Menu

Hokej

Liga juniorů

HC ZUBR Přerov – VHK ROBE Vsetín

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

02.04.2023, 12:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Petr Komárek (@petrkomarek7)

59:52

Přerov právě vstřelil branku!
Zubři nyní vyhráli důležitý souboj u mantinelu ve vlastním obranném pásmu. Kotouč poté od Hradila obdržel na levé křídlo MICHAL ŠILHAVÝ a střelou kousek nad ledem ho poslal do vsetínské branky, která už byla znovu prázdná. Asistence: Radim Hradil.

59:14

Přerov nyní docílil branky, ale té předcházela přihrávka rukou, takže rozhodčí gól po poradě neuznali. Ještě předtím nicméně Štíbr trestuhodně neposlal kotouč do zcela prázdné brány.

58:35

Pavlíček je na střídačce, Vsetín to zkouší v šesti mužích do pole.

58:26

Oddechový čas pro tým VHK ROBE Vsetín.

58:26

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

58:02

Poblíž Pavlíčka nyní zahrozil Šilhavý, ale brankář Vsetína tuto situaci dokázal úspěšně vyřešit.

55:59

Švejda přihrál na osu hřiště, respektive mezi kruhy, najetému Kuchtovi, nicméně toho lapačkou parádně vychytal Pavlíček, který tak drží vsetínské akcie v tomto zápase nad vodou.

53:21

Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
Hanák – 2 min., podrážení.

49:08

Štíbr ztratil puk u obranné modré čáry a nabídl tak šanci Jurkovi. Ten si rozhýbal Žurka, nicméně poté už se dostal do příliš ostrého úhlu. Přesto ještě zakončil, Žurek v polosedě vyrazil kotouč před sebe, k dorážkám už se Valaši nepropracovali.

47:36

Od modré čáry napřáhl Mošnička a vyslal pokus příklepem po ledě. Zubry nyní zachránila pravá tyčka, Žurek se jen ohlédl.

45:31

Na druhé straně se protáhl před Pavlíčka Švejda, ale střelou tahem vzdálenější tyčku vsetínské branky minul. Teď měli možnost také Zubři.

44:12

Nahození Velikovského od modré čáry tečoval mezi kruhy stojící Urge. Vznikla z toho šance Valachů na vyrovnání skóre. Žurek se v poslední chvíli dokázal natáhnout pravým betonem a kotouč vyrazil. Poté se ještě před bránu probíjel Janíček, ale v osudné chvíli mu kotouč ujel dál od hokejky, takže nemohl vystřelit.

39:13

Další samostatný únik Lysoňka a znovu famózní Pavlíček. Vsetínský brankář tentokrát zastavil pokus, který přerovský útočník nasměroval mezi jeho tělo a vyrážečku. Volný prostor zvládl ucpat v pravou chvíli.

39:02

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

35:52

Obrovská šance Zubrů! Brázda vyslal do samostatného úniku Lysoňka. Ten tváří v tvář brankáři zvolil střelu mezi betony, nicméně Pavlíček dokázal udržet puk před brankovou čárou a předvedl skvělý zákrok.

32:56

Vsetín byl blízko vyrovnání! Bekhendový pokus Žurek vytěsnil pouze před sebe a k dorážce se zblízka u levé tyče dostal Mošnička. Přerovský brankář se ale dokázal k brankové konstrukci natáhnout betonem a právě ten obránce Valachů nezvládl přehodit. To byla velká šance Vsetínských.

30:45

Heinrich prošel až mezi kruhy a vystřelil. Žurek dokázal střelu mířící do horní části branky zastavit lapačkou.

29:39

Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
Buršík – 2 min., krosček.

28:25

Přerov mohl vést o dva góly. Kuchta se sice musel s pukem před bránou otáčet, aby si ho dokázal zpracovat. Poté ale vystřelil po ledě a Pavlíček měl co dělat, aby se natáhl levým betonem a kotouč zastavil.

27:57

Přerov právě vstřelil branku!
Zubři sice přesilovku nevyužili, zanedlouho se ale dostávají do vedení. Buršík poslal kotouč před vsetínskou bránu, kde se nacházel LUDVÍK LYSONĚK, který úspěšným zakončením ruší bezbrankový stav zápasu. Pavlíček se přesunoval na led marně. Asistence: David Buršík.

25:42

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Matějíček – 2 min., hákování.

23:50

Zanedlouho dorážel na Pavlíčka zblízka Kuchta, ale vsetínský brankář dál drží čisté konto. To byla další nebezpečná možnost Zubrů.

23:38

Švejda obdržel nahrávku za obranu a z levé strany postupoval neatakovaný na Pavlíčka. Vsetínský brankář ale střelu na vyrážečku na první tyč dokázal vytěsnit.

20:27

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Hamřík – 2 min., podrážení.

19:01

Běží poslední minuta první třetiny.

18:47

Velká šance Zubrů! Kolařík dostal kotouč do předbrankového prostoru a Pavlíček jeho pokus vytěsnil před sebe. K dorážce se pak probil důrazný Halík a puk po ledě projel o kousek vedle branky Vsetína.

16:23

Krátce po buly v útočném pásmu se zmocnil puku Heinrich a zblízka měl dobrou příležitost. Nad pravým kruhem zakončoval na Žurkovu vyrážečku a právě touto částí výstroje brankář Zubrů dokázal kotouč vyrazit.

14:54

Valaši vyhráli souboj o puk ve středním pásmu a z pravého kruhu vystřelil ve vzdálenější tyči Janíček. Žurek musel rychle vytrčit levý beton, kterým kotouč vytěsnil před sebe.

12:11

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Urge – 2 min., vysoká hůl.

11:56

Dvě slibné šance Vsetína. Nejprve se až před bránu protáhl Rigo, ale Žurek mu dokázal kotouč hokejkou vypíchnout. Poté obdržel přihrávku zprava volný Matějíček, ale zblízka přerovskou bránu netrefil.

08:13

Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
Hradil – 2 min., hrubost.

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
Hamřík – 2 min., hrubost.

08:13

V rohu útočného pásma Zubrů se do sebe pustili Hradil a Hamřík. Útočník Přerova povalil obránce Vsetína na led a tím bitka v podstatě skončila. Oba hráči dostanou menší tresty.

06:45

Vsetín nyní sevřel Přerov v jeho obranném pásmu. Od modré čáry vystřelil Kráčalík, Žurek vyrážečkou přizvedl puk nad horní tyčku. Zanedlouho to zkusil z otočky z pravé strany Melenovský a puk byl ještě těsně před brankářem Zubrů tečován. Naštěstí pro Přerov se ale odrazil mimo Žurkovu branku.

02:39

Po vyhraném buly střílel z prostoru mezi kruhy Heinrich, Žurek nebezpečnou střelu po ledě betonem vyrazil před sebe. Vzápětí se na druhé straně natlačil před bránu Billa, Pavlíček kleče ucpal místo u pravé tyče včas.

HC ZUBR Přerov – VHK ROBE Vsetín

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. Lysoněk (Buršík), 60. Šilhavý (Hradil)

HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Pekr, Koblížek, Holík (C), Nesvadba, Veselý, Billa (A), Brázda – Hyža, Svoboda, Lysoněk, Kolařík, Šilhavý, Hanák, Štíbr (A), Halík, Buršík, Hradil, Švejda, Kuchta
Trenér: Pavel Neuman

VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Tesař) – Mošnička, Zedek, Šedlbauer, Fojtík (C), Kráčalík, Hamřík, Velikovský – Janíček (A), Matějíček, Hrdý, Stodůlka, Heinrich, Melenovský, Smetana, Urge, Juráň, Rigo, Jurek
Trenér: Jan Srdínko

Rozhodčí: Ondřej Šudoma, Martin Rapák — Jan Vašíček, Henrich Kráľ

Diváci: 176

Průběh zápasu
1. třetina
08:13 PRE 2 Hradil, hrubost
VSE 2 Hamřík, hrubost
12:11 VSE 2 Urge, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
20:27 VSE 2 Hamřík, podrážení
25:42 VSE 2 Matějíček, hákování
27:57 PRE 1:0 Lysoněk (Buršík)
29:39 PRE 2 Buršík, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
53:21 PRE 2 Hanák, podrážení
59:52 PRE 2:0 Šilhavý (Hradil)
Konec