Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

MFK Karviná B – FK Třinec

1:4

konec (1:2)

13.08.2023, 10:15 • Sportovní centrum Kovona, Karviná • 2. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 4.86 4.15 1.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Třinec právě vstřelil branku!
Třinečtí navyšují svůj náskok. Clement si na pravé straně počkal, než se rozběhne jeho spoluhráč, a poté zahrál krásný balón na zadní tyč. TIMOFEJ BARKOV už měl jednoduchou práci a míč hlavou umístil k bližší tyči, kam neměl šanci dosáhnout brankář Ulihanets.

59

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté znovu odskakují, Omasta pronikl z pravé strany do pokutového území, zpětnou přihrávkou vybídl ke střele Barkova, jeho pokus odrazil obránce Karviné pouze k ONDŘEJI MACHUČOVI, který dorazil míč do odkryté branky 1:3!

45+1

Karviná právě vstřelila branku!
Domácí tým snižuje náskok soupeře! JAKUB REZEK dostal možnost kopnout si přímý kop z nějakých dvaceti metrů a přesnou střelou k bližší tyči vstřelil první gól Karviné! Brankář Adamuška se marně natahoval po míči.

22

Třinec právě vstřelil branku!
Rohový kop dopadl gólově. Vlachovský nacentroval míč do zadní části vápna, kde se do míče opřel ONDŘEJ MACHUČA a krásnou křížnou střelou napálil balón k druhé tyči – 0:2!

16

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté jdou do vedení, Holík krásně vyšachoval na levé straně obránce Karviné, přihrál před branku, kam si naběhl TOMÁŠ OMASTA, který uklidil míč do odkryté brány – 0:1!

MFK Karviná B – FK Třinec

1:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 45+1. Rezek – 16. Omasta, 22. Machuča, 59. Machuča, 82. Barkov

Karty:   66. Bielan (KAB), 70. Vinicius (KAB) – 83. Brodziansky (TRI)   47. Mrózek (KAB)

MFK Karviná B: Mrózek – Trček, Jurčák (60. Fukala), Kauan, Bielan – Jurga (49. Ulihanets), Motyčka – Molitorisz, Brzóska (68. Kaňák), Rezek – Vinicius.
Náhradníci: Okebe, Kačor.

Trenér: Kročil.

FK Třinec: Adamuška – Omasta, Brak, Samiec, Slaninka – Zinhasovič (46. Brodziansky), Machuča – Holík (77. Vučičevič), Vlachovský (85. Lörincz), Bouguetouta (46. Barkov) – Dedič (46. Clement).
Náhradníci: Fabisz – Mieszek.

Trenér: West.

Rozhodčí: Ehrenberger – Vejtasa, Šimoník.

Diváci: 284