Menu

Hokej

Liga juniorů

BK Havlíčkův Brod – Technika Hockey Brno

4:0

konec (0:0, 2:0, 2:0)

26.02.2023, 18:00 • Havlíčkův Brod, Zimní stadion Kotlina • 38. kolo • Tomáš Sochor

57:49

Domácí se dostali do situace 2 na 1! Tobiáš Niederhafner nahrával před bránu Lukáši Přidalovi, jenže ten přebíral kotouč už moc blízko brankářovi, a nedokázal tak gólmana obstřelit.

54:36

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
Trögner – 2 min., vysoká hůl.

50:05

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
Bulík – 2 min., krosček.

48:16

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři ještě zvyšují své vedení! Patrik Přidal se v rohu kluziště dostal ke kotouči, odkud perfektně nahrál před bránu MICHALU JANKOVI, jemuž se i s trochou štěstí podařilo prostřelit přesouvajícího se brankáře. Asistence: Lukáš Přidal, Tadeáš Holenda.

43:17

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři přidávají třetí branku! Jan Kuchta vyzval ke střele Lukáše Přidala, jenž však pouze nastřelil blok před sebou. Kotouč se mu však vrátil, a na druhý pokus tak nahrál TADEÁŠI HOLENDOVI, jenž přesnou střelou z vnitřku levého kruhu překonal Jakuba Nešpůrka. Asistence: Lukáš Přidal, Jan Kuchta.

40:59

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
Kuchta – 2 min., podrážení.

39:25

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři rychle zvyšují své vedení! Střelu Davida Krejčího vyrazil Nešpůrek před sebe. Lukáš Přidal měl před sebou skoro prázdnou bránu, jeho bekhendové zakončení ale ještě fantasticky brněnský brankář vytáhl. Nyní měl ovšem k hracímu předmětu nejblíže TADEÁŠ HOLENDA, jenž se již nemýlil. Asistence: Lukáš Přidal, David Krejčí.

38:47

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí jdou na konci druhé třetiny do vedení! David Bulík vyslal po pravé straně do útoku Michala Janka, kterému na druhé straně najížděl MARTIN ZYCH. Bulík vyslal pak v ideální čas, havlíčkobrodský kapitán tak musel pouze správně nastavil hůl. Asistence: Michal Janko, David Bulík.

37:56

Matěj Trögner se dostal ke střele z ideální pozice, kotouč mu ale sjel, a Sigmund tak neměl větší problém puk vyrazit!

32:41

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
Kuchta – 2 min., hrubost.

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
Trögner – 2 min., hrubost.

31:07

Na druhé straně se ke střele z levé strany dostal Martin Adam. Ten vyslal ostrou ránu, která orazítkovala tyč Sigmundovy brány!

29:52

Další šance Havlíčkova Brodu! Nejdříve se ke střele od modré dostal Jan Vaněček, jehož pokus se ještě snažili dorážet útočníci! Kotouč se však odrazil na pravý kruh, kde byl připravený Martin Zych, jenž měl před sebou rozhozeného brankáře. Havlíčkobrodský kapitán ovšem netrefil bránu.

28:32

Tobiáš Niederhafner našel na levém kruhu volného Davida Krejčího, jenž vyslal velice ostrou ránu, kterou Nešpůrek vyrazil před sebe. Krejčí se poté ještě dostal k dorážce, i tuto šanci však brněnský brankář vychytal!

23:40

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
Adam – 2 min., vysoká hůl.

20:38

Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno:
Růžek – 2 min., podrážení.

17:58

Hosté nyní byli velice blízko brance! Po nepřehledné situaci před bránou se ke kotouči na levé tyčce dostal Alex Sever, jenž mohl dorazit puk do odkryté klece! Na poslední chvíli mu ale hrací předmět uskočil a to stačilo Sigmundovi, aby heorickým skokem zabránil soupeři skórovat!

17:37

Petr Hrdlička nahrál osu hřiště Filipu Dymákovi, jenž ocitl v ideální střelecké pozici! Obrana Techniky mu ovšem na poslední chvíli střelu překazila!

10:32

Erik Pospíšil se ocitl v další velké šanci! Z levé strany se nacpal před bránu a vystřelil na vzdálenější tyč, jeho rána však o malinkatý kousek minula havlíčkobrodskou bránu!

10:14

Erik Pospíšil si za havlíčkobrodskou bránou nabral kotouč na hůl a zkusil zakončit Michiganam! Málem se mu to podařilo, jeden z obránců ho ale na poslední chvíli zastavil.

08:56

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
Routa – 2 min., podrážení.

03:03

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
Niederhafner – 2 min., podrážení.

BK Havlíčkův Brod – Technika Hockey Brno

4:0

konec (0:0, 2:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 39. Zych (Janko, Bulík), 40. Holenda (Přidal, Krejčí), 44. Holenda (Přidal, Kuchta), 49. Janko (Přidal, Holenda)

BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), Vaněček, Besmák (A), Kuchta, Kutlvašr, Bezpalec, Korčián – Bulík, Dymák, Hrdlička – Přidal, Holenda (A), Janko – Niederhafner, Krejčí, Machovský – Routa
Trenér: Václav Adam

Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Hnízdil) – A. Pospíšil, Šupa, Svoboda, Žák, Fornál, Blaško (C), Juřík – Sever, Szemmelroth, Růžek, Straka, Adam, Líska (A), Sladký, Langmann, Novotný, Apolenář, E. Pospíšil (A), Trögner
Trenér: Jiří Rech

Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Patrik Augusta, Luboš Karásek

Průběh zápasu
1. třetina
03:03 HBR 2 Niederhafner, podrážení
08:56 HBR 2 Routa, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
20:38 TEC 2 Růžek, podrážení
23:40 TEC 2 Adam, vysoká hůl
32:41 HBR 2 Kuchta, hrubost
TEC 2 Trögner, hrubost
38:47 HBR 1:0 Zych (Janko, Bulík)
39:25 HBR 2:0 Holenda (Přidal, Krejčí)
Po 2. třetině
3. třetina
40:59 HBR 2 Kuchta, podrážení
43:17 HBR 3:0 Holenda (Přidal, Kuchta)
48:16 HBR 4:0 Janko (Přidal, Holenda)
50:05 HBR 2 Bulík, krosček
54:36 TEC 2 Trögner, vysoká hůl
Konec