Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

RCD Mallorca – FC Barcelona

2:2

konec (2:1)

26.09.2023, 21:30 • Visit Mallorca Estadi (Palma de Mallorca) • 7. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 7.46 4.44 1.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Barcelona právě vstřelila branku!
Akce z pravého křídla vede ke srovnání stavu! Yamal posunul míč na Raphinhu. Brazilcova nahrávka pod sebe do vápna měla oči, dvojicí protihráčů obtěžovaný Lewandowski velmi chytře pouštěl za sebe na FERMÍNA LÓPEZE, který měl o poznání snazší pozici, z bezprostřední pozice brány a nikým neatakovaný nasměroval v tutovce míč mimo Rajkovićův dosah.

45+3

Mallorca právě vstřelila branku!
Jednoduchá, ale o to krásnější akce! Dlouhý výkop brankáře Rajkoviće prodloužil Muriqi perfektně mezi dva stopery přesně na ABDÓNA PRATSE, jemuž se na dlouhou nohu povedlo kulatý nesmysl píchnout podél pravé nohy bezmocného ter Stegena.

41

Barcelona právě vstřelila branku!
Favorit vyrovnává! Copete ve snaze o obranný odkop napálil Cancela, od něž se míč šťastně odrazil k RAPHINHOVI a Brazilec zpoza velkého vápna zakroutil přízemní střelu do pravého dolního rohu, Rajković přes dvojici spoluhráčů balón viděl pozdě, hrací předmět mu propadl do sítě pod rukou.

8

Mallorca právě vstřelila branku!
Tohle se favoritovi tedy hrubě nepovedlo! Martínez pod tlakem přihrával malou domů, který odvážně přihrával po zemi a zde byl kámen úrazu, protože balón zachytil Sánchez. První střílený centr zblokoval Araújo, jenže znovu jen k Sánchezovi, který hlavou našel na hranici velkého vápna VEDATA MURIQIHO a kosovský útočník dobře umístěnou střelou placírkou z hranice malého vápna nedal brankáři žádnou šanci na zákrok.

RCD Mallorca – FC Barcelona

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 8. Muriqi (Ant. Sánchez), 45+3. Prats (Muriqi) – 41. Raphinha (Cancelo), 75. F. López (Raphinha)

Karty:   48. D. Rodríguez (MLR), 61. Nastasić (MLR), 90+1. Aguirre (trenér) (MLR) – 36. Romeu (BAR)

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 19:7.

RCD Mallorca: Rajković – G. González (85. Van der Heyden), Valjent, Nastasić, Copete, Maffeo (35. J. Costa) – D. Rodríguez (C) (85. Morlanes), Ant. Sánchez (62. Larin), S. Costa, Muriqi – Prats (62. Darder).
Náhradníci: Greif, Cuéllar – Llabrés, Lopez, Mascarell, Ndiaye, Quintanilla.

Trenér: Javier Aguirre

FC Barcelona: ter Stegen (C) – Cancelo, Araújo, I. Martínez (78. Koundé), Balde – Gavi, Romeu (64. F. López), Gündoğan – Raphinha, F. Torres (58. Lewandowski), Félix (64. Yamal).
Náhradníci: Astralaga, I. Peña – Alonso, Christensen, Roberto.

Trenér: Xavi

Rozhodčí: Muñiz – Fernándezová, Blanco

Diváci: 19 938