Menu

Hokej

Mistrovství světa žen

Česko – Švýcarsko

5:2

konec (3:0, 1:0, 1:2)

12.04.2023, 01:00 • CAA Centre, Brampton, Kanada • Skupina A • Jakub Štěrba (@sterba19)

Tipsport: 1.65 4.32 4.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Češky budou hrát proti Finkám ve čtvrtek od 16:00 českého času. V Kanadě je o šest hodin méně, české lvice půjdou do akce jako první. (03:30:32)
Je za námi poslední zápase ve skupině a o dvojicích pro čtvrtfinále je jasno. Češky v posledním zápase přehrály po dobrém výkonu Švýcarky 5:2 a soupeřem českých hráček ve čtvrtfinále budou, stejně jako minulý rok, Finky. České lvice v tomto zápase podaly velmi dobrý výkon a po právu získaly všechny tři body.

Střely na bránu: 33 – 14.

Nejlepší hráčky: Denisa Křízová – Alena Lynn Rosselová.

Konec zápasu.

59:30

Před námi je závěrečná půlminuta zápasu, přihrávka směřovala na Denisu Křížovou, ta ji ovšem nezpracovala, pískáno je tak zakázané uvolnění.

58:33

Švýcarky se pokoušejí ještě prosadit a skóre kosmeticky upravit. Lara Stalderová dostala nabito mezi kruhy, švýcarská kapitánka vypálila puk z jedničky, avšak proti její ráně se dokázala Blanka Škodová včas přemístit.

58:01

Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny. Utkání už se prakticky jen dohrává, o vítězi je troufám si říci rozhodnuto.

57:17

Natálie Mlýnková čekala za švýcarskou obranou na přihrávku, ta na ní nakonec letěla, avšak česká hráčka se ke kotouči nedostala.

56:25

Tereza Vanišová dnes hraje opravdu velmi dobře, nyní se česká útočnice prosmýkla mezi dvěma bránícími hráčkami, poté ji ale kotouč smolně ujel z čepele hole.

55:09

Vendula Přibylová měla na hokejce šestou českou branku, česká útočnice byla sice zády k bráně, leč věděla moc dobře, že za ní je branky Švýcarska téměř prázdná. Přibylová nakonec z otočky trefila jen tyč.

54:57

Natálie Mlýnková ztratila kotouč, avšak ten záhy Švýcarky vyhodily trestuhodně jen na zakázané uvolnění.

54:04

Kristýna Pátková se poté tlačila znovu do zakončeni, česká hráčka měla připravenou hokejku na hranici brankoviště, letící kotouč ale znovu zasáhnout nestihla.

53:31

Přihrávka z vlastní třetiny směřovala na rozjetou Kristýnu Pátkovou, na poslední chvíli ale dokázala tento psa švýcarská obrana zablokovat.

52:16

Puk léta ze strany na stranu, nyní byly na řadě opět české hráčky, leč Noemi Neubauerová v nejméně vhodnou dobu upadla.

51:10

A Švýcarky se znovu začaly více tlačit před branku, je jen otázkou, proč takhle nehrály od úvodní minuty. Na střely totiž stále vede český celek drtivě 31:12.

50:08

Švýcarsko právě vstřelilo branku!
V signalizované výhodě se Švýcarky dostaly bleskově do útočného pásma, těsně před Škodovou se tlačila do zakončení Lara Stalderová, avšak prosadila se až poté z dorážky ALINA MÜLLEROVÁ. Asistence: Lara Stalderová, Rahel Enzlerová.

49:15

Švýcarky jsou znovu v plném počtu.

48:49

Daniela Pejšová měla volno na modré čáře, česká obránkyně tak zkusila poslat puk přímo na bránu, Caroline Spiesová ale dokázala puk zachytit.

48:11

Švýcarky se posléze dostaly k puku a ten poslaly na opačnou stranu. V hledišti se mezitím ozývají čeští fanoušci, který jich pár na stadionu skutečně je.

47:31

Tereza Vanišová měla nabito na pravém kruhu, česká hráčka se opřela do kotouče, nicméně česká hráčka trefila pouze prostředek brány.

47:15

Vyloučení v týmu Švýcarsko:
Alina Martiová – 2 min., podrážení.

44:59

Daniela Pejšová se hezky uvolnila na modré čáře, poté přihrála zády Kláře Hymlárové, ta ovšem obranný val clonící před ní nepropálila. Česky nicméně stále zůstávají u kotouče a kombinují.

44:23

Česká akce tentokrát byla až moc rychlý a Terezo Vanišové je nyní pískán ofsajdové postavení. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

43:10

Utkání se nadále hraje ve vysokém, převážné podle českých not, avšak Švýcarky měly nyní další šanci. Pohotová Blanka Škodová ale zamezila nejhoršímu.

42:04

42:04 Tereza PIŠTĚKOVÁ - 5:1

42:04

Česko právě vstřelilo branku!
To je odpověď jak se sluší a patří, navíc již podruhé se dnes prosadila čtvrtá formace! Tereza Plosová krásně zatáhla kotouč do útočné třetiny, poté bekhendem našla na hraně brankoviště TEREZU PIŠTĚKOVOU, která poslala puk na místo určení. Asistence: Tereza Plosová, Alena Mills.

40:29

40:29 Lara STALDEROVÁ - 4:1

40:29

Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Tak to byl fofr, Švýcarky hned zkraje třetí části snižují na rozdíl tří branek. V přečíslení dvou na jednu našla Enzlerová na druhé vlně kapitánku LARU STALDEROVOU, která se nemohla pod horní tyčku trefit přesněji. Asistence: Rahel Enzlerová, Lara Christenová.

40:01

Střídání v týmu Švýcarsko:
ze hřiště odchází Saskia Maurerová, přichází Caroline Spiesová.

40:01

Začala třetí třetina.
Čtyřicet minut hry je minulostí a české reprezentantky už vedou nad svými soupeřkami 4:0. Ve druhé třetině padla jediná trefa, v poslední minutě jí měla na svědomí Klára Hymlárová, která se trefila z křídla parádně pod horní tyčku. Švýcarky se zatím na moc příliš nezmohly, doufejme, že to českým holkám vydrží i ve třetí třetině.

Střely na bránu: 27 – 6.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:08

39:08 Klára HYMLÁROVÁ - 4:0

39:08

Česko právě vstřelilo branku!
České reprezentantky využívají na turnaji svou druhou přesilovou hru. KLÁRA HYMLÁROVÁ si nabruslila do pásma podél levého mantinelu, poté se dostala z křídla až před branku, odkud se trefila parádně pod horní tyčku. Asistence: Noemi Neubauerová, Dominika Lásková.

38:38

Přihrávka Kateřiny Mrázové na pravý kruh neprošla, Švýcarky se tak znovu bez problémů osvobozují. Puk za českou brankou má na hokejce Noemi Neubauerová, která rozjíždí další akci.

38:05

České hráčky zbytečně ztratily kotouč a ten poté Švýcarky poslaly až za branku Blanky Škodové, však české lvice se bleskově vracejí zpět do pásma.

37:46

Aneta Tejralová dostala nabito na modré čáře, česká obránkyně dobře vystřelila z voleje, ale branku o malý kousek minula. Poté se kotouč ještě odrazil na hranu brankoviště, tam ho Saskia Maurerová ukryla pod svou lapačku.

37:11

Vyloučení v týmu Švýcarsko:
Nadine Hofstetterová – 2 min., hákování.

36:22

České hráčky už jsou znovu před brankou Maurerové, puk létá podél mantinelu a ani jeden tým si ho nedokáže zpracovat a podržet.

35:06

České hráčky jsou znovu v plném počtu, ani hráčky Švýcarska dvou druhou početní výhodu v zápase nedokázaly využít. Blanka Škodová navíc prakticky nemusela znovu ani jednou zasahovat.

34:55

Kdepak, Švýcarky dneska nemají svůj den, když budeme počítat s tím, že do zápasu dávají skutečně všechno. Český tým je všude o vteřinu dříve a zatím má rozhodně více ze hry.

34:12

Ostrou ránu od modré čáry koupila Noemi Neubauerová, který výborně zablokovala ránu Švýcarek. Posléze se český tým dokázal znovu osvoobodit.

33:39

A opět puk až za brankou, kterou stráží Saskia Maurerová. České lvice se zatím brání celkem bez problémů. Švýcarkám se navíc nedaří ani přechod přes modrou čáru.

33:15

Češky na úvod oslabení vyhrály buly a poté Denisa Křízová dovezla kotouč až za branku Švýcarek.

33:06

Vyloučení v týmu Česko:
Klára Hymlárová – 2 min., podrážení.

32:56

Českým reprezentantkám se nyní nepovedla rozehrávka z vlastní poloviny hřiště, po zakázaném uvolnění se tak bude vhazovat po levé ruce Blanky Škodové.

31:42

Švýcarky jsou znovu v plném počtu, český celek nevyužil ani svou druhou početní výhodu.

31:23

Hezká akce od obou týmů. Adéla Šapovaliová dostala parádní pas do mezikruží, mladá česká hráčka vypálila z jedničky, avšak Saskia Maurerová si po parádním semaforu našla puk ve své lapačce.

30:51

Češky to nyní překombinovaly a Švýcarky se posléze dostaly ke kotouči a ten vyhodily až k Blance Škodové.

29:58

Tereza Vanišová byla sama na pravém kruhu, česká hráčka to zkusila silou, ale Mauerová byla připravená.

29:42

Vyloučení v týmu Švýcarsko:
Shannon Sigristová – 2 min., pozdní dohrání.

29:21

Švýcarky jsou v plném počtu, ale ne na dlouho, jelikož hlavní rozhodčí opět signalizuje další nedovolený zákrok.

29:11

Až nyní se dokázaly Švýcarky osvobodit, avšak Klára Hymlárová bleskově vrací puk do útočné třetiny.

28:37

Mezi tři tyče už se po vystřídání trefila Sára Čajanová, avšak Saskia Maurerová neměla zakrytý výhled a kotouč bez problémů zachytila.

28:10

Opět to zkusila Daniela Pejšová bez přípravy od modré čáry, avšak ani tentokrát neměla potřebné štěstí, nyní šla její pumelice nad branku.

27:33

Daniela Pejšová pálila od modré čáry její prudká rána nicméně jen rozduněla zadní mantinel, přesto české lvice nadále zůstávají u kotouče.

27:21

Vyloučení v týmu Švýcarsko:
Laura Zimmermannová – 2 min., podrážení.

26:28

Zahrozit ale dokáží také Švýcarky, Lara Christenová měla hodně prostoru na vrcholu kruhů, švýcarská obránkyně dobře mířila do levé šibenice, avšak branku o kousek minula.

25:40

Švýcarky udělaly další chybu uvnitř vlastní třetiny, Natálie Mlýnková se tak zadarmo dostala ke kotouči, ten si navedla na pravý kruh, z něho ale branku soupeřky těsně minula.

24:44

Češky jsou znovu v plném počtu, úvodní oslabení zvládly české holky celkem v pohodě, soupeřky se dostaly pouze ke dvou střelám, ty však Blanka Škodová viděla.

24:20

Hezká akce Švýcarek, výsledkem toho byla rána Aliny Müllerové, která pálila bez přípravy z pravého kruhu, Blanka Škodová předvedla parádní zákrok svým betonem.

23:35

Švýcarky jsou nadále v útočném pásmu, ale Češky výborně brání a své soupeřky do většího zakončení nepouští.

23:01

Na modré čáře napřáhla kapitánka Lara Stalderová, ta ovšem mířila jen doprostřed brány, kde stála připravená Blanka Škovová. Ta si tak konečně připsala na svůj účet druhý úspěšný zákrok.

22:44

Vyloučení v týmu Česko:
Daniela Pejšová – 2 min., podrážení.

22:05

Andrea Trnková měla před sebou dálnici volného místa, avšak puk nakonec skončil v rohu ledové plochy, kde se o něj svádí tuhý boj.

21:14

Tereza Vanišová se skrz obránkyni tlačila do zakončení, nakonec byla u kotouče ale první brankářka Saskia Maurerová, která puk rozehrála do křídla.

20:19

Hezká akce na úvod druhé třetiny. Natálie Mlýnková zavezla kotouč do útočné třetiny, poté našla na modré čáře Láskovou, která hezky zadovkou vybídla ke střele Danielu Pejšovou, ta to zkusila bekhendem, ale Maurerovou nepřekonala.

20:01

Začala druhá třetina.
Tak to byla třetina, která se musela líbit všem českým fanouškům. České reprezentantky vedou po dvaceti minutách nad Švýcarkami o tři branky, navíc po skvělém výkonu. Vše načala již v první minutě Adéla Šapovalivová. Poté se trefila Michaela Pejzlová, ale branka byla uznána až na pokyn české střídačky, která si vzala trenérskou výzvu. V poslední minutě dala výsledku zatím definitivní podobu kapitánka Alena Mills, která se do sestavy vrátila po jednozápasové absenci.

Střely na bránu po dvaceti minutách: 14 – 1.

20:00

První třetina skončila.

19:50

České hráčky mají nadále puk pod absolutní kontrolou, vypadá to, že si české lvice závěr první třetiny svědomitě pohlídají.

19:00

19:00 Alena MILLS - 3:0

19:00

Česko právě vstřelilo branku!
Paráda na třetí, po velkém tlaku střílí Češky na začátku poslední minuty třetí branku. Skvělou práci před brankou předvedla ALENA MILLS, která si našla odražený kotouč a záhy ho poslala přesně mezi betony Maurerové. Asistence: Daniela Pejšová, Daniela Lásková.

16:38

A už to mohlo být o tři branky. Klára Hymlárová našla od zadního mantinelu na ose hřiště Terezu Vanišovou, její ostrou ránu ale vykopla Saskia Maurerová svým betonem.

16:37

Český první útok opět sevřel své kleště, Natálie Mlýnková dobruslila kotouč, aby se nepískalo zakázané uvolnění, avšak posléze Mrázové utekl kotouč od hokejky. Přesto ho bleskově Češky získaly zpět a kombinují.

16:37

Český první útok opět sevřel své kleště, Natálie Mlýnková dobruslila kotouč, aby se nepískalo zakázané uvolnění, avšak posléze Mrázové utekl kotouč od hokejky. Přesto ho bleskově Češky získaly zpět a kombinují.

15:36

Tereza Pištěková se snažila vymotat od zadního mantinelu do střelecké pozice, to se jí nicméně moc nepovedlo. Avšak akce českých lvic pokračovala, puku se zmocnila Tereza Plosová, která se dostala až k levé tyči, bekhendem puk do branky ale neprocpala.

14:38

Český celek pokračuje ve své aktivní hře, Saskia Maurerová je neustále pod velkou palbou, aktuálně vedou české reprezentantky na střely 11:1.

13:26

13:26 Michaela PEJZLOVÁ - 2:0

13:26

Česko právě vstřelilo branku!
A gól skutečně platí! Krátce za modrou čárou napřáhla MICHAELA PEJZLOVÁ, skvělou práci na brankovišti předvedla Teraza Vanišová, přes kterou toho brankářka moc neviděla a puk nakonec skončil až v brance Maurerové. Asistence: Sára Čajanová, Tereza Vanišová.

13:26

Podobně to zřejmě viděla i česká střídačka, protože po menší poradě si vzala Carla MacLeodová trenérskou výzvu.

13:26

Puk podruhé v brance Švýcarek, avšak branka tentokrát neplatí, i když to bylo hodně na hraně. Tereza Vanišová stála na hranici brankoviště a poté přišel kontakt s brankářkou, avšak nutno podotknout, že česká útočnice byla dohrána švýcarskou hráčkou.

13:16

Sára Čajanová posílala od pravého mantinelu kotouč na branku, tam se ho značila její spoluhráčka tečovat, avšak Saskia Maurerová si svou bližší tyčku pohlídala.

12:30

Natálie Mlýnková je zatím hodně při chuti, česká lvice se opět dostala k dalším střelám, navíc krátce po sobě, ale první šla vedle brány, tu druhou dokázala obrana Švýcarek zablokovat.

12:10

Češky posléze vyhrály buly v útočné třetině, puk nabrala na bekhend Natálie Mlýnková, v nadějné situaci ale prostor mezi třemi tyčemi minula. Avšak akce pokračovala a Adéla Šapovalivová již donutila brankářku k zákroku.

11:59

Tereza Pištěková se pokoušela na hraně brankoviště dotlačit puk za čáru, Saskia Maurerová nicméně byla u kotouče rychleji a ten schovala pod lapačku.

11:19

Noemi Neubauerová dostala hezkou přihrávku na pravý kruh, poté měla ještě na druhé vlně volnou Sáru Čajanovou, nicméně česká útočnice to vzala na sebe, branky se však nedočkala.

10:29

Švýcarky se zatím dostávají spíše jen sporadicky před svatyni Blanky Škodové, tam má v jedenácté minutě na kontě pouhý jeden zákrok. Nyní si česká brankářka nechtěla komplikovat svůj život, tak puk rychle schovala pod svou lapačku. Následuje komerční přestávka.

09:42

Hra se přesunula do středního pásma, kde se svádí tuhý boj o kotouče, zatím sledujeme velmi dobré utkání, Češkám rozhodně pomohla branka hned v úvodní minutě.

08:37

Další závar před brankou Švýcarek, zatím se hraje utkání na jednu branku. Opět se do zakončení tlačila Adéla Šapovalivová, tentokrát ale byla Saskia Maurerová pozorná.

07:38

Tereza Vanišová měla obrovskou šanci, aby zdvojnásobila české vedení. Česká útočnice získala puk v útočné třetině, poté si nabruslila mezi kruhy, kde byla úplně volná, branku Maurerové ale přestřelila.

06:27

První šance pro Švýcarky a rázem mohlo být vyrovnáno. Blanka Škodová nicméně vytasila včas svůj beton k pravé tyčce. Poté se kotouče zmocnily české hráčky, které obrací hru na druhou stranu.

05:05

Cindy Jorayová se zmocnila nepovedené české rozehrávky, záhy se švýcarka ale ke střele nedostala. Blanka Škodová po pěti minutách nadále čeká na první zákrok v zápase.

04:33

Noemi Neubauerová nahodila kotouč do útočné třetiny. Ten se pak posléze od zadního mantinelu odrazil přímo na brankoviště, kde ho raději Saskia Maurerová ukryla pod svou lapačku.

03:57

Adéla Šapovalivová se hnala za svou druhou branku v zápase, znovu si do pásma najela z pravé strany, na poslední chvíli se k ní ale dostala obrana Švýcarek. Přesto Šapovalivová dokázala vystřelit, kotouč šel ale těsně vedle pravé tyče.

03:27

Saskia Maurerová musela opět do práce, tentokrát čelila rychlé střele z mezikruží. Puk se posléze dotkl ochranné sítě, vhazovat se tak bude po pravici švýcarské brankářky.

02:45

Tereza Plosová jela sama na brankářku z levé strany, další mladá česká hráčka tentokrát ale nemířila do černého. Saskia Maurerová vytáhla ze své sbírky důležitý zákrok.

01:50

České reprezentantky jsou velice aktivní, opět se nastěhovaly do útočného pásma, kde se pokoušejí něco vymyslet. Obrana Švýcarska se nicméně na svém místě.

00:52

00:52 Adéla ŠAPOVALIVOVÁ - 1:0

00:52

Česko právě vstřelilo branku!
Tak to je start panečku! Češky se poprvé dostaly do útočného pásma a hned z toho je branka. Na pravém kruhu se na úkor švýcarské hráčky zmocnila kotouče Natálie Mlýnková, ta poté vystřelila, odražený kotouč si našla ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ a mladá česká útočnice poslala záhy kotouč rovnou k tyči brankářky. Asistence: Natálie Mlýnková.

00:32

Jako první se do útočného pásma dostaly Švýcarky, posléze chtěly založit první útok i Češky, nepovedená přihrávka ale končí zakázaným uvolněním.

00:01

Utkání právě začalo.
Vše je připraveno, obě mužstva jsou již na ledové ploše. Zápas může být každou vteřinou zahájen.
Rozbruslení obou celků je v plném proudu. Samotné utkání začíná již za dvacet minut. Vypadá to, že na tento zápas zřejmě moc fanoušků nedorazí.
Úvodní sestavy:

Česko: Škodová (Zechovská) – Pejšová, Lásková, Tejralová, Čajanová, Jandusíková, Trnková – Šapovalivová, Mrázová, Mlýnková – Křízová, Pejzlová, Vanišová – Hymlárová, Přibylová, Neubauerová – Pištěková, Mills, Pátková – Plosová.
Trenér: Carla MacLeodová.

Švýcarsko: Maurerová (Spiesová) – Wetliová, Sigristová, Baechlerová, Christenová, Vallarioová, Hauserová, Forsterová, Hofstetterová – Quennecová, Ingoldová, Lutzová – Enzlerová, Müllerová, Stalderová – Leemannová, Martiová, Zimmermannová – Jorayová, Rüediová.
Trenér: Colin Muller.

Rozhodčí: Cookeová, Haacková – Chartrandová, Zachová.
Krásný den z kanadského Bramptonu, na okraji Toronta!

Dnes se společně budeme věnovat poslednímu čtvrtému zápasu českých hráček na mistrovství světa. Svěřenkyně Caly MacLeodové změří síly se Švýcarkami.

České lvice do turnaje vstouply zápasem proti Japonsku, vyrovnané utkání dospělo až do prodloužení, které rozhodla Kateřina Mrázová a Češky na úvod získaly dva body. Poté ale přišly dvě těžké prověrky. Nejprve, při své historicky prvním vzájemném zápase, domácí Kanadě podlehly 1:5 a naposledy statečně vzdorovaly USA, avšak prohrály 2:6.

Švýcarky otevřely turnaj porážkou 0:4 s Kanadou, neuspěly ani posléze proti Spojeným státům, prohrály vysoko 1:9. Naposledy už se nicméně Švýcarky dočkaly, v dramatickém utkání přemohly Japonky 4:3, přestože v zápase prohrávaly 0:2, poté i 2:3.

Karty jsou tedy před zápasem rozdané zcela jasně. Kdo v tomto zápase vyhraje, tak bude hrát ve čtvrtfinále s rozjetými Finkami, poražené čeká Japonsko. Doufejme, že se nedočkáme zápasu typu, kdy obě mužstva budou chtít schválně prohrát, protože ruku na srdce, Japonky jsou rozhodně přívětivější soupeřky než Finky.

Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si náš onlajn přenos.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Česko – Švýcarsko

5:2

konec (3:0, 1:0, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Šapovalivová (Mlýnková), 14. Pejzlová (Čajanová, Vanišová), 19. Mills (Pejšová, Lásková), 40. Hymlárová (Neubauerová, Lásková), 43. Pištěková (Plosová, Mills) – 41. Stalderová (Enzlerová, Christenová), 51. Müllerová (Stalderová, Enzlerová)

Česko: Škodová (Zechovská) – Pejšová, Lásková, Tejralová, Čajanová, Jandusíková, Trnková – Šapovalivová, Mrázová, Mlýnková – Křízová, Pejzlová, Vanišová – Hymlárová, Přibylová, Neubauerová – Pištěková, Mills, Pátková – Plosová.
Trenér: Carla MacLeodová.

Švýcarsko: Maurerová (41. Spiesová) – Wetliová, Sigristová, Baechlerová, Christenová, Vallarioová, Hauserová, Forsterová, Hofstetterová – Quennecová, Ingoldová, Lutzová – Enzlerová, Müllerová, Stalderová – Leemannová, Martiová, Zimmermannová – Jorayová, Rüediová, Rosselová.
Trenér: Colin Muller.

Rozhodčí: Cookeová, Haacková – Chartrandová, Zachová

Průběh zápasu
1. třetina
00:52 CZE 1:0 Šapovalivová (Mlýnková)
13:26 CZE 2:0 Pejzlová (Čajanová, Vanišová)
19:00 CZE 3:0 Mills (Pejšová, Lásková)
Po 1. třetině
2. třetina
22:44 CZE 2 Pejšová, podrážení
27:21 SUI 2 Zimmermannová, podrážení
29:42 SUI 2 Sigristová, pozdní dohrání
33:06 CZE 2 Hymlárová, podrážení
37:11 SUI 2 Hofstetterová, hákování
39:08 CZE 4:0 Hymlárová (Neubauerová, Lásková)
Po 2. třetině
3. třetina
40:01 SUI -Maurerová +Spiesová (Střídání)
40:29 SUI 4:1 Stalderová (Enzlerová, Christenová)
42:04 CZE 5:1 Pištěková (Plosová, Mills)
47:15 SUI 2 Martiová, podrážení
50:08 SUI 5:2 Müllerová (Stalderová, Enzlerová)
Konec