Menu

Hokej

Zápas legend

Česko – Slovensko

6:3

konec (3:1, 2:1, 1:1)

10.02.2023, 18:30 • O2 Arena, Praha • Daniel Lhotský

54:30

Slovensko právě vstřelilo branku!
Slovensko ještě neřeklo poslední slovo. MARCEL HOSSA z dálky pálil bekhendem a tato rána prošla Salfickému těsně mezi betony. I když se Salfický otáčel za pukem, nestihl už zabránit gólu Slovenska. Asistence: Marian Hossa.

51:05

Česko právě vstřelilo branku!
Česko vede už o čtyři branky. MILAN HEJDUK dostal přihrávku od Tlustého k tyči a po lehkém zpracování bekhendem překonal Križana po zemi. Asistence: Jiří Tlustý, Jaroslav Bednář.

34:33

Česko právě vstřelilo branku!
Kombinace v útočném pásmu končí pro Česko pátým gólem. Jaromír Jágr za brankou přihrál na volného DAVIDA VÝBORNÉHO a ten vstřelil gól k bližší tyči. Asistence: Jaromír Jágr, Petr Klíma.

30:31

Česko právě vstřelilo branku!
Česko si bere svoje dvoubrankové vedení zpět! Krásná souhra bratří Nedvědů. Jaroslav Nedvěd zpoza branky poslal přihrávku na PETRA NEDVĚDA, který se prosadil přesnou střelou z první k pravé tyči. Asistence: Jaroslav Nedvěd.

25:16

Slovensko právě vstřelilo branku!
Slovensko se dostává na dostřel! MARIAN HOSSA si dovezl puk až k tyčce a bekhendovou střelou pod horní tyč překonal ležícího Čechmánka. Asistence: Ladislav Nagy.

19:49

Česko právě vstřelilo branku!
Česko v samotném závěru první třetiny navyšuje své vedení. TOMÁŠ VLASÁK teď dokonale nachytal brankáře Lašáka, na druhé straně mu totiž sjížděl Hlinka na přihrávku, Vlasák ale viděl místo mezi nohama Lašáka a místo přihrávky chytře zakončil mezi nohy slovenského brankáře. Asistence: Jaroslav Hlinka.

14:03

Česko právě vstřelilo branku!
Češi otáčí skóre a jdou do vedení. ROBERT REICHEL pálil z kruhu a Lašák zvládl sice tuto střelu zpomalit, nešťastně mu ale proklouzla mezi nohama a puk pomalu dojel až za brankovou čáru. Reichel celou situaci chtěl ještě pojistit dorážkou, ta už ale nebyla nutná. Asistence: Jiří Tlustý.

12:30

Česko právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Bednář našel za brankou JAROMÍRA JÁGRA a ten střelou z prostoru mezi kruhy na nic nečekal a okamžitě vystřelil přímo do horního rohu branky. Asistence: Jaroslav Bednář, David Výborný.

11:03

Slovensko právě vstřelilo branku!
Slovensko otevírá skóre dnešního zápasu. MAREK URAM nejprve pálil z prostoru mezi kruhy, na tuto střelu dokázal Čechmánek zareagovat pouze vyražením puku před sebe, Uram už pak měl jednoduchý úkol, pouze sebral puk a dorazil do prázdné. Asistence: Ľubomír Vaic.

Česko – Slovensko

6:3

konec (3:1, 2:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Jágr (Bednář, Výborný), 15. Reichel (Tlustý), 20. Vlasák (Hlinka), 31. Nedvěd (Nedvěd), 35. Výborný (Jágr, Klíma), 52. Hejduk (Tlustý, Bednář) – 12. Uram (Vaic), 26. Hossa (Nagy), 55. Hossa (Hossa)

Česko: Salfický, Čechmánek – Jágr, Petr Nedvěd, Výborný, Bednář, Eliáš, Klíma, Reichel, Tlustý, Hlaváč, Hlinka, Vlasák, Hejduk, Varaďa, Moravec, Jaroslav Nedvěd, Krajíček, Nakládal, Procházka
Trenér: Lener, Ručinský, Straka, Beránek, Špaček, Patera, Kučera

Slovensko: Križan, Lašák – Višňovský, Marian Hossa, Marcel Hossa, Gáborík, Kopecký, Podhradský, Handzuš, Čierny, Lintner, Nagy, Sekera, Vaic, Uram, Pucher, Sekeráš, Pavlikovský, Zedník, Šatan, Jurčina, Pálffy, Majeský
Trenér: Filc, František Hossa, Gáborik

Rozhodčí: Micka, Svobodová – Lhotský, Svoboda

Diváci: 17 302

Průběh zápasu
1. třetina
11:03 SVK 0:1 Uram (Vaic)
12:30 CZE 1:1 Jágr (Bednář, Výborný)
14:03 CZE 2:1 Reichel (Tlustý)
19:49 CZE 3:1 Vlasák (Hlinka)
Po 1. třetině
2. třetina
25:16 SVK 3:2 Hossa (Nagy)
30:31 CZE 4:2 Nedvěd (Nedvěd)
30:31 CZE -Čechmánek +Salfický (Střídání)
CZE -Lašák +Križan (Střídání)
34:33 CZE 5:2 Výborný (Jágr, Klíma)
Po 2. třetině
3. třetina
51:05 CZE 6:2 Hejduk (Tlustý, Bednář)
54:30 SVK 6:3 Hossa (Hossa)
Konec