Menu

Fotbal

Slovenský pohár - Slovnaft cup

FKM Nové Zámky – MFK Zemplín Michalovce

1:4

konec (0:0)

25.10.2023, 14:30 • Futbalový štadión Ladislava Gancznera Nové Zámky • 4. kolo • Ivan Harčár sk

Tipsport: 10.3 6.48 1.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Michalovce dali gól! Šimko našiel kopačku MATÚŠA MARCINA pri prvej žrdi a východniari odskakujú už na rozdiel troch gólov.

85

Michalovce dali gól! Novozámčania sa nepresadili, keď Pazderák prihral Košťálovi, ale nasledovala strata lopty. Zemplínčania vykopli dopredu na MATÚŠA MARCINA, ktorý vytiahol z bránky Kacjukeviča, obišiel ho a trafil do stredu svätyne.

71

Michalovce dali gól! ISSA ADEKUNLE v posledných dňoch hráva so streleckými kopačkami. Tesne za hranicou pokutového územia mal možnosť otočiť sa a zakončiť. Kacjkukevič našiel loptu v sieti.

55

Nové Zámky dali gól! MARTIN KOŠŤÁL zachytil strieľanú loptu pri bielom bode a napálil to nekompromisne k pravej tyči Matúša Ružinského. Nové Zámky na nohách.

50

Michalovce dali gól! Zmeny v základnej jedenástke Michaloviec prinášajú svoje ovocie. Zubairu presne nahral ISSOVI ADEKUNLEMU, ktorý v poslednej chvíli umiestnil zakončenie k pravej žrdi Kacjukeviča.

FKM Nové Zámky – MFK Zemplín Michalovce

1:4

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Košťál – 50. Adekunle, 71. Adekunle, 85. Marcin, 87. Marcin

Karty:   61. Doktorík (NZM) – 20. Volanakis (MIC)

FKM Nové Zámky: Kacjukevič – Ďurek, Sobolevsky (C), Doktorík (73. Palacka), Lunin, Košťál, Sibanda (81. Obert), Vojtjuk (46. Pazderák), Flašík, Begáň (81. Krásny), Kiss (74. Tóth).
Náhradníci: Obert, Tóth, Pazderák, Palacka, Krásny, Maťašovský.

Trenér: Marián Süttö.

MFK Zemplín Michalovce: Ružinský – L. Šimko, Zubairu, Volanakis, D. Pavúk (46. Adekunle), Marjanović, Jeřábek, Magda (62. Bahi), Bednár (61. Karasjuk), Mendes (61. Danko), van Kessel (46. Marcin (C).
Náhradníci: Száraz, Šimammura, Marcin, Adekunle, Bahi, Vaško, Makrygiannis, Danko, Karasjuk.

Trenér: Peter Struhár.

Rozhodčí: Vaňo – Vass, Hrenák.