Menu

Florbal

Livesport Superliga

Sokoli Pardubice – Black Angels

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

17.03.2023, 17:00 • Play-down • Adam Náhončík

vsaďte si na: Tipsport Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (18:52:35)
Je konec! Hosté dnes podali mnohem lepší výkon a přineslo jim to ovoce v podobě druhého bodu! Série se tedy stěhuje do Prahy, kde si jeden z týmů vybojuje mečbol. Už nyní je tedy jasné, že se série vrátí i zpět na Dašickou!
Sokoli Pardubice – Black Angels 3:5
Branky a nahrávky: 34. Škoda (Haleš), 38. Pakosta, 58. Kaluža – 13. Ludvík (R. Hanák), 19. R. Hanák (Renčín), 39. R. Hanák (Renčín), 49. Doležal (M. Boček), 56. R. Hanák (Neklan). Rozhodčí: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora. Vyloučení: 2:0. Využití: 1:0. Diváci: 352. Zásahy brankářů: 13:20. Po třetinách: 0:2, 2:1, 1:2.

Konec zápasu.

59:35

Stále je to o dvě branky a zbývá 25 vteřin z času do naplnění 60 minut, tady by se už musel stát zákrok, aby dokázaly domácí srovnat.

59:01

Probíhá poslední minuta třetí třetiny.

58:47

Bleci nyní drží míček na polovině soupeře, šetří balónek a přibližují se stále blíže a blíže k vyrovnání série!

58:19

Domácí opět hrají v šesti! O zápletku je ihned rázem postaráno!

57:55

57:55 Vojtěch KALUŽA - 3:5

57:55

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice dávají důležitou branku! Z rozehrávky napálil do zdi Křinka svou střelu, skvěle se zde zorientoval VOJTĚCH KALUŽA, který doklepl míček do branky! Bez asistence.

57:29

Domácí drží míček na své polovině a šetří čas, který domácím velmi rychle utíká a už si myslím, že domácím se nepodaří srovnat stav na 5:5.

57:00

Dnešní utkání sleduje 352 diváků.

56:34

Domácí dlouho kombinují u branky Ondřeje Matiáška, který musel nyní krýt střelu Prixe, poté ještě jednu od Kalužy, což se mu povedlo a drží svůj tým!

55:58

55:58 Radek HANÁK - 2:5

55:58

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci dávají gól do prázdné branky! Filip Neklan ze středu hřiště sklepl míček na RADKA HANÁKA, který z pravé strany dokázal dostat míček do odkryté branky! Asistence: Filip Neklan.

55:23

Domácí na nic nečekají a hrají v šesti! Martin Haleš už odběhl na svou střídačku!

55:23

Oddechový čas pro tým Sokoli Pardubice.

55:23

Sirotek byl nyní v obrovské pozici, ale nakonec trestuhodně minul branku Martina Haleše, který měl velké štěstí!

54:55

Domácí hrají v plném počtu.

54:28

Marek Fryš se odhodlal ke střele z levé strany, ale trefil pouze zadní mantinel domácího celku, který se už asi ubrání.

53:59

Nezval dokázal vybojovat balónek, který vyhodil alespoň na polovinu soupeře, Bleci už jsou vzápětí ihned usazení na polovině soupeře.

53:32

Domácí zatím dobře brání přesilovou hru soupeře, ale je to velká škoda, že se vůbec domácí do téhle situace dostali, protože mají poté méně času na srovnání.

52:55

Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice:
Ralfs Polis – 2 min., Nesportovní chování.

52:20

Pomalu se blížíme ke konci třetí třetiny, stále je to o dvě branky a dá se to ještě vyrovnat, sám jsem zvědavý, kdy se odhodlají domácí do hry v šesti.

51:44

Pardubice nyní měly dobrou pasáž, kdy střílel kapitán Prix, ale Ondřej Matiášek dokázal bez větších problémů podržet míček.

51:23

Následující gól do branky Pardubic by mohl být už rozhodující, ale rozhodně zde nechci nic predikovat.

50:47

Už je vidět, že domácí musejí vice riskovat a Bleci se dostávají do více a více šancí, nyní střílel Bauman, ale opět trefil pouze horní tyč domácí branky!

50:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.

49:57

Matouš Burian nyní trefuje horní tyč domácí branky, Pardubice nyní mají velké štěstí!

49:20

Pardubice se snaží co nejdříve dostat opět na rozdíl jedné branky, což by jim dodalo dost sil na to, aby dokázali ještě stav srovnat.

48:46

Radek Hanák nyní rozehrál z útočného rohu hřiště, ale nakonec z toho nic nebezpečného nebylo, vzápětí se hraje ze strany na stanu, ale nakonec ani jeden brankář nemusel zasahovat.

48:27

48:27 Vilém DOLEŽAL - 2:4

48:27

Black Angels právě vstřelili branku!
Tohle je velmi důležitý gól pro Bleky! Matěj Boček dostal míček na střed hřiště, odkud dokázal vystřelit, míček se odrazil na hůl VILÉMA DOLEŽALA, který dokázal dostat míček do branky Martina Haleše! Asistence: Matěj Boček.

47:44

Matiášek si nyní musí hlídat své brankoviště ve kterém se najednou pohybovali tři hráči Pardubic, ale ani jeden se k míčku nedokázal dostat.

47:07

Stále sledujeme až na pár šancí velmi opatrnou třetinu, což se nemůžeme divit, když je to pouze o jednu branku, vzápětí se dostal ke střele Nezval, ale minul levou tyč hostující branky.

46:23

Na hřišti se nyní objevují třetí lajny obou týmů, vzápětí se dostal do zakončení Renčín, ale Kaluža dokázal skvělým blokem zablokovat střelce Black Angels!

45:41

Bleci drží míček na své polovině a rozhodně nebudou chtít nyní obdržet branku, tím by se Sokoli dostali výrazně do hry a mohli celý stav ještě nakonec otočit na svou stranu.

45:01

Máme za sebou prvních pět minut třetí třetiny, kdy jsou aktivnější domácí, ale stále je stav stejný a to 2:3, domácím se pomalu blíží konec třetí třetiny.

44:28

Domácí se drží na balónku, následující branka napoví, jestli se přiblížíme spíše k prodloužení nebo konci po základní hrací době.

43:42

Milan Bína to zkusil šikovně, ale nakonec branka nemůže být uznána, protože rozhodčí nepískli do píšťalky a bude se rozehrávat znovu.

43:07

Stále velmi neurovnaný začátek třetiny dnešního zápasu, oba týmy stále hrají na tři formace a je vidět, že oba týmy trochu počítají i s možným prodloužením.

42:32

Ondřej Matiášek musel nyní krýt střelu mezi nohy, kam už sice jednou dnes dostal gól, ale nyní si to pohlídal bez větších obtíží!

41:57

Drba vyčkává poctivě na polovině hřiště, vzápětí dokázal dostat míček pod svou kontrolu, ale nakonec z toho nic nebylo.

41:21

Nyní sledujeme velmi opatrný vstup hostů do třetí třetiny, ti budou chtít udržet svůj náskok až do konce utkání a při nejlepším ještě nějaké góly přidat.

40:31

Domácí se drží na balónku, je jasné, že by chtěly Pardubice co nejdříve srovnat na 3:3.

40:01

Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely ve druhé části: 6:6.
Další třetina začne přibližně v 18:19.
Je za námi druhá třetina, která přinesla tři branky! Pardubice dlouho nedokázaly dostat míček do branky, to se jim poté povedlo hned dvakrát, jednou v oslabení a jednou v plném počtu, vzápětí ale dokázali Bleci využít přesilovou hru a po druhé třetině to je 2:3.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:36

Bleci drží míček na své polovině, sice vedou o jednu branku a nemusí nikam spěchat, ale udělat si gólový polštář to není rozhodně od věci.

39:01

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:28

38:28 Radek HANÁK - 2:3

38:28

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci si berou vedení zpět! Jakub Renčín dokázal z levé strany nahrát na střed hřiště, odkud dokázal přesně do levého dolního rohu zamířit RADEK HANÁK! Asistence: Jakub Renčín.

38:08

Domácí stále pod velkým tlakem, i když dokázali vyhodit na pár vteřinek mimo své území.

37:32

Domácí se snaží pevně bránit svou branku, což se jim daří, Bleci se ještě nedostali ani k jedné střele na branku Martina Haleše.

37:08

37:08 Přemek PAKOSTA - 2:2

37:08

Pardubice právě vstřelily branku!
Pardubice srovnávají v oslabení! PŘEMEK PAKOSTA skvěle získal míček po chybě Ludvíka, poté běžel podél levé strany a zamířil přesně mezi nohy přesouvajícího se Ondřeje Matiáška! Bez asistence.

36:53

Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice:
Petr Křinka – 2 min., hra rukou.

36:34

Domácí nyní uklidňují hru, vzápětí z toho byla ztráta od Puchnera a domácí se budou muset bránit.

35:57

Obrovská šance pro Radka Drbu, který nyní měl míček ve skvělé pozici, ale trestuhodně napálil pouze pravou tyč hostující branky!

35:28

Střela Radka Drby z první nebyla vůbec dobrá a zasáhl pouze po zemi zadní mantinel za brankou Ondřeje Matiáška, který má v posledních vteřinách dost práce.

34:54

Pomalu se nám blíží konec druhé třetiny, viděli jsme pouze jednu branku v této třetině, což není moc, ale v posledních vteřinách se nám to rozjelo.

34:19

Kopecký dokázal vybojovat míček v rohu hřiště, vzápětí se dostal k míčku Renčín a odpravuje ho co nejdále od své branky.

33:50

Domácí měli další možnost, když střílel z pravé strany Radek Drba, ale nakonec trefil pouze tyč hostující branky, domácím rozhodně úvodní branka prospěla!

33:17

33:17 Maxmilián ŠKODA - 1:2

33:17

Pardubice právě vstřelily branku!
A máme tady zápletku! MAXMILIÁN ŠKODA skvěle obehrál na polovině hřiště jednoho z hráčů hostí, poté se dostal levé strany do střely a vymetl pravý horní roh hostující branky! Asistence: Martin Haleš.

33:02

Renčín nyní uklidňuje hru na své polovině, stále je to pouze o dvě branky a domácí mají dost času na to to celé dnes ještě otočit.

32:21

Nyní se svírá na zemi jeden z domácích hráčů, bylo to po střele tahem, kdy florbalka zasáhla citlivé místa. Doufejme, že to co nejdříve rozdýchá.

31:40

Obuškevič se snažil napadat, ale nakonec se domácí z toho dokázali dostat, domácí celek následně šel i do útoku, ale nakonec z toho nic nebezpečného nebylo.

31:02

Adam Štyler byl trefený do obličeje florbalkou Bíny, čehož si rozhodčí nevšimli a tak ani tentokrát se nebude vylučovat.

30:34

V hale je nyní absolutní ticho, což rozhodně sedí hostům, kteří nechtějí, aby jejich soupeř se dostal na kontakt a hlediště se probudilo.

30:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny zápasu!

29:36

Velmi dobrá šance Tomáše Čáslavi, který se dostal až před branku Martina Haleše, který nemusel zasahovat po zablokované střele mimo jeho branku!

28:53

Ondřej Hurt se dokázal dostat do příležitosti, ale nakonec mu míček sjel z čepele a hostující celek se snaží uklidnit hru.

28:12

Nyní se píská proti Sokolům, rozehrávat bude hostující tým, který bude chtít odskočit do tříbrankového vedení.

27:45

Domácí se nyní dostali pod velký tlak soupeře, nyní si výborně vyjel Hanák před branku, ale nedokázal dostat míček za záda Martina Haleše!

27:06

Stále sledujeme velmi opatrnou druhou třetinu, diváci v hale by si představovali spíše něco podobného jako včera, což se zatím neděje.

26:31

Po zápasu rozhodčího muselo následovat buly, domácí hráč Savický následně sportovně rozehrává a posílá míček na polovinu soupeře.

25:59

Oba týmy střídají, domácí se snažili napadat a dokázali vybojovat míček, ale nakonec z toho nic nebezpečného nebylo a hrajeme dál ve hře.

25:24

Ondřej Matiášek se možná trochu v brance nudí, ve druhé třetině zatím musel řešit pouze jednu střelu, která ani nebyla moc nebezpečná.

24:41

Jakub Renčín je velmi aktivní a každé střídání by rád vystřelil na branku Martina Haleše, který zatím od něj musel krýt dnes tři střely.

23:47

Druhá třetina je v plném proudu a stále čekáme na první vážnější situaci před jakoukoliv brankou, nyní to vypadalo na závar před brankou Martina Haleše, ale nakonec z toho nic nebylo.

23:05

Domácí celek se stále snaží už 23 minut vstřelit branku Blekům, kterým dnes rozhodně lépe drží obrana než ve včerejším duelu.

22:34

Do haly se přišel podívat Tomáš Mojžíš, což je bývalý hokejista, je vidět, že ve městě se jednotlivé týmy znají a chodí na zápasy.

22:04

Doležal opět rozjížděl další protiútok, ale nakonec byl na polovině hřiště zastaven, ale nakonec z toho nic nebezpečného nebylo.

21:29

Domácí celek se dostal až nyní na balónek a uklidňuje hru, vzápětí se dostal ke střele Ondřej Hurt, který nedokázal dostat míček do branky!

21:02

Začátek druhé třetiny je jasně v režii Black Angels, kteří drží většinu času míček na polovině Pardubic, vzápětí střílel Renčín, ale těsně minul branku Martina Haleše!

20:39

Zatím sledujeme aktivnější Bleky, Adam Štyler se chtěl zaspat mezi střelce, ale nakonec z toho byla střela pouze do výstroje Martina Haleše.

20:01

Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely v první části: 7:7.
Další třetina začne přibližně v 17:39.
Je za námi první třetina, která přinesla dvě branky! Bleci jsou zatím jasně aktivnější a přehrávají soupeře, který měl pouze jednu větší šanci, kterou nedokázal využít Ralfs Polis. Stav je po první třetině 0:2.

20:00

První třetina skončila.

19:32

Hosté drží míček na své polovině u branky Ondřeje Matiáška a rozhodně s míčkem nikam nebudou spěchat a třetinu dohrají v bezpečí.

19:01

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:54

18:54 Radek HANÁK - 0:2

18:54

Black Angels právě vstřelili branku!
Bleci jdou do vedení o dvě branky! Jakub Renčín skvěle předal krosovou přihrávkou z první míček na RADKA HANÁKA, který dokázal míček sklepnout ze vzduchu do branky Martina Haleše! Asistence: Jakub Renčín.

18:25

Hanák kombinoval za brankou Martina Haleše, ale zatím to k ničemu nevede.

17:59

Hurt nyní kryje prostor ve středu hřiště, hosté se ani moc nesnaží přes něj poslat míček, je vidět, že zbytečně neriskují.

17:23

Domácí se museli rychle vracet a Čáslava se svalil k zemi, ale nakonec podle rozhodčích Nezval nefauloval a hraje se dál.

16:46

Viterna s Nezvalem rozehrávali od své branky, ale stále to nikam extra nevede, viděli jsme zatím jen jednu branku a Bleci to nyní trochu zavřeli.

16:09

Domácí v posledních vteřinách brání na své polovině, což vadí domácím fanouškům, kteří chtějí vidět první gól v brance Ondřeje Matiáška.

15:34

Šimák výborně pomohl Vojtěchu Kalužovi, který podklouzl, ale už je zase na nohou a může pokračovat ve hře.

14:49

Martin Haleš nyní vymrštil své nohy a zastavil Hanáka, který chtěl bekhendem zakončovat do branky!

14:02

Bleci kombinují na své polovině a stále tak trochu zdržují hru, ale dokud to rozhodčí dovolují, tak proč ne.

13:36

Pomalu se blížíme ke konci první třetiny, Pardubice prohrávají o jednu branku a snaží se co nejrychleji srovnat.

12:54

Domácí mohli jít do rychlého protiútoku, ale na polovině hřiště byl obrán o míček Savický, který se zlobí na rozhodčí, ale proč.

12:10

12:10 Daniel LUDVÍK - 0:1

12:10

Black Angels právě vstřelili branku!
Hosté se dostávají do vedení! Radek Hanák dokázal dostat krosovou přihrávku přesně na DANIELA LUDVÍKA, který jako správný kapitán ukazuje, jak se střílí úvodní branka! Asistence: Radek Hanák.

11:47

Hurt šel do přečíslení s Polisem, druhý jmenovaný dostal skvělou přihrávku, ale nakonec minul branku trestuhodně!

11:34

Milan Bína skvěle sklepl míček na Radka Drbu, ale ten vzápětí ztratil balónek, vzápětí z toho je balónek pro hosty.

10:59

Bleci nyní přešli do osobní obrany, vzápětí Burian fauloval Puchnera, což se mohlo vylučovat na dvě minuty, ale pro rozhodčí toto bylo málo.

10:32

Hosté jsou opět o trochu aktivnější než domácí celek, ale Martin Haleš stejně jako včera dokázal vytáhnout dobrý zákrok.

10:01

Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.

9:35

Nyní výborně zasáhl Matiášek z levé strany, to oceňuje jeho střídačka hlasitým potleskem.

9:03

Čáslava poslal míček na Sirotka, ale ten se do balónku netrefil, na druhé straně nahrával před branku Bína, ale ani jeden z domácích nedokázal natáhnout svou hůl.

8:30

Ještě se řešila nějaká situace před domácí brankou a možná chtěli hosté po rozhodčích, aby udělili trest pro hráče Pardubic, ale to se nestalo a budeme hrát dál.

7:54

Filip Neklan mohl vstřelit první branku utkání, ale nakonec pouze otřel svou florbalku o nohu Martina Haleše, který drží nerozhodný stav!

7:33

Stejně jako v předchozích zápasech neočekávejme nějaké velké číslo šancí, ani jeden z týmů hlavně nechce od brzkých minut prohrávat.

6:59

Nyní se dost přerušuje za brankou Martina Haleše, vzápětí Nezval poslal dobrý míček až na druhou stranu hřiště, kde míček sbírá Viterna.

6:27

Domácí celek nyní spíše čeká na své polovině a brání nejnebezpečnější střelce druhého týmu, kterým je především Renčín s číslem 99.

5:58

Lukáš Prix zamířil přesně na branku Ondřeje Matiáška z pravé strany a hostující gólman dokázal zlikvidovat tuto nebezpečnou střelu!

5:22

David Žáček dnes nemůže domácím pomoci, protože včera obdržel červenou kartu po zahrání zlomené hole a dnes do zápasu nezasáhne.

5:02

Máme za sebou první pět minut a čekáme na první branku v utkání, která výrazně pomůže jednomu z týmů do konce zápasu.

4:39

Dobrá rána Petra Křinky z levé strany, ale nakonec z toho nic nebezpečného nebylo pro hostujícího gólmana.

3:58

Zatím jsou aktivnější hosté, kteří se snaží kombinovat kolem branky Martina Haleše, ale ten se zatím moc ve svém pracovišti nezapotil.

3:22

První velká šance domácího týmu, kdy se dostal Ondřej Hurt sám před branku Ondřeje Matiáška, ale nedokázal dostat míček do branky, kterou přestřelil!

2:52

Ondřej Matiášek si nyní sáhl na balónek poprvé v zápase, což mu rozhodně pomůže a může rychle rozehrát na své hráče.

2:19

Nyní Křinka spadl na zem a vypadalo to, že byl faulovaný, ale nakonec rozhodčí nic nepískají a pouštějí hru, což v této sérii není neobvyklé.

1:47

Vilém Doležal se pokouše dávat míček před branku, ale ten se zachytil o síť branky a sbírá ho Martin Haleš.

1:19

Dašická je opět skvěle zaplněná a fandí ihned od první minuty dnešního zápasu, což rozhodně může pomoct domácím k výhře v dnešním zápase.

0:59

Jakub Renčín se mohl dostat ke střele, ale do středu hřiště se nedostal po dobré obrané práci domácího týmu.

0:35

Velmi důležité utkání pro oba týmy, buďto se dostanou Pardubice do trháku 3:1, nebo se celá série srovná na nerozhodný stav 2:2!

0:01

Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy

Pardubice: Haleš (Denemark) – Šimák, Kaluža, Viterna, Klein, Nezval, Prix (C), Škoda – Polis, Hurt, Pakosta, M. Bína, Křinka, Drba, Machatý, Savický, Puchner.
Trenér: Martin Zozulák

Black Angels: Matiášek (Pfeifer) – M. Boček, M. Fryš, Obuškevič, Bauman, Neklan, Štyler – M. Burian, Doležal, V. Novotný, Ludvík (C), Sirotek, Kroužek, Čáslava, L. Procházka, Hromada, Jan Kopecký, Renčín, R. Hanák.
Trenér: Tomáš Janeček

Rozhodčí: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora
Rozhodčími dnešního zápasu jsou Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora.
Probíhající série

Máme za sebou první tři utkání na hřišti Black Angels a jedno v Pardubicích.

První zápas se odehrál sice ve velmi opatrném duchu, ale padalo poměrně dost branek, nakonec jich padlo 13 a po vítězství v prodloužení se mohli radovat hosté, kteří dost překvapivě brali první bod v sérii.

Druhý zápas už nabídl méně branek, přesněji pouze 4. Domácí tým hrál velmi zodpovědně do obrany a povolil svému soupeři vstřelení jen jedné branky, zajímavostí je, že všechny branky padly až ve třetí třetině, což nebývá ve florbale zvykem.

Třetí zápas přinesl spoustu faulů na obou stranách a i spoustu branek! David Žáček dostal červenou kartu ve 38.minutě potom co zahrál se zlomenou holí. To Pardubice nezlomilo a došly si pro druhé vítězství v této sérii.
Nejproduktivnější hráči v základní části

Black Angels

Nejproduktivnější hráči kádru domácích jsou Matouš Burian, který nasbíral úctyhodných 28 kanadských bodů. Za ním je na druhém místě Jakub Renčín, který nasbíral také 28 kanadských bodů a na třetím místě je kapitán Jakub Hromada, který má na kontě 27 kanadských bodů.

Sokoli Pardubice

U Pardubic táhnou kanadské bodování dva hráči, jsou to Radek Drba a Ralfs Polis, kteří mají shodně 26 kanadských bodů, za nimi je odstup šesti bodů, kde se s 20 kanadskými body umístil David Žáček. I počet branek se odráží v této statistice, ve které nejsou Sokoli nejsilnější.
Cesta týmů do play-down

Sokoli Pardubice

Soupeřem Bleků budou právě Pardubice, ty zažily další otřesnou sezónu a jejich výkony byly až někdy katastrofální viz. vysoká prohra doma s Mladou Boleslaví 2:22! Pardubice skončily na poslední příčce tabulky se ziskem pouhých osmi bodů a budou muset hrát úplně jiný florbal, pokud se chtějí v nejvyšší soutěži udržet. Pardubice v základní hrací době vyhrály pouze zápas s Karlovými Vary a právě v prvním kole Superligy s Bleky 5:3.

Black Angels

Bleci minulou sezónu odehráli velice slušně a skončili ve středu tabulky, který ji tak zajistil místo v play-off a bez problému se zachránil. Tento rok je to ale úplně jinak, Bleci nedokázali potvrdit formu z minulé sezóny a celou letošní sezónu se poměrně trápili, skončili na jedenácté pozici se ziskem 26 bodů a do posledních kol se ještě chtěli probojovat na poslední postupovou pozici, ale to se jim nepovedlo. Z toho vyplývá, že play-down hrajít s nejhorším týmem soutěže, který skončil na čtrnácté pozici
Formát play-off

Play-off hrají týmy od 1. do 10. mista v tabulce, hned prvních 6 týmů hraje rovnou čtvrtfinále a ostatní zbylé čtyři týmy se poperou v předkole na dva vítězné duely o další dvě místa v TOP osmičce. Poté se dále postupuje čtvrtfinále i semifinále – na 4 vítězné zápasy a finále se hraje pouze jeden zápas v O2 Aréně 14. dubna.

Play-down horší týmy v tabulce, tedy 11. až 14. tým tabulky podle umístění svedou souboje o udržení, dva vyhrané týmy se zachraňují a končí pro ně sezóna ostatní dva týmy spolu opět bojují už o záchranu alespoň o baráž, proherní tým sestupuje do 1. ligy vítěz hraje baráž s vítězem v play-off 1. ligy mužů
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00. (19:44:43)

Sokoli Pardubice – Black Angels

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online

Průběh zápasu
1. třetina
12:10 BAN 0:1 Ludvík (R. Hanák)
18:54 BAN 0:2 R. Hanák (Renčín)
Po 1. třetině
2. třetina
33:17 PCE 1:2 Škoda (Haleš)
36:53 PCE 2 Křinka, hra rukou
37:08 PCE 2:2 Pakosta
38:28 BAN 2:3 R. Hanák (Renčín)
Po 2. třetině
3. třetina
48:27 BAN 2:4 Doležal (M. Boček)
52:55 PCE 2 Polis, Nesportovní chování
55:58 BAN 2:5 R. Hanák (Neklan)
57:55 PCE 3:5 Kaluža
Konec