Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Elche CF – Real Valladolid

1:1

konec (0:1)

11.03.2023, 16:15 • Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • 25. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 2.61 3.23 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (18:40:31)

Dnešní utkání sledovalo 18 972 diváků.
Domácím sice remíza pomůže v cestě za záchranou, nikoliv ale nějak zásadně, lepší by bylo samozřejmě vítězství. Elche na poslední nesestupovou pozici momentálně ztrácí dvanáct bodů a příští týden se pokusí potrápit čtvrtý Sociedad, zatímco Real čeká Bilbao.
Elche hlásí dohráno, dramatický souboj domácích s Valladolidem končí dělbou bodů! Poslední tým LaLigy dnes podal velmi solidní výkon a celé utkání se snažil vymazat manko, které mu svým zásahem hned zkraje střetnutí udělal Cyle Larin. Svěřencům Pabla Machína se podařilo trápení v koncovce překonat až v nastavení, ve které jim cenný bod navíc vystřelil Tete Morente.

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:11.

90+14

Konec zápasu.

90+13

V samotném závěru se ještě pokusil pro Elche urvat vítězství Raúl Guti, Asenjo ale jeho zakončení zastavil. To už bude pro dnešek nejspíš vše.

90+12

A ještě jedna udělená karta, tentokrát jí dostává Omar Mascarell (ELC). Mesův faul na Ponceho tedy rozpoutal pořádnou melu. Atmosféra by se dala krájet...

90+11

Martin Hongla (RVL) výkon sudího ocenil sarkastickým potleskem, Valladolid bude poslední sekundy dohrávat v devíti hráčích!

90+11

Rozhodčí napomíná také Cylea Larina a Martina Honglu (RVL). Závěr je tedy pěkně divoký...

90+10

Roque Mesa (RVL) vidí další žlutou kartu a do sprch tak zamíří o něco dříve než jeho spoluhráči! Situace je teď hodně chaotická, rozhodčí Díaz de Mera bude rozdávat karty vpravo vlevo...

90+9

Real teď drží hru u domácí šestnáctky, naděje Elche na klíčovou výhru jsou každou sekundu menší.

90+8

Elche bylo kousíček od dokonání pohádkového obratu, Gutiho pumelice ale svatyni Valladolidu těsně minula! Celý stadion byl opět na nohou!

90+6

Nějaká zřejmě ostřejší slova Pereho Milly (ELC) ze střídačky neušla pozornosti rozhodčího. Hráč vidí žlutou kartu i přes to, že nezasáhl do hry.

90+6

Elche právě vstřelilo branku!
Štěstěna se nakonec přeci jen na outsidery usmála, v samotném závěru máme vyrovnáno! Na střeleckou listinu se v nastavení zapisuje TETE MORENTE, který svou aktivní hru ve druhém poločase přetavil v trefu díky střele z hranice vápna. Asenjo nestačil zasáhnout – 1:1!

90+5

Žlutou kartu si vysloužil ještě Roque Mesa (RVL), který nevybíravě zastavil Boyého.

90+4

Viděli jsme ještě jeden domácí roh, který vedl k hlavičce Gutiho. Asenjo míč, který letěl do středu svatyně, celkem hravě zastavil.

90+3

Na druhé straně hřiště se vyznamenal Escudero, který zastavil rozběhnutého Boyého a připravil ho o míč. Elche si ale balón následně vzalo zpět, ještě to nevzdává.

90+1

Rozběhnutého Machíse, který mířil sám na Badíu, doběhl Palacios a pokusil se jej obrat o míč. Hostující forvard se svalil k zemi a chtěl si vymodlit standardku, rozhodčí se ale nenechal přesvědčit.

90

Ve druhé půli se nastavuje hned devět minut.

89

Hosté drží hru před Badíou, domácímu celku se pomalu krátí čas na vyrovnání. Cesta Elche ven ze sestupových vod se po dnešku zřejmě ještě zkomplikuje.

88

Elche ani na osmý pokus z rohu nevykouzlilo nějakou větší střeleckou šanci, gólman Valladolidu teď bude rozehrávat balón od jeho svatyně.

87

Fidel obral protihráče o balón a zahrál ho na levou stranu na rozběhnutého Fernándeze, kterého bránící Plata zastavil jen za cenu faulu.

86

Střídání v týmu Elche CF:
ze hřiště odchází Enzo Roco, přichází Nicolás Fernández.

84

Ne, domácím dnes štěstí prostě nepřeje! Guti se po rohu blýsknul nebezpečnou střelou do bližšího dolního rohu, Asenjo ho ale vychytal!

83

Hostující kapitán zblokoval centr z pravé strany za branku, Elche si vyzkouší další rohový kop.

82

Gólman už srážku rozdýchal, můžeme pokračovat. Džawád al-Jámiq míč odkopl daleko od hostujícího vápna, domácí se ovšem bleskově vrátili zpět.

81

Nějaké bolesti teď prožívá pro změnu gólman Realu, který se zřejmě při předchozí akci srazil s Magallánem. Nějakou dobu se v Elche znovu hrát nebude.

80

Hra pokračovala standardkou Elche. Místo Mascarelly ho tentokrát zahrál Fidel, přičemž připravený Asenjo se po balónu natáhl a vyboxoval ho ven z vápna.

79

Larin fauloval Magallána. Po předchozím souboji ale na trávníku zůstává ležet ještě hráč Valladolidu, zřejmě se jedná o Martina Honglu. Na scénu míří zdravotníci.

76

Stejně jako v prvním poločase tu i teď máme krátkou přestávku na osvěžení. Na jihozápadě Španělska je dnes 27°, hráči tedy dvouminutovou pauzu jistě uvítají.

75

Dlouhé obléhání šestnáctky Valladolidu nebere konec. Elche vhazovalo míč zpět do hry z pozice vedle vápna, nic z toho ale nebylo. Místo Roca balón vystihl Mesa.

74

Dlouhá prodleva zřejmě vítr z plachet Elche nevyhnala, domácí jsou stále aktivní. Blancův centr zleva teď jen těsně minul zamýšleného adresáta na hraně vápna.

73

Střídání v týmu Real Valladolid:
ze hřiště odchází Lucas Olaza, přichází Sergio Escudero,
ze hřiště odchází Óscar Plano, přichází Kike Pérez.

72

Žlutou kartu vidí též Óscar Plano (RVL), v tomto případě jde nejspíš o napomenutí za zdržování hry.

72

Střídání v týmu Elche CF:
ze hřiště odchází Gerard Gumbau, přichází Raúl Guti.

71

Tete Morente (ELC) dnes hraje velmi důrazně, což se mu teď vymstilo. Forvard Elche dostává žlutou kartu, inzultovaný Olaza bude muset střídat.

69

Po v pořadí již sedmém domácím rohu se míč dostal na opačnou stranu vápna. Následoval centr a hlavička z dílny Roca, která ale mířila do středu brány.

68

Elche stále operuje v bezprostřední blízkosti hostující svatyně, obrana Valladolidu prochází hodně těžkou zkouškou. Asenjo musí být ve střehu.

66

V ochozech to znovu zašumělo, k vyrovnání jsme teď měli ještě blíž než před minutou! Asenjo tvrdou střelu z dílny Morenteho vyrazil jen na hlavičku Boyého, jehož dorážka ale těsně minula svatyni Valladolidu! Chyběly centimetry!

65

Tak to je obrovská škoda pro Elche! Boyé Gumbauovi takřka z rohu hřiště naservíroval perfektní balón pro střelu z voleje, která ale domácímu borci vůbec nevyšla dle představ! Tahle situace byla velmi podobné té, ze které Real vstřelil dosud jediný gól střetnutí.

64

Asenjo si připisuje na konto úspěšný zákrok. Po Mascarellově centru se hlavičkou zkusil prosait Malgallán, gólman Valladolidu ale míč, který letěl do dolní části branky, vystihl a lapil do svého náručí.

63

Střídání v týmu Real Valladolid:
ze hřiště odchází Iván Sánchez, přichází Darwin Machís.

63

Střídání v týmu Elche CF:
ze hřiště odchází Carlos Clerc, přichází Lautaro Blanco.

62

Střídání v týmu Real Valladolid:
ze hřiště odchází Joaquin Fernández, přichází Javier Sánchez.

61

Plano je v pořádku, na hřišti je teď ale ještě ošetřován Fernández. Zdá se, že zamíří do zázemí, Valladolid tak bude chvíli na trávníku působit v deseti.

60

Palacios na pravé straně sestřelil Plana, který se drží za dolní čelit. Karta zůstává v kapse, faul ale pískán je.

59

Boyé se protáhl až na hranici vápna a zkusil odtud ohrozit Asenja, do dráhy jeho zakončení se ale postavil bránící protihráč a jeho projektil zblokoval.

58

Fresneda zachytil přihrávku protihráče, oběma týmům to teď v útoku skřípe. Na hrací ploše od začátku druhého poločasu vynikají převážně zadáci.

57

Střídání v týmu Real Valladolid:
ze hřiště odchází Álvaro Aguado, přichází Roque Mesa.

56

Aguado to trochu přehnal s důrazem, jeho přihrávka přeletěla všechny hráče v šestnáctce a proskákala až za vzdálenější postranní čáru.

55

Hosté budou při nejbližší příležitosti poprvé střídat. Nyní znovu přesouvali hru k Badíovi, bránící Roco ale zachytil Platovu přihrávku na hranici vápna.

54

Centr na druhém konci hřiště pro změnu vystihl protihráč, Clerc nemířil zrovna dvakrát přesně. Střelu na kteroukoliv branku jsme už nějakou dobu neviděli.

53

Sánchez po zemi centroval balón na Aguada, větší šance z toho ale tentokrát nebyla. Obrana Elche akci Valladolidu včas dostala pod kontrolu.

52

Hraje se nahoru dolu, ani jednomu výběru se teď nedaří se na delší dobu usadit u vápna soupeře.

51

Morenteho na pravé straně hlídal al-Jámiq. Domácí útočník se snažil se od protihráče odpoutat, jeho počínání ale bylo posouzeno jako útočný faul.

49

Real působí nebezpečnějším dojmem než v prvním poločase. Svůj střelecký účet se teď pokusil rozšířit Larin, jenž v šestnáctce těsně přestřelil.

48

Mascarell z rohu poslal míč jen na kopačku Aguada, jenž jej bleskově zahrál na Platu. Brejk útočníka Valladolidu vypadal nebezpečně, nakonec jej však zastavil bránící Palacios. Badía ve vápně si jistě oddechl.

47

Morente se ze strany pokusil posunout míč do vápna na Fidela, jeho nabídku místo toho zachytil protihráč. Elche se ovšem následně rychle vrátilo k míči.

46

V Elche začal druhý poločas, do kterého domácí vyrukují se dvěma novými tvářemi na trávníku. Svěřenci kouče Machína se snaží hned zkraje zaútočit.

46

Střídání v týmu Elche CF:
ze hřiště odchází Randy Nteka, přichází Ezequiel Ponce,
ze hřiště odchází José Ángel Carmona, přichází Tete Morente.

46

Začal druhý poločas.
Úvodní poločas je minulostí, hosté zatím v důležité bitvě na půdě Elche vedou díky trefě kanadského fantoma Cylea Larina. Většinu šancí si v prvních pětačtyřiceti minutách ovšem vypracovali domácí, kterým se nepodařilo dlouhé pasáže aktivity přetavit ani v jediný zásah. Uvidíme, jestli se jim po pauze podaří srovnat, nebo zdali Pucela duel dotáhne do vítězného konce.
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:5.

Druhý poločas začne přibližně v 17:22.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Nteku jeden z protihráčů omylem zasáhl ramenem do obličeje. Domácí borec zůstává ležet na trávníku, snad bude vše v pořádku. Faul odpískán nebyl.

45+1

Valladolidu se nepovedlo přesunout hru na opačnou stranu. Sánchez se snažil skákající balón doběhnout, ale marně. Míč skončil za postranní čarou.

45

Úvodní poločas se protáhne o dvě minuty.

44

Gumbau na hranici hostující šestnáctky hrál rukou, míč se mu zřejmě odrazil od lokte. Arbitr tak zastavil poměrně krkolomné ofenzivní tažení Elche.

43

První poločas se v Elche pomalu ale jistě chýlí ke konci, závěrečné minuty se na místním stadionu zatím nesou v režii Valladolidu. Toho čeká rohový kop.

42

Po pěkné přihrávce se v domácí šestnáctce málem uvolnil Larin, který si ale nezvládl včas zpracovat balón! Obrovská škoda pro hosty, z tohohle koukal druhý gól!

40

Roco na pravé straně fauloval Larina, Pucela si vyzkouší standardku z velmi podobné pozice jako před pár minutami Elche. Mascarell tehdy svou šanci málem přetavil v gól, co vymyslí hosté?

39

Nteka sice Platu připravil o míč, který ovšem jen poslal do zámezí. Akci Valladolidu tak neukončil, spíše jen přerušil. Hosté budou vracet míč do hry.

38

Viděli jsme první útočnou akci Realu po velmi dlouhé době. Sánchez se snažil se protáhnout do vápna po pravé straně, Clerc mu ale vystavil stopku.

37

Valladolid je na míči, stále se ale hraje převážně na jeho polovině hřiště. Elche je jednoznačně lepším týmem, vyrovnávací gól by si určitě zasloužilo.

36

Lucas Boyé se s tím nemazal a z hranice vápna vyslal pořádnou pumelici, které ale chyběla notná dávka přesnosti. Gólman tak nemusel zasahovat.

35

Boyého v rohu hřiště výborně odzbrojil Plano, jenž se následně pokusil míč zahrát podél postranní čáry. Domácí forvard se ale nehodlal vzdát a poslal obránce k zemi, což bylo posouzeno jako faul.

34

Boyého hlavička po rohovém kopu šla vedle branky, podobně dopadl i Ntekův pokus o pár sekund později. Domácí jsou aktivní, v zakončení to ale vázne.

33

Uvidíme další roh pro Elche, celkem už čtvrtý. Valladolid se po konci pauzy vrátil zpět do obrany.

31

Půlhodina hry je minulostí, dění se na stadionu v Elche na chvíli zastaví. Hráči se míří osvěžit k lavičkám.

30

Slibně se rozvíjející domácí akci teď zhatila nepřesná přihrávka na pravé křídlo, která zajela až za postranní čáru. Valladolid se po delší době ujme balónu.

28

Clerc krátkou přihrávkou připravil zakončení pro Boyého, jehož nadějná střela z voleje ale nakonec Asenja nepotrápila! Nebyla přesná, což je velká škoda pro aktivní domácí hráče.

27

Elche dobývá hostující šestnáctku, Realu se nedaří hru odsunout dál od Asenjovy svatyně.

26

Exekuce se ujal Mascarell, který z hodně těžkého úhlu málem míč poslal přesně pod břevno! Asenjo se ale vyznamenal a letící balón vytáhl nad bránu, bude z toho další rohový kop!

24

Teď si ale na trávníku až moc ostře počínal pro změnu Fresneda, po jehož zákroku na útočícího Clerca Elche získalo standardku z prostoru vedle vápna.

23

Plano byl zatáhnut za dres, Elche hraje s čím dál větší tvrdostí. Míč se vrátí do držení Valladolidu.

22

Dění se nyní drží u středu, balón často mění majitele. Ani jednomu týmu se nedaří postoupit vpřed.

21

Po dalším faulu proti Valladolidu následovala standardka z pozice pár metrů za středovou čarou. Domácí hráči se pak vyznamenali a centr odvrátili mimo nebezpečí.

20

Rozhodčí Díaz de Mera poprvé vytáhl žlutou kartu, který si za svůj zákrok vysloužil Gerard Gumbau (ELC).

18

Svěřenci kouče Machína se rozhodli roh zahrát nakrátko. Následoval centr na volného Nteku ve vápně, jehož hlavička šla vysoko nad břevno brány.

17

Domácí si vybojovali další roh, k praporku se přesouvá Gumbau. Uvidíme, co Elche vymyslí tentokrát.

16

Na druhém konci pažitu chtěl po rychlé akci hostující náskok navýšit Plano, jenže jeho muška nebyla přesná. Balón letěl po levé straně domácí svatyně.

15

Více ze hry má nyní jednoznačně Elche, Valladolidu se nedaří se na delší dobu zmocnit balónu. Domácí ale zatím trápí bezzubý útok, Asenjo moc práce nemá.

14

Palacios zahrál míč vzduchem do vápna, kam nabíhalo několik jeho spoluhráčů. Balón nicméně vystihl zadák Realu, který jej odhlavičkoval pryč.

13

Mascarell fauloval u středového kruhu. Elche si následně rychle vybojovalo míč a přeneslo hru zpět k Asenjovi, domácí operují v bezprostřední blízkosti vápna.

11

Aguado se snažil se dostat přes bránícího protihráče ve vápně, který ale uchránil balón a nechal ho zajet až za Badíu. Domácí tak budou rozehrávat od šestnáctky.

10

Tvrdý pád po hlavičkovém souboji s Ntekou u středu hřiště na trávníku rozdýchává Fernández. Doufejme, že hostující záložník bude brzy v pořádku.

9

Hongla táhl míč po středu hřiště a následně krátkou přihrávkou vybídl k zakončení Sáncheze, jenž svatyni domácího výběru vysoko přestřelil.

7

Olaza nyní vrací míč zpět do hry u postranní čáry. Real je aktivní a chce se co nejdříve probojovat zpět před Badíu, Elche ale zpevnilo svou defenzívu.

6

První rohový kop se domácím příliš nepovedl, Valladolid ho celkem hravě zlikvidoval. Jeden z hostujících hráčů míč poslal ven z vápna.

5

Elche se snažilo rychle odpovědět. Lucas Boyé z hranice vápna vypálil na pravou stranu, ale připravený Asenjo jeho projektil zklividoval. Následuje roh.

4

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Hosté se rychle ujímají vedení a nebyl u toho nikdo jiný než fenomenální CYLE LARIN! Olazův centr z pravé strany šel přesně na nastavenou kopačku volného kanadského forvarda, který balón tečoval mimo dosah gólmana – 0:1!

3

Kanadský útočník je zatím hodně aktivní, jeho střelecký pokus teď šel vedle levé tyče.

2

Larin si na hraně vápna nedokázal zpracovat dlouhou přihrávku, míč jen tečoval a poslal za hranici bitevního pole. Badía bude odkopávat od branky.

1

Valladolid rychle zastavil první domácí útok. Nyní se drží na míči a hledá nějakou skulinu v rozestavení Elche, která by mu umožnila proniknout k Badíovi.

1

Utkání právě začalo.
Minuta ticha je za námi, na Estadio Manuel Martínez Valero je vše připraveno k výkopu. Začínáme!
Oba celky nastupují na sluncem zalitou hrací plochu. Domácí dnes zvolili tradiční bílé dresy se zeleným pruhem, hosté nastoupí ve fialové sadě.
Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemné sobotní odpoledne, duel mezi Elche a Valladolidem začíná za pár minut! Níže si můžete prohlédnout dnešní sestavy.
Úvodní sestavy:

Elche CF: Badía – Carmona, Palacios, Roco, Magallán, Clerc – Gumbau, Mascarell, Fidel (C) – Boyé, Nteka.
Náhradníci: Werner – Morente, L. Blanco, D. González, Verdú, Bigas, Lirola, P. Milla, Guti, Ponce, Josan, Ni. Fernández.
Trenér: Pablo Machín.

Real Valladolid: Asenjo – Fresneda, J. Fernández (C), al-Jámiq, Olaza – Aguado, Plata – I. Sánchez, Hongla, Plano – Larin.
Náhradníci: Aceves – Escudero, León, Machís, Mesa, Monchu, K. Pérez, Rosa, D. Torres.
Trenér: José Rojo Martín.

Rozhodčí: Díaz de Mera – Iglesias, Estrada.

Domácí klub před startem dnešního střetnutí uctí památku bývalého záložníka Pelaya Nova, který před dvěma týdny tragicky zemřel ve věku 32 let. Rodák z Ovieda za Elche odehrál celkem 79 ligových utkání mezi lety 2012 a 2017, ve kterých zaznamenal 7 branek. Jeho fotbalová kariéra skončila o rok později, po vážném úrazu se začal věnovat tenisu vozíčkářů.
PRVNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

První vzájemné střetnutí dnešních soupeřů v aktuální sezóně skončilo vítězstvím papírového favorita, který na svém půdě vybojoval tři body po výsledku 2:1. Za domácí se tehdy prosadili Javier Sánchez a Roque Mesa, na jejichž zásahy později odpověděl jen Josan.

5. 11. 2022: Valladolid – Elche 2:1 (1:0)

Branky: 40. J. Sánchez (Plata), 46. Mesa (Plata) – 63. Josan (P. Milla).

Žluté karty: 45+1. J. Sánchez (RVL), 66. Joa. Fernández (RVL).

Držení míče: 51 % – 49 %.
Střely na branku: 11 – 2. Střely mimo: 5 – 0. Rohy: 8 – 4. Ofsajdy: 2 – 0. Fauly: 9 – 10.

Real Valladolid: Masip – Rosa, Joa. Fernández, J. Sánchez (67. al-Jámiq), Escudero (46. Olaza) – I. Sánchez, Mesa, Aguado – Plata (81. Monchu), León (70. Weissman), Plano. Hlavní trenér: Martin Rojo.

Elche CF: Badía – Lirola (79. Nic. Fernández), Roco, Bigas (46. D. González), Clerc – Collado (46. Josan), Mascarell, Gumbau (64. Ponce) – Morente, Boyé (64. Guti), P. Milla. Hlavní trenér: Francisco Almirón.
REAL VALLADOLID (14. místo)
24 Z, 8–3–13, 18:34 (-16), 27 bodů

Dnešní duel ale nemůže vypustit ani Valladolid, kterého od sestupových vod dělí pouhopouhé dva body. Hosté se tak budou snažit si upevnit svou vratkou pozici v tabulce, jinak by brzy mohli řešit podobné problémy jako Elche. Byť ne tak zásadní, samozřejmě.

Pucela má v posledních pěti duelech bilanci dvou výher, jedné remízy a dvou porážek, přičemž minulý víkend pokořila barcelonský Espanyol. Po gólech Sancheze a Aguada tehdy sice v závěru utkání zdramatizoval Braithwaite, na další zásah se už ale hosté nezmohli. Barcelonský klub tak na půdě Realu padl těsně 1:2.

Poslední výsledky Valladolidu
5. 3.: Valladolid – Espanyol 2:1
26. 2.: Celta Vigo – Valladolid 3:0
18. 2.: Betis – Valladolid 2:1
12. 2.: Valladolid – Osasuna 0:0
5. 2.: Real Sociedad – Valladolid 0:1

Nejlepší střelci
Sergio LEÓN – 21 Z, 5 branek
Cyle LARIN – 6 Z, 3 branky
Roque MESA – 19 Z, 2 branky
ELCHE CF (20. místo)
24 Z, 2–6–16, 18:48 (-30), 12 bodů

Bez nadsázky se dá říct, že domácímu celku dnes půjde o všechno. Elche je naprosto beznadějně poslední, na sedmnáctou příčku ztrácí celkem třináct bodů. Pokud si tedy nechce ještě výrazněji zkomplikovat svou už tak náročnou situaci, nesmí si dnes dovolit prohrát.

Svěřenci kouče Machína se budou snažit navázat na úspěch z minulé soboty, kdy díky Boyého trefě z 88. minuty přivezli vítězství 1:0 ze slunné Mallorcy. Pokud by vyhráli i dnes, bylo by to v této sezóně poprvé, co by se radovali dvakrát po sobě. Podaří se jim to?

Poslední výsledky Elche
4. 3.: Mallorca – Elche 0:1
24. 2.: Elche – Betis 2:3
19. 2.: Elche – Espanyol 0:1
15. 2.: Real Madrid – Elche 4:0
4. 2.: Elche – Villarreal 3:1

Nejlepší střelci
Pere MILLA – 19 Z, 6 branek
Ezequiel PONCE – 23 Z, 3 branky
Lucas BOYÉ – 22 Z, 3 branky
José Ángel CARMONA – 16 Z, 3 branky
Příjemnou sobotu u sledování španělského fotbalu! V rámci 25. kola LaLigy dnes odpoledne na půdu posledního Elche přicestují hosté z Valladolidu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.

Elche CF – Real Valladolid

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 90+6. Morente – 4. Larin (Olaza)

Karty:   20. Gumbau (ELC), 71. Morente (ELC), 90+6. P. Milla (ELC), 90+12. Mascarell (ELC) – 72. Plano (RVL), 90+5. Mesa (RVL), 90+11. Larin (RVL), 90+11. Hongla (RVL)   90+10. Mesa (RVL), 90+11. Hongla (RVL)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:11.

Elche CF: Badía – Carmona (46. Morente), Palacios, Roco (86. Ni. Fernández), Magallán, Clerc (63. L. Blanco) – Gumbau (72. Guti), Mascarell, Fidel (C) – Boyé, Nteka (46. Ponce).
Náhradníci: Werner – D. González, Verdú, Bigas, Lirola, P. Milla, Josan.

Trenér: Pablo Machín.

Real Valladolid: Asenjo – Fresneda, J. Fernández (C) (62. J. Sánchez), al-Jámiq, Olaza (73. Escudero) – Aguado (57. Mesa), Plata – I. Sánchez (63. Machís), Hongla, Plano (73. K. Pérez) – Larin.
Náhradníci: Aceves – León, Monchu, Rosa, D. Torres.

Trenér: José Rojo Martín.

Rozhodčí: Díaz de Mera – Iglesias, Estrada.

Diváci: 18 972