Menu

Hokej

Chance liga

DRACI PARS ŠUMPERK – LHK Jestřábi Prostějov

2:3

konec (0:0, 2:3, 0:0)

13.02.2023, 18:00 • Škoda aréna, Šumperk • 46. kolo • Jakub Ruč

Tipsport: 3.31 4.24 1.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnes z toho pro velmi sympaticky hrající Draky nebude ani bod. Hlavní kouč Lukáš Majer opouštěl střídačku hodně emotivně. A není se co divit, ve třetí třetině byli domácí jasně lepším týmem, nikdo z nich ale nedokázal skvěle chytajícího Jaroslava Pavelku překonat. Všechny tři body tak dnes putují do Prostějova. (20:30:26)

Konec zápasu.

59:58

V samém závěru dorážel tečovanou střelu vyraženou Pavelkou Jelínek, ani tohle není gól!

59:18

Joshua James Mácha zametal ze slotu po přihrávce Nedvídka zpoza branky, Pavelka ale zasáhl.

58:52

Tomáš Jáchym se dostal k puku v útočném pásmu a trefil tyč odkryté branky!

58:31

Další nepřesný pokus směřoval na domácí odkrytou branku. Tentokrát už se ale jedná o icing, vhazovat se bude po Pavelkově pravici.

58:10

Pěnčík zkusil přes celé hřiště trefit prázdnou branku ale minul.

57:57

Šumperk to zkouší v šesti!

57:28

Ani oddechový čas Šumperku nepomohl, Prostějov dokázal už dvakrát vyhodit.

57:20

Oddechový čas pro tým DRACI PARS ŠUMPERK.

57:12

Ne, Šumperk se stále nemůže usadit v pásmu. Minuta přesilovky je pryč a Jestřábi znovu vyhazují.

56:48

Tomáš Jandus zavezl puk do útočného pásma, kde ale odrazil Drtila úderem hokejkou do obličeje, tohle se určitě dalo pískat.

56:30

Lukáš Žálčík se z pravé strany pokusil narýsovat křižnou přihrávku, kterou ale jeden z prostějovských hráčů zachytil.

56:15

Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
Aleš Poledna – 2 min., podrážení.

55:46

Další prostějovský icing vrací hru před Pavelku.

55:13

Filip Eliáš si udělal výlet, když se z obranného pásma sám probruslil až na levý kruh. Nakonec ale střílel z ostrého úhlu a Pavelka jej v klidu vychytal.

54:18

Domácí v plném počtu.

54:15

Jakub Kubeš si v samém závěru přesilovky od modré čáry najel blíže k brance a zápěstím trefil horní tyč!

53:42

Vratislav Kunst se v obranném pásmu zmocnil puku, který zavezl až za prostějovskou branku, kde pošetřil cenné sekundy z oslabení.

52:52

Tak zatím se hostům v útočném pásmu nedaří vyhodit. Domácí za mohutné podpory svého kotle znovu vyhazují.

52:33

Pobyt Jestřábů v útočném pásmu neměl dlouhého trvání. Šumperk vyhazuje.

52:18

Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
Patrik Kadeřávek – 2 min., vražení na hrazení.

52:04

Štěpán Dudycha proklouzl až za branku a naservíroval puk na modrou čáru na Žálčíka, který ještě stříleným pasem hledal čepel svého spoluhráče, ten ale usměrnit nedokázal.

51:44

Burian vypálil mimo, avšak jeho rána se od zadního mantinelu vrátila před branku. Puk ale dokázal včas stáhnout Hamalčík.

51:08

Rozehrávku Prostějova zastavuje icing, vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Pavelky.

50:17

Ihned po vyhraném buly pálil od modré čáry Martin Pěnčík, jeho ránu Hamalčík neviděl, přesto ale dokázal puk schovat ve výstroji.

50:12

Lukáš Žálčík se z obranného pásma snažil obloučkem vyhodit, ale trefil střechu haly.

49:48

Ihned po překonání modré čáry zakončil Filip Jansa, Hamalčík si po dlouhé době sáhnul na puk a připsal si úspěšný zákrok.

49:37

Eliášovu střelu od modré čáry schoval Pavelka pod sebou a nikdo z dorážejících hráčů nedokázal puk vyšťourat.

49:02

Jáchym se díky skvělému pokrytí puku dostal až za branku, kde ale o hrací předmět přišel a dopředu tak mohou Draci.

48:19

První formace Draků dostává opravdu velkou porci času na ledě. Nyní se jí podařilo zmáčknout hostující pětici, nicméně Pavelka všechny rány pochytal.

48:03

Tomáš Drtil vyslal od mantinelu velmi nezištnou ránu z otočky a Pavelka měl co dělat, aby puk zastavil. Nakonec to ale zvládl a vhazovat se bude po jeho levici.

47:38

Šimon Jelínek z pravé strany přejel osu hřiště a z levého kruhu vyslal střelu z otočky. I s tou si ale Pavelka dokázal poradil.

46:42

Štěpán Dudycha se dostal za modrou čáru, nicméně místo hned několika správných řešení, která se nabízela, zkusil kličkou překonat obránce, což se mu nepodařilo.

46:03

Lukáš Žálčík vyslal ještě ze středního pásma dělovku směr brána, která ale Pavelku nikterak nevyděsila.

45:29

Jakub Illéš se štěstím tečoval přihrávku zpoza branky a Petr Hamalčík měl co dělat, aby hrací předmět udržel před brankovou čarou.

44:46

Prostějovský útok zastavuje icing. Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Pavelky.

43:58

Daniel Jouza z levé strany hledal vzduchem před brankou postaveného Žálčíka, ten měl ale pramalou šanci takto náročný pas trefit.

43:06

Šimon Jelínek nabral na pravé straně dobrou rychlost a na kruhu si obhodil obránce. Střelu směřoval na zadní tyč, kterou ale výrazně minul.

42:35

Na konci domácí akce byl Štěpán Dudycha, který dostal puk na levý kruh do druhé vlny. Proti jeho ráně si ale Pavelka povyjel a v poklidu ji zneškodnil.

42:16

Jan Veselý se ihned po přejezdu modré čáry odhodlal ke střele, kterou jedna ze šumperských hokejek přizvedla do ochranné sítě.

41:57

Ondřej Hrachovský se na modré čáře dostal k odraženému puku a ihned jej vyslal bez přípravy na branku. S jeho ranou ale neměl Pavelka nejmenší problém.

41:42

Vilém Burian od pravého mantinelu z otočky najel mezi kruhy najetého Haška, tomu ale puk odskočil od čepele a padl do domácí moci.

41:00

Draci si za vlastní brankou chystali rozehrávku, přesto přihrávka Patrika Kadeřávka skončila jen zakázaným uvolněním.

40:15

Prostějov vyhrál úvodní buly třetí třetiny, nicméně hned se na něj vrhlo vysoké napadání Draků, kteří dnes nutně potřebují vyhrát.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině hra nabrala grády a viděli jsme v ní dokonce pět branek! Zatím se vždycky Jestřábi dostanou do jednobrankového vedení, které Šumperk vyrovná. Na třetí gól Prostějova ale zatím o holé přežití hrající Draci reagovat nedokázali. Třetí třetina tak slibuje další porci parádního hokeje, který nám dnes hráči v Šumperku předvádějí.
Další třetina začne přibližně v 19:45.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:24

Ihned po vyhraném buly Prostějova v útočném pásmu pálil Burina, nicméně jeho prudký projektil jen rozezvučel zadní mantinel.

39:05

39:05 Jan VESELÝ - 2:3

39:05

Jestřábi právě vstřelili branku! Prostějov si bere vedení zpět! Ostřížek parádní žabičkou až z obranného pásma našel na modré čáře rozjetého JANA VESELÉHO, který střelu na zadní tyč napasoval přesně nad Hamalčíkův beton. Asistence: David Ostřížek, Jaroslav Pavelka.

38:29

Lukáš Žálčík těsně před brankou tečoval prudkou ránu od modré! Pavelka vůbec nevěděl jak, ale puk mu s velkým štěstím přistál ve výstroji.

37:44

Vratislav Kunst se prohnal po levém křídle a z ostrého úhlu zkusil zakončit. Jeho projektil vyrazil gólman betonem do ochranné sítě.

37:10

David Bartoš si z pravé strany navedl puk na osu a shodil jej na pravý kruh. Odtamtud mohl zakončovat Průžek, nicméně přihrávku patrně nečekal, takže z dobré pozice nakonec nezakončil.

36:50

Jiří Průžek se aktivním napadáním zmocnil puku za brankou a hned jej poslal do slotu, tam ale nikdo z jeho spoluhráčů nebyl, a puk tak vyplaval ven z útočného pásma.

35:45

Po vyhraném buly se ke střele dostal Patrik Kadeřávek, nicméně pokus od modré čáry mu nesedl a odskákal mimo branku.

35:03

35:03 Tomáš VILDUMETZ - 2:2

35:03

Draci právě vstřelili branku! Šumperk i napodruhé dokázal vyrovnat! Matěj Svoboda udržel prostějovské vyhození s vypětím všech sil ještě před modrou čarou a posunul jej mezi kruhy. Tam si hrací předmět nabral TOMÁŠ VILDUMETZ, který se dostal až před branku a skóroval střelou mezi betony. Asistence: Matěj Svoboda, Daniel Jouza.

34:05

Daniel Malák se před šumperskou brankou natahoval za pukem k dorážce, kterou však nevykonal, neboť mu jeden z domácích beků úspěšně zablokoval hůl.

33:04

Hosté v plném počtu.

33:00

Bartoš našel mezi kruhy volného Průžka, jehož ránu z otočky přizvedla nad branku jedna z prostějovských holí.

32:30

Aleš Poledna se při vlastním oslabení vrhnul do útoku a po střele donutil Hamalčíka podržet touš. Vhazovat se bude po pravé ruce domácího gólmana.

32:09

Tomáš Vildumetz našel krásnou žabičkou na levém kruhu Hrachovského, který se do puku bez přípravy vší silou opřel. Pavelka vytáhl další dobrý zákrok.

31:14

Lukáš Žálčík to dvakrát zkoušel z pravé strany. Nejprve jeho rána proletěla jen těsně kolem levé tyče, podruhé už směřovala do bloku.

Dnešní utkání sleduje 1172 diváků.

31:04

Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
Martin Pěnčík – 2 min., držení.

29:55

Teď to s domácími nevypadá dobře. Prostějov se druhým gólem dostal do laufu a na branku valí jeden útok za druhým.

29:00

Obrovská šance hostů a v ní Jakub Illéš! Prostějovský útočník stál při dorážce před prázdnou bránou, ale přesto dokázal trefit nohy snad jediného hráče, který mu stál v cestě.

28:30

28:30 Jan SLANINA - 1:2

28:30

Jestřábi právě vstřelili branku! David Ostřížek právě ukázal, jak důležité je vyhrát buly v útočném pásmu. JAN SLANINA se na kruh ihned vrhnul za volným pukem, který nekompromisně poslal do branky. Asistence: David Ostřížek.

28:25

Martin Pěnčík nabral na levé straně obrovskou rychlost a šikovně si pokryl puk tělem, díky čemuž se dostal i ke střele z kruh. Hamalčík si ale důkladně pokryl prostor u své bližší tyče.

27:32

Už už to vypadalo, že se Žálčík dostane do dalšího úniku, ten ale přerušil hvizd rozhodčího. Domácí kanonýr byl v ofsajdu.

27:08

Štěpán Dudycha se v útočném pásmu odhodlal ke střele přes obránce, kterou Pavelka vůbec neviděl, přesto ji dokázal schovat ve výstroji. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

26:02

26:02 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:1

26:02

Draci právě vstřelili branku! Tak přesně tohle domácí potřebovali! Jejich nejlepší střelec LUKÁŠ ŽÁLČÍK se vrhnul do kontru po levé straně, kde dostal spoustu prostoru a z kruhu vymetl vzdálenější šibenici. Bez asistence.

24:59

24:59 Tomáš JANDUS - 0:1

24:59

Jestřábi právě vstřelili branku! Jestřábi sice nedokázali využít přesilovou hru, krátce po jejím konci ale přeci jen skórují. Jáchym si z pravého rohu vytáhl puk mezi kruhy, odkud jej poslal na branku. Tam se hrací předmět zamotal a TOMÁŠ JANDUS jej úspěšně dorazil za rozhozeného Hamalčíka. Asistence: Jan Maruna, Tomáš Jáchym.

24:16

Prostějovská pětice střídá v útočném pásmu a snaží se využít dobíhající tlak z uplynulé přesilové hry.

23:48

Domácí v plném počtu.

23:29

Jan Bartko si možná trochu z nouze od modré čáry popojel směrem k mezikruží a zkusil vystřelit. Jeho projektil ale našel pouze Hamalčíkovu lapačku.

23:04

Draci zatím své oslabení zvládají parádně a Prostějov zatím vůbec k ničemu nepustili.

22:23

Tomáš Jáchym se z levého rohu snažil přihrát na modrou, nicméně jeho přihrávka byla ztečovaná mimo dosah kohokoliv v červeném. Prostějov musí ven z útočného pásma.

21:55

Hosté buly zvládli a drží se v útočném pásmu, kde rozjíždějí přesilovkovou kombinaci.

21:48

Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
Joshua James Mácha – 2 min., podrážení.

20:41

Petr Hamalčík byl po svém zákroku pořádně dezorientovaný, čehož se snažil využít Tomáš Jandus, nicméně v dorážce branku netrefil.

20:10

Úvodní buly prostřední části vyhráli hosté, nicméně jejich pokus o útok skončil nepřesnou přihrávkou z obranného pásma.

20:01

Začala druhá třetina.
V první periodě jsme navzdory postavení obou celků v tabulce sledovali vyrovnanou bitvu. Patrně největší šanci měl šumperský Bartoš, který ale v 6. minutě svůj samostatný únik gólem nekorunoval. Oba gólmani jsou zatím bezchybní, do šaten se tak odchází za stavu 0:0.
Další třetina začne přibližně v 18:49.

20:00

První třetina skončila.

19:54

Lukáš Žálčík ještě v posledních vteřinách první periody zápěstím z pravého kruhu otestoval Pavelku, ten ale nepustil jeho ránu ani následnou dorážku.

19:21

Nejproduktivnější hráč Prostějova Jáchym měl na levém kruhu dobrou rychlost, do zakončení jej ale nepustil Tomáš Drtil, který ho vytlačil za branku.

17:30

Do rychlého kontru se hrnul Vildumetz, nicméně laxně trefil jen hokejku bránícího protihráče při snaze o křižný pas.

17:20

Petr Hašek si na útočné modré zručně stáhl puk, ale střelou tahle na první pohled pohledná akce Prostějova neskončila.

16:22

Lukáš Žálčík se zmocnil puku v obranném pásmu a po pravém křídle zamířil do útoku. Zakončení mu ale znemožnil skvěle bránící Daniel Malák, který jej šikovně vytlačil.

16:09

K Valentově střílené přihrávce se v mezikruží dostal Ostřížek, který z otočky vypálil. Trefil ale přesně prostor, kde se pohyboval Hamalčík.

15:11

Hosté v plném počtu.

15:00

Mimořádně neefektivní přesilovka Draků opět není nikterak nebezpečná. Na branku sice od modré střílel Ondřej Hrachovský, avšak jeho pokus postrádal gólové parametry.

14:23

Domácí v plném počtu.

13:30

Při hře čtyř proti čtyřem se puk dlouhou držel v útočném pásmu Draků. Hosté ale situaci zvládli a po vystřídání otočili hru.

13:11

Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
Jan Veselý – 2 min., krosček.

13:11

Filip Jansa si na pravém křídle pohrál s Eliášem a natlačil se do zakončení, jeho bekhend k bližší tyči ale Hamalčíka nepřekonal.

12:34

Tomáš Jáchym se z mezikruží snažil posunout puk na modrou, avšak provedl to tak nepřesně, že útočící pětici vyhnal z pásma.

12:23

Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
Vojtěch Šuhaj – 2 min., podrážení.

11:53

David Ostřížek sám zakončil přečíslení tři na dva, když si z pravé strany navedl puk na osu. Těsně přes zakončením mu trochu utekl, přesto ale Hamalčíka protáhl.

11:21

Jiří Průžek našel na modré čáře Drtila, který si dlouho dělal místo na střelu. Tu nakonec vyslal, avšak bez teče nebyla pro brankáře Pavelku nikterak nebezpečná.

10:09

Jan Veselý ihned po vyhraném buly v obranném pásmu vyrazil vstříc domácí brance, na kterou vystřelil už ze středního pásma. Projektil nebyl nebezpečný, ale díky němu se Jestřábi dostali do útočné třetiny.

09:52

Hosté v plném počtu.

09:10

Druhá přesilovková formace Draků prohrála buly a umožnila Jestřábům vyhodit.

08:59

Průžek si zpracoval skákavý touš na pravém kruhu a vypálil. Jeho projektil ale přičiněním jedné z prostějovských čepelí skončil v ochranné síti.

08:20

Jestřábi vyhodili jen k Drtilovi, jehož pumelici od modré ale zlikvidoval gólman, pak už se hosté osvobodili.

08:00

Domácí vyhráli buly a usadili se v útočném pásmu, kde už roztáčejí svou kombinaci.

07:52

Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
Matouš Venkrbec – 2 min., podrážení.

07:02

Tlak hostů skončil na levém mantinelu, kde Jansa přišel o puk, a Draci tak mohli alespoň vyvést do středního pásma.

06:14

Žalčík s Průžkem se i po hodně dlouhém střídání dostali do protiútoku, ze kterého vyplynula situace dva na jednoho. Tu zakončoval po křižné žabičce první jmenovaný, Pavelka se ale stihl přesunout.

05:18

Úplně sám se na branku řítil David Bartoš, proti jeho pěknému bekhendovému blafáku ale Pavelka včas secvakl betony.

04:45

Jestřábi nedokázali udržet útočné pásmo, čehož využil Šimon Jelínek. Jeho průnik po pravém křídle ale skončil v rohu, odkud se ale góly nedávají.

04:27

Jakub Kubeš od modré čáry trefil jen před ním stojícího hráče a měl co dělat, aby se stihl vrátit proti následnému kontru Draků.

04:10

Jakub Kubeš z pravého křídla skvěle našel ve slotu volného Haška, který zakončoval svižným bekhendem. Tím si ale na Hamalčíka nepřišel.

03:52

Vilém Burian dostal puk do jízdy ve středním pásmu a ihned po překonání modré čáry nepřesně střílel.

03:13

Šumperská první formace zaznamenala dobré střídání v útočné třetině. Jestřábi se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.

02:59

David Bartoš dostal křižný pas na pravou stranu, příliš dlouho mu ale zabralo zpracování, takže nakonec zakončoval z ostrého úhlu a nabídl Pavelkovi dostatek času na přesun.

02:38

Jan Veselý byl adresátem nebezpečné přihrávky k levé tyči, kterou ale šumperská obrana na poslední chvíli vystihla. V kooperaci s gólmanem Hamalčíkem se pak horkou chvíli podařilo uklidnit.

02:18

O další domácí projektil od modré čáry se postaral Drtil. Tentokrát už to byla pořádná dělovka, kterou však Pavelka vytěsnil.

01:38

Ondřej Hrachovský dostal nabito na modrou čáru, odkud ihned pálil. Jeho střelu k pravé tyči ale vytěsnil Pavelka, jenž si poradil i s následnou dorážkou.

00:48

Burian po levém křídle překonal modrou čáru a ihned se odhodlal ke střele. Ta ale letěla vysoko nad a opustila útočné pásmo.

00:10

Draci vyhráli buly a hned se vrhli do útoku. Lukáš Žálčík dostal kotouč do jízdy mezi kruhy, jeho pokus o zakončení z otočky ale dopadl neslavně.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

DRACI PARS ŠUMPERK: Hamalčík (Lackovič) – Eliáš, Smolka, Drtil (A), Kadeřávek, Dudycha, Kunst, Hrachovský – Průžek, Bartoš (A), Žálčík (C) – Vildumetz, Nedvídek, Mácha – Slusarczych, Šuhaj, Krejsa – Jouza, Matě. Svoboda, Š. Jelínek.
Trenér: Lukáš Majer

LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (J. Němeček) – Poledna, Kubeš, Malák, Bartko, Staněk, Pěnčík, Valenta, Hamšík – Maruna, T. Jáchym (A), Jandus – V. Burian, Ostřížek, Hašek – Slanina, Venkrbec (C), Jansa – Veselý, Illéš.
Trenér: Aleš Totter

Rozhodčí: Bejček, Čáp – Maštalíř, Roischel.
LHK Jestřábi Prostějov

Naprosto odlišná je situace v Prostějově, kde mají takřka jistou účast ve čtvrtfinále. Jestřábi doposud nasbírali 78 bodů, které je řadí na 4. místo tabulky. Náskok na 7. Zlín tak činí už 12 bodů. V posledních pěti utkáních měl Prostějov skvělou formu, vytěžil z nich hned 13 bodů, když nestačil jen na Pardubice B, kterým podlehl v prodloužení.

Nejproduktivnějším hráčem týmu je šestadvacetiletý útočník Tomáš Jáchym (7+27), body sbírá i David Ostřížek (17+14).
DRACI PARS ŠUMPERK

Šumperk bojuje o holé přežití v Chance lize, o které se pere s favorizovaným pardubickým B týmem. Na ten Draci ztrácejí dva body. Z posledních pěti utkání jich získali pět za jednu výhru v základní hrací době a jednu v prodloužení, kdy senzačně porazili lídra tabulky z Třebíče 3:2.

V Šumperku se trápí zejména s mizernou defenzívou, která inkasovala už 167 branek, což je vůbec nejhorší počin v rámci celé soutěže. O produktivitu se pak stará zejména první formace, z té nasbíral nejvíce bodů Lukáš Žálčík (24+18).
Zdravím všechny příznivce druhé nejvyšší hokejové soutěže. Dnes si to v rámci 46. kola rozdají týmy DRACI PARS ŠUMPERK a LHK Jestřábi Prostějov.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

DRACI PARS ŠUMPERK – LHK Jestřábi Prostějov

2:3

konec (0:0, 2:3, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. Žálčík, 36. Vildumetz (Matě. Svoboda, Jouza) – 25. Jandus (Maruna, T. Jáchym), 29. Slanina (Ostřížek), 40. Veselý (Ostřížek, Pavelka)

DRACI PARS ŠUMPERK: Hamalčík (Lackovič) – Eliáš, Smolka, Drtil (A), Kadeřávek, Dudycha, Kunst, Hrachovský – Průžek, Bartoš (A), Žálčík (C) – Vildumetz, Nedvídek, Mácha – Slusarczyk, Šuhaj, Krejsa – Jouza, Matě. Svoboda, Š. Jelínek.
Trenér: Lukáš Majer

LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (J. Němeček) – Poledna, Kubeš, Malák, Bartko, Staněk, Pěnčík, Valenta, Hamšík – Maruna, T. Jáchym (A), Jandus – V. Burian, Ostřížek, Hašek – Slanina, Venkrbec (C), Jansa – Veselý, Illéš.
Trenér: Aleš Totter

Rozhodčí: Bejček, Čáp – Maštalíř, Roischel

Diváci: 1 172

Průběh zápasu
1. třetina
07:52 PRO 2 Venkrbec, podrážení
12:23 SUM 2 Šuhaj, podrážení
13:11 PRO 2 Veselý, krosček
Po 1. třetině
2. třetina
21:48 SUM 2 Mácha, podrážení
24:59 PRO 0:1 Jandus (Maruna, T. Jáchym)
26:02 SUM 1:1 Žálčík
28:30 PRO 1:2 Slanina (Ostřížek)
31:04 PRO 2 Pěnčík, držení
35:03 SUM 2:2 Vildumetz (Matě. Svoboda, Jouza)
39:05 PRO 2:3 Veselý (Ostřížek, Pavelka)
Po 2. třetině
3. třetina
52:18 SUM 2 Kadeřávek, vražení na hrazení
56:15 PRO 2 Poledna, podrážení
Konec