Menu

Hokej

Play-off 2. ligy

HC Letci Letňany – HC LERAM Orli Znojmo

0:4

konec (0:1, 0:2, 0:1) Stav série: 0:3

17.04.2023, 18:00 • ICE ARENA Letňany • Finále • Vendula Zdražilová

Tipsport: 7.46 6.26 1.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:02:13)
Je dobojováno i ve třetím utkání finálové série mezi Letci a Orly. Zápas byl díky předčasnému přerušení kvůli díře v ledu rozdělen do dvou dnů a dnes se tedy dohrávalo za stavu 1:0 pro Znojmo. Hosté neponechali nic náhodě a vítězí potřetí. V sérii se tedy ujímají vedení 3:0 na zápasy a ve středu doma před svými diváky ji mohou ukončit. Budou slavit postup do Chance ligy už pozítří nebo ještě Letci zaberou a vybojují první výhru?

Konec zápasu.

59:45

Ještě se k puku dostali domácí Letci, už se ale nic nestane a zápas se jen dohrává.

59:09

Poslední vteřiny třetí třetiny, troufám si napsat zápasu. Orli mají čtyřbrankový náskok a pomalu mohou začít slavit třetí vítězství v této finálové sérii.

58:18

Jaroslav Brázdil se zaskvěl dalším zákrokem, když zastavil pokus Tomáše Svobody, ten se tedy hattricku zatím nedočkal. Hra je nyní ve středním pásmu, kde se vhazuje blíže brance Jaroslava Brázdila.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:32

Znojemští si rozehrávali ve vlastní třetině, po dostřídání spoluhráčů šli dopředu, ale Brázdila nepřekonali.

56:30

V obranném pásmu sebrali puk beci Znojma a dovezli ho do neutrální zóny. Hned tam o něj přišli a zase se vše vrací před branku Matěje Žajdlíka.

55:24

Branku objel domácí Tadeáš Pejchal a poté zakončil na levé straně, ale proti byly betony Matěje Žajdlíka. Hned na to se do akce derou znovu znojemští Orli.

54:33

Oba celky jsou v plném počtu.

53:57

Orli se, ač tísněni obranou Letců, prodrali do útočné třetiny, ale během chvilky z ní zmizeli, protože jim puk sebrali hráči Letňan.

52:33

Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
Dominik Němeček – 2 min., krosček.

Vyloučení v týmu Orli Znojmo:
Jakub Köver – 2 min., sekání.

51:30

Hosté se už příliš nikam neženou, mají dostatečný náskok a jen ho hlídají. Domácí naopak stále nemohou najít recept na do, jak překonat Matěje Žajdlíka.

50:46

Střídání v týmu HC Letci Letňany:
ze hřiště odchází Miroslav Kopřiva, přichází Jaroslav Brázdil.

50:46

50:46 Tomáš SVOBODA - 0:4

50:46

Orli právě vstřelili branku!
Domácí to velmi brzy zkusili bez brankáře a dařilo se jim v útočném pásmu. Ale Orli dostali puk na druhou stranu, kde zcela prázdnou branku trefil z levé strany TOMÁŠ SVOBODA – 0:4. Asistence: Jan Hruška a Dominik Sklenář.

50:15

Letci přesilovou hru hrají svižně, ale stále nemohou najít recept na Matěje Žajdlíka, který drží nulu na svém kontě zuby nehty.

48:26

Letci se protáhli do zakončení před Matějem Žajdlíkem, ale nakonec se před ním nedokázali prosadit. Nicméně Letci stále drží útočnou třetinu.

47:33

Hosté se zdrží v pásmu soupeře, protože je hra přerušena a vhazuje se po levé ruce Miroslava Kopřivy.

46:05

Znojmo je v plném počtu.

45:27

Další výhoz puku hosty až před domácí branku a tohle oslabení zřejmě už zvládnou.

45:10

Střídání v týmu HC Letci Letňany:
ze hřiště odchází Jaroslav Brázdil, přichází Miroslav Kopřiva.

45:05

Hosté se zatím v oslabení dobře brání a posílají puky do bezpečí a daleko od branky Matěje Žajdlíka, díky tomu šetří cenné vteřiny.

44:05

Vyloučení v týmu Orli Znojmo:
Tomáš Svoboda – 2 min., podrážení.

43:08

Zblízka doráželi na Brázdila dva Orli a domácí brankář rychle zakročil a má puk v lapačce. Hra je zastavena, buly po jeho pravé ruce.

42:43

Petr Beránek nadvakrát nedostal puk u bližší tyče za čáru, nicméně znojemští Orli nadále okupují pásmo Letců a kombinují před Jaroslavem Brázdilem.

41:53

Tomáš Labuzík těsně před Matějem Žajdlíkem tečoval puk po střele spoluhráče, ale škvírku mezi betony brankáře Znojma nenašel.

40:46

Letci se podívali do útočného pásma, ale Znojemští hned sebrali puk a mířili s ním dopředu, nakonec se ale dopustili zakázaného uvolnění a hra jde před Matěje Žajdlíka.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:28.
Také prostřední část hry je minulostí a patřila Znojmu. To se dostalo do dvoubrankového náskoku, poté přidalo další gól, který ale dnes už podruhé nebyl uznán kvůli posunuté brance. Orli se dočkali až v samotném závěru, kdy využili přesilovou hru a nyní už mají výraznější náskok.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:52

39:52 Marek ŠPAČEK - 0:3

39:52

Orli právě vstřelili branku!
Osm vteřin před vypršením druhé třetiny využívají hosté přesilovou hru a jdou do tříbrankového trháku. Do prostoru mezi kruhy dostal od Jana Hrušky přihrávku MAREK ŠPAČEK, který poté z bekhendu prostřelil Jaroslava Brázdila mezi jeho betony – 0:3. Asistence: Jan Hruška a Tomáš Svoboda.

39:40

Znojemští zamkli svého soupeře v jeho pásmu a kombinovali před Brázdilem, ale Letci se dokázali osvobodit a poslali puk až před branku Matěje Žajdlíka. Šetří tak cenné vteřiny.

39:02

Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
Lukáš Chalupa – 2 min., sekání.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:34

Vojtěch Kropáček si nabruslil do těsné blízkosti Matěje Žajdlíka, ale tváří v tvář ho nepřekonal!

37:37

Blíží se koncovka prostředního dějství, hosté se nyní dopustili zakázaného uvolnění a nabídli tak Letcům zadarmo útočné pásmo. Vhazování proběhne po pravé ruce Matěje Žajdlíka.

36:36

A ten musel zakročit proti pokusu Tomáše Labuzíka, jenž střelou zápěstím branku Znojma ohrozil. Nicméně Žajdlík drží své čisté konto i v tuto chvíli.

36:04

Dominik Tejnor napřáhl na modré čáře a jeho přízemní pokus pak beci Letňan dostali do bezpečí a mohou tak otočit hru před klec Matěje Žajdlíka.

35:45

Střelu od modré čáry Matěj Žajdlík vytěsnil holí do rohu obranného pásma a tam si k puku sjela obrana Znojma a vyváží ho opačným směrem.

34:49

Z vlastního pásma šli do akce Orli, po pravém křídle prchl Lukáš Adámek, ale nakonec přihrávkou od hrazení nenašel spoluhráče mezi kruhy, který byl tísněn obranou Letců.

33:19

Od modré čáry střílel Erik Mareš a jeho pokus končí na Brázdilovi, který tak opět podržel svůj tým. Hra je zastavena, buly po levé ruce domácího brankáře.

32:31

32:31 Další branka Znojma neuznána pro posunutou klec

32:31

Dnes podruhé vzala gól Znojmu posunutá brána. Hezká akce skončila střelou na levé straně, ale sudí opět rozpažují a gól neuznávají.

32:06

Teď už ale musel zakročit Jaroslav Brázdil, který skrze clonu zachytil letící puk do lapačky a hra je opět zastavena.

31:52

V držení kotouče jsou zase Orli a pomalu se dostávají do další útočné akce. Obrana Letců je ale pozorná a do zakončení je před chvílí nepustila.

31:10

Letňanští už už vyhazovali touš z pásma, ale zachytil ho Marek Špaček a hosté tak znovu zahrozili před Brázdilem, ten ale kryje další pokus soupeře.

30:27

Jedovka od modré čáry z hole Davida Stránského skončila na betonu Jaroslava Brázdila a ten znovu zastavuje hru, protože se na něho tlačili hned dva domácí Letci.

30:05

Jsme za polovinou řádné hrací doby a hosté mají stále dvoubrankový náskok. Několikrát ho mohli navýšit, ale zatím se jim znovu nepovedlo překonat Jaroslava Brázdila.

29:18

Slibně se rodící akci Pražanů zastavilo postavení mimo hru, která se přestěhovala zpět do neutrální zóny. Vhazovat se bude tedy před útočnou modrou čárou blíže hostující kleci.

29:07

Letci protáhli touš do pásma Znojma, ale obrana Orlů si ho stáhla zpět a narodila se další akce. Zblízka však Brázdila švihem nepřekonal. Jiří Remta.

28:31

Letci získali puk a vydali se s ním do pásma soupeře, ale byli zastaveni hosty a ti se tak opět derou do teritoria Letců.

27:57

Lukáš Adámek na vrcholu kruhů napřáhl ke střele a puk letěl přímo doprostřed branky domácích. Tam ale další zákrok vytasil Jaroslav Brázdil, který okamžitě hru zastavuje a čeká na vhazování po jeho pravé ruce.

27:12

Hosté se na delší dobu usadili v útočném pásmu, kde ale nedokázali tentokráte ohrozit branku Jaroslava Brázdila. Poté se Letci vymaňují ze sevření soupeře a vytahují hru před Matěje Žajdlíka.

26:19

Hra je přerušena v pásmu domácích a buly se bude vhazovat na levém kruhu. Orli si tak ještě mohou prodloužit pobyt v útočné třetině.

26:02

Další náznak akce Letců končí nepřesným zakončením a po zisku kotouče hru opačným směrem otáčejí hráči znojemských Orlů.

25:00

Orli opět operují před klecí Letňan, které jsou opět pod tlakem. Hned na to ale získal puk Dominik Arnošt, který projel až před Žajdlíka, zblízka na něho ale nevyzrál.

24:06

24:06 Dominik SKLENÁŘ - 0:2

24:06

Orli právě vstřelili branku!
Hosté jdou v úvodu druhé třetiny do dvoubrankového náskoku. Odražený puk si na levé straně našel Tomáš Svoboda, který ho poté poslal na pravou stranu a tam by u odkryté domácí klece dobře postaven DOMINIK SKLENÁŘ, jenž pohotově usměrnil touš za brankovou čáru – 0:2. Asistence: Tomáš Svoboda a Jan Hruška.

23:32

Zakázané uvolnění Letňan a hra se tak opět stěhuje před klec Jaroslava Brázdila. Kotouč bude zpět do hry vhozen na levém kruhu.

23:05

Patrik Čermák vnikl znovu do útočné třetiny, nabruslil si do dobré střelecké pozice, ale nakonec zvolil přihrávku na pravou stranu, kde ale spoluhráč kotouč nezachytil.

22:26

Znojemští dlouho operovali před brankou Jaroslava Brázdila, na kterého šla další střela, ale prostor u své levé tyče si domácí brankář pohlídal a poté nechal puk spoluhráčům.

20:52

Znojmo je v plném počtu.

20:01

Začala druhá třetina.
Dohrávka první třetiny je minulostí. Největší šanci v ní měli hosté, kteří dostali puk za záda Brázdila, ale bylo to do vychýlené branky a gól tedy neplatil. V závěru měli možnost vyrovnat Letci, zatím ale přesilovou hru nevyužili. Její zbytek tak budou dohrávat v úvodu druhého dějství. To začne přibližně v 18:33.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Orli se dobře brání a nedopustili, aby Letci ohrozili branku Matěje Žajdlíka a puky vyhazují daleko od jeho brány. Tím šetří cenné vteřiny z oslabení.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:52

Letci mají šanci na vyrovnání, při vyloučení Tomáše Svobody, který se provinil podrážením. A už sedí na trestné lavici a bude si přát, aby tam setrval celé dvě minuty.

18:52

Vyloučení v týmu Orli Znojmo:
Tomáš Svoboda – 2 min., podrážení.

18:20

Z levého kruhu vyslal nebezpečnou střelu Petr Beránek a Jaroslav Brázdil sklapl betony a kotouč mezi nimi ukryl. Hned nechal hru zastavit a buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.

17:52

Domácí vybojovali útočné pásmo a vhazuje se po pravé ruce Matěje Žajdlíka.

16:50

Stále tedy Orli vedou rozdílem jediné přesné trefy. Domácí mají snahu vyrovnat, zatím se ale k pořádnému ohrožení soupeřovy branky nedostali.

16:00

16:00 Rána Tomáše Svobody mířila do posunuté brány

16:00

Tomáš Svoboda napřáhl mezi kruhy a dělovkou překonal brankáře Brázdila. Orli se samozřejmě radovali, ale jejich radost byla předčasná. Puk za brankovou čáru šel v době, kdy byla posunutá branka Pražanů a sudí rozpažuje!

15:43

Tomáš Pigl se natlačil až do brankoviště Letců a snažil se ohrozit Brázdila, ale nakonec jeho lehké sklepnutí nekončí za jeho zády.

14:56

A další šance Znojma, znovu tak musel zakročit ve svém brankovišti Jaroslav Brázdil, jenž před dotěrnými hosty raději zastavuje hru a bude se vhazovat.

13:56

Orli byli obranou Letců vykázáni znovu z útočné třetiny, ale po zisku puku v neutrální zóně se tam vrátili po chvilce zase zpátky. A Lukáš Adámek u bližší tyče ohrozil Brázdila, který pak srazil touš do bezpečí!

13:04

No a byla z toho šance na straně Pražanů, do akce tak šel poprvé v této dohrávce Matěj Žajdlík. Má puk v lapačce a hra je zastavena. Vhazovat se tak bude před jeho klecí.

12:54

Hosté vybojovali puk po vhazování ve středním pásmu a dovezli ho do teritoria Letců, ale velmi rychle o něj přišli a do akce na druhé straně pak míří soupeř.

12:22

Nyní už musel Brázdil zasahovat proti střele Petra Beránka, jenž mířil mezi tři tyče, ale domácí brankář prostor u své branky zavřel a podržel svůj tým.

12:03

Orli se usadili v pásmu soupeře a hned zatopili obraně Letňan. Na Jaroslava Brázdila ale nešla žádná střela.

10:59

Zakázané uvolnění Letců a hra se stěhuje před Brázdila, buly bude vhozeno po jeho pravé ruce. Znojemští tak zadarmo získali útočnou třetinu.
Znojemští vedou 2:0 na zápasy a 1:0 v tomto nedohraném utkání. Letňany tak potřebují nutně urvat sériový bod, aby se ještě vrátily zpět. Za stavu 0:3 na zápasy už by byla situace pro Letce kritická, čelili by totiž hned prvnímu mečbolu Znojma ve středečním zápase na znojemském ledě. Hned po úvodu dnešní dohrávky se budou snažit vyrovnat, aby se pro ně střetnutí vyvíjelo lépe.
Čtvrté utkání, které se mělo hrát původně dnes, je přesunuto do Znojma, kde by se mělo hrát ve čtvrtek, vše ale ještě bude upřesněno. Každopádně dnes se pokračuje za stavu 0:1, ve vedení jsou tedy znojemští Orli.
Hezký pondělní večer, dnes se bude dohrávat zápas mezi Letňany a Znojmem, který byl v neděli od času 9:25 přerušen kvůli díře v ledové ploše. Nakonec se jednalo o závažnější problém a duel tak musel předčasně skončit.

Dnešní zápas se dohraje zítra, čtvrtý duel je přesunut do Znojma

Utkání je pro dnešní den ukončeno. Pro další informace sledujte webové stránky a sociální sítě.

Děkuji za sledování krátkého přenosu. Pěkný zbytek večera.

Stále čekáme na kontrolu ledu. O postižené místo se nikdo nestará. Pouze se čeká na zamrznutí.

Za deset minut se rozhodne o pokračování utkání.

Rozhodčí a kapitáni opět kontrolují postižené místo.

Další 15minutová přestávka.

Na ledě jsou rozhodčí a kapitáni. Kontrolují společně cca 4cm díru v ledu.

Pokračovat by se mělo po úpravě ledu.

Hráči odchází do kabin. Zatím nemáme informace jak dlouho bude přestávka.

10:35

Hra přerušena. U střídáček je problém s ledovou plochou.

09:23

Žajdlík vyráží nahození od modré a obránci vyváží do bezpečí.

08:55

Domácí nahodili puk z úhlu a vytvořili před brankou zmatek, opět posunutá branka Znojma.

08:29

08:29 Tomáš SVOBODA - 0:1

08:29

Orli právě vstřelili branku!
Znojmo využívá hned první přesilovku. TOMÁŠ SVOBODA dostal nabito na svojí tradiční pozici a ránou z první z levého kruhu propálil Jaroslava Brázdila – 0:1. Asistence: David Stránský a Martin Šťovíček.

08:15

Špaček netrefil branku.

08:04

Po kontaktu Brázdila s útočníkem Orlů posunutá branka.

07:46

Adámek to zkusil individuálně, ale jeho pokus byl zblokován.

07:02

Přesilovka zatím Orlům nevychází. Letňany vyhazují.

06:32

Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
Řepík – 2 min., držení.

06:15

Čtvrtý útok Znojma vybojoval první vyloučení v utkání.

05:31

Mareš neudržel puk na modré čáře a dvojice Letců uháněla na Žajdlíka. Ten nakonec kryje střelu Wojnara.

05:00

Čermákova zadovka nebyla přesná, Orli se ale velmi rychle vrátili ke ztracenému puku a Beránek trefil lapačku Brázdila.

04:35

Kropáček se před branku neprobojoval a Znojmo otáčí hru.

04:21

Stránský pod tlakem Uhlíka poslal kotouč jen na zakázané uvolnění.

04:06

Ofsajd Znojma.

03:51

Po střele Uhlíka se puk odrazil od mantinelu a padal na branku Znojma, která se pod náporem hráčů posunula. Menší šarvátku uklidňují rozhodčí.

02:55

Orli museli vyklidit pásmo pro signalizovaný ofsajd, ale Letci se do útoku nehrnuli.

02:23

Kastner tvrdě pálil tešně mimo tyče.

01:01

Orli vystřídali a stále se drží v útoku.

00:01

Znojmo vyhrálo buly a hned vyrazilo do útočného pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Obě mužstva nastupují na led. Zazní národní hymna.
Pěkný podvečer z Prahy, před námi je třetí utkání finálové série 2. ligy mezi domácími Letňany a hosty ze Znojma.

Orli jsou i pro třetí zápas kompletní. Domácím Letcům se do sestavy vrací produktivní Lukáš Kastner a po dlouhodobém zranění Dominik Řepík.
Úvodní sestavy:

HC Letci Letňany: Brázdil (Kopřiva) – Chalupa, Havelka, Kynčl, Němeček, Guryevsky, Lytvynov, Fiala – Vacín, Wojnar, Kropáček, Arnošt (A), Pejchal, Labuzík, Uhlík, Hozák (C), Turek, Čížek, Kučera, Řepík, Kastner.
Trenér: Jaroslav Nedvěd

Orli Znojmo: Žajdlík (Groh) – Stránský, Tejnor (A), Mareš, Sedláček, Jenáček, Zukal, Remta, Kloz – Sklenář, Hruška (A), Köver, O. Svoboda, Beránek, Pigl, Adámek, Špaček, Čermák, Šťovíček, T. Svoboda (C).
Trenér: Jiří Beroun

Rozhodčí: Maršálek, Mejzlík – Kleprlík, Augusta.
Orli Znojmo nadále pokračují ve své jízdě napříč druholigovým play-off. Stále nepoznali porážku a jeví se, že tomu může být tak až do konce celé sezóny. Zda-li se tak skutečně stane nám ukážou zápasy 16. a 17. dubna, které se odehrají na půdě Letňan.

Letňanský “hangár” jak se také přezdívá pražskému zimnímu stadionu, je zvláštní také svým úzkým kluzištěm, které si Znojmo v letošní sezóně už vyzkoušelo ve Vyškově. Kapacita stadionu je pro 550 návštěvníků, tudíž velký finálový zápas bohužel neuvidí a nepožene své favority za postupem do Chance ligy až tak početná skupina fanoušků, jako tomu bylo ve Znojmě.

V obou odehraných utkáních ve Znojmě, domácí dominovali. Zejména to první ukázalo určující sílu, když orli deklasovali soupeře 10:0. V utkání druhém, domácí hráči sice byli o krok lepší, zvítězili 4:1 ale druhá a třetí třetina ukázala, že Letci také umí zaútočit, potrápit a budou chtít se také porvat o postup. ,,Přesouváme se na naše užší kluziště do Prahy a garantuji vám, že tam to Znojmu zadarmo prostě nedáme.” řekl v pozápasovém rozhovoru asistent trenéra Letňan Ondřej Poul.

Co se týče individuálních statistik znojemských hokejistů, tak těm vévodí Martin Šťovíček, ve vyřazovacích fázích nasbíral už 24 kanadských bodů (11+13) a celkově i se základní částí, má bodů na kontě letos už třiadevadesát (47+46). Za ním v play-off je o jeden bod Jan Hruška, s pěti zásahy a osmnácti asistencemi. Znojemská sedmapadesátka, však vyniká hlavně v této finálové sérii, mimo jednu branku má už i šest úspěšných přihrávek. Vzhledem k vyšším výsledkům se daří bodově i mimo zmíněné hráče dalším. Mezi obránci se kromě výborných stabilních výkonů, daří bodově i Davidu Stránskému (1+9), stejný počet bodů má také Erik Mareš. Zmíníme-li i brankáře, tak mezi Dominikem Grohem a Matějem Žajdlíkem probíhá pravidelné střídání, oba gólmani podávají stabilní a jisté výkony po celou sezónu.

Nejdůležitější je fakt, že Znojmo dobře funguje i jako tým a daří se mu plnit cíl celé sezóny, zbývají už jen dva poslední kroky k postupu do Chance ligy. Jestli se to podaří už teď, ukáží právě dva zápasy v Letňanech!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.

HC Letci Letňany – HC LERAM Orli Znojmo

0:4

konec (0:1, 0:2, 0:1) Stav série: 0:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. T. Svoboda (Stránský, Šťovíček), 25. Sklenář (T. Svoboda, Hruška), 40. Špaček (Hruška, T. Svoboda), 51. T. (Hruška, Sklenář)

HC Letci Letňany: Brázdil (46. Kopřiva, 51. Brázdil) – Němeček, Čížek, Chalupa, Gurjevskij, Lytvynov, Havelka, Fiala – Vacín, Švec, Řepík – Wojnar, Kropáček, Kučera – Pejchal, Labuzík, Uhlík – Kastner, Hozák (C), Turek – Arnošt (A)
Trenér: Jaroslav Nedvěd

HC LERAM Orli Znojmo: Žajdlík (Groh) – Tejnor (A), Mareš, Sedláček, Stránský, Jenáček, Kloz, Zukal, Remta – Hruška (A), Köver, O. Svoboda – T. Svoboda (C), Čermák, Beránek – Sklenář, Špaček, Adámek – Šťovíček, Pigl
Trenér: Jiří Beroun

Rozhodčí: Maršálek, Mejzlík – Kleprlík, Augusta

Diváci: 550

Průběh zápasu
1. třetina
06:32 LET 2 Řepík, držení
08:29 ZNO 0:1 T. Svoboda (Stránský, Šťovíček)
18:52 ZNO 2 Svoboda, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
24:06 ZNO 0:2 Sklenář (T. Svoboda, Hruška)
39:02 LET 2 Chalupa, sekání
39:52 ZNO 0:3 Špaček (Hruška, T. Svoboda)
Po 2. třetině
3. třetina
44:05 ZNO 2 Svoboda, podrážení
45:10 LET -Brázdil +Kopřiva (Střídání)
50:46 ZNO 0:4 T. (Hruška, Sklenář)
50:46 LET -Kopřiva +Brázdil (Střídání)
52:33 LET 2 Němeček, krosček
ZNO 2 Köver, sekání
Konec