a po střele z úrovně penalty zakončil přesně k levé tyči.

31:00

A další trest při powerplay. Ddraženého balónu se nakonec zmocnil hostující Ťok. Nikdo z domácích ho nestihl faulovat a lehkou střelou přes půl hřiště dává přes Lidmilu.

30:30

Tak nakonec se Vanda při powerplay dočkal. Ke střele se dostal domácí Perina. Bohužel pro něj se odražený balón dostal právě k Vandovi a ten střelou po zemi přes skoro celé hřiště zvyšuje.

27:18

Z nenápadného přečíslení se po nahrávce kapitána Sopůška dostal k míči Ťok a svůj dobrý výkon korunuje gólovou střelou po zemi na přední tyč.

17:50

A prosazuje se domácí Helas. Výborně vystoupil domácí Mrázek při rozehrávce hostů, míč skvěle vystihl Janderka, prosmíkl se po lajně okolo obránce a před prázdnou bránu nabídl Moslerovi, který v klidu proměnil.

14:06

Po sérii chyb v napadání se do brejku 2 na brankáře dostali Sopůšek s Buršíkem. Sopůšek z Tanga byl velmi kolegiální a nahrál před prázdnou bránu Buršíkovi, který neměl problém trefit.

05:56

Po necelých šesti minutách je tu další gól hostů. Hezkým padáčkem přes brankáře o pravou tyč se prosadil opět Buršík

04:47

A další gól hostů. Ťok si moc hezky narazil na "hrušku" s Krajčem, ten mu posunul lehce do strany, tím překonal obranu a mezi nohy domácího Konečného zakončil.

02:12

Nedáš dostaneš se potvrdilo. Hostující Krajča z Tanga hezky zasekl balón kolem obrance, využil vyjetého brankáře Konečného a pěknou nahrávkou nabídl ke skórování Buršíkovi, který odkrytou bránu s přehledem využil a dává na 1:0.

Helas Brno B – FC Tango Hodonín

1:9

konec (1:4)

Zpět na online

Branky: 3. Buršík (Krajča), 5. Ťok (Krajča), 6. Buršík (Ťok), 15. Buršík (Sopůšek), 18. Mosler (Janderka), 28. Ťok (Sopůšek), 31. Vanda, 31. Ťok, 33. Ťok (Sopůšek), 40. Dunka (Krajča)

Karty:   25. Kamenský (HBB) – 21. Beneš (HOD)   38. Janderka (HBB)

Helas Brno B: Konečný – Lidmila (K), Milošic, Musler, Mrázek, Perina, Kamenský, Prokofjev, Sedláček, Janderka
Trenér: Pyrochta

FC Tango Hodonín: Kůřil (Nedvědík) – Absolon, Vanda, Janulík, Krajča, Ťok, Buršík, Sopůšek, Čech, Dunka, Beneš, Lamáček
Trenér: Bartyzal

Rozhodčí: Kabeláč, Kliner

Diváci: 60